Velika islamizacija Francuske
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Velika islamizacija Francuske
vžjerovatno,no meni instinkt govori da je Siberia dobar izbor,nitko ne gravitira tamo,ima zdravih i dobrih resursa za hranu i energiju,izoliranost i prirodne opasnosti ce sprijeciti bilo kakvo omasovljivanje naguravanja ljudi...covjek se moze baviti svim bransama bez da mu tko zabada nos u njegove poslove..upravo_sa_jebachine wrote:imaš tih djelova u latinskoj americi koji su isto kao sibir.. dolje na dnu čilea i argentine, sa time da je uvijek bolje u liberalnom čileu, jer možeš onda imati ranč, oružje, i nitko ti ne smije ništa , niti država, a u socijalističkoj argentini će te izreketarit država ili mafijabogomdani wrote:Pa eto,to je taj region..slobodno prokopaj i pronjuskaj sto ti pase,napravis listu + i - i to je to...najbolje tamo gdje ti je susjed minimalno 100 kilometara od tebe..Siberia...upravo_sa_jebachine wrote:da , ali takve stvari znaju tamo lokalni, šta ćeš ti, odeš tamo, šta ti znaš sa kime se možeš povezati..bogomdani wrote:cuj,drzis se ispod radara,povezes vec sa enkima,primjer iz tvojeg nacionalnog korpusa,i zajedno..cuvate jedni drugima ledja..zna se u koje branse se ne smije dirati,dovoljno za neki luksuzni zivot,ne previse bljesteci,i sibaj..upravo_sa_jebachine wrote:točno, nekretnine u RH još uvijek , pogotovo na obali imaju brutalnu cijenu. za betonski stan od 60m2 , mozes dobiti i preko 100 000€, dovoljno da u latinskoj americi kupiš ranč, farm, životinje, i ostaviš par desetaka tisuća € keša, i kreneš iz početka..bogomdani wrote:Pa mozes i ovako..pinklec na rame i pići
a onda ti dođu neka gang-bang mafija pa ti mazne, ili država izabere socijalističku vlast pa ti mazne :D
iz te nesretne argentine ljudi čak počeli bježati prema RH
kada bi već birao zemlju, birao bi zemlju koju ovi socijalisti koji žele uteći iz RH mrze - neoliberalni Čile
Guest- Guest
Mda...mislim,bez obzira na sve,zao mi je sto su ih svi zaboravili,osim valjda obitelji..decki su ionako bili mamac za Organe i bili zrtvena janjad...asilovski wrote:Paragvaju, jedan je izašao ali mora još ostati tamo, drugi je gotov, ono sirotinja i budale, mafija ih vrbovala, naravno nitko u MUP-u nije poduzeo ništa u vezi tko ih je poslao tamo iz RH-a, tj. oni znaju i dobri su sa njima, ali no DORH zato goni obijače budika i uzgajivače grma marihuanebogomdani wrote:USPUT STO JE SA ONIM OSJECANIMA KOJI SU ZAGLAVILI U COSTARICI RADI DROUGE?..znal netko?
Guest- Guest
najgore što ihj je ambasada zaboravila, na primjer britanska, američka, ruska ili švicarska nikad ali nikad ne zaboravlja svoje građane bez obzira šta su počinili to je pravilo, jer u suprotnom svi će ti jebati tvoje ljude i biti ćeš kurac na biciklu, naravno mi vjerojatno imamo u ambasadi najgori talog uhljeba i rodjačkih govanabogomdani wrote:Mda...mislim,bez obzira na sve,zao mi je sto su ih svi zaboravili,osim valjda obitelji..decki su ionako bili mamac za Organe i bili zrtvena janjad...asilovski wrote:Paragvaju, jedan je izašao ali mora još ostati tamo, drugi je gotov, ono sirotinja i budale, mafija ih vrbovala, naravno nitko u MUP-u nije poduzeo ništa u vezi tko ih je poslao tamo iz RH-a, tj. oni znaju i dobri su sa njima, ali no DORH zato goni obijače budika i uzgajivače grma marihuanebogomdani wrote:USPUT STO JE SA ONIM OSJECANIMA KOJI SU ZAGLAVILI U COSTARICI RADI DROUGE?..znal netko?
Kermit-
2014-04-17
bogomdani wrote:vžjerovatno,no meni instinkt govori da je Siberia dobar izbor,nitko ne gravitira tamo,ima zdravih i dobrih resursa za hranu i energiju,izoliranost i prirodne opasnosti ce sprijeciti bilo kakvo omasovljivanje naguravanja ljudi...covjek se moze baviti svim bransama bez da mu tko zabada nos u njegove poslove..upravo_sa_jebachine wrote:imaš tih djelova u latinskoj americi koji su isto kao sibir.. dolje na dnu čilea i argentine, sa time da je uvijek bolje u liberalnom čileu, jer možeš onda imati ranč, oružje, i nitko ti ne smije ništa , niti država, a u socijalističkoj argentini će te izreketarit država ili mafijabogomdani wrote:Pa eto,to je taj region..slobodno prokopaj i pronjuskaj sto ti pase,napravis listu + i - i to je to...najbolje tamo gdje ti je susjed minimalno 100 kilometara od tebe..Siberia...upravo_sa_jebachine wrote:da , ali takve stvari znaju tamo lokalni, šta ćeš ti, odeš tamo, šta ti znaš sa kime se možeš povezati..bogomdani wrote:cuj,drzis se ispod radara,povezes vec sa enkima,primjer iz tvojeg nacionalnog korpusa,i zajedno..cuvate jedni drugima ledja..zna se u koje branse se ne smije dirati,dovoljno za neki luksuzni zivot,ne previse bljesteci,i sibaj..upravo_sa_jebachine wrote:točno, nekretnine u RH još uvijek , pogotovo na obali imaju brutalnu cijenu. za betonski stan od 60m2 , mozes dobiti i preko 100 000€, dovoljno da u latinskoj americi kupiš ranč, farm, životinje, i ostaviš par desetaka tisuća € keša, i kreneš iz početka..bogomdani wrote:Pa mozes i ovako..pinklec na rame i pići
a onda ti dođu neka gang-bang mafija pa ti mazne, ili država izabere socijalističku vlast pa ti mazne :D
kada bi već birao zemlju, birao bi zemlju koju ovi socijalisti koji žele uteći iz RH mrze - neoliberalni Čile
pa imaš u RH liku i gorski kotar.. možeš kupiti ili napraviti kuću za sitnu lovu, udaljenu dosta km2 od institucija RH vlasti i nikakvi arapi tu nikada neće doći.. okolo možeš imati farmu zečeva, kokošiju, i doma možeš imati oružje, prijaviš 1 lovačku pušku, a usput u ormaru držiš arsenal kao što moj frend lovac radi, i ideš u lov.. šta će ti sibir, imaš to sve na pola puta između Zagreba i Splita
u Sibiru su opet pod kontrolom Putina..za njih su opet zapadnjak a time i potencijalni neprijatelj
Guest- Guest
Century I, Quatrain 72
The inhabitants of Marseilles completely changed, fleeing and pursued as far as Lyons. Narbonne, Toulouse angered by Bordeaux; the killed and captive are almost one million.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa naravno..usrani Amer napravi terminalno srtanje u bilo kojem dijelu svijeta,odmah pocne vristati kako je Amer i traziti svoju Ambasadu i odvjetnike..asilovski wrote:najgore što ihj je ambasada zaboravila, na primjer britanska, američka, ruska ili švicarska nikad ali nikad ne zaboravlja svoje građane bez obzira šta su počinili to je pravilo, jer u suprotnom svi će ti jebati tvoje ljude i biti ćeš kurac na biciklu, naravno mi vjerojatno imamo u ambasadi najgori talog uhljeba i rodjačkih govanabogomdani wrote:Mda...mislim,bez obzira na sve,zao mi je sto su ih svi zaboravili,osim valjda obitelji..decki su ionako bili mamac za Organe i bili zrtvena janjad...asilovski wrote:Paragvaju, jedan je izašao ali mora još ostati tamo, drugi je gotov, ono sirotinja i budale, mafija ih vrbovala, naravno nitko u MUP-u nije poduzeo ništa u vezi tko ih je poslao tamo iz RH-a, tj. oni znaju i dobri su sa njima, ali no DORH zato goni obijače budika i uzgajivače grma marihuanebogomdani wrote:USPUT STO JE SA ONIM OSJECANIMA KOJI SU ZAGLAVILI U COSTARICI RADI DROUGE?..znal netko?
ovi uhljebi,vjerovatno misle kako je sramota pomagati svojim gradjanima,koji su napravili neko sranje...
Guest- Guest
A jok..daleko od toga da sam Zapadnjak,mozda nekada,ali vidimo sto Zapad cini Europi...nadalje,vidi raja za ribičiju..Atila ima da se prevrne na leđove..upravo_sa_jebachine wrote:bogomdani wrote:vžjerovatno,no meni instinkt govori da je Siberia dobar izbor,nitko ne gravitira tamo,ima zdravih i dobrih resursa za hranu i energiju,izoliranost i prirodne opasnosti ce sprijeciti bilo kakvo omasovljivanje naguravanja ljudi...covjek se moze baviti svim bransama bez da mu tko zabada nos u njegove poslove..upravo_sa_jebachine wrote:imaš tih djelova u latinskoj americi koji su isto kao sibir.. dolje na dnu čilea i argentine, sa time da je uvijek bolje u liberalnom čileu, jer možeš onda imati ranč, oružje, i nitko ti ne smije ništa , niti država, a u socijalističkoj argentini će te izreketarit država ili mafijabogomdani wrote:Pa eto,to je taj region..slobodno prokopaj i pronjuskaj sto ti pase,napravis listu + i - i to je to...najbolje tamo gdje ti je susjed minimalno 100 kilometara od tebe..Siberia...upravo_sa_jebachine wrote:da , ali takve stvari znaju tamo lokalni, šta ćeš ti, odeš tamo, šta ti znaš sa kime se možeš povezati..bogomdani wrote:cuj,drzis se ispod radara,povezes vec sa enkima,primjer iz tvojeg nacionalnog korpusa,i zajedno..cuvate jedni drugima ledja..zna se u koje branse se ne smije dirati,dovoljno za neki luksuzni zivot,ne previse bljesteci,i sibaj..upravo_sa_jebachine wrote:točno, nekretnine u RH još uvijek , pogotovo na obali imaju brutalnu cijenu. za betonski stan od 60m2 , mozes dobiti i preko 100 000€, dovoljno da u latinskoj americi kupiš ranč, farm, životinje, i ostaviš par desetaka tisuća € keša, i kreneš iz početka..bogomdani wrote:Pa mozes i ovako..pinklec na rame i pići
pa imaš u RH liku i gorski kotar.. možeš kupiti ili napraviti kuću za sitnu lovu, udaljenu dosta km2 od institucija RH vlasti i nikakvi arapi tu nikada neće doći.. okolo možeš imati farmu zečeva, kokošiju, i doma možeš imati oružje, prijaviš 1 lovačku pušku, a usput u ormaru držiš arsenal kao što moj frend lovac radi, i ideš u lov.. šta će ti sibir, imaš to sve na pola puta između Zagreba i Splita
u Sibiru su opet pod kontrolom Putina..za njih su opet zapadnjak a time i potencijalni neprijatelj
Guest- Guest
evo pa parite oci ljepotom..
[url=https://yandex.ru/images/search?text=Siberia natur pictures]https://yandex.ru/images/search?text=Siberia%20natur%20pictures[/url]
[url=https://yandex.ru/images/search?text=Siberia natur pictures]https://yandex.ru/images/search?text=Siberia%20natur%20pictures[/url]
Guest- Guest
Bogomdani, će sve sam, a nikad nije ništa sam ubio. Sibir će ga pojist za par dana.
bogomdani wrote:A jok..daleko od toga da sam Zapadnjak,mozda nekada,ali vidimo sto Zapad cini Europi...nadalje,vidi raja za ribičiju..Atila ima da se prevrne na leđove..upravo_sa_jebachine wrote:bogomdani wrote:vžjerovatno,no meni instinkt govori da je Siberia dobar izbor,nitko ne gravitira tamo,ima zdravih i dobrih resursa za hranu i energiju,izoliranost i prirodne opasnosti ce sprijeciti bilo kakvo omasovljivanje naguravanja ljudi...covjek se moze baviti svim bransama bez da mu tko zabada nos u njegove poslove..upravo_sa_jebachine wrote:imaš tih djelova u latinskoj americi koji su isto kao sibir.. dolje na dnu čilea i argentine, sa time da je uvijek bolje u liberalnom čileu, jer možeš onda imati ranč, oružje, i nitko ti ne smije ništa , niti država, a u socijalističkoj argentini će te izreketarit država ili mafijabogomdani wrote:Pa eto,to je taj region..slobodno prokopaj i pronjuskaj sto ti pase,napravis listu + i - i to je to...najbolje tamo gdje ti je susjed minimalno 100 kilometara od tebe..Siberia...upravo_sa_jebachine wrote:da , ali takve stvari znaju tamo lokalni, šta ćeš ti, odeš tamo, šta ti znaš sa kime se možeš povezati..bogomdani wrote:cuj,drzis se ispod radara,povezes vec sa enkima,primjer iz tvojeg nacionalnog korpusa,i zajedno..cuvate jedni drugima ledja..zna se u koje branse se ne smije dirati,dovoljno za neki luksuzni zivot,ne previse bljesteci,i sibaj..upravo_sa_jebachine wrote:točno, nekretnine u RH još uvijek , pogotovo na obali imaju brutalnu cijenu. za betonski stan od 60m2 , mozes dobiti i preko 100 000€, dovoljno da u latinskoj americi kupiš ranč, farm, životinje, i ostaviš par desetaka tisuća € keša, i kreneš iz početka..bogomdani wrote:Pa mozes i ovako..pinklec na rame i pići
fotošopirane slike, sibir je lijep ali nije idealan. zimi je mrzla zima, a ljeti na ovakvim lokacijama budu rojevi brutalnih komaraca.
drugo, u sibiru pomalo nestaju rusi, a množe se kinezi i muslimanima. ti si odmah strano tkivo.
ti za sebe govoriš da nisi "neki zapadnjak" ,ali osim ako nemaš srpsko državljanstvo i pasoš , onda si za ruse potencijalni zapadni agent i FSB će te sigurno nadzirati i promatrati, ako te u startu ne odbiju. Imaš li hrvatsko-njemačke-židovske dokumente(ovo zadnje sumnjam ali) , u svakom slučaju si potencijalni strani agent.
pa nisu ludi Rusi da će im pustiti pojedinačnu osobu da se naseli sam negdje.. pa tako se ponašaju "agenti spavači"... tako da možeš zaboraviti na sibir(osim ako imaš srpske papire, ali rusi čak i srbe odjebavaju, bilo je kmečanja po srpskim medijima, da rusi protjeruju srbe iz rusije), a i sibir nije tako idiličan
Guest- Guest
Yoda,ne budi grintava baba...ljudi kad su rijetki na velikim podrucjima,nitko nikom ne broji krvna zrnca,nego se pomazu,a nisu niti zatrovani nacionalnim ponosom
sto se tice fotošopa,pa i nije bas..vidio si u reali u jesec crveno,zuto lisce lkao i ostalih boja..e sad to uklopi u raskosnu sumu..onda dobijes vake slike..
sto se tice fotošopa,pa i nije bas..vidio si u reali u jesec crveno,zuto lisce lkao i ostalih boja..e sad to uklopi u raskosnu sumu..onda dobijes vake slike..
Guest- Guest
imaš sve to u gorskom kotaru, lici, pa i dalmatinskoj zagori.. a na ova područja neće arapi možda nikada..
a opet si daleko od civilizacije a opet i blizu.
sa druge strane sibir je brutalan, 9mjeseci zima, a 3mjeseca bude vruće ljeto gdje na tim lokacijama što si stavio budu rojevi najbrutalnijih komaraca, nećeš zdržati 20sekundi kraj toga jezera. a zimi ako zalutaš vanka 20ak minuta, mrtav si.
a kako rekoh , opet si u Rusiji zapadnjak stranac, potencijalni agent spavač, i kao takav nema šanse da u startu dobiješ ikakve papire, a ako i dobiješ FSB će te 10ak godina nadzirati
a opet si daleko od civilizacije a opet i blizu.
sa druge strane sibir je brutalan, 9mjeseci zima, a 3mjeseca bude vruće ljeto gdje na tim lokacijama što si stavio budu rojevi najbrutalnijih komaraca, nećeš zdržati 20sekundi kraj toga jezera. a zimi ako zalutaš vanka 20ak minuta, mrtav si.
a kako rekoh , opet si u Rusiji zapadnjak stranac, potencijalni agent spavač, i kao takav nema šanse da u startu dobiješ ikakve papire, a ako i dobiješ FSB će te 10ak godina nadzirati
Guest- Guest
Yoda,Yoda..ma ne brini ti za niš...cim vec pricam o tome,smatraj da je 3/4 ostalog sredjeno..
sto se tice pravila zivota u Sibiru,znam ih jako dobro,i tu nema kurcenja,kad snig zapada,moras biti kompletan sa ogrijevom,hranom,i eventualnim medicinskim potrebstinama..yehudi mi je dao prije koji mjesec vrlo korisne podatke o satelitskim komunikacijama i opremi,i svemu sto treba uz to..isto tako csterna od 5000 l dizela je u bekapu..i onda samo grij guzicu uz kamin i uzivaj..
A tko kaze da nisam jedan od FSB-ovaca...
sto se tice pravila zivota u Sibiru,znam ih jako dobro,i tu nema kurcenja,kad snig zapada,moras biti kompletan sa ogrijevom,hranom,i eventualnim medicinskim potrebstinama..yehudi mi je dao prije koji mjesec vrlo korisne podatke o satelitskim komunikacijama i opremi,i svemu sto treba uz to..isto tako csterna od 5000 l dizela je u bekapu..i onda samo grij guzicu uz kamin i uzivaj..
A tko kaze da nisam jedan od FSB-ovaca...
Guest- Guest
bogomdani wrote:o lipote..
Kamčatka je idealna za živiti, priroda netaknuta i svega u obilju.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ma uredu asu, iako nevirujem da ćeš se mrdati iz relacije južna.njemačka - hrvatska
Guest- Guest
Lijepe brojke za Francusku. Što prije naprave popis stanovništva po vjerskoj i etničkoj liniji, to bolje. A možda i nije pa će onda biti prekasno za sve. :cherry:asilovski wrote:http://www.zerohedge.com/news/2016-01-22/islamization-france-2015
Guest- Guest
Da mi se ide u planine otišao bi ovamo di imam kamenu kucu.
Imam prirode i ovdje u Kaštelima ....nekih 30 tisuca kvadrate he he he
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» Islamizacija Petrovca
» ISLAMIZACIJA SRBIJE
» MINISTAR OBRANE UPOZORAVA 'Susjedstvom se širi islamizacija'
» Židovski rabin: Islamizacija Evrope je odlična stvar
» Islamizacija Petrovca
» ISLAMIZACIJA SRBIJE