Jalnuš Bugajski: iza ISIL-a stoji Putin
Page 1 of 1
Jalnuš Bugajski: iza ISIL-a stoji Putin
http://www.jutarnji.hr/ruska-uloga-u-svjetskom-terorizmu/1465169/
Kermit-
2014-04-17
Re: Jalnuš Bugajski: iza ISIL-a stoji Putin
Ova američka propaganda je prejadna pa tko to pase još. Šjor ero i par dalmoša, tjah.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dobro to je bilo očekivano od njega a Putin stoji i iza 9/11, znamo već otprije i da je organizirao atentat na Kennedyja, usto je mason i iluminat sigurno ima neki trokut u kremlju
ja neznam tko klikava na jutarnji uopće ja sam ga stavio na block
Guest- Guest
Hrvatsko izdanje knjige izlazi gotovo u isto vrijeme kao i izvornik, a ističući razloge pisanja ove knjige, Gari Kasparov je ustvrdio: „Samo je osam godina trebalo Rusiji da nakon slavodobitne masovne proslave raspada Sovjetskog Saveza 1992. godine izabere nekadašnjeg KGB-ova agenta Vladimira Putina za predsjednika. Nakon toga Putinu je trebalo osam godina da iskvari ili uništi gotovo svaki demokratski čimbenik u zemlji – uključite tu grane vlasti, poštene izbore, neovisno sudstvo, slobodne medije i civilno društvo koje bi moglo surađivati s vladom umjesto da živi u strahu od nje. U knjizi ću s vama podijeliti osobna zapažanja i iskustva koja sam prikupio kao aktivist u Rusiji i zahvaljujući svom sadašnjem poslu predsjednika Fondacije za ljudska prava u New Yorku. Ali nije moja priča najvažnija u ovoj knjizi. To je priča o tome kako je uz nezainteresiranost, a ponekad i podršku slobodnog svijeta Vladimir Putin zaustavio demokratski eksperiment u Rusiji.“epikur37 wrote:Ova američka propaganda je prejadna pa tko to pase još. Šjor ero i par dalmoša, tjah.
Kermit-
2014-04-17
Jednostavno,lik je mimo saha kreten..Kao da ne zna da je posebnost ruskog naroda da imaju imperatora,diktatora,cara,kralja,uglavnom lika koji mora zeljeznom rukom vladati sa tim prilicno kurcevitim narodom..koja usrana demokracija,a e vec mi se sere od tog izraza..asilovski wrote:Hrvatsko izdanje knjige izlazi gotovo u isto vrijeme kao i izvornik, a ističući razloge pisanja ove knjige, Gari Kasparov je ustvrdio: „Samo je osam godina trebalo Rusiji da nakon slavodobitne masovne proslave raspada Sovjetskog Saveza 1992. godine izabere nekadašnjeg KGB-ova agenta Vladimira Putina za predsjednika. Nakon toga Putinu je trebalo osam godina da iskvari ili uništi gotovo svaki demokratski čimbenik u zemlji – uključite tu grane vlasti, poštene izbore, neovisno sudstvo, slobodne medije i civilno društvo koje bi moglo surađivati s vladom umjesto da živi u strahu od nje. U knjizi ću s vama podijeliti osobna zapažanja i iskustva koja sam prikupio kao aktivist u Rusiji i zahvaljujući svom sadašnjem poslu predsjednika Fondacije za ljudska prava u New Yorku. Ali nije moja priča najvažnija u ovoj knjizi. To je priča o tome kako je uz nezainteresiranost, a ponekad i podršku slobodnog svijeta Vladimir Putin zaustavio demokratski eksperiment u Rusiji.“epikur37 wrote:Ova američka propaganda je prejadna pa tko to pase još. Šjor ero i par dalmoša, tjah.
Guest- Guest
Similar topics
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Žutarnji: Jalnuš Bugajski jači smo od sudbine
» Jalnuš Bugajski: Rusiju treba uništiti XI dio
» Janos Bugajski: Prokleti Putin, Dodik i Trump
» Erdoganov sin Bilal stoji iza financiranja ISIL-a
» Žutarnji: Jalnuš Bugajski jači smo od sudbine
» Jalnuš Bugajski: Rusiju treba uništiti XI dio
» Janos Bugajski: Prokleti Putin, Dodik i Trump
» Erdoganov sin Bilal stoji iza financiranja ISIL-a
Page 1 of 1