Denkverbot
Page 39 of 46
Page 39 of 46 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 42 ... 46
Re: Denkverbot
Ne razumin kako nemo više ovakovih, na tržištu ideja ima malo ponude, a poziciju je vrlolako braniti.... Svaki social scientist bi tribo znati kako bi mu ot put brzo mogo doniti korist...
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Jeste li se vas dvoje ikada našli u živo? Jel' Aben ikada platio rundu? Jel Kic bio tako rječit u konverzaciji?
Tribalo bi organizirati okrugli stol s ljudima za koje smatraš da su kompetentni iznijeti svoje stavove i mišljenja u živoj riječi.aben wrote:Ne razumin kako nemo više ovakovih, na tržištu ideja ima malo ponude, a poziciju je vrlolako braniti.... Svaki social scientist bi tribo znati kako bi mu ot put brzo mogo doniti korist...
Sve ostalo je nacrt i "zajebancija".
Nismo,mativka wrote:Jeste li se vas dvoje ikada našli u živo? Jel' Aben ikada platio rundu? Jel Kic bio tako rječit u konverzaciji?
ovo leto sun potroši 200 eurov samo na drva, tako da bi dobi čašu vode da sa dojde...
2014-04-16
A ča je koga briga za nečigovo mišljenje, a kamoli zno li ga izniti...mativka wrote:Tribalo bi organizirati okrugli stol s ljudima za koje smatraš da su kompetentni iznijeti svoje stavove i mišljenja u živoj riječi.aben wrote:Ne razumin kako nemo više ovakovih, na tržištu ideja ima malo ponude, a poziciju je vrlolako braniti.... Svaki social scientist bi tribo znati kako bi mu ot put brzo mogo doniti korist...
Tribaju nan ljudi ki se znaju približiti istini. Imomo dovoljno ovih ki samo mislu
2014-04-16
kic likes this post
aben wrote:A ča je koga briga za nečigovo mišljenje, a kamoli zno li ga izniti...mativka wrote:Tribalo bi organizirati okrugli stol s ljudima za koje smatraš da su kompetentni iznijeti svoje stavove i mišljenja u živoj riječi.aben wrote:Ne razumin kako nemo više ovakovih, na tržištu ideja ima malo ponude, a poziciju je vrlolako braniti.... Svaki social scientist bi tribo znati kako bi mu ot put brzo mogo doniti korist...
Tribaju nan ljudi ki se znaju približiti istini. Imomo dovoljno ovih ki samo mislu
e ovo vrijedi
Meni sve to djeluje kao da u jednoj ruci držiš papir, a u drugoj upaljeni upaljač s plamenom....kic wrote:aben wrote:A ča je koga briga za nečigovo mišljenje, a kamoli zno li ga izniti...mativka wrote:Tribalo bi organizirati okrugli stol s ljudima za koje smatraš da su kompetentni iznijeti svoje stavove i mišljenja u živoj riječi.aben wrote:Ne razumin kako nemo više ovakovih, na tržištu ideja ima malo ponude, a poziciju je vrlolako braniti.... Svaki social scientist bi tribo znati kako bi mu ot put brzo mogo doniti korist...
e ovo vrijedi
O"eš reći da je napušen?mativka wrote:Meni sve to djeluje kao da u jednoj ruci držiš papir, a u drugoj upaljeni upaljač s plamenom....kic wrote:aben wrote:A ča je koga briga za nečigovo mišljenje, a kamoli zno li ga izniti...mativka wrote:Tribalo bi organizirati okrugli stol s ljudima za koje smatraš da su kompetentni iznijeti svoje stavove i mišljenja u živoj riječi.aben wrote:Ne razumin kako nemo više ovakovih, na tržištu ideja ima malo ponude, a poziciju je vrlolako braniti.... Svaki social scientist bi tribo znati kako bi mu ot put brzo mogo doniti korist...
e ovo vrijedi
2014-04-16
nego, jesi citao Roberta Nozicka?
neki liber. je napisao da mu je najbolja knjiga koju je procitao od njega: Drzava, Anarhija, Utopija
isao pitati u gradsku knjiznicu, drze je u spremistu pod kljucem i nisu ga mogli naci..
kic wrote:
nego, jesi citao Roberta Nozicka?
neki liber. je napisao da mu je najbolja knjiga koju je procitao od njega: Drzava, Anarhija, Utopija
isao pitati u gradsku knjiznicu, drze je u spremistu pod kljucem i nisu ga mogli naci..
