EU će donirati Srbiji 600 milijuna eura za rekonstrukciju pruge
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: EU će donirati Srbiji 600 milijuna eura za rekonstrukciju pruge
RayMabus napisao danas u 16:31 wrote:
Znači tako jel, vi ćete njemu turat pare a on neće udarit sankcije Putinu i davat ćete mu pare eu poreznih obveznika koji trpe pod tim vašim sankcijama i vas zanimaju samo vaši interesi a u ovom slučaju Mađarske i Grčke radi pruge pa onda malo i one Austrije i tako.
Nema nikakvih problema. Evo vam novi imigrantski valovi pa ide čep na granicama pa neće taj vlak NIGDJE.
TURSKU je oko 18.22 sata pogodio potres magnitude 6.4 po Richteru.
Epicentar potresa bio je 14 kilometara jugozapadno of Antakye, na dubini od 10 kilometara, javlja EMSC.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Trusno područje. Trese sve. Ne može se tu živit.
Kufere u ruke i pravac Grčka.
Amo. Put pod noge.
Kufere u ruke i pravac Grčka.
Amo. Put pod noge.
2014-04-11
Fino lipo svi kod Mikotakisa.
Ha ha ha ha
Samo se ti pravi pametan s menom.
Vidit ćeš kako ćeš najebat.
Ko žuti.
Ha ha ha ha
Samo se ti pravi pametan s menom.
Vidit ćeš kako ćeš najebat.
Ko žuti.
2014-04-11
U trenutku danas najsnažnijeg zemljotresa, čija je magnituda prema podacima Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMCS) bila 6,4, mnogi su istrčali iz građevina u kojima su se zatekli. Kako je objavila turska agencija za upravljanje katastrofama i hitnim situacijama (AFAD), među stanovništvom je zavladala panika.
Objavljeni snimci novog snažnog zemljotresa u Turskoj: Građani u panici, dodatno urušavanje građevina
To je trusno područje. Otvorila se zemlja u dužini 300 km i 7 metara razmaka. Ne može se tu živit. Fino svi kod Mikotakisa i to je to. Neće on mene pravit idioton.
Objavljeni snimci novog snažnog zemljotresa u Turskoj: Građani u panici, dodatno urušavanje građevina
To je trusno područje. Otvorila se zemlja u dužini 300 km i 7 metara razmaka. Ne može se tu živit. Fino svi kod Mikotakisa i to je to. Neće on mene pravit idioton.
2014-04-11
Jučer je Vučic dobio prvih 60-ak miljona eura za prugu a danas se Mitotakisu desilo ovo ;RayMabus 20.02.2023 napisao : wrote:Srbija nije uvela sankcije a povlači pare od eu i to uz blagoslov određenih političara i grupacija koje imaju interese dakle još ga i nagrađuju za takvo ponašanje a mi smo svi ostali budale.
PA POLOMIT ĆU VAN SVAKU KOŠTICU U TIJELU.
Grčki premijer Kyriakos Mitsotakis stigao je na mjesto nesreće. Obećao je da će istražiti što se dogodilo i osigurati da se to više nikada ne ponovi.
Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen izrazila je sućut žrtvama. “Moje misli su s narodom Grčke nakon strašne željezničke nesreće koja je sinoć odnijela toliko života blizu Larisse. Cijela Europa tuguje s vama. Želim i brz oporavak svim ozlijeđenima", poručila je na Twitteru.
Grčki premijer kaže da će zemlja ući u trodnevno razdoblje žalosti. Sve javne proslave su otkazane, a zastave na javnim zgradama vijorit će se do petka na pola koplja.
Sudar vlakova u Grčkoj, vozili 160 km/h, među mrtvima puno mladih. Uhićen šef postaje
2014-04-11
Dali su mu jos milijardu kredita iz te ECB banke.
Pruga za Nis.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Da Bog da mu dali još sto miljardi.Serbinho-3 wrote:
Dali su mu jos milijardu kredita iz te ECB banke.
Pruga za Nis.
Ja san ti napisa svoje metode rada :
by RayMabus Mon 20 Feb - 16:10
Pa nek su oni njemu dali. Reka san ti već na onoj drugoj temi da ja ne krivim Vučica nego uvik napadam one koji su doveli do toga a to je u ovom slučaju Mađarska i Grčka te još neki da ih sad ne nabrajam sve, jer oni guraju ovu prugu radi sebe.
To ti je isto ko i s Komšićem šema : reka san da će najebat svi koji su ga podržali i podržavaju a njega neću niti taknit. Šta kad takneš njega ? Ništa. Oni će ti dovest drugoga. Zato ću njih poklat sve a njega neću ni taknit.
Sad fino kad in se zagrca granica radi migranata za kurac i ta pruga i rekonstrukcija. Zastoj.
...................................
Prije sat vremena
U Ateni izbili prosvjedi, policija koristila suzavac
Večeras je na ulicama Atene izbio prosvjed. Grci su bijesni na vladu koja je privatizirala željezničku tvrtku Hellenic Train, a koja trenutno upravlja svim putničkim i teretnim vlakovima.
Policija je prosvjednike pokušala zaustaviti suzavcima.
2014-04-11
EU zna da to rade Kinezi, tacnije Rusi su broj 1 za pruge,
ali interes je interes, Principi toalet papir.
Brzina 200 km, sto nije nista, ali za Balkan, Bullet train.
2014-08-25
Srbija ima Ugovor sa Kinom, Slobodno trziste, jeftinu
struju, gas, otuda se oni guraju i otvaraju fabrike.
Pruga treba za transport robe.
struju, gas, otuda se oni guraju i otvaraju fabrike.
Pruga treba za transport robe.
2014-08-25
Koliko ste onda dobili po glavi, šta kaže AV?
Nije poanta u tome.Serbinho-3 wrote:
EU zna da to rade Kinezi, tacnije Rusi su broj 1 za pruge,
ali interes je interes, Principi toalet papir.
Brzina 200 km, sto nije nista, ali za Balkan, Bullet train.
---
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54275-ovako-zavrse-svi-oni-koji-stanu-na-zulj-anelu-znanja-aneo-prijestolnik-ili-pravednik#2106690
--
Sad su im još udarili željezničari u cijeloj Grčkoj 24-tni štrajk. To isto upišite u poslovni minus jebo vam ja da vam jebo majku pokvarenu i bezobraznu. Daješ četniku naše pare a nije udario sankcije Putinu. Rugate se i Bogu i narodu samo kako bi napravili sebi projekt željeznice i boli vas kurac jel to ispravno da se gubi da a da ne udara sankcije Putinu a godina dana rata već je prošla tj previše vremena je prošlo da bi se on i vi izvlačili više. Šta mu ne date iz svog đepa kad ste tako pametni nego eu građana koje pravite IDIOTIMA.
Vlakovi u četvrtak neće prometovati nigdje u Grčkoj, nakon što je Panhelenska federacija željezničkih zaposlenika (POS) odlučila započeti 24-satni štrajk.
Štrajk je uslijedio nakon željezničke nesreće u utorak navečer u središnjoj Grčkoj, najgore u povijesti zemlje, koja je ostavila najmanje 43 mrtvih i desetke ozlijeđenih, neki teško.
“Prezir svih vlada prema Grčkim željeznicama tijekom vremena rezultirao je tragedijom u Tempiju. Nažalost, naši dugogodišnji zahtjevi za stalnim zapošljavanjem, boljom obukom i prije svega suvremenom sigurnosnom tehnikom uvijek završe u kanti za smeće”, stoji u priopćenju sindikata.
"Sljedeći dan je dan razmišljanja i žalosti za našim nepravedno stradalim kolegama", dodaje se u priopćenju.
https://www.ekathimerini.com/news/1205737/no-trains-thursday-as-personnel-strike-in-protest/
2014-04-11
by RayMabus Yesterday at 16:09
Vijest od jučer :
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vucić kazao je danas u Beogradu da je Srbija dobila poklon grant od 600 miliona eura za izgradnju dijela brze pruge Beograd - Niš te dodao da će se tom prugom stizati za svega 100 minuta.
[size=10]Enlarge this imageClick to see fullsize
Enlarge this imageClick to see fullsize
Srbija od EU na poklon dobila 600 miliona eura za izgradnju brze pruge Beograd - Niš
Vijest od danas :
Prije 15 minuta
Grčki ministar dao ostavku
Kostas Karamanlis dao je ostavku na mjesto ministra za infrastrukturu i promet.
"Kada se dogodi nešto tako tragično, nemoguće je nastaviti i pretvarati se da se nije dogodilo... To se zove politička odgovornost. Iz tog razloga najavljujem ostavku na mjesto ministra infrastrukture i prometa", objavio je.
"To je ono što osjećam kao dužnost učiniti, kao znak poštovanja prema sjećanju na ljude koji su tako nepravedno umrli i preuzimanje odgovornosti za pogreške grčke države i grčkog političkog sustava", rekao je.
"Iz najdubljeg srca izražavam svoju tugu i podršku obiteljima žrtava", dodao je.
Bog. [/size]
Vijest od jučer :
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vucić kazao je danas u Beogradu da je Srbija dobila poklon grant od 600 miliona eura za izgradnju dijela brze pruge Beograd - Niš te dodao da će se tom prugom stizati za svega 100 minuta.
[size=10]Enlarge this imageClick to see fullsize
Enlarge this imageClick to see fullsize
Srbija od EU na poklon dobila 600 miliona eura za izgradnju brze pruge Beograd - Niš
Vijest od danas :
Prije 15 minuta
Grčki ministar dao ostavku
Kostas Karamanlis dao je ostavku na mjesto ministra za infrastrukturu i promet.
"Kada se dogodi nešto tako tragično, nemoguće je nastaviti i pretvarati se da se nije dogodilo... To se zove politička odgovornost. Iz tog razloga najavljujem ostavku na mjesto ministra infrastrukture i prometa", objavio je.
"To je ono što osjećam kao dužnost učiniti, kao znak poštovanja prema sjećanju na ljude koji su tako nepravedno umrli i preuzimanje odgovornosti za pogreške grčke države i grčkog političkog sustava", rekao je.
"Iz najdubljeg srca izražavam svoju tugu i podršku obiteljima žrtava", dodao je.
Bog. [/size]
2014-04-11
Ovako završe svi oni koji stanu na žulj anđelu Znanja ( anđeo Prijestolnik ili Pravednik )
by RayMabus Yesterday at 15:27Eto sad skupljaj mrtve, ranjene, šteta na zgužvanim vagonima plus zastoj u željezničkom prometu ekonomska, vataj šefa stanice da ga sudiš, tražite krivca tamo tko je zajeba stvar itd.
Meni češ se pravit pametan. Daješ četniku pare eu poreznik obveznika a nije udario sankcije Putinu a sve kako bi ti ( Grčka ) dobio bolji izlaz za Solun i gore oni Mađari isto plus još par država koje vas podržava i ona tamo eu žgadija koja popušta četniku.
Eto van sad jebo van ja majku. Dali mu jučer prvih 60-ak miljona za prugu od mogućih 600 miljona i eto vam sad ovo danas na toj istoj pruzi u Grčkoj.
JEBITE MATER PIZDA VAM MATERINA BEZOBRAZNA.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
2014-04-11
Eroo wrote:Koliko ste onda dobili po glavi, šta kaže AV?
Ne znam, realno sa neke neutralne tacke, jedini Eldorado u
Evropi.
Zavrsio i Prokop, plate oko 1000 eura, 'ladno, al' standard.
Najvise u Istoriji Balkana uradio.
Nije sto je iz Bloka, mog kraja, ali tako je.
Da je u HR Hrvoje uradio, isto bih rekao.
Steta, barem bi bili malo normalniji, nego sto jeste.
Ovako, pokazali da je moguce vratiti se u proslost, tj.
vi u Kameno Doba.
Srusili Jugu zarad Balkanske Svajcarske, HDZ rekao i na
kraju, Trt Milojka.
Nista.
Ovaj radi, ja sam predvideo Hong Kong van EU u Evropi, tj.
Srbiju.
Ljudi su me proglasili ludakom, ali to se polako obistinuje.
Ostatak Jugoslavije, Burkina Faso.
2014-08-25
Aerodrom u Nisu novu zgradu, fali Uzice da proradi,
doduse i drugi aerodromi.
Dodju Norvezani, jedu, piju, puse...
Tamo seta sendvic u rancu, dok se u Srbiji
oseca ko Blejk Karington.
2014-08-25
pizzon wrote:1.1 kredit (eu)
0.6 donacija (eu)
2.2 planirana vrednost !?
200 na sat :)
2.8 vrednost, no no lagati...
200 km, pijes kafu, snimas ribe okolo...
2014-08-25
Udarite sankcije Rusiji pa mi se onda javi.
Prekjučer dobili pare od EU koje vam je progurao mađarski, grčki i eu lobi te pare su iz đepova eu poreznih obveznika a godina prošla a ovi nije uskladio vanjsku politku Srbije s eu ( sankcije Rusiji ) a sisa naše pare i ovi mu to daju jer je to njima interes.
E pa kad vam je interes eto vam odma sutradan željeznička nesreća u Grčkoj u kojoj je sudjelovao teretni vlak jer Kinezi forsiraju luku Atena za centar i preopterečuju tu planinsku željezničku rutu Atena Solun i guraju ovaj projekt s Njemcima, Austrijom, Mađarskom i Grčkom te eu žgadijom kroz Srbiju.
E PA ĆEMO TAKO RAZGOVARAT : JEZIKOM KOJA TA STOKA RAZUMIJE.
Prekjučer dobili pare od EU koje vam je progurao mađarski, grčki i eu lobi te pare su iz đepova eu poreznih obveznika a godina prošla a ovi nije uskladio vanjsku politku Srbije s eu ( sankcije Rusiji ) a sisa naše pare i ovi mu to daju jer je to njima interes.
E pa kad vam je interes eto vam odma sutradan željeznička nesreća u Grčkoj u kojoj je sudjelovao teretni vlak jer Kinezi forsiraju luku Atena za centar i preopterečuju tu planinsku željezničku rutu Atena Solun i guraju ovaj projekt s Njemcima, Austrijom, Mađarskom i Grčkom te eu žgadijom kroz Srbiju.
E PA ĆEMO TAKO RAZGOVARAT : JEZIKOM KOJA TA STOKA RAZUMIJE.
2014-04-11
Sinoć su se prosvjednici u Ateni sukobili s policijom ispred sjedišta tvrtke koja je odgovorna za upravljanje željeznicama u Grčkoj. Prosvjednici su bacali kamenje, a policija im je uzvratila suzavcem. Na tihom bdjenju u Larisi, jedan od sudionika je rekao kako se ova katastrofa dugo spremala.
"Željeznička mreža izgledala je problematično, s istrošenim i loše plaćenim osobljem", rekao je Nikos Savva, student medicine s Cipra, za novinsku agenciju AFP. Uvjeren je da šef postaje ne bi trebao plaćati cijenu "za cijeli bolesni sustav".
Broj poginulih u sudaru vlakova u Grčkoj narastao na 57. Radnici željeznica u štrajku
"Željeznička mreža izgledala je problematično, s istrošenim i loše plaćenim osobljem", rekao je Nikos Savva, student medicine s Cipra, za novinsku agenciju AFP. Uvjeren je da šef postaje ne bi trebao plaćati cijenu "za cijeli bolesni sustav".
Broj poginulih u sudaru vlakova u Grčkoj narastao na 57. Radnici željeznica u štrajku
2014-04-11
Mogu van sad ponovit ono šta san već nekoliko puta reka al na nekim drugim temama :
Postoje dva načina na koji vi učite. Prvi je da ti ja nešto objasnim pa shvatiš a drugi je da te ja puntan šakon pravo u glavu.
Ovo je taj drugi koji ste izabrali nakon šta san ja diga dernjavu oko ove priče da njemu koji nakon godinu dana rata u Ukrajini ne daje sankcije Putinu a vi ga još za to nagrađujete i častite našim novcem tj novcem građana EU koji su dali sankcije Putinu i trpe posljedice iste dok on za zahvalu šta ne daje Putinu sankcije dobiva jeftin plin i naftu i svima nam se smije a onda mu još i vi date naše novce za nagradu i onda se vi sad rugate i Bogu i narodu s takvim ponašanjem.
Nište shvatili ?
Nema problema. Ja nikakvih problema nemam da vas učim i onim drugim načinom. Oni koji će imat problema s učenjem načinom broj dva ste VI.
Postoje dva načina na koji vi učite. Prvi je da ti ja nešto objasnim pa shvatiš a drugi je da te ja puntan šakon pravo u glavu.
Ovo je taj drugi koji ste izabrali nakon šta san ja diga dernjavu oko ove priče da njemu koji nakon godinu dana rata u Ukrajini ne daje sankcije Putinu a vi ga još za to nagrađujete i častite našim novcem tj novcem građana EU koji su dali sankcije Putinu i trpe posljedice iste dok on za zahvalu šta ne daje Putinu sankcije dobiva jeftin plin i naftu i svima nam se smije a onda mu još i vi date naše novce za nagradu i onda se vi sad rugate i Bogu i narodu s takvim ponašanjem.
Nište shvatili ?
Nema problema. Ja nikakvih problema nemam da vas učim i onim drugim načinom. Oni koji će imat problema s učenjem načinom broj dva ste VI.
2014-04-11
bas, vase novce :)
hrvatske i bugarske :)
hrvatske i bugarske :)
2020-04-21
eu hoce 200 na sat
pa zato i placa :)
pa zato i placa :)
2020-04-21
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rekonstrukcija pruge u Hrvatskoj vrijedna 165 miliona eura
» Vlada je odlučila da će Hrvatska bolnici u Mostaru donirati 43 milijuna kuna za borbu protiv korone
» Greta dobila milion eura... Novac će donirati udrugama koje se bave isrebljivanjem nesretnog virusa...
» '' Vijesti RAZLIČITI PRISTUPI JE LI DONIRANJE MILIJUNA ZA NOTRE DAME LICEMJERNO? ‘Obraćam vam se kao katolkinja. Nemojte donirati. Isusa nije briga za vitraje’
» Zašto bih vratio 5 milijuna eura?
» Vlada je odlučila da će Hrvatska bolnici u Mostaru donirati 43 milijuna kuna za borbu protiv korone
» Greta dobila milion eura... Novac će donirati udrugama koje se bave isrebljivanjem nesretnog virusa...
» '' Vijesti RAZLIČITI PRISTUPI JE LI DONIRANJE MILIJUNA ZA NOTRE DAME LICEMJERNO? ‘Obraćam vam se kao katolkinja. Nemojte donirati. Isusa nije briga za vitraje’
» Zašto bih vratio 5 milijuna eura?
Page 2 of 3