KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
Page 21 of 35
Page 21 of 35 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 35
Re: KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
Dijete izgleda nevino, ali kad poraste, postaje četnik.
crvenkasti- Posts : 29636
2014-04-17
nisam rekao da nisi prosao...nego da se ne iscudjujes kad netko postupi drugacije od tebe..Jel sad mislis da si uzvisen?? 25 godina sipas nezadovoljstvo,vatru,i sve ostalo,bas zato jer si "civiliziran"...tre911 wrote:Što oćeš reći da nisam u obitelji prošao kalvariju i sa srbima i sa jugoslavima i gle čuda nisam se išao osvećivati a kamoli nekome djete ubiti zbog toga. Vi ste jednostavno lišeni određenih stvari što ljude čini ljudima i zato i jeste u pm kao ljudi.bogomdani wrote:Tko se nasladjivao eboteIrud.?? Govorim,a ti prati tijek logike,kako nije nis cudno kad ti netko pobije dobar dio puka,pa onda i ti njemu.,.u ratu,to se dogadja,dosta je van kontrole...Doista ne mogu razumiti,kako ti,eto,da tako sto dozicvis,ne bi isao poravnati racune logikom oko za oko...ako ne bi,ti pruzi i drugi obraz,ja necu,zasto bih??tre911 wrote:De ne seri jebote, gdje sam se ja smijao ili miha rekao ili opravdao ubijanje djece kao ti i ewa? Pa ja četnicima to nisam poželio a kamoli se naslađivao nad smrću ičijeg djeteta bolesnici jedni.bogomdani wrote:Tre,nogom na loptu...to prvo..druga stvar je ne vrijedati ili karakterizirati nekog tko drugacije misli..Napose,zaboravljate kako ste se i vi smijali "pretjeranim" brojevima zidova,slavena,ovih i onih pobijenih u Svapskim konc logorima diljem Europe,ma da je i mendju njima bilo djece i zena i staraca..i sad,mi licemjerni..ili postivamo i vase i nase,ili nema postivanja nijednih..tre911 wrote:Zašto bi se uplašio?? I miha je samo brutalno iskren no pitam se zašto nema abuse prijava za tebe i ewu kad iskreno kažete da su ustaška djeca zasluženo pobijena? Što je to onda i pitam se ko je smeće u svemu tome jer miha nikada nije niti za jedno dijete rekao da je opravdano ubijeno kao ti i ewa. Tjerajte se u kurac licemjerni.bogomdani wrote:sto je Tree,uplasio si se??Ako i rastjera,rastjerat ce smece isto zasluzno za raspad onoga Foruma,a koje je ovdje dogmizalo i nastavilo se koristiti maminim i tatinim rjecnikom..tre911 wrote:De ne seri jebote, prijavi crvenog i ostale četnike koji si se kurac uhvatila ovoga ko pijan plota? Pusti ljude da pišu a što ti se ne sviđa jednostavno preskoči inače ćeš rastjerati sve odavdje ako krenu abuse prijave.dudette wrote:Još neko vrijeme ću dizati ovu temu, a onda ide abuse report.
Sto se mene tice Dudete je u pravu i podrzavam je..Normalni se sigurno nece razbjezati,a bolesnici nam ne trebaju..
Guest- Guest
ostracirati. da, bolje zvuči, elegantnije, thxRegoč wrote:Ovo Mihino "trebali vam onkološki liekovi" je na razini bacanja čini i to prijaviti je potpun kretenizam, U tom duhu, ćiribi-ćiriba nek Dudet usahnu dude.Ostracirati.r_nevjesta wrote:ostraktirati
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Nazvala si me nacistom samo jer sam Nijemac, molim. Duboko si povrijedila moje nacionalne osjecaje.dudette wrote:Thanks! To ću za ove druge kaj bum ih se tužila.betty.boop wrote:sad je kasno, dude, abuse je vec prijavljen
tema prituzbe za to sluzi ili bar nam posaljes pp
2014-12-30
El mozemo sad normalno nastaviti??
