dabogda vako završio svaki cajkaš
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
dabogda vako završio svaki cajkaš
https://www.index.hr/vijesti/clanak/maloljetnici-snimali-divljanje-autom-razbili-se-i-da-se-zabijemo-boli-nas-kuac/2434974.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
Gast- Guest
Re: dabogda vako završio svaki cajkaš
majketiisusove da je tomson sviro ,,,
i plenkimun bi napravia presicu o glazbi u vožnji
a index bi iznio dnk u javnost od svakog do sedmog koljena
ka ova hgss---mma govnarija
cajkaši
ZA SMRT
i plenkimun bi napravia presicu o glazbi u vožnji
a index bi iznio dnk u javnost od svakog do sedmog koljena
ka ova hgss---mma govnarija
cajkaši
ZA SMRT
Gast- Guest
slažem se, al ko sluša cajku taj i inače ima tendenciju razbit si flašu o glavu, pregrist čašu, zabit se autom u betonski stup... takva glazba, tjera na to
Mladi vole cajke. Točka. Ustaše, dzaba ste krečili. Imamo Hrvatsku...fali slika spomenika iz Pridrage.
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:Mladi vole cajke. Točka. Ustaše, dzaba ste krečili. Imamo Hrvatsku...fali slika spomenika iz Pridrage.
drug socijalist je po mom viđenju pravio socijalističku otadžbinu ,,, ne hrvatsku
da ,,,,,slučajno se hrvatska zove al ona cilj nikada nije bila ,, barem ja tako mislim o prvih tisuću ljudi 90-ih u hrvatskoj vlasti je imalo stanje uma i osijećaja prema domovini koja je sad samo otadžbina socijalista ,,,,,hrvatoslavija ,,,,,,,,,,,,,baš onako kako su plan imali ,,, a ne neka hrvatska
hrvatsku ti nikada nisi doživio a ni ja ,,
problem je šta je ti ni u srcu ni u snovima nisi imao
toliko o fikciji ,,,,ustaši vranceku
Gast- Guest
Did mi je bija disident, ćaća djelomično...mene samo boli kurac. Imamo to što imamo. Kosovo na Jadranu.
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:Mladi vole cajke. Točka. Ustaše, dzaba ste krečili. Imamo Hrvatsku...fali slika spomenika iz Pridrage.
pogledao , ova cirilica iz blaupunkt car multimedia lo-fi standarda na glasno u sljedecoj numeri bi bio tonton friski tram 11 oli lidija sisara , svejedno
nema HR veze s tim vec odgoj kucni i izgradjen dobar ukus... za danas mi dosta ovih uradaka odoh gledat americke gluposti zivopisnih boja woke izricaja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
marc sluša nekog halida.darth_vader wrote:Did mi je bija disident, ćaća djelomično...mene samo boli kurac. Imamo to što imamo. Kosovo na Jadranu.
samo se srami to napisati.
mada je i sram dobar. ima odmak.
2014-12-30
Vozač je bio 17-godišnjak, naravno, bez vozačke dozvole, nije bio vezan i teško je ozlijeđen
zasto me ovo ne iznenadjuje ?
2014-04-12
nije dovoljno teško ozlijeđen za nekog ko sluša cajku
Tak' ti je to sa punkerima. Glen Matlock je pokušavao skinuti SOS od ABBA-e pa je to bilo daleko prekomplicirano za njega. U frustraciji je onda sklepao "Prety Vacant", s onim što je on čuo kao bas liniju u SOS. Johnny Rotten je priznao da bi ih punkeri bili razapeli na križ i zapalili da su znali na kakvu se muzike Pistolsi zapravo paleveber wrote:marc sluša nekog halida.darth_vader wrote:Did mi je bija disident, ćaća djelomično...mene samo boli kurac. Imamo to što imamo. Kosovo na Jadranu.
samo se srami to napisati.
mada je i sram dobar. ima odmak.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Zato što se još nisi skinuo s “Ništa nas ne smije iznenaditi” — aktivnosti i vežbe u sklopu Opštenarodne odbrane i društvene samozaštite za odbranu od unutrašnjih i spoljnih neprijatelja.debotoijusto wrote:zasto me ovo ne iznenadjuje ?Vozač je bio 17-godišnjak, naravno, bez vozačke dozvole, nije bio vezan i teško je ozlijeđen
2021-06-05
Kod cajki nema laži i prevare. What you see is what you get! A kad te žena natjera da odete u HNK na koncert muzike Gustava Mahlera, jer je to kulturno i jer je šik, preko 50% prisutnih potajno zijeva u rever od sakoa
2021-06-05
Po čemu je to rock, koji je derivat i razvodnjena verzija Kunta Kintinog afričkog bluesa, bliži rvatu od naše autohtone, balkanske cajkaštine?marcellus wrote:nije dovoljno teško ozlijeđen za nekog ko sluša cajku
2021-06-05
kaj smo danas malo nadrkani?zganci_i_jetrica wrote:Po čemu je to rock, koji je derivat i razvodnjena verzija Kunta Kintinog afričkog bluesa, bliži rvatu od naše autohtone, balkanske cajkaštine?marcellus wrote:nije dovoljno teško ozlijeđen za nekog ko sluša cajku
koji ti je boy bend draži?
pederi bitlsi ili keith?
gukni golube.
Last edited by veber on 3/2/2023, 19:53; edited 1 time in total
2014-12-30
to mi bio predmet u skoli , rastavio m48 i bio na gadjanju u kukuzovcu , mislim pocetkom srednje... mozes mislit kakvi likovi bili za vojni dril u umjetnickoj skoli , 20-ak nadobudnih curetaka i 4 momcica u nekom svom filmuzganci_i_jetrica wrote:Zato što se još nisi skinuo s “Ništa nas ne smije iznenaditi” — aktivnosti i vežbe u sklopu Opštenarodne odbrane i društvene samozaštite za odbranu od unutrašnjih i spoljnih neprijatelja.debotoijusto wrote:zasto me ovo ne iznenadjuje ?Vozač je bio 17-godišnjak, naravno, bez vozačke dozvole, nije bio vezan i teško je ozlijeđen
2014-04-12
ja sam u jna raskopao kalaš u par sekundi.debotoijusto wrote:to mi bio predmet u skoli , rastavio m48 i bio na gadjanju u kukuzovcu , mislim pocetkom srednje... mozes mislit kakvi likovi bili za vojni dril u umjetnickoj skoli , 20-ak nadobudnih curetaka i 4 momcica u nekom svom filmuzganci_i_jetrica wrote:Zato što se još nisi skinuo s “Ništa nas ne smije iznenaditi” — aktivnosti i vežbe u sklopu Opštenarodne odbrane i društvene samozaštite za odbranu od unutrašnjih i spoljnih neprijatelja.debotoijusto wrote:zasto me ovo ne iznenadjuje ?Vozač je bio 17-godišnjak, naravno, bez vozačke dozvole, nije bio vezan i teško je ozlijeđen
onda mi je pukovnik rekao. otprilike:
ajd ga sada složi.
2014-12-30
koliko ti imaš godina?debotoijusto wrote:to mi bio predmet u skoli , rastavio m48 i bio na gadjanju u kukuzovcu , mislim pocetkom srednje... mozes mislit kakvi likovi bili za vojni dril u umjetnickoj skoli , 20-ak nadobudnih curetaka i 4 momcica u nekom svom filmuzganci_i_jetrica wrote:Zato što se još nisi skinuo s “Ništa nas ne smije iznenaditi” — aktivnosti i vežbe u sklopu Opštenarodne odbrane i društvene samozaštite za odbranu od unutrašnjih i spoljnih neprijatelja.debotoijusto wrote:zasto me ovo ne iznenadjuje ?Vozač je bio 17-godišnjak, naravno, bez vozačke dozvole, nije bio vezan i teško je ozlijeđen
ja sam imao i dva vjronauka.
MISS
i
TIPSS
i ajde, nije bilo loše ONO i DSZ
barem smo s oružjem se upoznali-
imali smo i streljanu u sklopu kabineta.
2014-12-30
veber wrote:kaj smo danas malo nadrkani?zganci_i_jetrica wrote:Po čemu je to rock, koji je derivat i razvodnjena verzija Kunta Kintinog afričkog bluesa, bliži rvatu od naše autohtone, balkanske cajkaštine?marcellus wrote:nije dovoljno teško ozlijeđen za nekog ko sluša cajku
koji ti je boy bend draži?
pederi bitlsi ili keith?
gukni golube.
2021-06-05
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Vako se vise nemere
» Dabogda…
» Dabogda sve izgubili
» Trogir, 'Sve izgubili dabogda'