Javelin
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Javelin
Otprilike, jos malo pa ste pobedili
Putin da hoce, napravio bi tepih sa Tu-160, ocigledno parkirati
Zapadu rat u Evropi na duzi period, veci je interes.
Cene rastu, ne samo trava, tu i tamo i krvni pritisak, banka
neka svajsne, racuni za struju 400 eura, Migranti dolaze, tek
se onda zapitas iz kolike bede dolaze ili su neobavesteni ili low
IQ.
IQ.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Otprilike, kolike su frastracije, pokusali su da zaprete a sve to
izgleda smesno.
Poluraspali B52, dobro mu motor nije otpao, F18 Hornet, muzejski
eksponat uz F16, ista ekipa iz Muzeja i ostalo nisam video.
Bombardujes Srbiju i kasnije ti se najebe keve u prevodu, padne
samaranje i simike u bulju.
Uveli im Sankcije, ovi ih odsekli u prevodu od ostatka Sveta.
Jevrejska Kletva, Dabogda imao, pa nemao.
Pokusali u prevodu nakon pada Berlinskog Zida da krenu
prijateljski napred, ovi nastavili sa svojim principima i mehanizmima
Hladnog Rata, nista se nisu promenili, Rusi videli da se Tango ne
igra u dvoje i sklonili.
Sada, imas taj Ostatak Sveta, poznatiji pod nazivom Zapad, koji
ce biti odsecen od drugih, napakovali su Zapadu rat, moguce
Ping Pong povratna za Koronu Covid-19 i 0$ za barel
nafte kao i ta Elektricna vozila.
Otprilike...
izgleda smesno.
Poluraspali B52, dobro mu motor nije otpao, F18 Hornet, muzejski
eksponat uz F16, ista ekipa iz Muzeja i ostalo nisam video.
Bombardujes Srbiju i kasnije ti se najebe keve u prevodu, padne
samaranje i simike u bulju.
Uveli im Sankcije, ovi ih odsekli u prevodu od ostatka Sveta.
Jevrejska Kletva, Dabogda imao, pa nemao.
Pokusali u prevodu nakon pada Berlinskog Zida da krenu
prijateljski napred, ovi nastavili sa svojim principima i mehanizmima
Hladnog Rata, nista se nisu promenili, Rusi videli da se Tango ne
igra u dvoje i sklonili.
Sada, imas taj Ostatak Sveta, poznatiji pod nazivom Zapad, koji
ce biti odsecen od drugih, napakovali su Zapadu rat, moguce
Ping Pong povratna za Koronu Covid-19 i 0$ za barel
nafte kao i ta Elektricna vozila.
Otprilike...
2014-08-25
You fuck with Serbia , you get fucked, sooner or later.
Never forget that.
Never forget that.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:You fuck with Serbia , you get fucked, sooner or later.
Never forget that.
Watch how Leopard 2 tank changes the battlefield in Ukraine
Eroo wrote:Watch how Leopard 2 tank changes the battlefield in Ukraine
Ovaj video klip, klasican Click Bait za Hepo Kockice.
Mogu oni dopremiti 450 tih Leoparda i 150.000,
ako hoce, napravi tepih kada hoce od svega toga.
Dok raste inflacija na Zapadu, cene, banke propadaju,
sve je ok.
Zapad da je hteo isto, vec bi uradio.
Napravise umetnost od tenka dok Rus poseduje vec
hipersonicne projektile.
Otprilike, ovi sa lukom i strelom a ovi sa mitraljezom.
Click Bait, automobil koji nije u sluzbi, ovakve prodaju
okolo, naprave video, ljudi ne kapiraju, pale se, nema
znacku, oznake, kupio od Kineza Police oznake, zarade
vise od video klipova, nego po Nemackoj da lome kicmu.
Otprilike kao tvoj video klip.
Novi trend na Zapadu, USA tacnije, svi snimaju nesto i tako
zaradjuju, ljudi bulje u telefone, sve ih zanima sta drugi rade
i pravi se novac.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:
Napravise umetnost od tenka dok Rus poseduje vec
hipersonicne projektile.
Otprilike, ovi sa lukom i strelom a ovi sa mitraljezom.
Što su Rusi imali već su potrošili. Kante. I najebali su u Ukrajini.
Jebote, Ukrajinci ih razbucali...
Kako bi to tek izledalo u srazu s NATOm.
kakvih 400 eura, šta pričaš nebuloze...ja za 130 kvadrata isključivo koristim struju, klima, pećnica x2, keramička ploča sa 4 kola i indukcija sa 2 kola bojlera dva i dvije perilice, ni zrna plina, ni solara, ukupno 105 eura i kusur u centima... daj jebote prestanite drobiti nebuloze... poslušajte Savu Štbca koji kaže da za 18 godina rada u hrvatskoj ima 3 i pol putaveću penziju nego za ostatak što je radio u srbiji... odite se kolektivno lečite od otsrbendarske bolesti od koje još jedino na cijeloj kugli zemaljskoj boluju ludi rusi... jebali oni vasa i vi njih kad dođete na red...Serbinho-3 wrote:Otprilike, jos malo pa ste pobedili
IQ.
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Serbinho-3 wrote:You fuck with Serbia , you get fucked, sooner or later.
Never forget that.
Zvuci smijesno ali je istinito.Dovoljno je samo pogledati zadnjih 150 god. pa da shvatish da su sve velike sile tu pochinjale da umiru.Ne zbog toga shto je Srbija i srpski narod jachi od tih nego zato shto su jachi duhom i vjerom u ono za shto se bore .Tu pochinje da se bori dobro protiv zla pa je tu i americhka kichma slomljena i njihova moc je pichka na biciklu,shto su nedavno dokazali Putin i Brat Si ,samo shto josh nitko amerima i kolektivnom zapadu nije rekao to.Tijelo krepalo ali josh nije palo .Srbi su nasljednici spartanskog duha (nikada nisu nasrtali na slabije od sebe nego samo na one 10 puta jache dok je kod hrvata gledajuci povijest sasvim obratno,uvijek su napadali slabije od sebe i to uz pomoc vojnichki jacheg zla pa su za mene sinonim istoga)Hrvati se nikada nisu pobunili protiv Austro_Ugara ili germansko americhko saksonskog zla vec su se odmah priklonili tome zlu misleci da ce neshto ushicariti ali do sada je ispalo da su uvijek iz vrece od tisucu pichaka izvukli samo onaj jedan kurac.Dodushe ,nije ni chudo.Sinoc gledam onaj njihov kviz Milionash (gledam sve kvizove da mi ne zahrdja mozak) i mladi Hrvat (16-17 god.) doveeo svoga dechka u studio,dakle pederska nacija pa nije ni chudo shto mlade hrvatice idu po dobar kurac u Srbiju.Sada mi zao shto sam u USA jer je tamo najbolje vrijeme za jebat neshto dobro.Hrvatice su najbolje jebachice na svijetu i nepogreshivo znaju izabrati pravog mushkarca za to:::)))Kako onomad meni jedna reche "Srpska kara sve obara".Jebiga cutao sam mudro jer dobar glas se chuje daleko pa i njihove prijateljice pozele da osjete tu mushku moc.Narafski bio sam u pravu.::::)))Jebiga ovaj zlovenac o tenkovima i jawelinima a ja o prtzanju.Sve zavisi kakvo tko oruzje ima.On kad se popisha misli da je svrshio pa mu nishta drugo ne preostaje nego da pricha o oruzju,tako je napet i potentan:::))
Hahahahaha……koje vi rusofili ocajnici pizdarije pisete …hahaha…pa jel vi procitate te nebuloze koje tu proserete?
vili40-
2015-08-02
Na barbarskoj strani sve vise frustracija,vojna operacija silne ruske armije koja se sad umjesto na dva tjedna protegnula na najmanje dvije godine zaglavila u bahmutu gradica radi kojeg je do sada stradalo oko 30 tisuca rusa. I ocajnici prijete nuklearnim oruzjem jer im je to jedino preostalo da uniste druge naravo i sebe,ono bar ce biti nerjeseno kad vec nigdje ne mogu pobijediti. I sad gubitnici tu trabunjaju o ruskim raketama i ostalim nebitnim stvarima,jadno jadno jadnije ne moze ali tako je i nitko im vise nemoze pomoci jer putinova glupost je bezgranicna ko i od ove dvojice,trojice koji ovdje pisu takve nebuloze da ne znas dal da se smijes ili places
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Hahahahaha……koje vi rusofili ocajnici pizdarije pisete …hahaha…pa jel vi procitate te nebuloze koje tu proserete?
