Zamolba: Moze li ovdje na forumu biti tema potpore progonjenom novinaru i voditelju emisije Markov trg na Z1 televiziji a koji je izlozen tuzbama i javnom progonu onih koji se boje istine da su popovi SPC ucili djecu u pravoslavnoj skoli..
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Zamolba: Moze li ovdje na forumu biti tema potpore progonjenom novinaru i voditelju emisije Markov trg na Z1 televiziji a koji je izlozen tuzbama i javnom progonu onih koji se boje istine da su popovi SPC ucili djecu u pravoslavnoj skoli..
Ima link, znači tema može dalje. Što se mene tiče, lik je budala i pokušava podići gledanost šabanskim doskočicama, no, kako kome drago...
Guest- Guest
Re: Zamolba: Moze li ovdje na forumu biti tema potpore progonjenom novinaru i voditelju emisije Markov trg na Z1 televiziji a koji je izlozen tuzbama i javnom progonu onih koji se boje istine da su popovi SPC ucili djecu u pravoslavnoj skoli..
Neka. Neka njega Vuk pita a ja ću se već nešto snaći.maggie13 wrote:Slabo si informisan i nisi uporan..nije dobro..dzango wrote:Ja ne znam ni ko je horni a kamoli da uputim zamolbu. Ja lepo pitam, pa ako prođe.maggie13 wrote:horny razmatradzango wrote:Moraće da uputi zamolbu.Eva wrote:Vučinu nitko neće, on kao Afgan. Mora da je i zagorenmaggie13 wrote:Blago nama..dzango wrote:Moje su Megi i Eva a ti vidi.udba wrote:Koji su naši?dzango wrote:Ovi jedni kao napadaju novinara a ovi drugi ga kao brane.udba wrote:de prepričaj, ne da mi se sve čitatStarhemberg wrote:Koliki naslov...
ili bi ti možda htio?
Slab si ti švalerdzango wrote:Ja ne znam ni ko je horni a kamoli da uputim zamolbu. Ja lepo pitam, pa ako prođe.maggie13 wrote:horny razmatradzango wrote:Moraće da uputi zamolbu.Eva wrote:Vučinu nitko neće, on kao Afgan. Mora da je i zagorenmaggie13 wrote:Blago nama..dzango wrote:Moje su Megi i Eva a ti vidi.udba wrote:Koji su naši?dzango wrote:Ovi jedni kao napadaju novinara a ovi drugi ga kao brane.udba wrote:de prepričaj, ne da mi se sve čitatStarhemberg wrote:Koliki naslov...
ili bi ti možda htio?
Guest- Guest
I ja kažem. Vidiš kako Vuk lepo šalje zamolbe a ja ništa.Eva wrote:Slab si ti švalerdzango wrote:Ja ne znam ni ko je horni a kamoli da uputim zamolbu. Ja lepo pitam, pa ako prođe.maggie13 wrote:horny razmatradzango wrote:Moraće da uputi zamolbu.Eva wrote:Vučinu nitko neće, on kao Afgan. Mora da je i zagorenmaggie13 wrote:Blago nama..dzango wrote:Moje su Megi i Eva a ti vidi.udba wrote:Koji su naši?dzango wrote:Ovi jedni kao napadaju novinara a ovi drugi ga kao brane.udba wrote:de prepričaj, ne da mi se sve čitatStarhemberg wrote:Koliki naslov...
ili bi ti možda htio?
:Pdzango wrote:Neka. Neka njega Vuk pita a ja ću se već nešto snaći.maggie13 wrote:Slabo si informisan i nisi uporan..nije dobro..dzango wrote:Ja ne znam ni ko je horni a kamoli da uputim zamolbu. Ja lepo pitam, pa ako prođe.maggie13 wrote:horny razmatradzango wrote:Moraće da uputi zamolbu.Eva wrote:Vučinu nitko neće, on kao Afgan. Mora da je i zagorenmaggie13 wrote:Blago nama..dzango wrote:Moje su Megi i Eva a ti vidi.udba wrote:Koji su naši?dzango wrote:Ovi jedni kao napadaju novinara a ovi drugi ga kao brane.udba wrote:de prepričaj, ne da mi se sve čitatStarhemberg wrote:Koliki naslov...
ili bi ti možda htio?
I corava koka ubode zrno..
8-)
2014-04-12
Zrno se ne bi bunilo.maggie13 wrote::Pdzango wrote:Neka. Neka njega Vuk pita a ja ću se već nešto snaći.maggie13 wrote:Slabo si informisan i nisi uporan..nije dobro..dzango wrote:Ja ne znam ni ko je horni a kamoli da uputim zamolbu. Ja lepo pitam, pa ako prođe.maggie13 wrote:horny razmatradzango wrote:Moraće da uputi zamolbu.Eva wrote:Vučinu nitko neće, on kao Afgan. Mora da je i zagorenmaggie13 wrote:Blago nama..dzango wrote:Moje su Megi i Eva a ti vidi.udba wrote:Koji su naši?dzango wrote:Ovi jedni kao napadaju novinara a ovi drugi ga kao brane.udba wrote:de prepričaj, ne da mi se sve čitatStarhemberg wrote:Koliki naslov...
ili bi ti možda htio?
