U Dubravi 30 posto zgrada ne koristi ZG vrećice, idu kazne
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Dubravi 30 posto zgrada ne koristi ZG vrećice, idu kazne
To su ti pomodari, snobovi ili kakogod...Vi ste im IN...Bilo na TV-u tako, da je ZG IN...veber wrote:
a zakaj pola dalmacije visi u zagrebu?
Svi pravi patriotski Dalmatinci su još u Dalmaciji.
Guest- Guest
bosanac, šeći.zoro osvetnik wrote:To su ti pomodari, snobovi ili kakogod...Vi ste im IN...Bilo na TV-u tako, da je ZG IN...veber wrote:
2014-12-30
A ne. Bosance vam je Bandić doveo.veber wrote:bosanac, šeći.zoro osvetnik wrote:To su ti pomodari, snobovi ili kakogod...Vi ste im IN...Bilo na TV-u tako, da je ZG IN...veber wrote:
Guest- Guest
veber wrote:a zakaj pola dalmacije visi u zagrebu?AssadNaPodmornici wrote:aj meni laiku koji nisam iz ZGa. čemu služe te vrećice? koja je svrha njihova?
inače kako su ameri(koji najviše guraju ove zelene gluposti) raznjeli sjeverni tok gasovod između rusije i njemačke, negdje sam pročitao komentar da su napravili štetu za planet zemlju, da građani zagreba trebaju doslovno stoljećima reciklirati otpad.
ima li još kakve svrhe tih vrećica=
bogvasjebo klubovi splćana, šibenčana, trogirana u zagrebu.
kaj ste u rusiji pa imate jebene klubove?
u splitu nema klub velikogoričana, sesvećana ili kutinjana.
koji ste šupci mamini. utjecaj italije.
bez mame od 45e
ZG je glavni grad i kao takav je centraliziran i središte je svih državnih firmi, svih državnih institucija itd.
iako zadnje vrime ima dosta ekipe iz ZGa dolazi u Split.
ali kakve to veze ima sa pitanjem oko smeća u ZGu? mene samo zanima, o čemu se radi pošto ne živim u ZGu. non stop prosvjedi, pa škovace(smeće) okolo, u Splitu mi nemamo tih problema. bacaš u kontenjer, ako ti se da razvrstaš nešto ,dođe kamion iz gradske čistoće i skupi. mislim da je meni mjesečni račun za smeće 30-40kn tako nešto
pa me zanima zašto ZG nemoze isto napraviti, nismo mi u STu pametniji(mozemo biti jedino gluplji jel da)
https://youtu.be/JNq-r3b4ARs
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
https://www.youtube.com/watch?v=eZI1rRPgkFkvuksadinare wrote:https://youtu.be/JNq-r3b4ARs
Guest- Guest
Da,da naucis koristiti mozak..nije glava samo kao balastAssadNaPodmornici wrote:aj meni laiku koji nisam iz ZGa. čemu služe te vrećice? koja je svrha njihova?
inače kako su ameri(koji najviše guraju ove zelene gluposti) raznjeli sjeverni tok gasovod između rusije i njemačke, negdje sam pročitao komentar da su napravili štetu za planet zemlju, da građani zagreba trebaju doslovno stoljećima reciklirati otpad.
ima li još kakve svrhe tih vrećica=
Similar topics
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
» Hrvatska je upravo zabranila plastične vrećice za nošenje
» U Dubravi raspad sustava
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
» Hrvatska je upravo zabranila plastične vrećice za nošenje
» U Dubravi raspad sustava
Page 2 of 2