Užas: Putin otjerao Amere sa Filipina!
Page 1 of 1
Užas: Putin otjerao Amere sa Filipina!
Duterte: "Nismo više američka kolonija!"
Predsednik Filipina Rodrigo Duterte, preko ruskih medija, odlučno poručio šefu Bele kuće da je promenio spoljnu politiku i da želi da njegovu zemlju tretiraju sa dostojanstvom
- TRETIRATE nas kao da smo i dalje vaša kolonija, e pa neće moći! - poručio je filipinski lider američkom predsedniku Donaldu Trampu u intervjuu ruskim medijima. - Mi smo nezavisna zemlja. Preživećemo i izdržaćemo. Možda ćemo biti gladni, ali ovaj put želim da moju zemlju tretiraju sa dostojanstvom.
Lično nemam ništa protiv Amerike. To je normalna zemlja. Donald Tramp je moj prijatelj. Ali mi smo promenili našu spoljnu politiku. Ranije smo bili prozapadna zemlja. A sada smo zaključili poslovni savez sa Kinom i nadam se da ćemo sa Rusijom takođe uspostaviti dobru poslovnu saradnju. Zašto? Zato što se čitav zapadni svet- zemlje EU i sve ostale ponašaju licemerno - istakao je Duterte.
Filipinski lider je i ranije davao neke oštre izjave u vezi sa SAD. Jesenas je izjavio da je vreme da se Amerika oprosti od korišćenja filipinske zemlje za vojne baze, koje je bilo garantovano dogovorom sa parafom Duterteovog prethodnika. U novembru je izjavio da Manila namerava da sarađuje sa Moskvom i Pekingom radije nego sa Vašingtonom, ali nije isključio saradnju sa Trampom.
------------------------------------
Prokleti Putin, uništit će sve!
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Putin otjerao Amere sa Filipina!
Ameri sami sebe oteraju.
Samo na Balkanu jos prodaju muve za bubrege 3 decenije.
Samo na Balkanu jos prodaju muve za bubrege 3 decenije.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
..duerte zabranio krunicu na retrovizosru u osobnim automobilima..navodno ometaju vozace u voznji...tsssss... ..a glavosjeci mu vec sjeku glave po filipinima...lud covjek totalka...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
http://www.bitno.net/vijesti/svijet/filipini-zabranili-vjesanje-krunice-na-retrovizoru/
2015-09-08
https://www.bitno.net/vijesti/svijet/filipini-zabranili-vjesanje-krunica-na-retrovizoru/vuksadinare wrote:http://www.bitno.net/vijesti/svijet/filipini-zabranili-vjesanje-krunice-na-retrovizoru/
2015-09-08
Pa jedino i seljacine zesce kace po retrovizorima inace,vrlo osobne simbole svoje religije..Ono,da se pokazu većim vjernicima,sto li???
Guest- Guest
..nista epikure..ostavi krunicu u zadru kad posjetis filipine i duertea a ponesi muslimansku brojalicu
2015-09-08
Kakogod,izgubise Ameri jos jednu bazu..Cijenim da ce se osvecivati na sve moguce nacine,a Cija i ostale mentholno-umobolne institucije trljaju ruke-bit ce posela..!!!
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Duterte: "Nismo više američka kolonija!"
Predsednik Filipina Rodrigo Duterte, preko ruskih medija, odlučno poručio šefu Bele kuće da je promenio spoljnu politiku i da želi da njegovu zemlju tretiraju sa dostojanstvom
- TRETIRATE nas kao da smo i dalje vaša kolonija, e pa neće moći! - poručio je filipinski lider američkom predsedniku Donaldu Trampu u intervjuu ruskim medijima. - Mi smo nezavisna zemlja. Preživećemo i izdržaćemo. Možda ćemo biti gladni, ali ovaj put želim da moju zemlju tretiraju sa dostojanstvom.
Lično nemam ništa protiv Amerike. To je normalna zemlja. Donald Tramp je moj prijatelj. Ali mi smo promenili našu spoljnu politiku. Ranije smo bili prozapadna zemlja. A sada smo zaključili poslovni savez sa Kinom i nadam se da ćemo sa Rusijom takođe uspostaviti dobru poslovnu saradnju. Zašto? Zato što se čitav zapadni svet- zemlje EU i sve ostale ponašaju licemerno - istakao je Duterte.
Filipinski lider je i ranije davao neke oštre izjave u vezi sa SAD. Jesenas je izjavio da je vreme da se Amerika oprosti od korišćenja filipinske zemlje za vojne baze, koje je bilo garantovano dogovorom sa parafom Duterteovog prethodnika. U novembru je izjavio da Manila namerava da sarađuje sa Moskvom i Pekingom radije nego sa Vašingtonom, ali nije isključio saradnju sa Trampom.
------------------------------------
Prokleti Putin, uništit će sve!
Deep State in deep shit.
Guest- Guest
propada Amerika i njezim izolacionizam, dolazi vrijeme Putina i onoga Kineza koji se zalažu za slobodnu trgovinu i slobodu protoka kapitala i robe
Guest- Guest
pismejker wrote:Pa jedino i seljacine zesce kace po retrovizorima inace,vrlo osobne simbole svoje religije..Ono,da se pokazu većim vjernicima,sto li???
Vjera je pretežito osobni fenomen, a religija pretežito kolektivni.
Krunica ovdje lako može biti i dokaz određenog identiteta koji svatko ima pravo javno isticati, ali i sredstvo nametanja istog, ovisi o točki gledišta.
Guest- Guest
..traze ali samo sto se tice njegovih interesa pogotovo kod kineza..Pinochet wrote:propada Amerika i njezim izolacionizam, dolazi vrijeme Putina i onoga Kineza koji se zalažu za slobodnu trgovinu i slobodu protoka kapitala i robe
2015-09-08
Similar topics
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Užas: predsjednik Meksika zajebava Amere
» Uzas, putin na bilboardima u londonu
» Užas: Putin optužio EU da su budale
» Užas: Putin pobijedio na izborima
» Užas: predsjednik Meksika zajebava Amere
» Uzas, putin na bilboardima u londonu
» Užas: Putin optužio EU da su budale
» Užas: Putin pobijedio na izborima