dabogda vako završio svaki cajkaš
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
veber-
2014-12-30
Re: dabogda vako završio svaki cajkaš
Kad sam čuo glazbenu kulisu odmah sam znao kako će to završiti
Eto, o čemu ja pričam, prava ciganska cajkaveber wrote:
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Ma dobar je Keef, ako se držiš podalje od njega, da ne ufatiš salmonelu. Veli u autobiografiji da je jednom prilikom popušio svog starogveber wrote:keith je moj uzor :D
2021-06-05
bio je ramo. cigojner. harmonikaš.zganci_i_jetrica wrote:Eto, o čemu ja pričam, prava ciganska cajkaveber wrote:
kako je lik odsvirao stonese, za nebilivit.
odmah sam mu 100 ojra zakleljil na čelo.
a, pratio me do doma i u pet ujutro je zarevao
otvor ženo kapiju
(nakon toga je bila tiha misa nekih deset dana)
2014-12-30
nije popušil, posnifal ga je :Dzganci_i_jetrica wrote:Ma dobar je Keef, ako se držiš podalje od njega, da ne ufatiš salmonelu. Veli u autobiografiji da je jednom prilikom popušio svog starogveber wrote:keith je moj uzor :D
2014-12-30
veber wrote:bio je ramo. cigojner. harmonikaš.zganci_i_jetrica wrote:Eto, o čemu ja pričam, prava ciganska cajkaveber wrote:
kako je lik odsvirao stonese, za nebilivit.
odmah sam mu 100 ojra zakleljil na čelo.
a, pratio me do doma i u pet ujutro je zarevao
otvor ženo kapiju
(nakon toga je bila tiha misa nekih deset dana)
2021-06-05
koje sam ja pizdarije radio.
za nebillivit.
za nebillivit.
2014-12-30
dobro kazes bas "vjeronauk" bio a kontraproduktivno osim ciljano za karijeru mladjeg vodnikaveber wrote:koliko ti imaš godina?debotoijusto wrote:to mi bio predmet u skoli , rastavio m48 i bio na gadjanju u kukuzovcu , mislim pocetkom srednje... mozes mislit kakvi likovi bili za vojni dril u umjetnickoj skoli , 20-ak nadobudnih curetaka i 4 momcica u nekom svom filmuzganci_i_jetrica wrote:Zato što se još nisi skinuo s “Ništa nas ne smije iznenaditi” — aktivnosti i vežbe u sklopu Opštenarodne odbrane i društvene samozaštite za odbranu od unutrašnjih i spoljnih neprijatelja.debotoijusto wrote:zasto me ovo ne iznenadjuje ?Vozač je bio 17-godišnjak, naravno, bez vozačke dozvole, nije bio vezan i teško je ozlijeđen
ja sam imao i dva vjronauka.
MISS
i
TIPSS
i ajde, nije bilo loše ONO i DSZ
barem smo s oružjem se upoznali-
imali smo i streljanu u sklopu kabineta.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne vidi se da si prestao...veber wrote:koje sam ja pizdarije radio.
za nebillivit.
2021-06-05
a i to kaj pišeš.zganci_i_jetrica wrote:Ne vidi se da si prestao...veber wrote:koje sam ja pizdarije radio.
za nebillivit.
imam poriv nasukat tanker koji će pofarbat pingvine.
ne znam koji mi je kurac.
2014-12-30
bul sam mlađi vodnik. imao one čvarke na ramenima.debotoijusto wrote:dobro kazes bas "vjeronauk" bio a kontraproduktivno osim ciljano za karijeru mladjeg vodnikaveber wrote:koliko ti imaš godina?debotoijusto wrote:to mi bio predmet u skoli , rastavio m48 i bio na gadjanju u kukuzovcu , mislim pocetkom srednje... mozes mislit kakvi likovi bili za vojni dril u umjetnickoj skoli , 20-ak nadobudnih curetaka i 4 momcica u nekom svom filmuzganci_i_jetrica wrote:Zato što se još nisi skinuo s “Ništa nas ne smije iznenaditi” — aktivnosti i vežbe u sklopu Opštenarodne odbrane i društvene samozaštite za odbranu od unutrašnjih i spoljnih neprijatelja.debotoijusto wrote:zasto me ovo ne iznenadjuje ?Vozač je bio 17-godišnjak, naravno, bez vozačke dozvole, nije bio vezan i teško je ozlijeđen
ja sam imao i dva vjronauka.
MISS
i
TIPSS
i ajde, nije bilo loše ONO i DSZ
barem smo s oružjem se upoznali-
imali smo i streljanu u sklopu kabineta.
onda smo se ponapijali pa nam nečasno skinuli činove.
na kraju sam imal one dvije štrafte. crvene.
2014-12-30
Da anališemo to onda malo, onako, sikoanalitički. Daklem, pingvin, 'tica koja ne leti, pa u slijedećoj rečenici polni organ. Pa to je, očevidno i očigledno, selfeksplanatori ... da prostišveber wrote:a i to kaj pišeš.zganci_i_jetrica wrote:Ne vidi se da si prestao...veber wrote:koje sam ja pizdarije radio.
za nebillivit.
2021-06-05
Index je neslužbeno doznao da je maloljetnik uzeo očuhov auto bez njegova znanja. Stalni sudski vještak za promet Goran Husinec rekao nam je da bi u ovom slučaju mogli odgovarati i očuh, kao vlasnik auta, te maloljetnik koji je vozio. Rekao je da je u ovom slučaju više kriv roditelj nego maloljetnik jer nije pazio na ključ vozila.
"Sve je bilo zaključano, našao je ključ i uzeo mi auto. Vozali su se po gradu i sudarili su se. Vjerujte mi, nisam kriv ništa. Auto je bio zaključan i garaža, on je našao ključ i što da ja radim", govori očuh 17-godišnjaka za Danas.hr.
Očuh je za sve okrivio društvene mreže.
prokleti tiktok i narod.hr
"Sve je bilo zaključano, našao je ključ i uzeo mi auto. Vozali su se po gradu i sudarili su se. Vjerujte mi, nisam kriv ništa. Auto je bio zaključan i garaža, on je našao ključ i što da ja radim", govori očuh 17-godišnjaka za Danas.hr.
Očuh je za sve okrivio društvene mreže.
prokleti tiktok i narod.hr
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ajd razlučuj.zganci_i_jetrica wrote:Da anališemo to onda malo, onako, sikoanalitički. Daklem, pingvin, 'tica koja ne leti, pa u slijedećoj rečenici polni organ. Pa to je, očevidno i očigledno, selfeksplanatori ... da prostišveber wrote:a i to kaj pišeš.zganci_i_jetrica wrote:Ne vidi se da si prestao...veber wrote:koje sam ja pizdarije radio.
za nebillivit.
tuljan
nemre bežat. možeš ga općit, a on gleda tužnim očima prekriven naftom
2014-12-30
ako nađem galeba bit će katran i perje.
tuljan maskiran u albatrosa.
jebote kaj serem, ko marc.
tuljan maskiran u albatrosa.
jebote kaj serem, ko marc.
2014-12-30
Ma jasno je to ko Anemični Premijer - kompleksus Oedipsus vulgarisveber wrote:ajd razlučuj.zganci_i_jetrica wrote:Da anališemo to onda malo, onako, sikoanalitički. Daklem, pingvin, 'tica koja ne leti, pa u slijedećoj rečenici polni organ. Pa to je, očevidno i očigledno, selfeksplanatori ... da prostišveber wrote:a i to kaj pišeš.zganci_i_jetrica wrote:Ne vidi se da si prestao...veber wrote:koje sam ja pizdarije radio.
za nebillivit.
tuljan
2021-06-05
jebo jeremiju.zganci_i_jetrica wrote:Ma jasno je to ko Anemični Premijer - kompleksus Oedipsus vulgarisveber wrote:ajd razlučuj.zganci_i_jetrica wrote:Da anališemo to onda malo, onako, sikoanalitički. Daklem, pingvin, 'tica koja ne leti, pa u slijedećoj rečenici polni organ. Pa to je, očevidno i očigledno, selfeksplanatori ... da prostišveber wrote:a i to kaj pišeš.zganci_i_jetrica wrote:Ne vidi se da si prestao...veber wrote:koje sam ja pizdarije radio.
za nebillivit.
tuljan
sjetio me.
moj vjenčani kum i ja se mlatili na ulici. špansko. dok je bilo kao dubrava.
došla dva lika da nas razdvoje, nekužeći našu povezanost.
onda smo ih razbili.
pa se nastavili makljat međusobno uz potok vrabečak.
u biti su mi djeca skroz ok.
2014-12-30
catabbath wrote:Kad sam čuo glazbenu kulisu odmah sam znao kako će to završiti
teško bilo pogodit, treba bit baba vanga za to
Similar topics
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Vako se vise nemere
» Dabogda…
» Dabogda sve izgubili
» Trogir, 'Sve izgubili dabogda'
» Vako se vise nemere