Užas: predsjednik Meksika zajebava Amere
Page 1 of 1
Užas: predsjednik Meksika zajebava Amere
BIJELA KUĆA ODBACUJE OPTUŽBE MEKSIČKOG PREDJEDNIKA ZA FENTANIL I SABOTAŽU SJEVERNOG TOKA
Iz Bijele kuće, glasnogovornica američke vlade, Karine Jean-Pierre , naznačila je da je laž da je američka vlada odobrila napad na plinovode Sjeverni tok 2022. godine.
Jutros je predsjednik Andrés Manuel López Obrador rekao da američka administracija ne bi trebala govoriti o nasilju u Meksiku nakon izvješća novinara Seymoura Hersha da je Biden odobrio napad na plinovode Nord Stream 2022. Jean-Pierre je rekao da "to nije istina".
López Obrador također je reagirao na izvješće da su napori Meksika protiv trgovine drogom imali "ograničene rezultate".
https://www.eluniversal.com.mx/mundo/casa-blanca-refuta-acusaciones-de-amlo-sobre-fentanilo-y-sabotaje-a-nord-stream/?outputType=amp
----------------
Meksiko i Rusija se udružuju.
Uskoro će se Teksas, New Mexico, Arizona i Kalifornija vratiti tamo gdje su oduvijek pripadale.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: predsjednik Meksika zajebava Amere
Ovo je prije moglo da se desi samo u crticu Brzi Gonzales.Jebiga vidila ciuvava kako svi zapishavaju amere pa veli ajde da se i ja pridruzim.
Ne bi se ja ovome chudio kao recimo schwabama koji slijede amere do provalije ako treba ali meksikanci izgleda pametniji od schwaba.
Ne bi se ja ovome chudio kao recimo schwabama koji slijede amere do provalije ako treba ali meksikanci izgleda pametniji od schwaba.
Similar topics
» Užas: Putin otjerao Amere sa Filipina!
» Užas: kineski predsjednik priprema rat
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» SAD zabranio uvoz avokada iz Meksika
» Užas: kineski predsjednik priprema rat
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» SAD zabranio uvoz avokada iz Meksika
Page 1 of 1