stazić i kamaradi kmeče da boli...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: stazić i kamaradi kmeče da boli...
za razliku od tebe ratovao za svoju zemlju... u pravom smislu tog termina....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
interesantno i miletić se brine zbog registra izdajnika, jer eto i njegov najbliži rod će se u tom registru nalaziti s obzirom da je 1991. kao kos-ov oficir pokušavao nametnuti izvršnu naredbu da se izvrši napad na pulu sa aerodroma...
2015-08-08
pa da tvoj željko čobić mi je spakovao u beranima (ivangradu) neku nepodopštinu i za to su me pošteni vojni suci osudili na nemalih dva desetljeća još poštenijeg vojnog zatvora još poštenije SJA... nekad kad mi se recimo ti obratiš onda mi dođe pomalo i žao što je to bilo izmišljeno a ne istina. mene pak čudi kako ti koji si preda mnom bježao, još nisi ustvrdio da sam i tebe skrkao u žirovcu.... ai da se ne lažemo već sam ti to rekao meni bi bilo puno draže da si bio malo sporiji, sad bi tipkao sa kvalitetnim implantatimau boljem slučaju... ;)
2015-08-08
pupi se brine za etnobiznis i ponešto za čejene kojima je bivši premijer dao da sijeku šumu od zagore preko gorskog kotara pa prek korduna i banovine sve do slavonije.... i usput nešto sere kako mu se srce i duša slamaju zato što hrvati ne mogu otići 7 dana na godišnji bar negdje na bazen.... i finale sa nebeskim narodom kojem pripada, i za kojeg traži opet nekakav posebni fond....
2015-08-08
treba mu objasnit da će se hrvatska u razdoblju koje dolazi ugledat na češku državu kad je u pitanju politika prema manjincima.... pogotovo prema njemu i njegovima.... i posebno mu objasniti da je hdz grdno pogriješio kad mu je udovoljavao pa u vlast stavljao likove poput onog što mu je nestao plan obrane sa stola.... i da više neće i ne smije tako griješiti....
2015-08-08
Da si i mene zaklao, jel bi dalje bilo 20 godina, ili bi bilo više?
crvenkasti-
2014-04-17
pa bi i ti pričao svojima, kao što je tvoj deda pričao, kako su ga klali ujutro i navečer svaki dancrvenkasti wrote:Da si i mene zaklao, jel bi dalje bilo 20 godina, ili bi bilo više?
Guest- Guest
Ajme... Pupovac zakmečio...
Ostaju im samo optužbe za ustaštvo.... kako su slatki kad gube.
Guest- Guest
jastreb wrote:Bojiš se izaći iz Hrvatske???michaellcmacha wrote:jebote pa stvarno je bičina... tko odgovara zato što masa nas ne smije izaći iz zemlje jer je banda objavila naše podatke koje upravo izdajnici i agresori obilato koriste uspoređujući podatke iz registra branitelja sa svojim obavještajnim podacima.
Pa što si to radio?
Jastrebe ; tvoj IDOL je mnogostrukim DEMOKRATSKIM idejama rješavao ovakva tvoja pitanja - i tu se tu još ČUDIŠ - vaše FLOSKULE koje upotrebaljavate kada vama odgovara su odavno PROČITANE i bilo bi vrijeme da se malo preispitate i svoja razmišljanja objektivnije usmjerite - primjerenije ISTINI i današnjenjem protoku vremena !!!
Guest- Guest
Ovo je prepreprepreprestrašno. Kad je ''pipl mast trast as'' začela o masonih i iluminatih povidat najper sam se šćipal ar nisam mogal verovati (iluminati i masoni su inače omiljena tema krajnjih desničarev), pa Stazić ne more dalje od NOB-a i 1941. ni milimetar ....Jezuš mili ča je tom svitu??? Vaz ovakovu oporbu (idioti par exellence) MOST i HDZ ako budu spametni moredu i dva, pa i tri mandatov oddelati prez straha. SDP pod žurno mora minjati peljačtvo i smir ar će hrvatska politička pozornica biti prez kvalitetne oporbe. A to zopet nij' dobro.
Stribor-
2015-09-22
Slusam sad na kompu i mislim da je ovo jako, jako jadno. Totalna propast ovh sta su malo vise lijevo. Razumijem ove nove sta su dosli. Probijaju led, da se predstave, da ih se vidi i sl ali ovi stariji???????Pregrizite govno sta ste izasrali, sazvacite rezultat svog nerada, gluposti i bahacenja. Razina je da se smrznes. Treba poceti uvesti MENA da poprave malo stanje. Ne zajebavam se. Sabor je pravi kokosinjac.
2014-04-14
Mr. 7 kuna aka Stazić.
Kakva tragedija od mjesta zvanog Sabor.
Kakva tragedija od mjesta zvanog Sabor.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Opet neonacisti kmeče
» Ukajinci kmeče: Situacija nam je teška!
» Jutarnji i libertardi kmeče: Europi i Hrvatskoj imigranti su jedino rješenje!
» MI HRVATI - Milanović, Maras, Stazić i t d
» Švabe kmeče: Rusi nam uništili našeg leoparda
» Ukajinci kmeče: Situacija nam je teška!
» Jutarnji i libertardi kmeče: Europi i Hrvatskoj imigranti su jedino rješenje!
» MI HRVATI - Milanović, Maras, Stazić i t d
» Švabe kmeče: Rusi nam uništili našeg leoparda
Page 2 of 2