Ovako završe svi oni koji stanu na žulj anđelu Znanja ( anđeo Prijestolnik ili Pravednik )
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ovako završe svi oni koji stanu na žulj anđelu Znanja ( anđeo Prijestolnik ili Pravednik )
by RayMabus Wed 1 Mar - 18:48Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Iknar je ego triper.
I ti si.
Doduše, malo manji (veći od njega je ionako samo marcellus) ali ajde.
RayMabus wrote:
APOKALIPSA ( BOG ) DOLAZI
Bježmo. Dolazi glavonja.
Šalim se. Bog je svugdje a ono šta je svugdje je već tu pa prema tome ne dolazi jer je svugdje. Dolazi božje kraljevstvo ( čitaj neki bolji svijet na površini ove planete s manje ega ).
Kažem s manje jer čim nisi Bog odma si nešto pa si odvojen od cijeline i imaš neki svoj ja dakle i ego al onda ga integriraš tj kao jahač i konj i podigneš znanje da te konj ne zbaci u provaliju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ovako završe svi oni koji stanu na žulj anđelu Znanja ( anđeo Prijestolnik ili Pravednik )
Moj tata ima veći kurac od tvog tate.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Iknar je ego triper.
I ti si.
Napisa san ti post gore da svi imamo ego čim nismo dio cjeline tj Boga tj kad smo stvoreni kao konceptualne duše i zasebni entiteti i da nije to problem nego da ti integriraš taj svoj ego a ne da on tebe integrira i zbaci iz sedla ( metaforički rečeno ).
Ja jašem veliku zvijerku i možeš mi ga popušit.
2014-04-11
RayMabus wrote:Moj tata ima veći kurac od tvog tate.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Iknar je ego triper.
I ti si.
Napisa san ti post gore da svi imamo ego čim nismo dio cjeline tj Boga tj kad smo stvoreni kao konceptualne duše i zasebni entiteti i da nije to problem nego da ti integriraš taj svoj ego a ne da on tebe integrira i zbaci iz sedla ( metaforički rečeno ).
A gle, imati zdrav ego je jedna stvar, a biti ego triper nešto sasvim deseto.
Ti si van svake sumnje ego triper, što te uostalom čini psihičkim bolesnikom.
A da to evidentno jesi, dokazuješ svakim novim upisom na ovom forumu.
Guest- Guest
Stavi kamion i osobni auto na parking jedan pored drugoga.
Kamion je anđeoska hijerarhija a osobni auto konceptualna duša.
S obzirom da čim si stvoren kao zasebna cijelina odma imaš ego al da nije stvar u tome da nemaš ego jer ga imaš čim si zasebna cijelina nego u integraciji istog dakle jahač i konj šema. Ko rodeo nešto.
S obzirom da sam ja anđeoska hijerarhija a ti osobni autić onda kad meni pukne film onda si ti mali miš a ja Gozdila.
Shvačaš ?
Kamion je anđeoska hijerarhija a osobni auto konceptualna duša.
S obzirom da čim si stvoren kao zasebna cijelina odma imaš ego al da nije stvar u tome da nemaš ego jer ga imaš čim si zasebna cijelina nego u integraciji istog dakle jahač i konj šema. Ko rodeo nešto.
S obzirom da sam ja anđeoska hijerarhija a ti osobni autić onda kad meni pukne film onda si ti mali miš a ja Gozdila.
Shvačaš ?
2014-04-11
Moj tata ima veći kurac od tvog tate.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Moj tata ima veći kurac od tvog tate.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Iknar je ego triper.
I ti si.
Pomiri se s time.
2014-04-11
RayMabus wrote:Moj tata ima veći kurac od tvog tate.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Moj tata ima veći kurac od tvog tate.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Iknar je ego triper.
I ti si.
Pomiri se s time.
EU će donirati Srbiji 600 milijuna eura za rekonstrukciju pruge
by RayMabus Mon 20 Feb - 16:26Ne bavim se grčkim narodom. Nisu oni tema. Bavin se ovim đubradovićima na pozicijama moči koji se prave pametni.
A praviti se pametan anđelu Znanja košta jako. Ha ha ha
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54164-je-li-putin-gadno-pogrijesio
Lucifer: Ne, ne vidim promjene u ovom trenutku. Vidim izvore Svjetla u različitim dijelovima planeta. Vidim krugove Svjetla u različitim dijelovima, ali još uvijek nema opće promjene savjesti. Naprotiv, ako nastavite u tom smjeru, ovo održavanje čovječanstva će ući u ogroman debakl. Prirodni resursi će nestati. Što još mogu reći što već nisam rekao?
Sugovornik: Posljednje pitanje koje vam želim postaviti je sljedeće: ako imate neku posebnu poruku za nas vezanu uz neku temu koju nismo istražili, a treba je prenijeti i širiti zbog svoje važnosti.
Lucifer: Pa. Počet ću s porukom demona jer su oni to od mene tražili. Nemojte ovu riječ shvatiti kao moju, već kao njihovu poruku, i ne bojte se jer imate slobodnu volju, ali ja moram govoriti:
Vi ste pod našom moći; ne možete učiniti ništa da se obranite jer je vaš ego naša otvorena vrata prema vašim dušama. Vaše duše su naše, vaš ego nam ih daje, a malo je što možete učiniti. Predaj se sada jer nemaš drugog izbora. Uzaludno je boriti se protiv nas jer ste slabi.
Majstori svjetla, ja! – kažu – ako su nas neki pobijedili, svi bi nas morali pobijediti, ali tko je rekao da tako mora biti? Uvijek će biti posebnih duhova, ali ostali će pasti, ostali će pasti.
Pogledajte svoja lica, pogledajte svoja lica, pogledajte se u ogledalo, pogledajte se. Gledaj!
Sada ću reći kao Lucifer, kao anđeo za kojeg vjerujem da još uvijek jesam, posljednje riječi. I dalje vjerujem u tebe. I dalje vjerujem da možete nadvladati iskušenja. I dalje vjerujem da riječ duša osim duha znači i snaga. I dalje vjerujem u tvoju nutrinu. I dalje vjerujem da, kao što imate tu Očevu česticu, imate u sebi taj alat koji se zove Ljubav. A taj alat koji se zove Ljubav je jači od drugog koji se zove ego.
Ali morate se potruditi. Ne razmišljajte sebično u ovom trenutku kao duhovi, jer ako planet Sunce 3 nestane, znam da ćete se utjeloviti u drugim svjetovima, nastavit ćete kao duhovi, ali šteta je, jer ovaj planet ima povijest, ovaj planet ima ruševine, ovaj planet ima spise, ovaj planet ima umjetnička djela. Ovaj planet je identifikacija onoga što jeste, ovaj vas planet identificira. Šteta ga je izgubiti.
Znam da postoje Uzašli Majstori koji su rekli da su vezanosti dio uloga ega. Ne govorim o prilozima. Ja govorim o POŠTOVANJU, a vi ne poštujete planetu. Ovaj planet ima života, nije mrtav kao satelit koji nazivate Mjesec, ovaj planet ima života.
Morate shvatiti da ste vi neki paraziti koji se hrane s ove planete, ali na takav način, na takav način da je ubijate. Ali ovaj planet ima resurse za preživljavanje, jer je već preživio druge pokušaje istrebljenja. Zatim, šteta što ova tako lijepa rasa, homo sapiens sapiens, već nestaje.
Ne čini se moj koncept što ću reći, ali molim vas, borite se protiv zla. Borite se protiv zla u sebi. Borite se protiv samoživosti, mislite na druge. Ako prestanete misliti na sebe i počnete misliti na druge, svi ovi ministranti koji me prate bit će neplodni u svom poslanju.
2014-04-11
RayMabus wrote:Moj tata ima veći kurac od tvog tate.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Moj tata ima veći kurac od tvog tate.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Iknar je ego triper.
I ti si.
Pomiri se s time.
Da si psihički bolestan?
Nemam ja nikakav problem s time i nikada nisam ni imao.
Guest- Guest
Zar je nužno ovakvo omalovažavanje ?Speare Shaker wrote:
Da si psihički bolestan?
Uvjek sam te smatrao gospodinom,te bi možda ipak trebao bit malo tolerantniji i suzdržaniji.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Meni je jasno da je tebi problem pročitat datume kad san ja nešto napisa na nekoj temi pa povezat da odma nakon toga se tima nešto desi.
Ne mogu ja čitat umjesto tebe a nit imam volje trošit više vremena na objašnjavanje nego šta mislim da treba.
Tema od 20.02.2023
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54169-eu-ce-donirati-srbiji-600-milijuna-eura-za-rekonstrukciju-pruge#2104504
Suljo dobije te pare i odma sutra to šta je tamo ispalo.
Misliš da je to baš tolika slučajnost ?
Ok ako misliš nema problema. Ja idem dalje. U pohodu sam.
Ne mogu ja čitat umjesto tebe a nit imam volje trošit više vremena na objašnjavanje nego šta mislim da treba.
Tema od 20.02.2023
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54169-eu-ce-donirati-srbiji-600-milijuna-eura-za-rekonstrukciju-pruge#2104504
2014-04-11
IL Risorto wrote:Zar je nužno ovakvo omalovažavanje ?Speare Shaker wrote:
Da si psihički bolestan?
Uvjek sam te smatrao gospodinom,te bi možda ipak trebao bit malo tolerantniji i suzdržaniji.
Tolerantiji i suzdržaniji prema evidentnom psihičkom bolesniku?
Pa možda bih i mogao biti tolerantniji i suzdržaniji prema njegovom stanju, ali bojim se da bi to na kraju išlo na njegovu štetu pa neću.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Meni je jasno da je tebi problem pročitat datume kad san ja nešto napisa na nekoj temi pa povezat da odma nakon toga se tima nešto desi.
Tema od 20.02.2023
EU će donirati Srbiji 600 milijuna eura za rekonstrukciju pruge
by RayMabus Mon 20 Feb - 15:34Enlarge this imageClick to see fullsize
https://24sedam.rs/politika/vesti/198151/Suljo-sa-grckim-premijerom-micotakisom-u-minhenu/vest
Jel vam bitan Solun odnosno ta luka ? Sad češ vidit šta ću ti napravit.
2014-04-11
Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Zar je nužno ovakvo omalovažavanje ?Speare Shaker wrote:
Da si psihički bolestan?
Pa možda bih i mogao biti tolerantniji i suzdržaniji prema njegovom stanju, ali bojim se da bi to na kraju išlo na njegovu štetu pa neću.
Ali ti si jedan fini gospodin i ne doličiti takav nastup.
2015-07-23
Broj poginulih u sudaru vozova u Grčkoj porastao na 57, bijes ključa u gradovima
"Ljuti smo na kompaniju, na vladu i prethodne vlade koje nisu učinile ništa da poboljšaju uslove u grčkoj željeznici", rekao je penzioner Stavros Nantis u Atini.
Broj poginulih u sudaru vozova u Grčkoj porastao na 57, bijes ključa u gradovima
Tužite kompaniju. Kad imaju 600 miljona eura za četnika koji nije udario sankcije Rusiji imat će i za vas. Očito su puni para na bacanje.
"Ljuti smo na kompaniju, na vladu i prethodne vlade koje nisu učinile ništa da poboljšaju uslove u grčkoj željeznici", rekao je penzioner Stavros Nantis u Atini.
Tužite kompaniju. Kad imaju 600 miljona eura za četnika koji nije udario sankcije Rusiji imat će i za vas. Očito su puni para na bacanje.
2014-04-11
Ne smeta mi.IL Risorto wrote:Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Zar je nužno ovakvo omalovažavanje ?Speare Shaker wrote:
Da si psihički bolestan?
Ali ti si jedan fini gospodin i ne doličiti takav nastup.
I ja sam njemu rekao da je žohar samo on to nije skužio da sam mu rekao.
Morate shvatiti da ste vi neki paraziti koji se hrane s ove planete, ali na takav način, na takav način da je ubijate. Ali ovaj planet ima resurse za preživljavanje, jer je već preživio druge pokušaje istrebljenja. Zatim, šteta što ova tako lijepa rasa, homo sapiens sapiens, već nestaje.
2014-04-11
Ne vrijeđam se ja baš tako lako. Samo ego može biti povrijeđen.
Anđeli pravednici provode božju pravdu.
Eto vi ste četniku dali pare eu obveznika koji trpe sankcije a on ih ne daje Putinu nakon godinu dana dakle ne usklađuje svoju vanjsku politiku s eu nego sve suprotno i vi ga još nagrađujete našim parama za tskvo ponašanje kako bi vi gurali vaše projekte za Mađarsku, Grčku, Austriju i Njemačku te te Kineze itd pa eto ja dreknuo i par dana nakon toga a odma dan nakon šta ste mu dali te pare najsmrtonosnija želejznička nesreća u Grčkoj a Mikotaksiu uskoro izbori a sad mu svi jebu mater i zastoj na pruzi i sad još fino tužit i kompaniju i neka pljunu pare jer su očito puni para itd.
BOŽJA PRAVDA.
Vama je to psihički bolesnik a meni je to sve pravedno.
Jbga.
A štaš. Da ste ulagali pare u željeznicu a ne davali ovom četniku koji nije udario sankcije ovo vam se ne bi desilo najvjerovatnije. Vi ste ih ubili. Ne ja i ne demoni koji čine pola anđeoske hijerarhije.
AJ BOG.
za nasu izgubljenu srecu
nase su duse sad spokojne
molim te, bar jednu svecu
bar jednu svecu
Ja ti pomoci stvarno ne mogu
misli na buducu decu
idi u crkvu, pomoli se Bogu
naravno, i svome svecu
i svome svecu
Na dnu svake jame
came kosti same
i govore kosti
Boze im oprosti
Na dnu svake jame
came kosti same
Boze, oprosti im sve
Anđeli pravednici provode božju pravdu.
Eto vi ste četniku dali pare eu obveznika koji trpe sankcije a on ih ne daje Putinu nakon godinu dana dakle ne usklađuje svoju vanjsku politiku s eu nego sve suprotno i vi ga još nagrađujete našim parama za tskvo ponašanje kako bi vi gurali vaše projekte za Mađarsku, Grčku, Austriju i Njemačku te te Kineze itd pa eto ja dreknuo i par dana nakon toga a odma dan nakon šta ste mu dali te pare najsmrtonosnija želejznička nesreća u Grčkoj a Mikotaksiu uskoro izbori a sad mu svi jebu mater i zastoj na pruzi i sad još fino tužit i kompaniju i neka pljunu pare jer su očito puni para itd.
BOŽJA PRAVDA.
Vama je to psihički bolesnik a meni je to sve pravedno.
Jbga.
A štaš. Da ste ulagali pare u željeznicu a ne davali ovom četniku koji nije udario sankcije ovo vam se ne bi desilo najvjerovatnije. Vi ste ih ubili. Ne ja i ne demoni koji čine pola anđeoske hijerarhije.
AJ BOG.
Amin
Zapali svecu za pokojneza nasu izgubljenu srecu
nase su duse sad spokojne
molim te, bar jednu svecu
bar jednu svecu
Ja ti pomoci stvarno ne mogu
misli na buducu decu
idi u crkvu, pomoli se Bogu
naravno, i svome svecu
i svome svecu
Na dnu svake jame
came kosti same
i govore kosti
Boze im oprosti
Na dnu svake jame
came kosti same
Boze, oprosti im sve
Last edited by RayMabus on Fri 3 Mar - 14:36; edited 3 times in total
2014-04-11
RayMabus wrote:
Pa i tebi to ne služi na čast.
Toliko dugo godina na forumu a druge kolege forumaše vrijeđat,osim toga,zar nisi naučio imat respekt prema starijima.
Moga ti je bit čaća ili dida.
2015-07-23
Nisam mu baš ja to rekao. Stavio sam mu šta mu je Lucifer rekao. On je anđeoska hijerarhija. A tako vas gledaju i drugi viši entiteti.IL Risorto wrote:RayMabus wrote:
Toliko dugo godina na forumu a druge kolege forumaše vrijeđat,osim toga,zar nisi naučio imat respekt prema starijima.
Žoharčići koji trčkaraju po površini ove planete vamo tamo.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nisam mu baš ja to rekao. Stavio sam mu šta mu je Lucifer rekao. On je anđeoska hijerarhija. A tako vas gledaju i drugi viši entiteti.IL Risorto wrote:RayMabus wrote:
Lucifer ? šta si ti sad neki sotonist ?
Očito sam previše dugo izbivao s foruma,tko zna što sam sve propustio.
2015-07-23
Još gore od toga.IL Risorto wrote:RayMabus wrote:Nisam mu baš ja to rekao. Stavio sam mu šta mu je Lucifer rekao. On je anđeoska hijerarhija. A tako vas gledaju i drugi viši entiteti.IL Risorto wrote:RayMabus wrote:
Rekao sam već više puta da kad mene upoznate Lucifer će vam izgledati ko majka Tereza.
Anđeli Pravednici su Bog i batina na fizičkoj ravni.
Lucifer i demoni te iskušavaju. Ja ti POLOMIM KOSTI.
2014-04-11
Ok.Pozdravi Iknara kad ga sretneš.RayMabus wrote:Još gore od toga.IL Risorto wrote:RayMabus wrote:Nisam mu baš ja to rekao. Stavio sam mu šta mu je Lucifer rekao. On je anđeoska hijerarhija. A tako vas gledaju i drugi viši entiteti.IL Risorto wrote:RayMabus wrote:
Rekao sam već više puta da kad mene upoznate Lucifer će vam izgledati ko majka Tereza.
Anđeli Pravednici su Bog i batina na fizičkoj ravni.
Lucifer i demoni te iskušavaju. Ja ti POLOMIM KOSTI.
2015-07-23
Ja ne iskušavam. To je posao demona i Lucifera.
Ja sam anđeo Pravednik također drugi nazivi za tu istu stvar su anđeo Prijestolnik ili anđeo Znanja.
Postoje dva načina na koji se nešto uči : Prvi je ja ti objasnim a drugi je ja te nokautiram šakom direkt u glavu.
Ja sam Bog i batina na fizičkoj ravni.
Ja te ne iskušavam nego učim pameti.
Ja sam anđeo Pravednik također drugi nazivi za tu istu stvar su anđeo Prijestolnik ili anđeo Znanja.
Postoje dva načina na koji se nešto uči : Prvi je ja ti objasnim a drugi je ja te nokautiram šakom direkt u glavu.
Ja sam Bog i batina na fizičkoj ravni.
Ja te ne iskušavam nego učim pameti.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pederčina pokrala izbore
» Ovako izgleda masovni napad dronovima, lete jedan za drugim: ‘Koji je ovo k****, gdje je protuzračna obrana?!‘
» 9 hitaca Anđelu (Dacu) Vešticu!!!
» IVICA DAČIĆ: 'Stepinac anđeo mira? Nemojte, molim vas.
» Kome je i zašto "Uspravnica" stala na žulj?
» Ovako izgleda masovni napad dronovima, lete jedan za drugim: ‘Koji je ovo k****, gdje je protuzračna obrana?!‘
» 9 hitaca Anđelu (Dacu) Vešticu!!!
» IVICA DAČIĆ: 'Stepinac anđeo mira? Nemojte, molim vas.
» Kome je i zašto "Uspravnica" stala na žulj?
Page 2 of 3