ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Festival novih hrvatskih bedastoća 2023

Go down

Festival novih hrvatskih bedastoća 2023 Empty Festival novih hrvatskih bedastoća 2023

Post by jastreb Wed 15 Mar - 7:54

https://www.index.hr/magazin/clanak/izabrane-tri-najbolje-nove-hrvatske-rijeci-prestrujnik-secerice-i-bakroza/2445640.aspx
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Festival novih hrvatskih bedastoća 2023 Empty Re: Festival novih hrvatskih bedastoća 2023

Post by jastreb Wed 15 Mar - 7:55

Festival bedastoća se nastavlja.

Ja tu ne vidim niti jednu novu riječ.

Radi se o izvedenicama i izmotanicama već postojih riječi.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Festival novih hrvatskih bedastoća 2023 Empty Re: Festival novih hrvatskih bedastoća 2023

Post by T. Wed 15 Mar - 19:11

ljubomoran si na laureate jer su njihove riječi izabrane na konkursu...
dobro je poznato da si utvaraš kako si književnik i jezikoslovac...

2014-04-14

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by mentalitet Wed 15 Mar - 20:59

jastreb wrote:Festival bedastoća se nastavlja.

Ja tu ne vidim niti jednu novu riječ.

Radi se o izvedenicama i izmotanicama već postojih riječi.

Protiv sam tudjica u srpsko_hrvatskom jeziku.Recimo kad chujem kod srba kada vele astal ,popizdim a kod hrvata kada chujem neki germanizam isto tako dok mi je kod dalmosha simpatichno kada ubace po neku talijansku rijech. Ove nove rijechi kada gledam iz ovoga ugla (iz daljine) nisu nishta drugo do doslovan prevod sa engleskog ili njemachkog jezika a to je gore nego da su upotrijebili originalnu rijech.Jebi ga primitivizam,za rijechi morash imati ono neshto,posebno knjizevnici ili oni koji pishu poeziju.Rijechi su jebeno oruzje koje je ubilo najvishe ljudi do sada u povijesti.Treba znati koristiti rijechi da bi imale efekta,evo recimo ja na forumu,vecina me ne podnosi zbog mojih rijechi a meni je to dokaz da moje izabrane rijechi pogadjaju izravno u cilj::::)))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics