Velika islamizacija Francuske
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Velika islamizacija Francuske
Da mi se ide u planine otišao bi ovamo di imam kamenu kucu.
Imam prirode i ovdje u Kaštelima ....nekih 30 tisuca kvadrate he he he
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa to longi, ja bi prije otišao eto tako, imaš divljinu , planine, šume, (nađe se i koja rijeka) , i jebenu oštru klimu, svega par desetaka km od splita
Guest- Guest
E,pa to tulim Yodi,a on tu nes o fotošopu....pij vodu iz rjeke,jedi sto zataknes u zemlju i ulovis..sto ti vise treba..??Yehudi wrote:bogomdani wrote:o lipote..
Kamčatka je idealna za živiti, priroda netaknuta i svega u obilju.
Guest- Guest
Normalno. Ma pusti ga shere. Da dođe prvi tjedan dva bi mu bilo ok posli bi se zaželio velegrada.upravo_sa_jebachine wrote:ma uredu asu, iako nevirujem da ćeš se mrdati iz relacije južna.njemačka - hrvatska
2014-04-11
Iskreno-ne znam..sve vise me privlaci ideja odlaska tamo,jer sam ovdje jedino sto moram radi posla,no i poslu jednom dojde kraj,a mirovanju pocetak..tad ne vidim razloga bauljanu Svbabija - RH..no kako je sve pripremno,iduca zima bi mogla biti TAMO provedena,kao pokusni period..upravo_sa_jebachine wrote:ma uredu asu, iako nevirujem da ćeš se mrdati iz relacije južna.njemačka - hrvatska
2012. zima u RH -20 do -30 tri tjedna,opako je,i stvarno iscrpljuje covjeka..treba se priviknuti..
Guest- Guest
Longi,pa nisam ja Mladjahni Mladac neispucan kao ti..da sam u tvojim godinama,vjerovatno bi bio u pravu,ali mi zreliji smo vise za mir i smirene aktivnosti..RayMabus wrote:Normalno. Ma pusti ga shere. Da dođe prvi tjedan dva bi mu bilo ok posli bi se zaželio velegrada.upravo_sa_jebachine wrote:ma uredu asu, iako nevirujem da ćeš se mrdati iz relacije južna.njemačka - hrvatska
Guest- Guest
Svetac kupi neku štalu u LIci ....to ti je Sibir ....hrvatski Sibir.
2014-04-11
Pa..moram priznati da je lijepo,ali previse kamenja ima,to ne volim..kojem qrcu kamen sluzi???
uostalom,vas ce Khozoepi napuciti,oni koji zadnji budu potezali za Europu...
Guest- Guest
Nigdje u Evropi nemaš šta imaš u Lici ....blizu je , u srcu Evrope , more ispod ....cijene nekretnina jeftine prakticki đabe ...cista priroda ....nacionalni parkovi ......Hrvati nemaju pojma kakve resurse imaju.
Netko tko ima love , dosta mu je života u velegradima na zapadu ....uzmeš neko imanje u Lici i kupiš okolo zemlje ....i uživaš.
Netko tko ima love , dosta mu je života u velegradima na zapadu ....uzmeš neko imanje u Lici i kupiš okolo zemlje ....i uživaš.
Last edited by RayMabus on 23/1/2016, 13:02; edited 1 time in total
2014-04-11
Lika i Sibir???RayMabus wrote:Svetac kupi neku štalu u LIci ....to ti je Sibir ....hrvatski Sibir.
Veze s vezom nema.
U Lici je zdrava klima u kojoj je ljeto ljeto,proljeće proljeće,jesen jesen,a zima zima.
I sve je podjednako raspoređeno.
U Sibiru imaš jednu dugu i ekstremnu zimu i dva mjeseca ljeta.
Dakle nije za usporedbu. Čak ni G.kotar ne moš usporediti sa Sibirom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma dobro dobro,samo vi budite na svojem,ne kuzis,ja bas hocu u pichqu mtr daleko otici..
Guest- Guest
Kamen je ono što su naši davni preci znali prepoznati.bogomdani wrote:Pa..moram priznati da je lijepo,ali previse kamenja ima,to ne volim..kojem qrcu kamen sluzi???
Čvrstoća,dugovječnost,a prije svega izolacija.
U kamenoj konobi usred ljeta tebi ne treba er-kondišn,a usred zime kad unutra nahajcaš peć nema studeni ni zera,a toplina(ukoliko su prozori i vrata OK) i ujutro kad ustaneš iako je vatra odavno ugašena još postoji.
Nije čudo da pametni zapadnjaci dolje na moru traže uglavnom kamene hiže.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa otiđi u Liku i kupi kucu nekakvu staru na obroncima planine i šume. Kako je kod mene u Župi ....iza mene samo BIkovo ....samo izađeš iz kuce i pravac planina.bogomdani wrote:Ma dobro dobro,samo vi budite na svojem,ne kuzis,ja bas hocu u pichqu mtr daleko otici..
OTVORIM PROZORE I POGLED PUCA NA OVO JER MI JE KUCA ISPOD PLANINE I NEMA NIKOGA IZA MENE PREMA BRDU :
2014-04-11
Lika nije u pichqi Materinoj..blizu je..odoh se zbrijati i na rucak..ebte se uz pozdrav..
Guest- Guest
Pa idi onda u pichku malterinu kad ti se toliko ide.
Kucu za odmor na selima ne kupuješ u samom selu nego okolo tražiš stare kamene kuce van sela , one su blizu sela al gledaju na njega jednom stranom dok drugom gledaju u planine i nema ti pasa iza ....tako je kod mene u Župi .....imam dvorište a iza njega BIOKOVO ......TEŠKA PRIRODA ....NIGDJE KUCE NA VIDIKU ....SAMO ŠUMA I PLANINA.
Kucu za odmor na selima ne kupuješ u samom selu nego okolo tražiš stare kamene kuce van sela , one su blizu sela al gledaju na njega jednom stranom dok drugom gledaju u planine i nema ti pasa iza ....tako je kod mene u Župi .....imam dvorište a iza njega BIOKOVO ......TEŠKA PRIRODA ....NIGDJE KUCE NA VIDIKU ....SAMO ŠUMA I PLANINA.
2014-04-11
Živi i zdravi. Plaćaju danak narko života u Paragvaju.bogomdani wrote:USPUT STO JE SA ONIM OSJECANIMA KOJI SU ZAGLAVILI U COSTARICI RADI DROUGE?..znal netko?
http://republika.eu/novost/44142/nastavak-osjecko-paragvajske-price-dolazak-u-zatvor-je-bio-stresan-tamo-sam-morao-za-krevet-platiti-5000-dolara
Guest- Guest
Upravu je epi, dobro je da se Evropa što prije ujebe imigrantima. Geostrateški, to je dobro za moje.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» Islamizacija Petrovca
» ISLAMIZACIJA SRBIJE
» MINISTAR OBRANE UPOZORAVA 'Susjedstvom se širi islamizacija'
» Židovski rabin: Islamizacija Evrope je odlična stvar
» Islamizacija Petrovca
» ISLAMIZACIJA SRBIJE
» MINISTAR OBRANE UPOZORAVA 'Susjedstvom se širi islamizacija'
» Židovski rabin: Islamizacija Evrope je odlična stvar
Page 3 of 3