Kako prepoznati lažljivog partnera, prema savjetima FBI agenta
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kako prepoznati lažljivog partnera, prema savjetima FBI agenta
Ako si kraj muškarca to bi moglo značiti i da te privlači...r_nevjesta wrote:ja inače često uvijam pramen kose oko prsta, po FBI-u bi to značilo da stalno lažem
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
dijagram-
2015-08-09
lopov uvijek optuži nekog drugog da sakrije svoju krađu
Guest- Guest
to je za naivcine,ne za prave igrace ;-)dijagram wrote:budalastine
2014-04-12
nas nikada nece skuziti jer smo diskretnimaggie13 wrote:to je za naivcine,ne za prave igrace ;-)dijagram wrote:budalastine
dijagram-
2015-08-09
Opet se motas oko megi.
2014-12-30
Samo dajem savjete.veber wrote:Opet se motas oko megi.
kako,..a ne biti otkriven
dijagram-
2015-08-09
ma nemaju sanse..mi smo lukavi i oprezni ;Ddijagram wrote:nas nikada nece skuziti jer smo diskretnimaggie13 wrote:to je za naivcine,ne za prave igrace ;-)dijagram wrote:budalastine
2014-04-12
a što ako si bistar, hladnokrvan i pribran, gledaš u oči i pričaš zvizdarije na najjače? :Dmutava baštarda wrote:Pričaš jedno, a tijelo daje druge znakove. Jednostavno je, lažeš, a ruka sama poleti prema glavi pa se onda počešeš ili nešto sl. napraviš. Ako se stalno češeš po nosu OK, ali ako te suprug pita jesi bila sa prijama nakon posla, a ti kažeš jesam i istovremeno napraviš neki mot rukom po glavi, gutaš slinu,... onda si sumljiva
Ovaj mot rukom dok se izgovaraju laži može se primjetiti često na TV kod političara...
mislim da slagati i zavarati ustvari nije teško, ako nemaš straha i imaš dobru motivaciju
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ako me privlači, mislim da ovlažim usne.. pramen uvijam nehotice, iako nisam nervozna ni ništamutava baštarda wrote:Ako si kraj muškarca to bi moglo značiti i da te privlači...r_nevjesta wrote:ja inače često uvijam pramen kose oko prsta, po FBI-u bi to značilo da stalno lažem
2014-04-12
ucli od Matana, dektiva nema sanse:)maggie13 wrote:ma nemaju sanse..mi smo lukavi i oprezni ;Ddijagram wrote:nas nikada nece skuziti jer smo diskretnimaggie13 wrote:to je za naivcine,ne za prave igrace ;-)dijagram wrote:budalastine
dijagram-
2015-08-09
'lopovska himna'deda na aparatima wrote:lopov uvijek optuži nekog drugog da sakrije svoju krađu
2014-04-12
odvedeš ga javnom bilježniku da potpiše kako neće ko(pu)alirati s drugim partnericama, i ako te prevari s drugom onda mu daš mandat
različitosti mogu biti komplementarne, samo je pitanje onoga što netko želi i što ga jače privlači i inspirira, malo više mirnog mora ili malo više valovadeda na aparatima wrote:najbolje se oženit/udat za nekog različitog od sebe, jer se različitosti privlače, iako možda nisu komplementarne i ne slažu se
2014-04-12
Kak si ti pamet decko.
2014-12-30
A šta ti je to?ostap.phender wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-prepoznati-lazljivog-partnera-prema-savjetima-fbi-agenta/867871.aspx
Od uspješnih muškaraca koje znam...
Guest- Guest
žvačeš žvaku, ruke u džepu i sunčane naočale preko očiju i nema greške... ako se gleda u oči može otkriti i pokret zjenica u desnor_nevjesta wrote:a što ako si bistar, hladnokrvan i pribran, gledaš u oči i pričaš zvizdarije na najjače? :Dmutava baštarda wrote:Pričaš jedno, a tijelo daje druge znakove. Jednostavno je, lažeš, a ruka sama poleti prema glavi pa se onda počešeš ili nešto sl. napraviš. Ako se stalno češeš po nosu OK, ali ako te suprug pita jesi bila sa prijama nakon posla, a ti kažeš jesam i istovremeno napraviš neki mot rukom po glavi, gutaš slinu,... onda si sumljiva
Ovaj mot rukom dok se izgovaraju laži može se primjetiti često na TV kod političara...
mislim da slagati i zavarati ustvari nije teško, ako nemaš straha i imaš dobru motivaciju
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
.. znači, još zažmiriš i nemaš brige :Dmutava baštarda wrote:žvačeš žvaku, ruke u džepu i sunčane naočale preko očiju i nema greške... ako se gleda u oči može otkriti i pokret zjenica u desno
2014-04-12
O kakvom je napuhavanju ega riječ kad me frend upozna sa svojom ljubavnicom?maggie13 wrote:mislis da su uspjesni muskarci liseni potrebe za umjetnim napuhavanjem ega ?!;-)ostap.phender wrote:Kod ove gospode koju navodim nema lovačkih priča.maggie13 wrote:Racunaju li se tu i lovacke price?:D
Inace,ovi znakovi su mozda vidljivi kod tzv.naivnih varalica..oni "prevejani" se ne odaju tako lako ;D
Guest- Guest
opa,sad smo vec i kod upoznavanja.. :Dostap.phender wrote:O kakvom je napuhavanju ega riječ kad me frend upozna sa svojom ljubavnicom?maggie13 wrote:mislis da su uspjesni muskarci liseni potrebe za umjetnim napuhavanjem ega ?!;-)ostap.phender wrote:Kod ove gospode koju navodim nema lovačkih priča.maggie13 wrote:Racunaju li se tu i lovacke price?:D
Inace,ovi znakovi su mozda vidljivi kod tzv.naivnih varalica..oni "prevejani" se ne odaju tako lako ;D
Koja je to ljubavnica koju se upoznaje uokolo? 8-)
2014-04-12
Kad frend ima u tebe povjerenja, onda te i s ljubavnicom bez straha može upoznati, it's as simple as that :)maggie13 wrote:opa,sad smo vec i kod upoznavanja.. :Dostap.phender wrote:O kakvom je napuhavanju ega riječ kad me frend upozna sa svojom ljubavnicom?maggie13 wrote:mislis da su uspjesni muskarci liseni potrebe za umjetnim napuhavanjem ega ?!;-)ostap.phender wrote:Kod ove gospode koju navodim nema lovačkih priča.maggie13 wrote:Racunaju li se tu i lovacke price?:D
Koja je to ljubavnica koju se upoznaje uokolo? 8-)
Istina je da članak govori prvenstveno o laganju, a onda i bračna nevjera tu spada. Međutim moje pitanje forumskom ženskinju je bilo što misle o činjenici da će tipični višegodišnje oženjeni muškarac, given the opportunity, bez grižnje savjesti prevariti svoju ženu. Izgleda da se ovdašnjoj ženskadiji nekako baš i ne mili kontemplirati tu činjenicu. Iako to podsvjesno možda i opravdavaju :P
Sjećam se jednog starog filma u kojem je, mislim Richard Burton, učitelj u ženskoj gimnaziji i pomalo papučar, a žena ga stalno sumnjiči da je vara s nekom od učenica. Što joj postaje jasnije da on nije sposoban tako nešto učiniti, to ga ona više prezire. Na kraju, nemajući kud, on joj slaže da ju je ipak prevario s učenicom, na što ga ona bijesno išamara, ali ga nakon toga počne više cijeniti :)
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako prepoznati fašista?
» kako će se velike sile postaviti prema kini u post virusnom razdoblju
» BRZI TEST – Kako prepoznati ovcoide?
» Kako prepoznati bivša taksi vozila na tržištu polovnjaka
» Sjeverna Koreja press: KLJUČNE VJEŠTINE ZA ‘POST-TRUTH’ ERU: KAKO PREPOZNATI LAŽNE VIJESTI
» kako će se velike sile postaviti prema kini u post virusnom razdoblju
» BRZI TEST – Kako prepoznati ovcoide?
» Kako prepoznati bivša taksi vozila na tržištu polovnjaka
» Sjeverna Koreja press: KLJUČNE VJEŠTINE ZA ‘POST-TRUTH’ ERU: KAKO PREPOZNATI LAŽNE VIJESTI
Page 2 of 3