Jes, ali relativno rano u svon libertarijanskon razvoju, pa nis puno dobi od nje. Inače, un mi je vječni podsjetnik na zatvorenost mog uma na nove ideje. U ranom forumašenju jedun mladac mi je ponudi njegove ideje, i jo sun ih popljucoko neosnovane:(
2014-04-16
da da, sjećam se toga..
probat ću opet podignuti knjigu, sljedeći put možda nađu ključ, hoćeš je ti čitati opet?
sad sam digao onu o Romanovima od Montefiorea, i onako, kao da gledam one engleske krimi serije: ubojstva, trovanja, čudni običaji, seks, porobljavanje kmetova... ma po ovome uopće ispada da je njima komunizam i bio suđen
Ka bi mi došla podruku, od gušta!kic wrote:
da da, sjećam se toga..
probat ću opet podignuti knjigu, sljedeći put možda nađu ključ, hoćeš je ti čitati opet?
sad sam digao onu o Romanovima od Montefiorea, i onako, kao da gledam one engleske krimi serije: ubojstva, trovanja, čudni običaji, seks, porobljavanje kmetova... ma po ovome uopće ispada da je njima komunizam i bio suđen
Danaska sun prečito ovo,
https://fee.org/articles/responsibility-is-the-antidote-to-tyranny-the-timeless-wisdom-of-the-gulag-archipelago-by-aleksandr-solzhenitsyn/
[size=44]'Before the Revolution and before the hypnotic frenzy of the mob, Russia had been a flawed but thoroughly devout, traditional country.'[/size]
Sve ono što su rusi preživili pod carstvom, mila je majka prema komunizmu...
2014-04-16
Lijek gori od bolesti.
Jo morin suditi o pržunima samo na temelju holivudskih filmova, bogu fola:), ali vjerojatno se oni resetiraju na prvobitne postavke grupe bez civilizacije.
Nemaju luksuz sporova i instanci na kojima ih moru rišiti, niti moru prekinuti suradnju i okrenuri se drugoj grupi.
Ča je veći stupanj civilizacije i blagostanja, veća je i tolerancija na manjkava ponašanja
Jo morin suditi o pržunima samo na temelju holivudskih filmova, bogu fola:), ali vjerojatno se oni resetiraju na prvobitne postavke grupe bez civilizacije.
Nemaju luksuz sporova i instanci na kojima ih moru rišiti, niti moru prekinuti suradnju i okrenuri se drugoj grupi.
Ča je veći stupanj civilizacije i blagostanja, veća je i tolerancija na manjkava ponašanja
2014-04-16
Aben, reka mi Epikur da će te jebat u prkno kad te vidi. Ajmo mu zapalit taracu konačno. Neka gre u Bosnu...
darth_vader-
2014-04-17
Samo on neće priznati da voli kapitalizam. Za odabrane.
darth_vader-
2014-04-17
Reci mu neka ponese škanjelić, da bude visočiji:)darth_vader wrote:Aben, reka mi Epikur da će te jebat u prkno kad te vidi. Ajmo mu zapalit taracu konačno. Neka gre u Bosnu...
2014-04-16
darth_vader likes this post
Isti, samo jo imun kapitalizam, a un kapital:)darth_vader wrote:A isti ste oba zapravo
A ča, jeste se trevili?
2014-04-16
darth_vader likes this post
A boktemaza...nakrka sam se sinoć, ali danas sam čisto ok...ili mi je neka budala hackirala profil... uglavnom, Kic je gejara, Epi Bosančina s Majevice, Ero je stari udbaš, Marcel kradezeovac...a bodul je u kurcu i dalje...godino, zapaliti ćemo cili Višnjik za svaki slučaj..ne moremo falit
darth_vader-
2014-04-17
Page 39 of 46 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 42 ... 46
Page 39 of 46