ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TRAMP-AGENDA 47

Go down

TRAMP-AGENDA 47 Empty TRAMP-AGENDA 47

Post by mentalitet 22/2/2023, 19:34

Video-govor Trampa o svijetu i ratovima i kako sprijechiti WWIII

https://rumble.com/v2ad3bu-agenda47-president-trump-announces-plan-to-stop-the-america-last-warmongers.html

Treći svjetski rat nikada nije bio bliže nego sada. Moramo očistiti svoju kuću od svih ratnih huškača i posljednjih američkih globalista u dubokoj državi, Pentagonu, State Departmentu i industrijskom kompleksu nacionalne sigurnosti, rekao je bivši američki predsjednik Donald Trump predstavljajući svoj plan nazvan "Agenda 47". Jedan od razloga zašto sam bio jedini predsjednik u generacijama koji nije započeo rat je taj što sam bio jedini predsjednik koji je odbacio katastrofalne savjete mnogih washingtonskih generala, birokrata i takozvanih diplomata koji samo znaju kako nas uvući u sukob, ali ne znam kako nas izvući. izađite iz toga, rekao je Trump u govoru objavljenom na njegovoj web stranici.

"Desetljećima imamo iste ljude, poput Victorije Nuland i mnogih drugih poput nje, opsjednutih guranjem Ukrajine prema NATO-u, da ne spominjemo podršku State Departmenta pobuni u Ukrajini." Ti su ljudi dugo tražili sukob, slično kao u Iraku i drugim dijelovima svijeta, a sada smo na rubu trećeg svjetskog rata. I mnogi ljudi to ne vide, ali ja vidim, i bio sam u pravu u vezi puno stvari. Mnogi kažu da sam u svemu bio u pravu”, rekao je bivši američki predsjednik.

Trump dodaje da ništa od toga ne opravdava "invaziju na Ukrajinu", ali tvrdi da se to nikada ne bi dogodilo da je on bio predsjednik te da za to ne bi bilo ni male šanse. "Ali to znači da se ovdje u Americi moramo riješiti korumpiranog globalističkog establišmenta koji je desetljećima uništavao svaku veliku vanjskopolitičku odluku, a to uključuje i predsjednika Bidena, čiji su ljudi rekli da nikada nije donio dobru odluku kada su u pitanju drugi zemlje i ratovi." Moramo ih zamijeniti ljudima koji podržavaju američke interese”, rekao je Trump.

2020-07-05

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics