Ivo Banac: Hasanbegović je prvorazredan stručnjak
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ivo Banac: Hasanbegović je prvorazredan stručnjak
mene ništa posebno,rekao sam,nek on veliča Pavelića i pljuje po ostalom,takav je i mene to ne smeta.Ali su mogli znati ti koji su ga postavili da bi bili puno jači bez takvih jer su njime najviše kompromitirali sebe.kaja_333 wrote:A sto tebe iritira kod njega?vili40 wrote:Imali su i bolja rješenja a ne odmah iritirati javnost sa njim.vuksadinare wrote:..ja vam kazem da je hasan prijelazno rjesenje koji ima zadatak ocistiti hrvatsku kulturu od raznoraznih platformasa i frnjica...da anja sovagovic ne prlja ruke i dodje na gotovo
Ne zamjeram Petrovu jer je i sam rekao da je morao davati veta na neke HDZ-ove problematične prijedloge(naravno,nije htio reći koje),eto,ovaj se progurao.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Aha, a daj mi reci gdje veliča pavelica? Nisam tako nešto pročitala a ti vjerojatno znaš, pa ako nam možeš staviti da vidimo..vili40 wrote:mene ništa posebno,rekao sam,nek on veliča Pavelića i pljuje po ostalom,takav je i mene to ne smeta.Ali su mogli znati ti koji su ga postavili da bi bili puno jači bez takvih jer su njime najviše kompromitirali sebe.kaja_333 wrote:A sto tebe iritira kod njega?vili40 wrote:Imali su i bolja rješenja a ne odmah iritirati javnost sa njim.vuksadinare wrote:..ja vam kazem da je hasan prijelazno rjesenje koji ima zadatak ocistiti hrvatsku kulturu od raznoraznih platformasa i frnjica...da anja sovagovic ne prlja ruke i dodje na gotovo
Ne zamjeram Petrovu jer je i sam rekao da je morao davati veta na neke HDZ-ove problematične prijedloge(naravno,nije htio reći koje),eto,ovaj se progurao.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kajo ne da mi se baš,ajde recimo bio je član HOP-a...kaja_333 wrote:Aha, a daj mi reci gdje veliča pavelica? Nisam tako nešto pročitala a ti vjerojatno znaš, pa ako nam možeš staviti da vidimo..vili40 wrote:mene ništa posebno,rekao sam,nek on veliča Pavelića i pljuje po ostalom,takav je i mene to ne smeta.Ali su mogli znati ti koji su ga postavili da bi bili puno jači bez takvih jer su njime najviše kompromitirali sebe.kaja_333 wrote:A sto tebe iritira kod njega?vili40 wrote:Imali su i bolja rješenja a ne odmah iritirati javnost sa njim.vuksadinare wrote:..ja vam kazem da je hasan prijelazno rjesenje koji ima zadatak ocistiti hrvatsku kulturu od raznoraznih platformasa i frnjica...da anja sovagovic ne prlja ruke i dodje na gotovo
vili40-
2015-08-02
Po cem...ovaj je hasan recimo bas tip da odradi prljave poslove...jasno je bilo da karamarko i hdz nece cekat dugo da frljic,platformasi i ini jasu dugo na proracunu i budu ravnatelji drzavnih institucija..micanje mora pocet odmah a to mogu odmah odraditi ljudi poput hasana koji nisu kolege frljicu i ekipi dakle ne vezu ga neke kolegijalne emocijevili40 wrote:mene ništa posebno,rekao sam,nek on veliča Pavelića i pljuje po ostalom,takav je i mene to ne smeta.Ali su mogli znati ti koji su ga postavili da bi bili puno jači bez takvih jer su njime najviše kompromitirali sebe.kaja_333 wrote:A sto tebe iritira kod njega?vili40 wrote:Imali su i bolja rješenja a ne odmah iritirati javnost sa njim.vuksadinare wrote:..ja vam kazem da je hasan prijelazno rjesenje koji ima zadatak ocistiti hrvatsku kulturu od raznoraznih platformasa i frnjica...da anja sovagovic ne prlja ruke i dodje na gotovo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Uostalom desna scena je najavljivala prije izbora ako pobjedi odmah rjesavanje frljica i 'frljica' iz hrvatske kulture pa i iz drzaveu
2015-09-08
Pa vili, ne da ti se bas jer znaš da nećeš naći ništa gdje veliča pavelica. Lakše je laži ponavljati. Ako čovjek kaže da je temelj hr domovinski rat a ne antifašizam a sto piše i u Ustavu koji ljevičari ne vole citati ne znaci da veliča pavelica. Drugo, nije bio član nikakvog hop-a.
2015-08-15
Ovo da im se ukinu fin.dotacije po meni a i drugim je blaga kazna...to mora dobit nogu u guzicu ne samo iz nase kulture vec i iz drzave..
2015-09-08
Si ti kajo zaboravila da su takvi 91 branitelje zvali ustase...dakle po njima ni branitelji nisu temelj hrvatske ako su ustase..oni tu misle samo na partizane koji su temelj hrvatske ali ne neovisne..kaja_333 wrote:Pa vili, ne da ti se bas jer znaš da nećeš naći ništa gdje veliča pavelica. Lakše je laži ponavljati. Ako čovjek kaže da je temelj hr domovinski rat a ne antifašizam a sto piše i u Ustavu koji ljevičari ne vole citati ne znaci da veliča pavelica. Drugo, nije bio član nikakvog hop-a.
2015-09-08
Ne znam za banca ali ova soroševa kopilad iz platforme 112 su jasan znak da je upravo on dobar odabirvili40 wrote:mene taj Hasanneznamkakjoš ne brine,nek on voli Pavelića i pljuje po Ustavu,on bi mogao biti problem i slaba karika onima koji su ga tu ugurali.mutava baštarda wrote:...amerofil otuda i oduševljenje sa izborom ministra...vili40 wrote:A ti si Ivo prvorazredan seronja.
... ja sam se malo iznenadio izborom i ne samo ja, tko ga je birao, ambasada.
Ne kažem da je loš čovjek ili da će biti loš ministar nego sam samo malo iznenađen
A Banac čim nekog hvali svakom bi se trebala upaliti lampica,ne da mi se sad nabrajati...
Guest- Guest
Hrvatski oslobodilački pokret zalaže se za ponovnu uspostavu NDH, a Hasanbegović je član takozvanog Počasnog bleiburškog voda i aktivno je sudjelovao i u organizaciji referenduma o braku u sklopu inicijative U ime obitelji. Godine 1996. prešao je iz Hrvatskog oslobodilačkog pokreta u Hrvatsku čistu stranku prava.kaja_333 wrote:Pa vili, ne da ti se bas jer znaš da nećeš naći ništa gdje veliča pavelica. Lakše je laži ponavljati. Ako čovjek kaže da je temelj hr domovinski rat a ne antifašizam a sto piše i u Ustavu koji ljevičari ne vole citati ne znaci da veliča pavelica. Drugo, nije bio član nikakvog hop-a.
vili40-
2015-08-02
Koju inteligenciju kod soroševe kopiladi?????dzango wrote:Ovo kao 1945. Da očisti inteligenciju od "nenarodnih elemenata". Nikada vi nećete iz komunizma.vuksadinare wrote:..ja vam kazem da je hasan prijelazno rjesenje koji ima zadatak ocistiti hrvatsku kulturu od raznoraznih platformasa i frnjica...da anja sovagovic ne prlja ruke i dodje na gotovo
Guest- Guest
I to je demantirano da je bio član hop-a. I ti sad stavljaš nešto sto je demantirano. I također, ne pljuje po Ustavu nego ga je pročitao. Sto preporucam i tebi.
2015-08-15
Od kada to hrvatima smeta? Pa mesić je pjevao ustaške pjesme sve u 16 pa bio 10 godina gazda a i sada drma iz pozadine.vili40 wrote:Hrvatski oslobodilački pokret zalaže se za ponovnu uspostavu NDH, a Hasanbegović je član takozvanog Počasnog bleiburškog voda i aktivno je sudjelovao i u organizaciji referenduma o braku u sklopu inicijative U ime obitelji. Godine 1996. prešao je iz Hrvatskog oslobodilačkog pokreta u Hrvatsku čistu stranku prava.kaja_333 wrote:Pa vili, ne da ti se bas jer znaš da nećeš naći ništa gdje veliča pavelica. Lakše je laži ponavljati. Ako čovjek kaže da je temelj hr domovinski rat a ne antifašizam a sto piše i u Ustavu koji ljevičari ne vole citati ne znaci da veliča pavelica. Drugo, nije bio član nikakvog hop-a.
Guest- Guest
Sljedeci put sto zelim vidjeti je da frljic,vili matula,ursa raukar rade van ove zemlje...ovo dvoje frljic i uska raukar nisu ni iz hrvatske..a ovaj matula je pred agresiju izjavljivao da je komunista i jugoslaven...nogom u dupe..ona urska je slovenka i raus u dezelu
2015-09-08
tre911 wrote:Koju inteligenciju kod soroševe kopiladi?????dzango wrote:Ovo kao 1945. Da očisti inteligenciju od "nenarodnih elemenata". Nikada vi nećete iz komunizma.vuksadinare wrote:..ja vam kazem da je hasan prijelazno rjesenje koji ima zadatak ocistiti hrvatsku kulturu od raznoraznih platformasa i frnjica...da anja sovagovic ne prlja ruke i dodje na gotovo
Nije problem u soroševoj kopiladi već u staljinovim čistkama.
Tre,mene ne smeta.Rekao sam samo da to i nije bio baš najbolji izbor i da su imali na raspolaganju puno bolja i elegantnija rješenja.Ipak je tu u pitanju ministarstvo kulture.tre911 wrote:Od kada to hrvatima smeta? Pa mesić je pjevao ustaške pjesme sve u 16 pa bio 10 godina gazda a i sada drma iz pozadine.vili40 wrote:Hrvatski oslobodilački pokret zalaže se za ponovnu uspostavu NDH, a Hasanbegović je član takozvanog Počasnog bleiburškog voda i aktivno je sudjelovao i u organizaciji referenduma o braku u sklopu inicijative U ime obitelji. Godine 1996. prešao je iz Hrvatskog oslobodilačkog pokreta u Hrvatsku čistu stranku prava.kaja_333 wrote:Pa vili, ne da ti se bas jer znaš da nećeš naći ništa gdje veliča pavelica. Lakše je laži ponavljati. Ako čovjek kaže da je temelj hr domovinski rat a ne antifašizam a sto piše i u Ustavu koji ljevičari ne vole citati ne znaci da veliča pavelica. Drugo, nije bio član nikakvog hop-a.
vili40-
2015-08-02
Nema staljinovih čistki inače soroševa kopilad ne bi bila više živa a kamoli nešto srala protiv RH.dzango wrote:tre911 wrote:Koju inteligenciju kod soroševe kopiladi?????dzango wrote:Ovo kao 1945. Da očisti inteligenciju od "nenarodnih elemenata". Nikada vi nećete iz komunizma.vuksadinare wrote:..ja vam kazem da je hasan prijelazno rjesenje koji ima zadatak ocistiti hrvatsku kulturu od raznoraznih platformasa i frnjica...da anja sovagovic ne prlja ruke i dodje na gotovo
Guest- Guest
tre911 wrote:Nema staljinovih čistki inače soroševa kopilad ne bi bila više živa a kamoli nešto srala protiv RH.dzango wrote:tre911 wrote:Koju inteligenciju kod soroševe kopiladi?????dzango wrote:Ovo kao 1945. Da očisti inteligenciju od "nenarodnih elemenata". Nikada vi nećete iz komunizma.vuksadinare wrote:..ja vam kazem da je hasan prijelazno rjesenje koji ima zadatak ocistiti hrvatsku kulturu od raznoraznih platformasa i frnjica...da anja sovagovic ne prlja ruke i dodje na gotovo
Ja koliko vidim, ovaj najavljuje. I to on valjda treba da odredi šta valja a šta ne u kulturi.
Pa do sada je bilo ministarsvo nekulture ako ćemo rangirati, debela violićka pijana je djelila sinekure kako joj je palo na pamet a to nema veze sa kulturom.vili40 wrote:Tre,mene ne smeta.Rekao sam samo da to i nije bio baš najbolji izbor i da su imali na raspolaganju puno bolja i elegantnija rješenja.Ipak je tu u pitanju ministarstvo kulture.tre911 wrote:Od kada to hrvatima smeta? Pa mesić je pjevao ustaške pjesme sve u 16 pa bio 10 godina gazda a i sada drma iz pozadine.vili40 wrote:Hrvatski oslobodilački pokret zalaže se za ponovnu uspostavu NDH, a Hasanbegović je član takozvanog Počasnog bleiburškog voda i aktivno je sudjelovao i u organizaciji referenduma o braku u sklopu inicijative U ime obitelji. Godine 1996. prešao je iz Hrvatskog oslobodilačkog pokreta u Hrvatsku čistu stranku prava.kaja_333 wrote:Pa vili, ne da ti se bas jer znaš da nećeš naći ništa gdje veliča pavelica. Lakše je laži ponavljati. Ako čovjek kaže da je temelj hr domovinski rat a ne antifašizam a sto piše i u Ustavu koji ljevičari ne vole citati ne znaci da veliča pavelica. Drugo, nije bio član nikakvog hop-a.
Guest- Guest
Nije nikakav grijeh skinuti sa sise jugoslovensku soroševu gamad i to se ne može zvati čistkama nego raskuživanjem javnog prostora od spomenutih štetočina.dzango wrote:tre911 wrote:Nema staljinovih čistki inače soroševa kopilad ne bi bila više živa a kamoli nešto srala protiv RH.dzango wrote:tre911 wrote:Koju inteligenciju kod soroševe kopiladi?????dzango wrote:Ovo kao 1945. Da očisti inteligenciju od "nenarodnih elemenata". Nikada vi nećete iz komunizma.vuksadinare wrote:..ja vam kazem da je hasan prijelazno rjesenje koji ima zadatak ocistiti hrvatsku kulturu od raznoraznih platformasa i frnjica...da anja sovagovic ne prlja ruke i dodje na gotovo
Ja koliko vidim, ovaj najavljuje. I to on valjda treba da odredi šta valja a šta ne u kulturi.
Guest- Guest
Hoćeš da kažeš da hoće da raskrsti sa "nenarodnim i reakcionarnim elementima"?tre911 wrote:Nije nikakav grijeh skinuti sa sise jugoslovensku soroševu gamad i to se ne može zvati čistkama nego raskuživanjem javnog prostora od spomenutih štetočina.dzango wrote:tre911 wrote:Nema staljinovih čistki inače soroševa kopilad ne bi bila više živa a kamoli nešto srala protiv RH.dzango wrote:tre911 wrote:Koju inteligenciju kod soroševe kopiladi?????dzango wrote:Ovo kao 1945. Da očisti inteligenciju od "nenarodnih elemenata". Nikada vi nećete iz komunizma.vuksadinare wrote:..ja vam kazem da je hasan prijelazno rjesenje koji ima zadatak ocistiti hrvatsku kulturu od raznoraznih platformasa i frnjica...da anja sovagovic ne prlja ruke i dodje na gotovo
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Stručnjak :D
» Ivo Banac na aparatima
» Preminuo Ivo Banac
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Stručnjak :D
» Ivo Banac na aparatima
» Preminuo Ivo Banac
Page 2 of 6