Nakon godinu dana u svemiru najviše se razveselila svom psu
Page 1 of 1
NASA-ina astronautkinja Christina Koch se vratila na Zemlju nakon rekordnih 328 dana provedenih na Međunarodnoj svemirskoj postaji. Ona je time postala žena s najdužim neprekidnim boravkom u svemiru ikada.
Koliko je značajna daljina i vrijeme koje ju je razdvajalo od doma, pokazuje i reakcija njenog psa Sadie Lou, koja nikako nije mogla sakriti svoje uzbuđenje kada je ugledala Christinu.
Ne možemo sa sigurnošću reći čije srce je bilo punije, ali prizor njihovog susreta nakon gotovo godinu dana je zaista dirljiv (The Dodo).
NASA-ina astronautkinja Christina Koch se vratila na Zemlju nakon rekordnih 328 dana provedenih na Međunarodnoj svemirskoj postaji. Ona je time postala žena s najdužim neprekidnim boravkom u svemiru ikada.
Koliko je značajna daljina i vrijeme koje ju je razdvajalo od doma, pokazuje i reakcija njenog psa Sadie Lou, koja nikako nije mogla sakriti svoje uzbuđenje kada je ugledala Christinu.
Ne možemo sa sigurnošću reći čije srce je bilo punije, ali prizor njihovog susreta nakon gotovo godinu dana je zaista dirljiv (The Dodo).
Re: Nakon godinu dana u svemiru najviše se razveselila svom psu
Mene je moj ovako dočekao (nakon godinu dana izbivanja) na autobusnoj postaji.
Eroo wrote:Mene je moj ovako dočekao (nakon godinu dana izbivanja) na autobusnoj postaji.
Što si radio godinu dana na autobusnoj postaji?
crvenkasti-
2014-04-17
Čekao psa da dođe.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Mene je moj ovako dočekao (nakon godinu dana izbivanja) na autobusnoj postaji.
Eroo wrote:Čekao psa da dođe.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Mene je moj ovako dočekao (nakon godinu dana izbivanja) na autobusnoj postaji.
I kako si izgledao i ponašao se? Znam, ko da si pao s Marsa. I od tada te to drži?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Eroo wrote:Mene je moj ovako dočekao (nakon godinu dana izbivanja) na autobusnoj postaji.
prodavao je škiju.
Guest- Guest
Eroo wrote:Nakon godinu dana u svemiru najviše se razveselila svom psu
.
Neće čopor dice, ne boj se....
Similar topics
» Plenki živi u nekom svom paralernom svemiru,nakon sastanka:Nije bilo stihije i sustav je funkcionirao
» Nakon godinu dana razvoja, VW-ov startup MOIA predstavio je svoj koncept dijeljenog prijevoza
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» GODINU DANA POSLIJE
» Točno prije godinu dana
» Nakon godinu dana razvoja, VW-ov startup MOIA predstavio je svoj koncept dijeljenog prijevoza
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» GODINU DANA POSLIJE
» Točno prije godinu dana
Page 1 of 1