Guest- Guest
Opet "anifašistička" paranoja, ajte malo na odmor i liečenje od opsjednutosti ustašama.r_nevjesta wrote:pa Miha nije napisao ništa što novi ministar obrane već nije javno rekao i 'obećao' svima koje on & njegovi interesno etiketiraju kao 'izdajnike' koje treba ostraktirati.. to bi nas trebalo više uzrujavati od fantazija i frustracija anonimnih forumaša koji na taj način daju oduška svojim psihomentalnim zapletajima
uostalom, on nije usamljen slučaj i još je i pitom, prema ovom munjenom tipu koji osobno, 'hrabro' i direktno prijeti fizičkom eliminacijom, klanjem i metkom u čelo 'nepodložnim' ženama na drugoj temi, čitat' i nevjerovat' :/
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t5383p105-centar-za-mirovne-studije-zene-u-kohlnu-su-zrtve-neoliberalnog-kapitalizma-a-ne-imigranata
Koja, da prostiš, maloumna opravdanja. Fuj.Regoč wrote:Ovo Mihino "trebali vam onkološki liekovi" je na razini bacanja čini i to prijaviti je potpun kretenizam,
Guest- Guest
I to kažeš ti i oni koji 70+ godina poslje ww2 proganjaju naciste i svršavaju nad ubijenom ustaškom djecom??? Pa gdje ti je pamet da uopće ovako nešto prospeš???bogomdani wrote:nisam rekao da nisi prosao...nego da se ne iscudjujes kad netko postupi drugacije od tebe..Jel sad mislis da si uzvisen?? 25 godina sipas nezadovoljstvo,vatru,i sve ostalo,bas zato jer si "civiliziran"...tre911 wrote:Što oćeš reći da nisam u obitelji prošao kalvariju i sa srbima i sa jugoslavima i gle čuda nisam se išao osvećivati a kamoli nekome djete ubiti zbog toga. Vi ste jednostavno lišeni određenih stvari što ljude čini ljudima i zato i jeste u pm kao ljudi.bogomdani wrote:Tko se nasladjivao eboteIrud.?? Govorim,a ti prati tijek logike,kako nije nis cudno kad ti netko pobije dobar dio puka,pa onda i ti njemu.,.u ratu,to se dogadja,dosta je van kontrole...Doista ne mogu razumiti,kako ti,eto,da tako sto dozicvis,ne bi isao poravnati racune logikom oko za oko...ako ne bi,ti pruzi i drugi obraz,ja necu,zasto bih??tre911 wrote:De ne seri jebote, gdje sam se ja smijao ili miha rekao ili opravdao ubijanje djece kao ti i ewa? Pa ja četnicima to nisam poželio a kamoli se naslađivao nad smrću ičijeg djeteta bolesnici jedni.bogomdani wrote:Tre,nogom na loptu...to prvo..druga stvar je ne vrijedati ili karakterizirati nekog tko drugacije misli..Napose,zaboravljate kako ste se i vi smijali "pretjeranim" brojevima zidova,slavena,ovih i onih pobijenih u Svapskim konc logorima diljem Europe,ma da je i mendju njima bilo djece i zena i staraca..i sad,mi licemjerni..ili postivamo i vase i nase,ili nema postivanja nijednih..tre911 wrote:Zašto bi se uplašio?? I miha je samo brutalno iskren no pitam se zašto nema abuse prijava za tebe i ewu kad iskreno kažete da su ustaška djeca zasluženo pobijena? Što je to onda i pitam se ko je smeće u svemu tome jer miha nikada nije niti za jedno dijete rekao da je opravdano ubijeno kao ti i ewa. Tjerajte se u kurac licemjerni.bogomdani wrote:sto je Tree,uplasio si se??Ako i rastjera,rastjerat ce smece isto zasluzno za raspad onoga Foruma,a koje je ovdje dogmizalo i nastavilo se koristiti maminim i tatinim rjecnikom..tre911 wrote:De ne seri jebote, prijavi crvenog i ostale četnike koji si se kurac uhvatila ovoga ko pijan plota? Pusti ljude da pišu a što ti se ne sviđa jednostavno preskoči inače ćeš rastjerati sve odavdje ako krenu abuse prijave.dudette wrote:Još neko vrijeme ću dizati ovu temu, a onda ide abuse report.
Sto se mene tice Dudete je u pravu i podrzavam je..Normalni se sigurno nece razbjezati,a bolesnici nam ne trebaju..
Guest- Guest
Moji odvjetnici su malo jaci tim.r_nevjesta wrote:jedino moraš dokazati da je sigurno znala za tvoju pripadnost njemačkom etnicitetu i da je to bila motivacija.. znači, skupljaj dokaze :Dveber wrote:Poslao sam. I dusevne boli.
Znala je dobro. I zna, ali je namjerno zbog svog sovinizma svakog Nijemca usporedila s nacistom.
2014-12-30
dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Apffffff...ja niti ne kazem da sam civiliziran..ajd sad dosta..postaje zamarajuce..
Guest- Guest
Zanimljivo da kada je svetac kenjao i srao, blago teceno nije podnjela abuse. Nije je bilo u blizini.kaja_333 wrote:dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
2014-12-30
Selaki duboko oru,a zato se ti meni i priheftala...kaja_333 wrote:dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
Guest- Guest
eto,mene voli,a vas ne...veber wrote:Zanimljivo da kada je svetac kenjao i srao, blago teceno nije podnjela abuse. Nije je bilo u blizini.kaja_333 wrote:dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
Guest- Guest
mah..ništarije praveveber wrote:Zanimljivo da kada je svetac kenjao i srao, blago teceno nije podnjela abuse. Nije je bilo u blizini.kaja_333 wrote:dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Je, rekao mi je naš zajednički poznanik.veber wrote:Moji odvjetnici su malo jaci tim.r_nevjesta wrote:jedino moraš dokazati da je sigurno znala za tvoju pripadnost njemačkom etnicitetu i da je to bila motivacija.. znači, skupljaj dokaze :Dveber wrote:Poslao sam. I dusevne boli.
Znala je dobro. I zna, ali je namjerno zbog svog sovinizma svakog Nijemca usporedila s nacistom.
Guest- Guest
zakljucila si ... ne mikaja_333 wrote:dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
ahhh,Kaya,Tree..zasad nitko vise.. dobro,njih dvoje,pola Foruma..debotoijusto wrote:zakljucila si ... ne mikaja_333 wrote:dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
Guest- Guest
mislim da bi prije ti trebao malo odmora i liječenja, jer posvuda vidiš antifašiste i ustaše, iako nisu nigdje spomenuti nijednom rječju, jer nisu ni mišljeni.. čudni su ti tvoji mentalni svjetovi, malo si opsesivan i negiraš stvarnost (riječi dotičnog ministra o 'izdajicama' još uvijek su u medijima), pa tu svoju opsesiju 'bratski' dijeliš drugima? pa daj nemoj :DRegoč wrote:Opet "anifašistička" paranoja, ajte malo na odmor i liečenje od opsjednutosti ustašama.r_nevjesta wrote:pa Miha nije napisao ništa što novi ministar obrane već nije javno rekao i 'obećao' svima koje on & njegovi interesno etiketiraju kao 'izdajnike' koje treba ostraktirati.. to bi nas trebalo više uzrujavati od fantazija i frustracija anonimnih forumaša koji na taj način daju oduška svojim psihomentalnim zapletajima
uostalom, on nije usamljen slučaj i još je i pitom, prema ovom munjenom tipu koji osobno, 'hrabro' i direktno prijeti fizičkom eliminacijom, klanjem i metkom u čelo 'nepodložnim' ženama na drugoj temi, čitat' i nevjerovat' :/
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t5383p105-centar-za-mirovne-studije-zene-u-kohlnu-su-zrtve-neoliberalnog-kapitalizma-a-ne-imigranata
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa nisam, ko vi, 24/7 na forumu. Vidjela sam nešto, jel bilo na MiLJ-u. Ali tada je već jedna od adminica obrisala njegove postove. Inače bih ga isto prijavila, garant.veber wrote:Zanimljivo da kada je svetac kenjao i srao, blago teceno nije podnjela abuse. Nije je bilo u blizini.kaja_333 wrote:dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
Guest- Guest
Ejjjjjjj....!!!! Zar ubod u ledja???dudette wrote:Pa nisam, ko vi, 24/7 na forumu. Vidjela sam nešto, jel bilo na MiLJ-u. Ali tada je već jedna od adminica obrisala njegove postove. Inače bih ga isto prijavila, garant.veber wrote:Zanimljivo da kada je svetac kenjao i srao, blago teceno nije podnjela abuse. Nije je bilo u blizini.kaja_333 wrote:dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
Guest- Guest
Page 21 of 35 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 35
Similar topics
» Senf:'Razgovarat cemo sa SDP-om o povratku Trga Marsala Tita'
» Ode drumski razbojnik : HDZ će glasati za promjenu imena Trga maršala Tita
» TISUĆE PROTIV ZLOČINCA TITA: ‘Uklonite ime ovog zločinca s trga kako bismo mogli ići dalje’
» Maknilo Tita s Kazališnog Trga
» bandić ipak mjenja ime Trgu Maršala Tita
» Ode drumski razbojnik : HDZ će glasati za promjenu imena Trga maršala Tita
» TISUĆE PROTIV ZLOČINCA TITA: ‘Uklonite ime ovog zločinca s trga kako bismo mogli ići dalje’
» Maknilo Tita s Kazališnog Trga
» bandić ipak mjenja ime Trgu Maršala Tita
Page 21 of 35