Washigton Post: FSA više ne postoji u bilo kojem obliku
Page 1 of 1
Washigton Post: FSA više ne postoji u bilo kojem obliku
https://www.washingtonpost.com/world/europe/al-qaida-in-syria-close-to-snuffing-out-competition-in-north/2017/07/25/c818b47e-7100-11e7-8c17-533c52b2f014_story.html?utm_term=.ed6ab9a80ded
Kermit-
2014-04-17
Re: Washigton Post: FSA više ne postoji u bilo kojem obliku
Koliko ja upažam prve snimke odsijecanja glava i užasnih egzekucija u Siriji ,nisu potekle od ISIL-a.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro pamtiš.jastreb wrote:Koliko ja upažam prve snimke odsijecanja glava i užasnih egzekucija u Siriji ,nisu potekle od ISIL-a.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kozojebi su kozojebi..su kozojebi..
Guest- Guest
Similar topics
» The Washigton Post: iza krize u Makedoni stoji Soroš
» Pokušaj pranja srpske ministrice o tjeranju hrvatskih novinara u stilu 'nisam ja majke mi oni su..' no postoji dokaz u obliku VIDEA
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Hrvatska tržišno više ne postoji
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
» Pokušaj pranja srpske ministrice o tjeranju hrvatskih novinara u stilu 'nisam ja majke mi oni su..' no postoji dokaz u obliku VIDEA
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Hrvatska tržišno više ne postoji
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
Page 1 of 1