I corava koka ubode zrno..
8-)
Jebi ga. Da su popovi pjevali jesu. Da su ucili djecu cetnickim pjesmama jesu. Da je izostala bilo kakova reakcija onih koji su trebali reagirati,izostala je. Da se svi prave grbavi i uvlace u supak manjini od 4% uvlace. Dakle ocekivana reakcija. Prizemna ali reakcija. Pitam se sto bi bilo da je netko objavio snimak svecika(katolickih) kako udaraju djeci ritam i ispravljaju ih na neku ustashku budnicu ili kako se vec zovu???? Problem ljudi u DNRH je sta nisu posteni prema sebi. Pupovac je promptno reagirao. izvrijedjao novinare i zebio kurac u Hrvate i drzavu im. Na cetnikovanje popova i vladika po DNRH (ima ih vise od ovih objavljenih) nitko ziv , relevantan, nije reagirao. Daklem????? Po meni prizemna reakcija iako sam je shvatio kao satiru. Satiru u stilu "novosti" ili ferala prije.
2014-04-14
I onda što je dogovoreno? Jel kolje djecu ili je samo četnički simpatizer poput I. Menđušića...
darth_vader-
2014-04-17
Zanima me da katolicki svecenik iz BG objavi snimak gdje u sklopu crkve uci djecu ustashkim pjesmama. Kakove bi bile reakcije???
2014-04-14
Pa Stepinca sada više proganja papa Franjo nego Irinej hahahavuksadinare wrote:...jucer je jugo novinar igor mirkovic pokrenuo tuzbu i pozvao preko face da tuze branitelja i voditelja Marka Jurica zbog navodnog govora mrznje posto je pozvao zagrepcane da pripaze kad setaju cvjetnim trgom da ne nalete na pravoslavne popove-cetnike...ogorcen sirenjem propagande o velikoj srbiji i ucenjem cetnickih pjesama iz usta pravoslavnog svetosavskog svecenstva sto je vise puta dokazano u posljednje vrijeme te progonom stepinca,katolicke crkve kao i hrvata od szrane SPC-a a koje u toj harangi glavnu rijec vodi patrijarh Irinej velikosrbin
Kermit-
2014-04-17
abraham wrote:Zanima me da katolicki svecenik iz BG objavi snimak gdje u sklopu crkve uci djecu ustashkim pjesmama. Kakove bi bile reakcije???
legendo, onaj balija, narkodiler iz pazara zukorlic gnoji svaki dan pa mu niko ne kaze ni rec...
Guest- Guest
Na nagovor irineja i juda iz hrvatske...asilovski wrote:Pa Stepinca sada više proganja papa Franjo nego Irinej hahahavuksadinare wrote:...jucer je jugo novinar igor mirkovic pokrenuo tuzbu i pozvao preko face da tuze branitelja i voditelja Marka Jurica zbog navodnog govora mrznje posto je pozvao zagrepcane da pripaze kad setaju cvjetnim trgom da ne nalete na pravoslavne popove-cetnike...ogorcen sirenjem propagande o velikoj srbiji i ucenjem cetnickih pjesama iz usta pravoslavnog svetosavskog svecenstva sto je vise puta dokazano u posljednje vrijeme te progonom stepinca,katolicke crkve kao i hrvata od szrane SPC-a a koje u toj harangi glavnu rijec vodi patrijarh Irinej velikosrbin
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
irinej, inace, ima ogroman uticaj na papu....
cime se ti vucko radis, da mi je znati?
cime se ti vucko radis, da mi je znati?
Guest- Guest
dzango wrote:Šta ova dvojica sviraju Tompsonu?kofein wrote:Inače Porfirije "peva" kao bek vokal i u Ju grupi, ne samo u horu Četnički dečaci
Ne znam, ali vidim da se natpis Istanbul na bubnjaru uklapa uz Porfirijevo prisustvo ko prst i nokat.
Guest- Guest
Istina.VUČIĆU PEDERU wrote:ju grupa, veliki smekeri...
Guest- Guest
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Bakir Izetbegović: Nikakvog "razlaza BiH" ne može biti, oni koji to zagovaraju rizikuju ratove u cijeloj Evropi
» Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Bakir Izetbegović: Nikakvog "razlaza BiH" ne može biti, oni koji to zagovaraju rizikuju ratove u cijeloj Evropi
» Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
Page 11 of 11