Javelin
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Javelin
vili40 wrote:Hahahahaha……koje vi rusofili ocajnici pizdarije pisete …hahaha…pa jel vi procitate te nebuloze koje tu proserete?
‘di si Auslanderu, siso stara, bas sam se zabrinuo da nisi od gladi umro u Nemackoj
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
darth_vader wrote:Serinjo, prestani se drogirati, svega ti.
Trenutno sam na Crnom i Zelenom caju, Gazirana voda.
2014-08-25
michaellcmacha wrote:kakvih 400 eura, šta pričaš nebuloze...ja za 130 kvadrata isključivo koristim struju, klima, pećnica x2, keramička ploča sa 4 kola i indukcija sa 2 kola bojlera dva i dvije perilice, ni zrna plina, ni solara, ukupno 105 eura i kusur u centima... daj jebote prestanite drobiti nebuloze... poslušajte Savu Štbca koji kaže da za 18 godina rada u hrvatskoj ima 3 i pol putaveću penziju nego za ostatak što je radio u srbiji... odite se kolektivno lečite od otsrbendarske bolesti od koje još jedino na cijeloj kugli zemaljskoj boluju ludi rusi... jebali oni vasa i vi njih kad dođete na red...Serbinho-3 wrote:Otprilike, jos malo pa ste pobedili
Putin da hoce, napravio bi tepih sa Tu-160, ocigledno parkirati
Zapadu rat u Evropi na duzi period, veci je interes.
Cene rastu, ne samo trava, tu i tamo i krvni pritisak, banka
neka svajsne, racuni za struju 400 eura, Migranti dolaze, tek
se onda zapitas iz kolike bede dolaze ili su neobavesteni ili low
IQ.
To ovde u Italiji, kuce idu oko 400 eura, stanovi preko 200 za 2
Slikacu, pa cu postirati cifre
Sve transparentno, molicu lepo.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:darth_vader wrote:Serinjo, prestani se drogirati, svega ti.
Trenutno sam na Crnom i Zelenom caju, Gazirana voda.
Pa bar u Italiji ima dobrih vina..otrovati ćeš se time, bemu
darth_vader-
2014-04-17
mentalitet wrote:Srbi su nasljednici spartanskog duha (nikada nisu nasrtali na slabije od sebe nego samo na one 10 puta jache
kak bre tak šiptare da hvališ da su 10 puta jači , pa i balije i ustaše
da su svi 10 puta jači od srbijandera
ti si cigan i u duši
Gast- Guest
Ma može, bre, Putko, ali ga sad baš nešto mrzi da se kurči i frajerišeSerbinho-3 wrote:Otprilike, jos malo pa ste pobedili
IQ.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
ne mora svatko pušit kuraz vozačima kamiona.Serbinho-3 wrote:vili40 wrote:Hahahahaha……koje vi rusofili ocajnici pizdarije pisete …hahaha…pa jel vi procitate te nebuloze koje tu proserete?
‘di si Auslanderu, siso stara, bas sam se zabrinuo da nisi od gladi umro u Nemackoj
bogvasjebo nesposobne.
i simptomatično je kako se vi srbi i polutani preseravate, a zapraf ste na rubu gladi.
ti se hvališ oblekicom za "posao" cijela ne vrijedi kao moj sat.
onaj mutavi veli da ima 200 000usd, čisteći račiće. ja u jebenim nekretninama imam 1 500 000 €
onda onaj kreten svetoje se hvali plaćom od 2 soma eura. s prekovremenim satima.
(još me kreten uvjerava kako je frajer jer ima auto na kredit i kaj plaća stan)
vi srbi ste luzeri od kada se rodite
2014-12-30
veber wrote:ti si teži oblik iskompleksirane osobe.mentalitet wrote:veber wrote:ta mitomanija nije normalna.michaellcmacha wrote:kakvih 400 eura, šta pričaš nebuloze...ja za 130 kvadrata isključivo koristim struju, klima, pećnica x2, keramička ploča sa 4 kola i indukcija sa 2 kola bojlera dva i dvije perilice, ni zrna plina, ni solara, ukupno 105 eura i kusur u centima... daj jebote prestanite drobiti nebuloze... poslušajte Savu Štbca koji kaže da za 18 godina rada u hrvatskoj ima 3 i pol putaveću penziju nego za ostatak što je radio u srbiji... odite se kolektivno lečite od otsrbendarske bolesti od koje još jedino na cijeloj kugli zemaljskoj boluju ludi rusi... jebali oni vasa i vi njih kad dođete na red...Serbinho-3 wrote:Otprilike, jos malo pa ste pobedili
IQ.
njemačka samo kaj nije propala, čekamo ponedjeljak.
ko i putkov pušioničar, medved, koji je prijetio cijenama plina.
jeboimsvimater glupu, bolje da su ostali kolonija.
cijene plina i benzina u konstantnom padu.
ove srbende lupaju po inerciji.
a rusi su ipak svjesni da se samo jedan lansirni silos otvori da bi ih ameri izrokali temeljito.
koji je taj putler kreten to je za nebilivit.
atomici su sada u poljskoj, ne više u njemačkoj.
ali nebeski narod uvijek dobije po pički.
sve neki jebeni ratnici, a stalno gube u popičkavanju, ne u ratovima.
Tako je,kaj ce oni tebe jebat u taj bolesni mozak kad je sdrav ko trula jabuka.Tipichno schwapski,do jucher si tvrdio da u toj tvojoj vukojebini teche med i mlijeko ali nas je razuvjerila vijest da 320.000 schwaba ne misli kao ti pa su nam poslali poruku da oni ne spadaju u tu kategoriju budala kao shto ti spadash.Do jucher si drzao predavanje hrvatima kako su glupi (dodushe tu se slazem sa tobom) a sada govorish u ime milijuna nijemaca koji ne misle kao ti,ali eto ti si relevantan kakvi kurac oni koji tamo zive od rodjenja pa si im doshao soliti pamet sa svojim folksdojcherskim mentalitetom kao shto su ovo 'rvati sa kamenjara doshli govoriti hrvatima kako treba da zive i kako da se ponashaju.Dakle, ne radi se ovdje o vashoj schwapsko-ustashkoj logici po kojoj svi oni koji ne misle kao vi su automatski neprijatelji tih drzava (vukojebina) nego se radi o stvarnosti kakva je sada tamo.Stvarnost je drugo ime za istinu i onaj tko je shvati na vrijeme ima vishe mogucnosti da je zaobidje i izchupa se iz gliba.Evo ,kada se tebe tiche ,ti cesh sigurno prvi propasti u svakom pogledu jer varash sam sebe pa tek druge.Vec sam napisao ovdje prije par mjeseci da ce Europa goriti ne od rusa nego od sopstvenih gradjana ,a nijemci su posebno poznati po tome kad se probude iz pijanog stanja.Samo vi nastavite kupovati rusku naftu i plin od Indije,to je jako pametno i mudro pa vam se chak i rodjena djeca smiju ne vjerujuci koliko ste glupi.Samo ti daj folksdojcheru,to je za tvoje dobro,tko jebe ove srpcheke kaj pishu po forumu,pa ja.
da ti ponovim;
-boli kiki eu za ruski plin i naftu
-nafta i plin stalno cjenovno padaju. i još će.
-ti, kao i svetoje ste pomoćni radnici.
kretenčino, shvati. rusija treba eu. ne eu rusiju.
niti ti niti svetoje, a ni onaj rigo još niste u rusiji?
finije je na zapadu, kako god vam bila mala plaća.
Ti si 100% Hrvat jer ja tako glupog schwabu u svojih 10 god.zivota u toj vukojebini nisam sreo.Jest da imash schwapsku pokvarenu i narcisiodnu osobinu ali glupi nisu kao shto si ti.
Rusiju boli kurac vishe za Njemachku . Pratish li ti shto se deshava u svijetu ili samo deresh po pivi u nekom schwapskom podrumu.Putin i brat Si su tajno prichali 5 sati u chetiri oka.100% su razgovarali o mome vrtu i pchelama.Dakle mjesto glupe Schwabije sada ce kinezi dobivati jeftine energente a vi cete i dalje kupovati ruske od Indije.Nema vishe dzabelesku ni kod rusa.Dodushe ima da se grijete na ugalj pa ce vashi zeleni govoriti kako je to ekoloshki.Ja samo boga molim da rusi ne zatvore USA uvoz obogacenog uranijuma za AE jer samo oni imaju tehnologiju obogacivanja istog a tek da zamislim da vama schwabama to naprave.Dodushe vama mogu isporuchiti taj uranijum raketama ako ovako samoubilachki nastavite da slijedite kauboje. Sam onda sam i ja ovdje najebo jer ionako placam struju vec duplo u odnosu na proshlu godinu.Kretenchino glupa shvati da vishe Ruse boli kurac za EU i Njemachku.Ovdje svaki dan prochitam da neki schwapski proizvodjach automobila otvara svoju tvornicu valjda zato shto im je ruski plin i nafta iz Indije jeftiniji.I kazesh da si neki programer?Pa jesi ,Gebelsova zapadna propaganda te bash dobro isprogramirala da kretenskiji ne mozesh biti.No uzivaj u toj vukojebini ,ne zavidim ti,ja sam sretan shto sam se davno rijeshio jer sam predosjecao da ta vukojebina nece dugo a onda ni ostatak jebene Europe koja se prodala Schwabama za sitnu lovu isto kao i Hrvatska.
zganci_i_jetrica wrote:Ma može, bre, Putko, ali ga sad baš nešto mrzi da se kurči i frajerišeSerbinho-3 wrote:Otprilike, jos malo pa ste pobedili
IQ.
Stići će vas Božja kazna. To je neizbježno.
Ona koju ste već doživjeli je sitnica prema onoj koju ćete još doživjeti.
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2