ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U Dubravi 30 posto zgrada ne koristi ZG vrećice, idu kazne

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

U Dubravi 30 posto zgrada ne koristi ZG vrećice, idu kazne - Page 2 Empty Re: U Dubravi 30 posto zgrada ne koristi ZG vrećice, idu kazne

Post by Guest Sun 5 Feb - 18:26

veber wrote:
a zakaj pola dalmacije visi u zagrebu?
To su ti pomodari, snobovi ili kakogod...Vi ste im IN...Bilo na TV-u tako, da je ZG IN...

Svi pravi patriotski Dalmatinci su još u Dalmaciji.

Guest
Guest

Back to top Go down

U Dubravi 30 posto zgrada ne koristi ZG vrećice, idu kazne - Page 2 Empty Re: U Dubravi 30 posto zgrada ne koristi ZG vrećice, idu kazne

Post by veber Sun 5 Feb - 19:05

zoro osvetnik wrote:
veber wrote:
To su ti pomodari, snobovi ili kakogod...Vi ste im IN...Bilo na TV-u tako, da je ZG IN...

bosanac, šeći.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 Feb - 19:08

veber wrote:
zoro osvetnik wrote:
veber wrote:

bosanac, šeći.
A ne. Bosance vam je Bandić doveo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 5 Feb - 19:12

veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:aj meni laiku koji nisam iz ZGa. čemu služe te vrećice? koja je svrha njihova?

inače kako su ameri(koji najviše guraju ove zelene gluposti) raznjeli sjeverni tok gasovod između rusije i njemačke, negdje sam pročitao komentar da su napravili štetu za planet zemlju, da građani zagreba trebaju doslovno stoljećima reciklirati otpad.
ima li još kakve svrhe tih vrećica=
bogvasjebo klubovi splćana, šibenčana, trogirana u zagrebu.
kaj ste u rusiji pa imate jebene klubove?

u splitu nema klub velikogoričana, sesvećana ili kutinjana.

koji ste šupci mamini. utjecaj italije.

bez mame od 45e

ZG je glavni grad i kao takav je  centraliziran i središte je svih državnih firmi, svih državnih institucija itd.
iako zadnje vrime ima dosta ekipe iz ZGa dolazi u Split.

ali kakve to veze ima sa pitanjem oko smeća u ZGu? mene samo zanima, o čemu se radi pošto ne živim u ZGu. non stop prosvjedi, pa škovace(smeće) okolo,  u Splitu mi nemamo tih problema. bacaš u kontenjer, ako ti se da razvrstaš nešto ,dođe kamion iz gradske čistoće i skupi. mislim da je meni mjesečni račun za smeće 30-40kn tako nešto

pa me zanima zašto ZG nemoze isto napraviti, nismo mi u STu pametniji(mozemo biti jedino gluplji jel da)

2018-06-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 5 Feb - 19:13

https://youtu.be/JNq-r3b4ARs
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 Feb - 19:53

vuksadinare wrote:https://youtu.be/JNq-r3b4ARs
https://www.youtube.com/watch?v=eZI1rRPgkFk
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hartmann Sun 5 Feb - 23:12

AssadNaPodmornici wrote:aj meni laiku koji nisam iz ZGa. čemu služe te vrećice? koja je svrha njihova?

inače kako su ameri(koji najviše guraju ove zelene gluposti) raznjeli sjeverni tok gasovod između rusije i njemačke, negdje sam pročitao komentar da su napravili štetu za planet zemlju, da građani zagreba trebaju doslovno stoljećima reciklirati otpad.
ima li još kakve svrhe tih vrećica=
Da,da naucis koristiti mozak..nije glava samo kao balast

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics