NAKON SAD-A I KANADE / Što se ovo događa? I Kinezi su uočili NLO u svom zračnom prostoru: 'Sve je spremno za rušenje'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: NAKON SAD-A I KANADE / Što se ovo događa? I Kinezi su uočili NLO u svom zračnom prostoru: 'Sve je spremno za rušenje'
A šta ja znam...Meni je to dosadno. Ali tko voli nek izvoli.red wolf wrote:Pa, ljudi bi trebali malo promatrati nebo...Veliki umjetnici su to činili pa su ostavili svjedočenja na svojim slikama o tome.zoro osvetnik wrote:Da. Dosta ti je posmatrati ljude da li gledaju u nebo.red wolf wrote:Objašnjenja ti uvijek ispadnu jednostavna...zoro osvetnik wrote:Aaaaa...Hvala na objašnjenju, nisam to znao.red wolf wrote:Pa nisu gledali u nebo...zoro osvetnik wrote:Je ako misliš da dan traje 24 sata. Jedan jači se dogodio poslije 22 sata mislim..red wolf wrote:Dogodio se po danu...zoro osvetnik wrote:Čudno. Ovi iz Banovine ništa o tome ne pričaju.red wolf wrote:To je normalno. Kod svih tih velikih potresa to je primjećeno.zoro osvetnik wrote:Biži,biži...
I u Turskoj prije potresa neka čudna svjetla bila...najebali smo.
Guest- Guest
Re: NAKON SAD-A I KANADE / Što se ovo događa? I Kinezi su uočili NLO u svom zračnom prostoru: 'Sve je spremno za rušenje'
Objašnjavat će to onom ogromnom objektu koji je iznad njih. Poletjeli su avioni, ali nema vizualnog kontakta s njihove strane. Na Zemlji ga vide. Uostalom, ako ti pilot koji je ganjao taj objekt kaže da je objekt uspostavio komunikaciju s opremom u zrakoplovu, treba li ti više da staneš i razmišliš malo prije nego to srušiš?AssadNaPodmornici wrote:pa kako ćeš provjeriti, amerikanci ih zovu da se identificiraju, ovi ništa. skidaj to sa neba. i da sigurno nije bilo živih bića, ako je bilo šta od zelenih, bile su sondered wolf wrote:Najgore je to što smo pucali i srušili, a da nismo provjerili o čemu je riječ.
Last edited by red wolf on 12/2/2023, 21:19; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
sigurno je bolje gledat u nebo neg bit na forumu
više ćeč saznat
više ćeč saznat
Gast- Guest
Hehe
Tik tak
Tik tak
Da pogodim. Gotovi smo...buahahaha
darth_vader-
2014-04-17
Nije sve tako crno, ovo su neke svemirske seljacine, srecom nisu ezekovi napredni primjerci.
dijagram-
2015-08-09
To su probni baloni. Nisu pravi.
crvenkasti-
2014-04-17
kineska nova godina bjaše.
malo se ekipa zaigrala.
sada im okolo letuckaju.
čekamo zmajeve i GOT, LOT tak nekaj.
star wars je zakon.
ovi drugi napušeni od 12e
malo se ekipa zaigrala.
sada im okolo letuckaju.
čekamo zmajeve i GOT, LOT tak nekaj.
star wars je zakon.
ovi drugi napušeni od 12e
2014-12-30
Vama ljudima je sve smiješno...Do kada?
Srušen novi objekt iznad SAD-a
Srušen novi objekt iznad SAD-a
red wolf-
2016-02-10
Možemo se mi zajebavat, ali u Kini je godina Zeca...A svi znamo šta to znači.
Guest- Guest
Nema ovo veze s Kinom. Najebali smo. Mi smo sada kao indijanci kad je Kolumbo otkrio Ameriku.zoro osvetnik wrote:Možemo se mi zajebavat, ali u Kini je godina Zeca...A svi znamo šta to znači.
Last edited by red wolf on 12/2/2023, 22:28; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
dobro je dok nije godina šišmiša.
preživjet ćemo zečju gripu
preživjet ćemo zečju gripu
2014-12-30
Ima, ima, pročitaj naslov koji si nadjenuo.red wolf wrote:Nema ovo veze s Kinom. Najebali smo. Mi smo sada kao indijanci kad je Kolumbo otkrio Ameriku.zoro osvetnik wrote:Možemo se mi zajebavat, ali u Kini je godina Zeca...A svi znamo šta to znači.
Guest- Guest
Nemazoro osvetnik wrote:Ima, ima, pročitaj naslov koji si nadjenuo.red wolf wrote:Nema ovo veze s Kinom. Najebali smo. Mi smo sada kao indijanci kad je Kolumbo otkrio Ameriku.zoro osvetnik wrote:Možemo se mi zajebavat, ali u Kini je godina Zeca...A svi znamo šta to znači.
red wolf-
2016-02-10
Ne slažem se. Čim se spominju Kinezi, mora imat veze s Kinom.red wolf wrote:Nemazoro osvetnik wrote:Ima, ima, pročitaj naslov koji si nadjenuo.red wolf wrote:Nema ovo veze s Kinom. Najebali smo. Mi smo sada kao indijanci kad je Kolumbo otkrio Ameriku.zoro osvetnik wrote:Možemo se mi zajebavat, ali u Kini je godina Zeca...A svi znamo šta to znači.
Guest- Guest
Ne. I oni imaju problema s ovim. Ovo je problem na svjetskoj razini.zoro osvetnik wrote:Ne slažem se. Čim se spominju Kinezi, mora imat veze s Kinom.red wolf wrote:Nemazoro osvetnik wrote:Ima, ima, pročitaj naslov koji si nadjenuo.red wolf wrote:Nema ovo veze s Kinom. Najebali smo. Mi smo sada kao indijanci kad je Kolumbo otkrio Ameriku.zoro osvetnik wrote:Možemo se mi zajebavat, ali u Kini je godina Zeca...A svi znamo šta to znači.
red wolf-
2016-02-10
omni-
2014-04-12
Ako imaju problem onda ima veze s njima pogotovo.red wolf wrote:Ne. I oni imaju problema s ovim. Ovo je problem na svjetskoj razini.zoro osvetnik wrote:Ne slažem se. Čim se spominju Kinezi, mora imat veze s Kinom.red wolf wrote:Nemazoro osvetnik wrote:Ima, ima, pročitaj naslov koji si nadjenuo.red wolf wrote:Nema ovo veze s Kinom. Najebali smo. Mi smo sada kao indijanci kad je Kolumbo otkrio Ameriku.zoro osvetnik wrote:Možemo se mi zajebavat, ali u Kini je godina Zeca...A svi znamo šta to znači.
Guest- Guest
Nezoro osvetnik wrote:Ako imaju problem onda ima veze s njima pogotovo.red wolf wrote:Ne. I oni imaju problema s ovim. Ovo je problem na svjetskoj razini.zoro osvetnik wrote:Ne slažem se. Čim se spominju Kinezi, mora imat veze s Kinom.red wolf wrote:Nemazoro osvetnik wrote:Ima, ima, pročitaj naslov koji si nadjenuo.red wolf wrote:Nema ovo veze s Kinom. Najebali smo. Mi smo sada kao indijanci kad je Kolumbo otkrio Ameriku.zoro osvetnik wrote:Možemo se mi zajebavat, ali u Kini je godina Zeca...A svi znamo šta to znači.
red wolf-
2016-02-10
Kinezi nemaju problem s ovim?red wolf wrote:Nezoro osvetnik wrote:Ako imaju problem onda ima veze s njima pogotovo.red wolf wrote:Ne. I oni imaju problema s ovim. Ovo je problem na svjetskoj razini.zoro osvetnik wrote:Ne slažem se. Čim se spominju Kinezi, mora imat veze s Kinom.red wolf wrote:Nemazoro osvetnik wrote:Ima, ima, pročitaj naslov koji si nadjenuo.red wolf wrote:Nema ovo veze s Kinom. Najebali smo. Mi smo sada kao indijanci kad je Kolumbo otkrio Ameriku.zoro osvetnik wrote:Možemo se mi zajebavat, ali u Kini je godina Zeca...A svi znamo šta to znači.
Guest- Guest
Vi, ljudi, ste zanimljiva bića.zoro osvetnik wrote:Kinezi nemaju problem s ovim?red wolf wrote:Nezoro osvetnik wrote:Ako imaju problem onda ima veze s njima pogotovo.red wolf wrote:Ne. I oni imaju problema s ovim. Ovo je problem na svjetskoj razini.zoro osvetnik wrote:Ne slažem se. Čim se spominju Kinezi, mora imat veze s Kinom.red wolf wrote:Nemazoro osvetnik wrote:Ima, ima, pročitaj naslov koji si nadjenuo.red wolf wrote:Nema ovo veze s Kinom. Najebali smo. Mi smo sada kao indijanci kad je Kolumbo otkrio Ameriku.zoro osvetnik wrote:Možemo se mi zajebavat, ali u Kini je godina Zeca...A svi znamo šta to znači.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» EU zabranila bjeloruskim aviokompanijama pristup zračnom prostoru EU i njezinim aerodromima
» Biti suveren u svom prostoru je imperativ današnjice
» ''U SVOM STILU [VIDEO] URNEBES U RTL DIREKTU: Nakon ove izjave predsjednice Šprajc je mogao samo se uhvatiti za glavu''
» Nakon godinu dana u svemiru najviše se razveselila svom psu
» poljska od kanade traži izručenje "heroja ukrajine i kanade"
» Biti suveren u svom prostoru je imperativ današnjice
» ''U SVOM STILU [VIDEO] URNEBES U RTL DIREKTU: Nakon ove izjave predsjednice Šprajc je mogao samo se uhvatiti za glavu''
» Nakon godinu dana u svemiru najviše se razveselila svom psu
» poljska od kanade traži izručenje "heroja ukrajine i kanade"
Page 2 of 3