Ako se obracash meni (mada mislim da te je strah) onda fino citiraj moj tekst pa ispod njega natipkaj shto mislish da nije istina ili nije uredu zbog samo tebi poznatih razloga pa cu pokushati objasniti.
Elem,vi koji nekoga optuzujete za neku rusofobiju ste u stvari na takvom nivou poimanja stvari i dogadjaja jer ne shvacate nijanse nego je vash mozak programiran samo na crno-bijeloj tehnici.Dakle,zar je teshko shvatiti iz nechijih upisa shto tipka i izvuci srz njegovih razmishljanja.Dakle jarane,evo jedan primjer ,onaj T. je navodno neki ustasha.Zaboli me kurac kako ga zovu ili kako se zove dok se ponasha normalno i bori protiv zla prvenstveno u svome narodu.Ovdje se ne radi o nikakvoj rusofiliji nego o borbo protiv zla koje prijeti jednako tvome i srpskom ali i americhkom i ruskom narodu kao i ostatku svijeta.Ja osobno se borim protiv toga zla jer sam na njegovom izvoru pa mogu svakodnevno da vidim to zlo i prepoznam ga kao i njegovu strategiju.Do jucher sam bio korisna americhko anglo-saksonska budala dok nisam doshao u njihov brlog i vidio njihove namjere i ciljeve.Boli njih kurac za Ameriku,Rusiju,Srbiju,Hrvatsku,Kosovo,ili bilo koga drugog jer njima ti pojmovi i imena drzava ili naroda samo sluze kako dobro manipulirati njima da bi postigli svoj cilj,a njihov je cilj da vladaju svijetom i da jebu sve zajedno kad im se digne ko nekada age u haremu,samo shto je ta njihova bolest doshla na jedan vishi nivo patologije.Inije stvar toliko u tim bolesnicima koji su si umislili da su bogovi (nije to od jucher) nego je ta borba protiv zla najteza sa vama koji nishta ne razumijete pa razmishljate na razini dvogodishnjeg djeteta tko koga voli a tko koga mrzi.Dakle,shvati jednom zauvijet,ne postoje prijatelji medju narodima nego postoje samo interesi isto kao i medju pojedincima.Pa chak i dijete prema majci ima interes jer ne plache zato shto je voli ili mrzi nego zato shto je gladno.Ja osobno pishem ponekada pizdarije ne iz mrznje nego zato shto te korisne budale tako dozivljavam pa se zabavljam pishuci gluposti da se zapitaju zashto je to tako.Ali avaj,josh nisam sreo ni jednog forumasha na tako visko umnoj razini.Samo ti nastavi tako,pa ce ti biti kao shto ste klicali i kleli se u HDZ 1991 a sada im svi do jednoga jebete lopovsku mater.Jebi ga netko ima sposobnost da prepozna lopova i gada u tri sekunde a nekome trebaju godine da shvati kako ga je netko zajebo.Kako vec napisah,samo ti nastavi tako,meni ni u dzep ni iz dzepa,jer sam se na vrijeme maknuo sa tih prostora mada me ovdje dochekala josh vishe sofisticiranija lopovska gamad protiv koje se nemam namjeru prestati boriti do kraja zivota ,ako nishta makar tipkajuci na nekom glupom forumu.Jer samo jedamn od vas da progleda i ozdravi bit ce moj trud nagradjen.
ta mitomanija nije normalna.michaellcmacha wrote:kakvih 400 eura, šta pričaš nebuloze...ja za 130 kvadrata isključivo koristim struju, klima, pećnica x2, keramička ploča sa 4 kola i indukcija sa 2 kola bojlera dva i dvije perilice, ni zrna plina, ni solara, ukupno 105 eura i kusur u centima... daj jebote prestanite drobiti nebuloze... poslušajte Savu Štbca koji kaže da za 18 godina rada u hrvatskoj ima 3 i pol putaveću penziju nego za ostatak što je radio u srbiji... odite se kolektivno lečite od otsrbendarske bolesti od koje još jedino na cijeloj kugli zemaljskoj boluju ludi rusi... jebali oni vasa i vi njih kad dođete na red...Serbinho-3 wrote:Otprilike, jos malo pa ste pobedili
IQ.
