ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Upravo smo ušli u novi Hladni rat

Go down

Upravo smo ušli u novi Hladni rat Empty Upravo smo ušli u novi Hladni rat

Post by RayMabus 27/2/2023, 23:51

Tako i treba. :D

Proživljavamo veliku prekretnicu u globalnoj politici i ulazimo u razdoblje koje je nedvojbeno nestabilnije i opasnije od druge polovice 20. stoljeća.

Upravo smo ušli u novi Hladni rat: ‘Potez Kine sve je promijenio, svi će biti prisiljeni zauzeti stranu...‘

Stvaramo novi svijet.

Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.

Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.

AJTE BOG.

---

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.

Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.

EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.

Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Upravo smo ušli u novi Hladni rat Empty Re: Upravo smo ušli u novi Hladni rat

Post by RayMabus 27/2/2023, 23:54

RayMabus wrote:

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.

Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.

EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad 
Baciš im kost i sad će se oni poklat između sebe.

Ti stojiš sa strane i navijaš za obje strane pojednako.

Zapamtite : Ja nikad ne gubim ratove.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/2/2023, 00:00

Hladni rat 1 i hladni rat 2

Isto ko u kinu ono, Rambo 1, Rambo 2, Rambo 3...

Život je igra.

I sad ćemo se igrat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/2/2023, 00:13

Ne bi vi.

Vi bi da se sve vrati ko i prije i bude mir itd.

E jbga ne može.

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/2/2023, 00:32

Čekamo Plenkovica da se oglasi kako je Tajvan dio Kine jer viče ionako na sav glas kako je Krim Ukrajina pa eto mu nova prilika da se iskaže svojim gospodarima.

A da ovaj put njegovim gospodarima odgovara drukčije tumačenje međunarodnog prava a sve u interesu američke hegemonije i anglosaske dominacije svijetom.

A jbga sad.

Sad više nisi siguran jel Krim Ukrajina ili je Krim Kina il je Tajvan Kina ili nije.

Ne znaš više šta je šta. :D
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/2/2023, 00:38

Sve može bit. Može bit i ovo a može bit i ono. Zavisi kako kome prne.

Zakon jačega.

Sad se fino pokoljite da vidimo tko je jači.

:D
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/2/2023, 00:59

I to malo slatko čudovište zvano general GF5 itd slatko se smije.

Jel znate zašto ?

Ovo je ko ono maltretiranje u školi pa veći klinac il klinci maltretiraju slabijega pa će oni njemu Komšića po četvrti put i sad iskočile dvi gromade iz grma.

Eto pa popričaj s njima.

Sad se znoje. I tresu.

Oblio ih hladan znoj.

:D

Sad ćete shvatit zašto se negativni vanzemaljci tresu na sam spomen da je mene poslalo u neku zonu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics