Soroš navodi da je Evropa pred kolapsom, a da je Merkelica ključna za opstanak liberalne multikulturne Europe
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Soroš navodi da je Evropa pred kolapsom, a da je Merkelica ključna za opstanak liberalne multikulturne Europe
hoće itekako,jos ljudi nisu svjesni..vrlo brutalno,gore i nego tijekom ww2...no,ja sam si osigurao odstupnicu..sto je sa tobom??red wolf wrote:Pa ovo će biti jako gadno...bogomdani wrote:nek se raspada..bas mudrujem novu recepturu za gulash od medvjedjeg mesa..red wolf wrote:Pa je tako je...Sve će se raspasti prije nego nastane novi poredak...Tako mora biti.bogomdani wrote:Pa..nije bas tako...
Znas Ezeku,kao i u Oku oluje i tornada,sasvim je mirno..samo treba znati to podrucje naci..
Guest- Guest
Re: Soroš navodi da je Evropa pred kolapsom, a da je Merkelica ključna za opstanak liberalne multikulturne Europe
Nema nakon ovog odstupnice...hahahahahahahahahahahahahahaha...Ovo će biti spektakularno...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:hoće itekako,jos ljudi nisu svjesni..vrlo brutalno,gore i nego tijekom ww2...no,ja sam si osigurao odstupnicu..sto je sa tobom??red wolf wrote:Pa ovo će biti jako gadno...bogomdani wrote:nek se raspada..bas mudrujem novu recepturu za gulash od medvjedjeg mesa..red wolf wrote:Pa je tako je...Sve će se raspasti prije nego nastane novi poredak...Tako mora biti.bogomdani wrote:Pa..nije bas tako...
Znas Ezeku,kao i u Oku oluje i tornada,sasvim je mirno..samo treba znati to podrucje naci..
Guest- Guest
sto znam ja??..znam da cu sjediti pred kaminom,i grijati se uz kuhano vino nakon vecere..red wolf wrote:Nema nakon ovog odstupnice...hahahahahahahahahahahahahahaha...Ovo će biti spektakularno...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:hoće itekako,jos ljudi nisu svjesni..vrlo brutalno,gore i nego tijekom ww2...no,ja sam si osigurao odstupnicu..sto je sa tobom??red wolf wrote:Pa ovo će biti jako gadno...bogomdani wrote:nek se raspada..bas mudrujem novu recepturu za gulash od medvjedjeg mesa..red wolf wrote:Pa je tako je...Sve će se raspasti prije nego nastane novi poredak...Tako mora biti.bogomdani wrote:Pa..nije bas tako...
Guest- Guest
ooooo, hoćeš hoćeš...hahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:sto znam ja??..znam da cu sjediti pred kaminom,i grijati se uz kuhano vino nakon vecere..red wolf wrote:Nema nakon ovog odstupnice...hahahahahahahahahahahahahahaha...Ovo će biti spektakularno...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:hoće itekako,jos ljudi nisu svjesni..vrlo brutalno,gore i nego tijekom ww2...no,ja sam si osigurao odstupnicu..sto je sa tobom??red wolf wrote:Pa ovo će biti jako gadno...bogomdani wrote:nek se raspada..bas mudrujem novu recepturu za gulash od medvjedjeg mesa..red wolf wrote:Pa je tako je...Sve će se raspasti prije nego nastane novi poredak...Tako mora biti.bogomdani wrote:Pa..nije bas tako...
Guest- Guest
ooooo,hocu itekako hocu....huhuhuhuhuhuhuh...nis Ezeku,odoh vecerati,pogledati koji film a tako i sutra i iducih nekoliko dana..nirvana opustanja...red wolf wrote:ooooo, hoćeš hoćeš...hahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:sto znam ja??..znam da cu sjediti pred kaminom,i grijati se uz kuhano vino nakon vecere..red wolf wrote:Nema nakon ovog odstupnice...hahahahahahahahahahahahahahaha...Ovo će biti spektakularno...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:hoće itekako,jos ljudi nisu svjesni..vrlo brutalno,gore i nego tijekom ww2...no,ja sam si osigurao odstupnicu..sto je sa tobom??red wolf wrote:Pa ovo će biti jako gadno...bogomdani wrote:nek se raspada..bas mudrujem novu recepturu za gulash od medvjedjeg mesa..red wolf wrote:Pa je tako je...Sve će se raspasti prije nego nastane novi poredak...Tako mora biti.bogomdani wrote:Pa..nije bas tako...
Guest- Guest
Opuštaj se čovječe, kratko ti je vrijeme...bogomdani wrote:ooooo,hocu itekako hocu....huhuhuhuhuhuhuh...nis Ezeku,odoh vecerati,pogledati koji film a tako i sutra i iducih nekoliko dana..nirvana opustanja...red wolf wrote:ooooo, hoćeš hoćeš...hahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:sto znam ja??..znam da cu sjediti pred kaminom,i grijati se uz kuhano vino nakon vecere..red wolf wrote:Nema nakon ovog odstupnice...hahahahahahahahahahahahahahaha...Ovo će biti spektakularno...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:hoće itekako,jos ljudi nisu svjesni..vrlo brutalno,gore i nego tijekom ww2...no,ja sam si osigurao odstupnicu..sto je sa tobom??red wolf wrote:Pa ovo će biti jako gadno...bogomdani wrote:nek se raspada..bas mudrujem novu recepturu za gulash od medvjedjeg mesa..red wolf wrote:Pa je tako je...Sve će se raspasti prije nego nastane novi poredak...Tako mora biti.bogomdani wrote:Pa..nije bas tako...
Guest- Guest
Ilustrišimuš i Ivica Kičmanović. :)gargamel0101 wrote:Epikurov mecena. :D
Guest- Guest
Gle, ako su tebi misli u kurcu, dikcija se raspala, vrižider prazan, a na tekućem minus do dozvoljenog, ne znači da smo svi u kolapsu.red wolf wrote:Sve je pred kolapsom...Ne samo Europa...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mirovinski sustavi diljem Europe su pred kolapsom
» Nacija pred kolapsom
» ENTITET PRED KOLAPSOM
» Švedska pred kolapsom?
» Njemačka pred krizom i kolapsom
» Nacija pred kolapsom
» ENTITET PRED KOLAPSOM
» Švedska pred kolapsom?