ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita

Page 21 of 35 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 35  Next

Go down

KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita - Page 21 Empty Re: KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita

Post by crvenkasti 24/1/2016, 16:12

Dijete izgleda nevino, ali kad poraste, postaje četnik.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita - Page 21 Empty Re: KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita

Post by Guest 24/1/2016, 16:13

tre911 wrote:
bogomdani wrote:
tre911 wrote:
bogomdani wrote:
tre911 wrote:
bogomdani wrote:
tre911 wrote:
dudette wrote:Još neko vrijeme ću dizati ovu temu, a onda ide abuse report. 
De ne seri jebote, prijavi crvenog i ostale četnike koji si se kurac uhvatila ovoga ko pijan plota? Pusti ljude da pišu a što ti se ne sviđa jednostavno preskoči inače ćeš rastjerati sve odavdje ako krenu abuse prijave.
sto je Tree,uplasio si se??Ako i rastjera,rastjerat ce smece isto zasluzno za raspad onoga Foruma,a koje je ovdje dogmizalo i nastavilo se koristiti maminim i tatinim rjecnikom..
Sto se mene tice Dudete je u pravu i podrzavam je..Normalni se sigurno nece razbjezati,a bolesnici nam ne trebaju..
Zašto bi se uplašio?? I miha je samo brutalno iskren no pitam se zašto nema abuse prijava za tebe i ewu kad iskreno kažete da su ustaška djeca zasluženo pobijena? Što je to onda i pitam se ko je smeće u svemu tome jer miha nikada nije niti za jedno dijete rekao da je opravdano ubijeno kao ti i ewa. Tjerajte se u kurac licemjerni.
Tre,nogom na loptu...to prvo..druga stvar je ne vrijedati ili karakterizirati nekog tko drugacije misli..Napose,zaboravljate kako ste se i vi smijali "pretjeranim" brojevima zidova,slavena,ovih i onih pobijenih u Svapskim konc logorima diljem Europe,ma da je i mendju njima bilo djece i zena i staraca..i sad,mi licemjerni..ili postivamo i vase i nase,ili nema postivanja nijednih..
De ne seri jebote, gdje sam se ja smijao ili miha rekao  ili opravdao ubijanje djece kao ti i ewa? Pa ja četnicima to nisam poželio a kamoli se naslađivao nad smrću ičijeg djeteta bolesnici jedni.
Tko se nasladjivao eboteIrud.?? Govorim,a ti prati tijek logike,kako nije nis cudno kad ti netko pobije dobar dio puka,pa onda i ti njemu.,.u ratu,to se dogadja,dosta je van kontrole...Doista ne mogu razumiti,kako ti,eto,da tako sto dozicvis,ne bi isao poravnati racune logikom oko za oko...ako ne bi,ti pruzi i drugi obraz,ja necu,zasto bih??
Što oćeš reći da nisam u obitelji prošao kalvariju i sa srbima i sa jugoslavima i gle čuda nisam se išao osvećivati a kamoli nekome djete ubiti zbog toga. Vi ste jednostavno lišeni određenih stvari što ljude čini ljudima i zato i jeste u pm kao ljudi.
nisam rekao da nisi prosao...nego da se ne iscudjujes kad netko postupi drugacije od tebe..Jel sad mislis da si uzvisen?? 25 godina sipas nezadovoljstvo,vatru,i sve ostalo,bas zato jer si "civiliziran"...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 24/1/2016, 16:13

Regoč wrote:Ovo Mihino "trebali vam onkološki liekovi" je na razini bacanja čini i to prijaviti je potpun kretenizam, U tom duhu, ćiribi-ćiriba nek Dudet usahnu dude.
r_nevjesta wrote:ostraktirati
Ostracirati.
ostracirati. da, bolje zvuči, elegantnije, thx
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 24/1/2016, 16:14

dudette wrote:
betty.boop wrote:sad je kasno, dude, abuse je vec prijavljen

tema prituzbe za to sluzi ili bar nam posaljes pp
Thanks! To ću za ove druge kaj bum ih se tužila. :P
Nazvala si me nacistom samo jer sam Nijemac, molim. Duboko si povrijedila moje nacionalne osjecaje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2016, 16:14

