Ruska invazija na Ukrajinu
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Avdiivka.
Urajinska zasjeda + njihovi komentari, koje ne trebaju prijevod, ali ipak..
*suka = k*rva...ruski mir** = ruski svijet
BMP - znate što znači...
OJXAAA...
Urajinska zasjeda + njihovi komentari, koje ne trebaju prijevod, ali ipak..
*suka = k*rva...ruski mir** = ruski svijet
BMP - znate što znači...
OJXAAA...
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
2016-07-22
Šta reče, "Wagnerova muzička škola"? ...
Eroo wrote:Tebe navukli, ali si eto još živ. Mlataraš rukama, skakućeš, pa valjda jesi.mentalitet wrote:crvenkasti wrote:S gamadi se postupa samo na jedan način.
Ja kad roshtiljam one muhe zunzare polude od mirisa mesa.Ja im bacim mali komadic na travu i kad ih se skupi gomila na tom komadicu mesa,samo ih poshpricam sa reidom i one zuje josh par sekundi ali nema vishe da lete:::)))Navouruchenije:vazno je gamad znati navuc a lako ih se rijeshiti.
Josh se taj rodio nije da navuche ovog kao shto sam ja.Jarane moj zivotni moto od kada znam za sebe je tri puta mjeri jednom rezi,chak ni samom sebi ne vjerujem pa sve shto radim provjeravam jossh jednom prije nego kazem gotovo je.Zato mi hvala bogu na svim poljima ide predobro.A ti samo nastavi razgovarati sa twitterom i gubitnicima jer ti je to u genima biti na gubitnichkoj strani.De majketi napishi josh jednom u kakvom ti je stanju bila zena kad je bila trudna.Je l' steona?
Nisu Ukrajina i Ukrajinci Nešto kao Sirija, Libija, ili Afganistan.
Mi smo uvijek bili pobjednici, samo ti to u tom obliku još nisu napisali.mentalitet wrote:Eroo wrote:Tebe navukli, ali si eto još živ. Mlataraš rukama, skakućeš, pa valjda jesi.mentalitet wrote:crvenkasti wrote:S gamadi se postupa samo na jedan način.
Ja kad roshtiljam one muhe zunzare polude od mirisa mesa.Ja im bacim mali komadic na travu i kad ih se skupi gomila na tom komadicu mesa,samo ih poshpricam sa reidom i one zuje josh par sekundi ali nema vishe da lete:::)))Navouruchenije:vazno je gamad znati navuc a lako ih se rijeshiti.
Josh se taj rodio nije da navuche ovog kao shto sam ja.Jarane moj zivotni moto od kada znam za sebe je tri puta mjeri jednom rezi,chak ni samom sebi ne vjerujem pa sve shto radim provjeravam jossh jednom prije nego kazem gotovo je.Zato mi hvala bogu na svim poljima ide predobro.A ti samo nastavi razgovarati sa twitterom i gubitnicima jer ti je to u genima biti na gubitnichkoj strani.De majketi napishi josh jednom u kakvom ti je stanju bila zena kad je bila trudna.Je l' steona?
Za hodanje kroz život treba ti umudrost i širina.
Nisi prepoznao trenutak i to je tvoj nepremostiv problem. I ne samo tvoj.
2016-07-22
2016-07-22
Eroo wrote:Mi smo uvijek bili pobjednici, samo ti to u tom obliku još nisu napisali.mentalitet wrote:Eroo wrote:Tebe navukli, ali si eto još živ. Mlataraš rukama, skakućeš, pa valjda jesi.mentalitet wrote:crvenkasti wrote:S gamadi se postupa samo na jedan način.
Dodushe imate kvalitetu da se uvijek shlepate uz jache kao i shiptari ili misleci da su jachi a u 2 svjetska su vas srbi spasili,valjda ovaj puta srbi nece biti opet toliko glupi.:::))
No vidim kada ti skrolam temu da prichash sa gubitnicima sa twittera kojima doktor josh nije rekao da imaju neizljechivu bolest pa kad im i kaze opet ce biti ona da nada zadnja umire.Samo ti navijaj ,ja nemam nishta protiv ali kretenchino senilna i stara otvori Blog pa tamo prichaj sam sa sobom i ne zagadjuj javni prostor..
Neka spašavaju sami sebe i neka se drže za sebe. Imat će podršku u tome svih na Balkanu.mentalitet wrote:Eroo wrote:Mi smo uvijek bili pobjednici, samo ti to u tom obliku još nisu napisali.mentalitet wrote:Eroo wrote:Tebe navukli, ali si eto još živ. Mlataraš rukama, skakućeš, pa valjda jesi.mentalitet wrote:crvenkasti wrote:S gamadi se postupa samo na jedan način.
Dodushe imate kvalitetu da se uvijek shlepate uz jache kao i shiptari ili misleci da su jachi a u 2 svjetska su vas srbi spasili,valjda ovaj puta srbi nece biti opet toliko glupi.:::))
No vidim kada ti skrolam temu da prichash sa gubitnicima sa twittera kojima doktor josh nije rekao da imaju neizljechivu bolest pa kad im i kaze opet ce biti ona da nada zadnja umire.Samo ti navijaj ,ja nemam nishta protiv ali kretenchino senilna i stara otvori Blog pa tamo prichaj sam sa sobom i ne zagadjuj javni prostor..
O šlepanju...Nismo mi nikad očekivali tko će nam nešto dati od teritorija, a oni(neki Srbi) i danas samo na to računaju.
Čitaj njihove portale i komentare...nisam si ja ovo izmislio. Samo se priča o tome kad će EU i USA raspast, hoće li Englezi
i Francuzi promijeniti mišljenje i suprostaviti se Amerima, a onda i kako će se Ukrajina podijeliti s Mađarima i Poljacima itd...
Ništa od toga, neće ruska granica biti kod Berlina i neće stići do Dunava. Zaboravite na te varijante.
PS: Koliko se čita ova tema vidi se po brojaču otvaranja...brojač je nepogrješiv.
propuh
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/jos-jedna-sumnjiva-smrt-u-reziji-kremlja-putinu-je-vodila-financije-za-rat-u-ukrajini-a-sada-je-pala-kroz-prozor-15306708
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/jos-jedna-sumnjiva-smrt-u-reziji-kremlja-putinu-je-vodila-financije-za-rat-u-ukrajini-a-sada-je-pala-kroz-prozor-15306708
Gast- Guest
Prije 5 sati
Norveška najavila paket pomoći Ukrajini vrijedan 6.8 milijardi eura
Norveški parlament najavio je da će donirati 75 milijardi kruna (6.8 milijardi eura) Ukrajini u sklopu petogodišnjeg paketa potpore. Time će Norveška postati jedan od najvećih svjetskih donatora Kijeva. Novac će se tijekom pet godina ravnomjerno podijeliti na vojnu i humanitarnu pomoć.
-
Vadite pare.
Norveška najavila paket pomoći Ukrajini vrijedan 6.8 milijardi eura
Norveški parlament najavio je da će donirati 75 milijardi kruna (6.8 milijardi eura) Ukrajini u sklopu petogodišnjeg paketa potpore. Time će Norveška postati jedan od najvećih svjetskih donatora Kijeva. Novac će se tijekom pet godina ravnomjerno podijeliti na vojnu i humanitarnu pomoć.
-
Vadite pare.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
lako im je obećati na rok od 5 godina...
kada znaju da neće imati kome ispuniti obećano...
kada znaju da neće imati kome ispuniti obećano...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
T.- Posts : 17558
2014-04-14
za koliku se plaću isplati ovako završiti, u blatu, komadićima, tisuće kilometara od kuće...
https://twitter.com/i/status/1626273479677837312 reka: Baš su lepi.
RayMabus and Šandor Winnetou like this post
Ovo je baš lijepo za vidjeti. Gomilica kučkinih sinova se grije i preseliše.
Šteta što nema zoom na face da im se pošalje familiji uz jakne i 10kg ribe po osobi. Ni jedan se kući ne vratio dabogda.
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu