Denkverbot
Page 11 of 46
Page 11 of 46 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 28 ... 46
Re: Denkverbot
aben wrote:Pa jo imun sve ote identitete, samo ča je moju naciju zauze socijalistički rasizam. I unda sun moro nojti nočin kako da se odupren brutalnoj agresiji socijalističkog rasizma.škutor wrote:aben wrote:
Objasni mi kako da se zaštitin od socijalizma ako napuštin tabor zla i to je sve.
Naravski da sun cilj, svi bi hotili biti na cici.
da ti rečen pa da imaš osnove za sranje ,,, he he
proba san ti nacrtat kroz slobodu uma
pokušat ću ovako
temeljiti , sekularni , tihi , identiteti nacije religije obitelji profesije i svega ostalog su izloženi brutalnoj agresiji soci-rasizma
sve te identitete imati neovisno jedan o drugom u svom habitusu je orden dobra
kroz to dobro dobijaš odgovore na sve
imunitet na rasizam je mnogima nedostupan , a osobito onima koji traže sigurnost u borbi protiv zla
ti bi se jeba a da ti ne uđe
glupane ,,,za to tribaš biti muško
Ko da katoličku crikvu zajaše neki antipapa i transformiro je. Namesto da trpiš agresiju, zarediš se ko transformironi padre, izbjegneš progon, i nastaviš roditi po pravovjerju. Its a win-win.
Vi socijalisti bi se jebali ali da van ne uđe, vi biste da se jo pokunjin i da budin vaša žrtva. A jo to ne ću. I zoto san van ušo.
druže,,, ti nisi nikad u životu bija u slobodi uma , a niti bi teoretski moga sa karakterom janjičara zla
reka san ti diploma dobra ti je nedostižna
tebe će pratri primit u prve klupe i fiškali branit , to nije uvezano sa materijon koju ti prikazujen
sloboda uma je instanca koja ima uvjete ,, netribaš je ni zamišljat ,,, janjičarim je neostvariva
sve šta ti pišen ,,,čitaj ka bajku ,,, nemože tvoja religija biti dobro ,,,jer ju lažeš ,, jer se njome braniš
tiha jasna djelima obogaćena religija i vira su stanje duha osobe koja je na ponos svima ,, a osobito bogu ,, barem ja to tako vidin
a ne religija koja se naukom razvaljuje il pak ka u tebe zaziva kad se ratuje za kruv bez znoja
sam se dičiš da si u stroju najvećeg krvnika vjeri ,,, u stroju socijalizma
pa što očekuješ ,,
dok su haljine takve ,,nedostojan si onog šta je dobro
a da te blagosovi naučni teolog još ak je socijalist ,,, e hoće ,,za to nemaš problema ,,, samo se obrati znanstvenim ministarstvima vire i riči
ministarstva će ti pojasnit sve o haljinama
Gast- Guest
Ne morin ko bajku, nego kako pismu.škutor wrote:aben wrote:Pa jo imun sve ote identitete, samo ča je moju naciju zauze socijalistički rasizam. I unda sun moro nojti nočin kako da se odupren brutalnoj agresiji socijalističkog rasizma.škutor wrote:aben wrote:
Objasni mi kako da se zaštitin od socijalizma ako napuštin tabor zla i to je sve.
Naravski da sun cilj, svi bi hotili biti na cici.
da ti rečen pa da imaš osnove za sranje ,,, he he
proba san ti nacrtat kroz slobodu uma
pokušat ću ovako
temeljiti , sekularni , tihi , identiteti nacije religije obitelji profesije i svega ostalog su izloženi brutalnoj agresiji soci-rasizma
sve te identitete imati neovisno jedan o drugom u svom habitusu je orden dobra
kroz to dobro dobijaš odgovore na sve
imunitet na rasizam je mnogima nedostupan , a osobito onima koji traže sigurnost u borbi protiv zla
ti bi se jeba a da ti ne uđe
glupane ,,,za to tribaš biti muško
Ko da katoličku crikvu zajaše neki antipapa i transformiro je. Namesto da trpiš agresiju, zarediš se ko transformironi padre, izbjegneš progon, i nastaviš roditi po pravovjerju. Its a win-win.
Vi socijalisti bi se jebali ali da van ne uđe, vi biste da se jo pokunjin i da budin vaša žrtva. A jo to ne ću. I zoto san van ušo.
druže,,, ti nisi nikad u životu bija u slobodi uma , a niti bi teoretski moga sa karakterom janjičara zla
reka san ti diploma dobra ti je nedostižna
tebe će pratri primit u prve klupe i fiškali branit , to nije uvezano sa materijon koju ti prikazujen
sloboda uma je instanca koja ima uvjete ,, netribaš je ni zamišljat ,,, janjičarim je neostvariva
sve šta ti pišen ,,,čitaj ka bajku ,,, nemože tvoja religija biti dobro ,,,jer ju lažeš ,, jer se njome braniš
tiha jasna djelima obogaćena religija i vira su stanje duha osobe koja je na ponos svima ,, a osobito bogu ,, barem ja to tako vidin
a ne religija koja se naukom razvaljuje il pak ka u tebe zaziva kad se ratuje za kruv bez znoja
sam se dičiš da si u stroju najvećeg krvnika vjeri ,,, u stroju socijalizma
pa što očekuješ ,,
dok su haljine takve ,,nedostojan si onog šta je dobro
a da te blagosovi naučni teolog još ak je socijalist ,,, e hoće ,,za to nemaš problema ,,, samo se obrati znanstvenim ministarstvima vire i riči
ministarstva će ti pojasnit sve o haljinama
I vidin puno pjesničkih slik ke me potiču na još čvršće iskorištavanje socijalističke rasističke nacije.
Haljine, sloboda uma, ministarstvo vjere, prve klupe...teško mi je interpretirati ote sintagme, vjerojatno je to nekakova prašina uoči ne bi li popušti u otporu i prihvati ulogu žrtve socijalizma.
2014-04-16
aben schrieb:
I vidin puno pjesničkih slik ke me potiču na još čvršće iskorištavanje socijalističke rasističke nacije.
ovo je još jedan od vrhova stramputice
sada rasist tvrdi da je uništena cila nacija ,,,
druže..... samo janjičarske dragovoljne gnjide(svi su na državnom kontu,,,,prepoznatljivi ) su zlo koje triba katarzu , to pak neide ,,, pojasnija san da za katarzu triba karakter i muda
vama janjičarima se prvo ocapare karakter i muda ,,sam si to pojasnija
janjičara je danas u HR nekih 18% ,,, barem tako glasačke kutije vaše reču ,,, a ne cila nacija
18% je sa mrtvim glasačim i bez dice
ispada da vas je manje od 13%
jer za vas rasiste nijedno dite a ni ti mrtvi da su živi nebi glasovali
a nebi ni janjičari glasaovali za zlo da vas nije strah
malo vas je a veliko ste zlo ,,,,,,,,plašite se sami sebe
druže..... samo janjičarske dragovoljne gnjide(svi su na državnom kontu,,,,prepoznatljivi ) su zlo koje triba katarzu , to pak neide ,,, pojasnija san da za katarzu triba karakter i muda
janjičara je danas u HR nekih 18% ,,, barem tako glasačke kutije vaše reču ,,, a ne cila nacija
Gast- Guest
škutor wrote:
našu crkvu u hrvata najviše su razorili teolozi ,,,više nego svi neprijatelji ,,,pa čak više neg socijalizam
Crkvu u Hrvata nitko nije razorio niti hoće.
Tvoju crkvu i tvoju vjeru u tvoga usranog, sasranog i izasranog boga u kakvog ti i takvi kao ti vjerujete kao u svoju sliku i priliku ste razorili vi, genocidna smrdljiva, usrana, sasrana i izasrana sotonistička govna popu tebe.
I to se više ne može sastaviti, od govana se ne može napraviti rakija.
I zanimljivo je gledati kako se osjećate ugroženim od svake naznake pameti u riječima umnih i učenih ljudi pa vam odmah izbija pjena na usta.
Patite, pička vam materina smrdljiva, usrana, sasrana izasrana i retardirana. Gorite u mukama paklenim još na ovom svijetu do kraja života.
Poserem se ja u usta bogu u kojeg ti vjeruješ, jebo ti on mater u šupak pa ona rodila tebe na debelo crijevo i šteta što te nije odmah bacila u septičku jamu gdje ti je objektivno i mjesto.
Naggarčino.
Guest- Guest
aben wrote:
Haljine, sloboda uma, ministarstvo vjere, prve klupe...teško mi je interpretirati ote sintagme, vjerojatno je to nekakova prašina uoči ne bi li popušti u otporu i prihvati ulogu žrtve socijalizma.
Bar se haljine ne trebaju intepretirati. To je obični (svećenički) dress code. Imaju ga doslovce svi, pripadnici svih profesija i poziva, a ne samo religijski službenici.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:aben wrote:
Bar se haljine ne trebaju intepretirati. To je obični (svećenički) dress code. Imaju ga doslovce svi, pripadnici svih profesija i poziva, a ne samo religijski službenici.
razočara me
a ja te nazva ministrom vire,,,,, štomije to tribalo
izasra se dozavrat ,,,znanstveni virnik a teološki socijalist ,,,diplomirani drug desničar
Gast- Guest
Speare pretjerao si, ono baš debelo. Sad znam zašto sam bila otišla s foruma. Kud se vratih ...Speare Shaker wrote:škutor wrote:
našu crkvu u hrvata najviše su razorili teolozi ,,,više nego svi neprijatelji ,,,pa čak više neg socijalizam
Tvoju crkvu i tvoju vjeru u tvoga usranog, sasranog i izasranog boga u kakvog ti i takvi kao ti vjerujete kao u svoju sliku i priliku ste razorili vi, genocidna smrdljiva, usrana, sasrana i izasrana sotonistička govna popu tebe.
I zanimljivo je gledati kako se osjećate ugroženim od svake naznake pameti u riječima umnih i učenih ljudi pa vam odmah izbija pjena na usta.
Patite, pička vam materina smrdljiva, usrana, sasrana izasrana i retardirana. Gorite u mukama paklenim još na ovom svijetu do kraja života.
Poserem se ja u usta bogu u kojeg ti vjeruješ, jebo ti on mater u šupak pa ona rodila tebe na debelo crijevo i šteta što te nije odmah bacila u septičku jamu gdje ti je objektivno i mjesto.
Naggarčino.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
metilda wrote:Speare pretjerao si, ono baš debelo. Sad znam zašto sam bila otišla s foruma. Kud se vratih ...Speare Shaker wrote:škutor wrote:
Naggarčino.
glibina je duboka u pučkoj sivoj masi
ni ti nisi niš bolja ,,, tvoj prdež je da energiju šerparu ,,,
o razlozima ja ka vidoviti........ ,,,nebih ,,
ja samo opisujen šta vidin ,,,,
socijalizam u duhu hrvatskome ,,,,ipak je skoro stoljeće rasizma na našim plećim i ljevim i desnim i teološkim i klerikalnim i svitovnim i težačkim i znanstvenim
najžalije mi je onih koji to vide al nemaim izlaza ,,žalosno
a ovi šta se socijalizmom kunu i diče osobito na desnoj polutki ,,smatram endemima za zološki vrt
Gast- Guest
škutor wrote:Speare Shaker wrote:aben wrote:
razočara me
a ja te nazva ministrom vire,,,,, štomije to tribalo
izasra se dozavrat ,,,znanstveni virnik a teološki socijalist ,,,diplomirani drug desničar
Marš u pičku materinu, smrdljiva genocidna nakazo.
Ti si čedo posrnulog anđela Lucifera kojega si prihvatio kao svog boga, ubojico vjere, jebo ti pas mater žvaljavu koja te okotila na debelo crijevo.
Ti ćeš nekome prigovarati da se izasrao, izasrana vrećo govana.
Guest- Guest
Nisam ja Spearu prigovorila na obraćanju tebi nego zbog psovki. Ti si zbog svog načina komunikacije zaslužio da te se tako tretira. Isto tako znam da Speare ne psuje Boga kršćanstva nego boga koji može biti i bog tvoje indolencije, bezobrazluka i gluposti. To su tvoji bogovi u koje vjeruješ. Kakva nacija, kakva obitelj, kakva vjera. Ti se samo sakrivaš iza tih pojmova toliko da su mi na kraju draži iskreni socijalisti nego ti - kršćanin naggar.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
Ka me valjo ispraviti, ispravi me- ni cela nacija uništena socijalizmon, istina, ali veliki de je, tj puno više od 18%.škutor wrote:aben schrieb:
Konkretno, po državnin registrima, udio glasača ki su na cici je 75%. Ako Te znanimo kako, pitoj.
Ali, jo to ne mislin samo po udjelu uhljebov, jer je opravdano za pretpostaviti da ni svaki uhljeb socijalist.
I, radi preciznosti, tribo reći da je socijalizam stvor mjere, pa tako imomo hard i light socijaliste. Ote kategorije još tribo poblise definirati.
I, još bi tribalo razlikovati old school socijaliste (titove) i one nove, zapadnjačkog tipa.
Uglovnomu, mislin da ko nos imo oko 500 nesocijalistov.
2014-04-16
Speare Shaker wrote:aben wrote:
An tako.
Misli sun da je to neko preneseno znočenje od neke priče, tipa kad ona ženska takne isusovu haljinu i ozdravi...
2014-04-16
aben wrote:Ka me valjo ispraviti, ispravi me- ni cela nacija uništena socijalizmon, istina, ali veliki de je, tj puno više od 18%.škutor wrote:aben schrieb:
Konkretno, po državnin registrima, udio glasača ki su na cici je 75%. Ako Te znanimo kako, pitoj.
Ali, jo to ne mislin samo po udjelu uhljebov, jer je opravdano za pretpostaviti da ni svaki uhljeb socijalist.
I, radi preciznosti, tribo reći da je socijalizam stvor mjere, pa tako imomo hard i light socijaliste. Ote kategorije još tribo poblise definirati.
I, još bi tribalo razlikovati old school socijaliste (titove) i one nove, zapadnjačkog tipa.
Uglovnomu, mislin da ko nos imo oko 500 nesocijalistov.
koje tebi dao da osnovnu završiš
75% od 48%izašlih glasača je 35%
za rasu na vlasti je glasovalo manje od pola , ,,znači da san prićera
Gast- Guest
aben wrote:
I, radi preciznosti, tribo reći da je socijalizam stvor mjere, pa tako imomo hard i light socijaliste.
ti si ovi meki
Gast- Guest
škutor wrote:aben wrote:
I, radi preciznosti, tribo reći da je socijalizam stvor mjere, pa tako imomo hard i light socijaliste.
ti si ovi meki
vrijedjas ga ko nitko do sad :D
metilda wrote:Nisam ja Spearu prigovorila na obraćanju tebi nego zbog psovki. Ti si zbog svog načina komunikacije zaslužio da te se tako tretira. Isto tako znam da Speare ne psuje Boga kršćanstva nego boga koji može biti i bog tvoje indolencije, bezobrazluka i gluposti. To su tvoji bogovi u koje vjeruješ. Kakva nacija, kakva obitelj, kakva vjera. Ti se samo sakrivaš iza tih pojmova toliko da su mi na kraju draži iskreni socijalisti nego ti - kršćanin naggar.
ministrica riči svituje bogu kome da bude a kome ne
,,, ministrice izlaziš iz nadležnosti
pa da ,,,skoro zaboravih ,,,tako nekako se i ona budala more posrat na vukovar ,,
Gast- Guest
Oglasilo se ministarstvo istine. Jesi li čitao Orwellovu 1984.? Nema veze. Tvoj tok misli ima volju pratiti samo aben koji u svakom čudaku nađe sebi sugovornika. Ono što ja kod tebe vidim je opsjednutost socijalrasizmom i iza svakog busa iskače pred tebe neki socijalist. . Takav misaoni sklop ima i svoj psihijatrijski naziv.
2021-02-20
metilda wrote:Oglasilo se ministarstvo istine. Jesi li čitao Orwellovu 1984.? Nema veze. Tvoj tok misli ima volju pratiti samo aben koji u svakom čudaku nađe sebi sugovornika. Ono što ja kod tebe vidim je opsjednutost socijalrasizmom i iza svakog busa iskače pred tebe neki socijalist. . Takav misaoni sklop ima i svoj psihijatrijski naziv.
ministrice riči
šerpar se sam hvali osobnim desničarskim socijalizmom
abenu u osobnoj piše socijalist
pa ko im nema pravo jebatmater socijalističku
a uhljebnik reče da statistike kažu da ih je 75%,,,,laže budala
ti jesi rekla da su bolji socijalisti,,, pa te ne titulišen ,,, razlika je to
obuzdaj malo ,, piši o ričima ,,, morbit budeš produktivnija
Gast- Guest
Nisam na normi ovdje pa da trebam biti produktivnija, u prolazu sam, samo do Uskrsa i onda te napuštam, a moje pisanje si ionako okarakterizirao kao prdež. Napisala sam se ja ovdje, sve riječi bile zabadava i otišle u vjetar. Ni mativka me se više ne spominje a velike smo prije bile. Al sve će to, o mila moja, pokriti ruzmarin, snjegovi i šaš. Okani se socijalista i radi na sebi. To nam je jedini zadatak dok smo na ovom svitu. I bolje da si mi krepa Sivče...
2021-02-20
metilda wrote:Nisam na normi ovdje pa da trebam biti produktivnija, u prolazu sam, samo do Uskrsa i onda te napuštam, a moje pisanje si ionako okarakterizirao kao prdež. Napisala sam se ja ovdje, sve riječi bile zabadava i otišle u vjetar. Ni mativka me se više ne spominje a velike smo prije bile. Al sve će to, o mila moja, pokriti ruzmarin, snjegovi i šaš. Okani se socijalista i radi na sebi. To nam je jedini zadatak dok smo na ovom svitu. I bolje da si mi krepa Sivče...
e da se mutanti oće okanit mene,,svih nas ... okano bi se ja nji najradije ,, al socijalistički janjičari nam kroje živote
Gast- Guest
Page 11 of 46 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 28 ... 46
Page 11 of 46