njemačka samo kaj nije propala, čekamo ponedjeljak.
ko i putkov pušioničar, medved, koji je prijetio cijenama plina.
jeboimsvimater glupu, bolje da su ostali kolonija.
cijene plina i benzina u konstantnom padu.
ove srbende lupaju po inerciji.
a rusi su ipak svjesni da se samo jedan lansirni silos otvori da bi ih ameri izrokali temeljito.
koji je taj putler kreten to je za nebilivit.
atomici su sada u poljskoj, ne više u njemačkoj.
ali nebeski narod uvijek dobije po pički.
sve neki jebeni ratnici, a stalno gube u popičkavanju, ne u ratovima.
2014-12-30
Eto sad me i strah majke ti bozje. Nek odgovorim kopirajuci mentalnove beskrajne bolesne litanije,ludnica
vili40-
2015-08-02
veber wrote:ta mitomanija nije normalna.michaellcmacha wrote:kakvih 400 eura, šta pričaš nebuloze...ja za 130 kvadrata isključivo koristim struju, klima, pećnica x2, keramička ploča sa 4 kola i indukcija sa 2 kola bojlera dva i dvije perilice, ni zrna plina, ni solara, ukupno 105 eura i kusur u centima... daj jebote prestanite drobiti nebuloze... poslušajte Savu Štbca koji kaže da za 18 godina rada u hrvatskoj ima 3 i pol putaveću penziju nego za ostatak što je radio u srbiji... odite se kolektivno lečite od otsrbendarske bolesti od koje još jedino na cijeloj kugli zemaljskoj boluju ludi rusi... jebali oni vasa i vi njih kad dođete na red...Serbinho-3 wrote:Otprilike, jos malo pa ste pobedili
IQ.
a rusi su ipak svjesni da se samo jedan lansirni silos otvori da bi ih ameri izrokali temeljito.
Tako je,kaj ce oni tebe jebat u taj bolesni mozak kad je sdrav ko trula jabuka.Tipichno schwapski,do jucher si tvrdio da u toj tvojoj vukojebini teche med i mlijeko ali nas je razuvjerila vijest da 320.000 schwaba ne misli kao ti pa su nam poslali poruku da oni ne spadaju u tu kategoriju budala kao shto ti spadash.Do jucher si drzao predavanje hrvatima kako su glupi (dodushe tu se slazem sa tobom) a sada govorish u ime milijuna nijemaca koji ne misle kao ti,ali eto ti si relevantan kakvi kurac oni koji tamo zive od rodjenja pa si im doshao soliti pamet sa svojim folksdojcherskim mentalitetom kao shto su ovo 'rvati sa kamenjara doshli govoriti hrvatima kako treba da zive i kako da se ponashaju.Dakle, ne radi se ovdje o vashoj schwapsko-ustashkoj logici po kojoj svi oni koji ne misle kao vi su automatski neprijatelji tih drzava (vukojebina) nego se radi o stvarnosti kakva je sada tamo.Stvarnost je drugo ime za istinu i onaj tko je shvati na vrijeme ima vishe mogucnosti da je zaobidje i izchupa se iz gliba.Evo ,kada se tebe tiche ,ti cesh sigurno prvi propasti u svakom pogledu jer varash sam sebe pa tek druge.Vec sam napisao ovdje prije par mjeseci da ce Europa goriti ne od rusa nego od sopstvenih gradjana ,a nijemci su posebno poznati po tome kad se probude iz pijanog stanja.Samo vi nastavite kupovati rusku naftu i plin od Indije,to je jako pametno i mudro pa vam se chak i rodjena djeca smiju ne vjerujuci koliko ste glupi.Samo ti daj folksdojcheru,to je za tvoje dobro,tko jebe ove srpcheke kaj pishu po forumu,pa ja.
ti si teži oblik iskompleksirane osobe.mentalitet wrote:veber wrote:ta mitomanija nije normalna.michaellcmacha wrote:kakvih 400 eura, šta pričaš nebuloze...ja za 130 kvadrata isključivo koristim struju, klima, pećnica x2, keramička ploča sa 4 kola i indukcija sa 2 kola bojlera dva i dvije perilice, ni zrna plina, ni solara, ukupno 105 eura i kusur u centima... daj jebote prestanite drobiti nebuloze... poslušajte Savu Štbca koji kaže da za 18 godina rada u hrvatskoj ima 3 i pol putaveću penziju nego za ostatak što je radio u srbiji... odite se kolektivno lečite od otsrbendarske bolesti od koje još jedino na cijeloj kugli zemaljskoj boluju ludi rusi... jebali oni vasa i vi njih kad dođete na red...Serbinho-3 wrote:Otprilike, jos malo pa ste pobedili
IQ.
Tako je,kaj ce oni tebe jebat u taj bolesni mozak kad je sdrav ko trula jabuka.Tipichno schwapski,do jucher si tvrdio da u toj tvojoj vukojebini teche med i mlijeko ali nas je razuvjerila vijest da 320.000 schwaba ne misli kao ti pa su nam poslali poruku da oni ne spadaju u tu kategoriju budala kao shto ti spadash.Do jucher si drzao predavanje hrvatima kako su glupi (dodushe tu se slazem sa tobom) a sada govorish u ime milijuna nijemaca koji ne misle kao ti,ali eto ti si relevantan kakvi kurac oni koji tamo zive od rodjenja pa si im doshao soliti pamet sa svojim folksdojcherskim mentalitetom kao shto su ovo 'rvati sa kamenjara doshli govoriti hrvatima kako treba da zive i kako da se ponashaju.Dakle, ne radi se ovdje o vashoj schwapsko-ustashkoj logici po kojoj svi oni koji ne misle kao vi su automatski neprijatelji tih drzava (vukojebina) nego se radi o stvarnosti kakva je sada tamo.Stvarnost je drugo ime za istinu i onaj tko je shvati na vrijeme ima vishe mogucnosti da je zaobidje i izchupa se iz gliba.Evo ,kada se tebe tiche ,ti cesh sigurno prvi propasti u svakom pogledu jer varash sam sebe pa tek druge.Vec sam napisao ovdje prije par mjeseci da ce Europa goriti ne od rusa nego od sopstvenih gradjana ,a nijemci su posebno poznati po tome kad se probude iz pijanog stanja.Samo vi nastavite kupovati rusku naftu i plin od Indije,to je jako pametno i mudro pa vam se chak i rodjena djeca smiju ne vjerujuci koliko ste glupi.Samo ti daj folksdojcheru,to je za tvoje dobro,tko jebe ove srpcheke kaj pishu po forumu,pa ja.
da ti ponovim;
-boli kiki eu za ruski plin i naftu
-nafta i plin stalno cjenovno padaju. i još će.
-ti, kao i svetoje ste pomoćni radnici.
kretenčino, shvati. rusija treba eu. ne eu rusiju.
niti ti niti svetoje, a ni onaj rigo još niste u rusiji?
finije je na zapadu, kako god vam bila mala plaća.
2014-12-30
a, glevili40 wrote:Eto sad me i strah majke ti bozje. Nek odgovorim kopirajuci mentalnove beskrajne bolesne litanije,ludnica
lik ti je prvo izjebao sve rvatice iz kozari putova, elitna četvrt u zg.
onda je konobario u tkalči pa je ustaši zaprijetio između dva seckanja limuna, da će mu prerezat grlo s tim nožićem.
tada mu je ustaška država postala mala pa je bez znanja jezika otišao u nazi njemačku di je bio glavni na transportu prtljage.
e, onda su mu nazi zaprijetili da bi ipak bilo zgodno naučiti jezik i koji put se okupat.
jebga tada je shvatio da mora u NY koji mu je bio premalen pa je...ne znam kaj sada laže negdje na floridi.
čisti račiće.
čekamo javljanje iz argentine.
srpska mitomanija i laganje.
2014-12-30
Serinjo, prestani se drogirati, svega ti.
darth_vader-
2014-04-17
vili40 wrote:Hahahahaha……koje vi rusofili ocajnici pizdarije pisete …hahaha…pa jel vi procitate te nebuloze koje tu proserete?
‘di si Auslanderu, siso stara, bas sam se zabrinuo da nisi od gladi umro u Nemackoj
2014-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2