KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
Page 18 of 35
Page 18 of 35 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35
Re: KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
Podrska Dudata...tako i treba..dudette wrote:Samo vi začatavajte, ali ja ću ovo istjerat do kraja.
Guest- Guest
O cem se tu radi da se ukljucim...ne pratim bas ritam
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A,neotesanost i nekultura onih koji drugacije misljenje nagradjuju uvredama
Guest- Guest
Kad me takvi kao michaellcmacha i ti smatraju šugom, to mi je kompliment. Koji kiki njemu treba da se konstantno prijeti? Neka se prihvati radne terapije.tre911 wrote:Pa ne možemo te otjerati ali te možemo kao šugu smatrati. Koji kiki ti je to trebalo??dudette wrote:Nećete me otjerat. Prijava je otišla.veber wrote:Neka admini poslije vecere pofledaju.
Ako joj smeta neka ode.
Guest- Guest
Sada s njom mozes i ti.dudette wrote:Nećete me otjerat. Prijava je otišla.veber wrote:Neka admini poslije vecere pofledaju.
Ako joj smeta neka ode.
Obozavam "moralne" vertikale.
2014-12-30
ma starija sam ti ja malo, al hvala, ne povećam namjerno , tako ispadne. kažem samo, slobodno možeš dodati nulu na svoj broj . s obzirom na broj neistraženih grobnica i onih koje su zacementirali i na njima napravili zgradu a zna se da su ispod bacali ljude, kao u savskoj npr.Regoč wrote:
Katice, jest da nisam u kasnim dvadesetima poput tebe, ali i dalje dobro vidim, ne moraš povećavati font na terarazinu. Govorim o broju koji je neosporiv i znanstveno dokaziv, ovo drugo su pretpostavke koje tek očekuju znanstvenu potvrdu. Recimo, u onom tenkovskom rovu kod Maribora našli su x kostijuh na y metarah, ali cieli rov nije iskopa. No, odlučiše neki prosjek onoga što je iskopano primieniti na čitav rov pa dođoše do, mislim, 20.000 mrtvih. To možda i je točno, ali ne možemo to uzeti kao činjenicu dok se god ne iskopa cieli rov. To je smisao moga upisa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
svaka ptica svome jatu leti :Dcrvenkasti wrote:kaja_333 wrote:moš mislit što mu se tobom bavi osim ovako usput na forumu iz zabave. jako si važan. odi malo kod onog svog pope na cvjetni na muzički čas ako se nervozan.crvenkasti wrote:Meni je rekao da će me ubiti čim me vidi, ili srkom ili će me pogoditi vrućom ampulom.
Ia se od tada serem od straha kad god vidim kakvog idiota na ulici.
Ja baš pašem u ovaj forum Našao sam sebe.
Prije su mi svi govorili da sam idiot, i sramio sam se.
Tu se ponosim što sam Hrvat.
2014-04-12
a mozes i ti...ili bar odi tamo na zenske teme i malo duze kampiraj..veber wrote:Sada s njom mozes i ti.dudette wrote:Nećete me otjerat. Prijava je otišla.veber wrote:Neka admini poslije vecere pofledaju.
Ako joj smeta neka ode.
Guest- Guest
Zašto bi se uplašio?? I miha je samo brutalno iskren no pitam se zašto nema abuse prijava za tebe i ewu kad iskreno kažete da su ustaška djeca zasluženo pobijena? Što je to onda i pitam se ko je smeće u svemu tome jer miha nikada nije niti za jedno dijete rekao da je opravdano ubijeno kao ti i ewa. Tjerajte se u kurac licemjerni.bogomdani wrote:sto je Tree,uplasio si se??Ako i rastjera,rastjerat ce smece isto zasluzno za raspad onoga Foruma,a koje je ovdje dogmizalo i nastavilo se koristiti maminim i tatinim rjecnikom..tre911 wrote:De ne seri jebote, prijavi crvenog i ostale četnike koji si se kurac uhvatila ovoga ko pijan plota? Pusti ljude da pišu a što ti se ne sviđa jednostavno preskoči inače ćeš rastjerati sve odavdje ako krenu abuse prijave.dudette wrote:Još neko vrijeme ću dizati ovu temu, a onda ide abuse report.
Sto se mene tice Dudete je u pravu i podrzavam je..Normalni se sigurno nece razbjezati,a bolesnici nam ne trebaju..
Guest- Guest
da, zapravo predlažem da s njom nitko više nikada ne komunicira jer je to podlo, pakosno, probleme radi.veber wrote:Sada s njom mozes i ti.dudette wrote:Nećete me otjerat. Prijava je otišla.veber wrote:Neka admini poslije vecere pofledaju.
Ako joj smeta neka ode.
2015-08-15
dudette, mogla si bar dozvolit da neko od admina bude online i uopce vidi o cemu je rijec, a ne odmah abuse
betty.boop-
2015-01-23
Same here.veber wrote:Obozavam "moralne" vertikale.
Guest- Guest
da. baš nema sreće.debotoijusto wrote:znaci u oluji su ubili formirana hrvata ?kaja_333 wrote:nije, 42 su ga ubili u jasenovcu i kasnije u oluji drugi put, ne znam točno gdjedebotoijusto wrote:ja mislio da si umro tamo negdje 1965crvenkasti wrote:Meni je rekao da će me ubiti čim me vidi, ili srkom ili će me pogoditi vrućom ampulom.
Ia se od tada serem od straha kad god vidim kakvog idiota na ulici.
kako ponovo ubit ?
2015-08-15
Kaj bus abuse da te zacetavam?dudette wrote:Samo vi začatavajte, ali ja ću ovo istjerat do kraja.
2014-12-30
Cinkatore voli karamarko i daje im penzije....ne želim citirati...mirko rašković pripadnik vojske sao krajine..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
kad si isti, sitna duša, fujbogomdani wrote:
Sto se mene tice Dudete je u pravu i podrzavam je..
2015-08-15
Tre,nogom na loptu...to prvo..druga stvar je ne vrijedati ili karakterizirati nekog tko drugacije misli..Napose,zaboravljate kako ste se i vi smijali "pretjeranim" brojevima zidova,slavena,ovih i onih pobijenih u Svapskim konc logorima diljem Europe,ma da je i mendju njima bilo djece i zena i staraca..i sad,mi licemjerni..ili postivamo i vase i nase,ili nema postivanja nijednih..tre911 wrote:Zašto bi se uplašio?? I miha je samo brutalno iskren no pitam se zašto nema abuse prijava za tebe i ewu kad iskreno kažete da su ustaška djeca zasluženo pobijena? Što je to onda i pitam se ko je smeće u svemu tome jer miha nikada nije niti za jedno dijete rekao da je opravdano ubijeno kao ti i ewa. Tjerajte se u kurac licemjerni.bogomdani wrote:sto je Tree,uplasio si se??Ako i rastjera,rastjerat ce smece isto zasluzno za raspad onoga Foruma,a koje je ovdje dogmizalo i nastavilo se koristiti maminim i tatinim rjecnikom..tre911 wrote:De ne seri jebote, prijavi crvenog i ostale četnike koji si se kurac uhvatila ovoga ko pijan plota? Pusti ljude da pišu a što ti se ne sviđa jednostavno preskoči inače ćeš rastjerati sve odavdje ako krenu abuse prijave.dudette wrote:Još neko vrijeme ću dizati ovu temu, a onda ide abuse report.
Sto se mene tice Dudete je u pravu i podrzavam je..Normalni se sigurno nece razbjezati,a bolesnici nam ne trebaju..
Guest- Guest
dozvolila sam. inače je netko od vas stalno tu. indikativno je da, conveniently, duže vremena nije bilo nikog.betty.boop wrote:dudette, mogla si bar dozvolit da neko od admina bude online i uopce vidi o cemu je rijec, a ne odmah abuse
Guest- Guest
Aha,ne misli kao ti... Kayo,vas stil mi je poznat,popljuj,pognoji,omalovazi,onog tko ne misli kao vi..kaja_333 wrote:kad si isti, sitna duša, fujbogomdani wrote:
Sto se mene tice Dudete je u pravu i podrzavam je..
Guest- Guest
Jede govna. Kao da nas je na forumu milju i pet tisuca admina.betty.boop wrote:dudette, mogla si bar dozvolit da neko od admina bude online i uopce vidi o cemu je rijec, a ne odmah abuse
Ja bi joj puknuo trajni zbog ugrozavanja forumasenja.
2014-12-30
dudette wrote:dozvolila sam. inače je netko od vas stalno tu. indikativno je da, conveniently, duže vremena nije bilo nikog.betty.boop wrote:dudette, mogla si bar dozvolit da neko od admina bude online i uopce vidi o cemu je rijec, a ne odmah abuse
pa eto, nismo bili u prilici, nisi fer
betty.boop-
2015-01-23
Page 18 of 35 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35
Similar topics
» Senf:'Razgovarat cemo sa SDP-om o povratku Trga Marsala Tita'
» Ode drumski razbojnik : HDZ će glasati za promjenu imena Trga maršala Tita
» TISUĆE PROTIV ZLOČINCA TITA: ‘Uklonite ime ovog zločinca s trga kako bismo mogli ići dalje’
» Maknilo Tita s Kazališnog Trga
» bandić ipak mjenja ime Trgu Maršala Tita
» Ode drumski razbojnik : HDZ će glasati za promjenu imena Trga maršala Tita
» TISUĆE PROTIV ZLOČINCA TITA: ‘Uklonite ime ovog zločinca s trga kako bismo mogli ići dalje’
» Maknilo Tita s Kazališnog Trga
» bandić ipak mjenja ime Trgu Maršala Tita
Page 18 of 35