El mozemo sad normalno nastaviti?? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 24/1/2016, 16:15

r_nevjesta wrote:pa Miha nije napisao ništa što novi ministar obrane već nije javno rekao i 'obećao' svima koje on & njegovi interesno etiketiraju kao 'izdajnike' koje treba ostraktirati.. to bi nas trebalo više uzrujavati od fantazija i frustracija anonimnih forumaša koji na taj način daju oduška svojim psihomentalnim zapletajima

uostalom, on nije usamljen slučaj i još je i pitom, prema ovom munjenom tipu koji osobno, 'hrabro' i direktno prijeti fizičkom eliminacijom, klanjem i metkom u čelo 'nepodložnim' ženama na drugoj temi, čitat' i nevjerovat' :/

http://ex-iskon.forumcroatian.com/t5383p105-centar-za-mirovne-studije-zene-u-kohlnu-su-zrtve-neoliberalnog-kapitalizma-a-ne-imigranata
Opet "anifašistička" paranoja, ajte malo na odmor i liečenje od opsjednutosti ustašama.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2016, 16:15

Regoč wrote:Ovo Mihino "trebali vam onkološki liekovi" je na razini bacanja čini i to prijaviti je potpun kretenizam, 
Koja, da prostiš, maloumna opravdanja. Fuj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2016, 16:16

bogomdani wrote:
tre911 wrote:
bogomdani wrote:
tre911 wrote:
bogomdani wrote:
tre911 wrote:
bogomdani wrote:
tre911 wrote:
dudette wrote:Još neko vrijeme ću dizati ovu temu, a onda ide abuse report. 
De ne seri jebote, prijavi crvenog i ostale četnike koji si se kurac uhvatila ovoga ko pijan plota? Pusti ljude da pišu a što ti se ne sviđa jednostavno preskoči inače ćeš rastjerati sve odavdje ako krenu abuse prijave.
sto je Tree,uplasio si se??Ako i rastjera,rastjerat ce smece isto zasluzno za raspad onoga Foruma,a koje je ovdje dogmizalo i nastavilo se koristiti maminim i tatinim rjecnikom..
Sto se mene tice Dudete je u pravu i podrzavam je..Normalni se sigurno nece razbjezati,a bolesnici nam ne trebaju..
Zašto bi se uplašio?? I miha je samo brutalno iskren no pitam se zašto nema abuse prijava za tebe i ewu kad iskreno kažete da su ustaška djeca zasluženo pobijena? Što je to onda i pitam se ko je smeće u svemu tome jer miha nikada nije niti za jedno dijete rekao da je opravdano ubijeno kao ti i ewa. Tjerajte se u kurac licemjerni.
Tre,nogom na loptu...to prvo..druga stvar je ne vrijedati ili karakterizirati nekog tko drugacije misli..Napose,zaboravljate kako ste se i vi smijali "pretjeranim" brojevima zidova,slavena,ovih i onih pobijenih u Svapskim konc logorima diljem Europe,ma da je i mendju njima bilo djece i zena i staraca..i sad,mi licemjerni..ili postivamo i vase i nase,ili nema postivanja nijednih..
De ne seri jebote, gdje sam se ja smijao ili miha rekao  ili opravdao ubijanje djece kao ti i ewa? Pa ja četnicima to nisam poželio a kamoli se naslađivao nad smrću ičijeg djeteta bolesnici jedni.
Tko se nasladjivao eboteIrud.?? Govorim,a ti prati tijek logike,kako nije nis cudno kad ti netko pobije dobar dio puka,pa onda i ti njemu.,.u ratu,to se dogadja,dosta je van kontrole...Doista ne mogu razumiti,kako ti,eto,da tako sto dozicvis,ne bi isao poravnati racune logikom oko za oko...ako ne bi,ti pruzi i drugi obraz,ja necu,zasto bih??
Što oćeš reći da nisam u obitelji prošao kalvariju i sa srbima i sa jugoslavima i gle čuda nisam se išao osvećivati a kamoli nekome djete ubiti zbog toga. Vi ste jednostavno lišeni određenih stvari što ljude čini ljudima i zato i jeste u pm kao ljudi.
nisam rekao da nisi prosao...nego da se ne iscudjujes kad netko postupi drugacije od tebe..Jel sad mislis da si uzvisen?? 25 godina sipas nezadovoljstvo,vatru,i sve ostalo,bas zato jer si "civiliziran"...
I to kažeš ti i oni koji 70+ godina poslje ww2 proganjaju naciste i svršavaju nad ubijenom ustaškom djecom??? Pa gdje ti je pamet da uopće ovako nešto prospeš???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 24/1/2016, 16:16

r_nevjesta wrote:
veber wrote:Poslao sam. I dusevne boli.
jedino moraš dokazati da je sigurno znala za tvoju pripadnost njemačkom etnicitetu i da je to bila motivacija.. znači, skupljaj dokaze :D
Moji odvjetnici su malo jaci tim.
Znala je dobro. I zna, ali je namjerno zbog svog sovinizma svakog Nijemca usporedila s nacistom.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 24/1/2016, 16:16

dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2016, 16:17

Apffffff...ja niti ne kazem da sam civiliziran..ajd sad dosta..postaje zamarajuce..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 24/1/2016, 16:18

kaja_333 wrote:dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
Zanimljivo da kada je svetac kenjao i srao, blago teceno nije podnjela abuse. Nije je bilo u blizini.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2016, 16:18

kaja_333 wrote:dakle zaključili smo, dudete i onaj seljak bogomdani nule od ljudi, ajmo sad dalje..
Selaki duboko oru,a zato se ti meni i priheftala... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2016, 16:19

veber wrote:
Zanimljivo da kada je svetac kenjao i srao, blago teceno nije podnjela abuse. Nije je bilo u blizini.
eto,mene voli,a vas ne... king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 24/1/2016, 16:19

veber wrote:
mah..ništarije prave
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2016, 16:20

veber wrote:
r_nevjesta wrote:
veber wrote:Poslao sam. I dusevne boli.
jedino moraš dokazati da je sigurno znala za tvoju pripadnost njemačkom etnicitetu i da je to bila motivacija.. znači, skupljaj dokaze :D
Moji odvjetnici su malo jaci tim.
Znala je dobro. I zna, ali je namjerno zbog svog sovinizma svakog Nijemca usporedila s nacistom.
Je, rekao mi je naš zajednički poznanik. flower
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 24/1/2016, 16:20

zakljucila si ... ne mi  ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2016, 16:21

debotoijusto wrote:
zakljucila si ... ne mi  ;)
ahhh,Kaya,Tree..zasad nitko vise.. jocolor dobro,njih dvoje,pola Foruma.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 24/1/2016, 16:21

Regoč wrote:
r_nevjesta wrote:pa Miha nije napisao ništa što novi ministar obrane već nije javno rekao i 'obećao' svima koje on & njegovi interesno etiketiraju kao 'izdajnike' koje treba ostraktirati.. to bi nas trebalo više uzrujavati od fantazija i frustracija anonimnih forumaša koji na taj način daju oduška svojim psihomentalnim zapletajima

uostalom, on nije usamljen slučaj i još je i pitom, prema ovom munjenom tipu koji osobno, 'hrabro' i direktno prijeti fizičkom eliminacijom, klanjem i metkom u čelo 'nepodložnim' ženama na drugoj temi, čitat' i nevjerovat' :/

http://ex-iskon.forumcroatian.com/t5383p105-centar-za-mirovne-studije-zene-u-kohlnu-su-zrtve-neoliberalnog-kapitalizma-a-ne-imigranata
Opet "anifašistička" paranoja, ajte malo na odmor i liečenje od opsjednutosti ustašama.
mislim da bi prije ti trebao malo odmora i liječenja, jer posvuda vidiš antifašiste i ustaše, iako nisu nigdje spomenuti nijednom rječju, jer nisu ni mišljeni.. čudni su ti tvoji mentalni svjetovi, malo si opsesivan i negiraš stvarnost (riječi dotičnog ministra o 'izdajicama' još uvijek su u medijima), pa tu svoju opsesiju 'bratski' dijeliš drugima? pa daj nemoj :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2016, 16:22

veber wrote:
Pa nisam, ko vi, 24/7 na forumu. Vidjela sam nešto, jel bilo na MiLJ-u. Ali tada je već jedna od adminica obrisala njegove postove. Inače bih ga isto prijavila, garant.  flower
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2016, 16:23

dudette wrote:
veber wrote:
Pa nisam, ko vi, 24/7 na forumu. Vidjela sam nešto, jel bilo na MiLJ-u. Ali tada je već jedna od adminica obrisala njegove postove. Inače bih ga isto prijavila, garant.  flower
Ejjjjjjj....!!!! Zar ubod u ledja??? Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 35 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 35  Next

Back to top

- Similar topics