Merkelica odbila primiti izbjeglice iz Ukrajine, te istima prijeti masovna deportacija
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Merkelica odbila primiti izbjeglice iz Ukrajine, te istima prijeti masovna deportacija
Eto. Vidiš. Njihovi potomci su se ovdje odlično snašli i danas su Hrvati.Eva wrote:To aristokraciju kaj je bježala pred boljševicima su primili. Otac Maje Perfiljeve je tak stigao.
Posljednje vjenčanje u toj crkvi između jednog Rusa i domaće žene bilo je 1957.
Dakle ove Ukrajince bi mi trebali primiti.
Tako ćemo dovesti potencijal u zemlju,a s druge strane na taj način bi se mogli izvući da ne primamo ove iz Sirije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Merkelica odbila primiti izbjeglice iz Ukrajine, te istima prijeti masovna deportacija
Indexi su pjevali dost njenih pjesama.jastreb wrote:Eto. Vidiš. Njihovi potomci su se ovdje odlično snašli i danas su Hrvati.Eva wrote:To aristokraciju kaj je bježala pred boljševicima su primili. Otac Maje Perfiljeve je tak stigao.
Posljednje vjenčanje u toj crkvi između jednog Rusa i domaće žene bilo je 1957.
Dakle ove Ukrajince bi mi trebali primiti.
Tako ćemo dovesti potencijal u zemlju,a s druge strane na taj način bi se mogli izvući da ne primamo ove iz Sirije.
Guest- Guest
kako to da je nisu minirali, stvarno svašta pa dozvoliti ćirlicujastreb wrote:Između dva rata kraljevski režim primio je u Jugoslaviju tisuće Rusa.
Danas im nema traga.
U stvari jedino što sam od tih Rusa vidio jest pravoslavna crkva u Crikvenici.
Kermit-
2014-04-17
Slava Ukrajini!asilovski wrote:http://www.fr-online.de/flucht-und-zuwanderung/migration-ukrainern-droht-die-abschiebung,24931854,33550918.html
Guest- Guest
A tako su se trudili ukri pokazati da slijede multi kulti
neoliberalnu eu politiku
neoliberalnu eu politiku
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jadni prdoshenko i jazavacenjuk,kako ce sad oni podnijeti tu vijest
2014-04-14
pa u interesu ukraine jest da ekipa stoji u ukrainu... u interesu sirije i arapskih zemalja jest slanje viška populacije u europu.. tako se rješavaju potencijalnih poblema doma, oslobađaju prostor za nove, a višak šalju u osvajanje..
u interesu i ukraine, i hrvatske jest zadržavanje postojećeg stanovništva.. jer jedni i drugi(kao i drugi narodi od rusa, do njemaca, do srba itd) se smanjujemo
u interesu i ukraine, i hrvatske jest zadržavanje postojećeg stanovništva.. jer jedni i drugi(kao i drugi narodi od rusa, do njemaca, do srba itd) se smanjujemo
Guest- Guest
iako da se mene pita ja bih zaista sa ukraincima kolonizira djelove slavonije koje se prazne, i like.
Guest- Guest
Za par godina ako ne i mjeseci ce ti ukrainci biti zahvalni babuskari sto ih je spasila zle sudbine.
omni-
2014-04-12
Ti i Čačić... 2 neoliberalna plaćenika....Neoliberalni portugalac wrote:iako da se mene pita ja bih zaista sa ukraincima kolonizira djelove slavonije koje se prazne, i like.
Sigurno bolje rješenje nego mujice trpat...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
a jok,tebi tamo u Dalmaciji Ukrajinci,a nama u slavoniji Ukrajinke..imate dovoljno vi onih svojih samozivih Maminih Ćeri...ebite i zenite to..Neoliberalni portugalac wrote:iako da se mene pita ja bih zaista sa ukraincima kolonizira djelove slavonije koje se prazne, i like.
Guest- Guest
"Prijateljska" Shvabija ih deportuje a "neprijateljska" Rusija ih prihvatila najvise,mamicu mu jarecu kako to ?
2014-04-14
greska u logici EU...Winter is coming wrote:"Prijateljska" Shvabija ih deportuje a "neprijateljska" Rusija ih prihvatila najvise,mamicu mu jarecu kako to ?
Guest- Guest
u rusiju ne bježe ukrainci(normalno neće srbi iz knina bježati u zagreb nego u srbiju) nego u rusiju bježe rusi. ukrainci bježe na zapad, prema kijevu, ili dalje na zapad. nitko od ukrainaca(ok možda se našao tko) ne bježi u rusiju, gdje ih rusi sada tretiraju kao 5kolonu(od kada je izbilo sranje nad ukraincima u rusiji se vrši teror)
Guest- Guest
u dalmaciju su i dolazile ukrainke, par stotina ukrainki se udalo ovdjebogomdani wrote:a jok,tebi tamo u Dalmaciji Ukrajinci,a nama u slavoniji Ukrajinke..imate dovoljno vi onih svojih samozivih Maminih Ćeri...ebite i zenite to..Neoliberalni portugalac wrote:iako da se mene pita ja bih zaista sa ukraincima kolonizira djelove slavonije koje se prazne, i like.
Guest- Guest
A ti nis..promasaj..Loosing..e ebote Irud...Neoliberalni portugalac wrote:u dalmaciju su i dolazile ukrainke, par stotina ukrainki se udalo ovdjebogomdani wrote:a jok,tebi tamo u Dalmaciji Ukrajinci,a nama u slavoniji Ukrajinke..imate dovoljno vi onih svojih samozivih Maminih Ćeri...ebite i zenite to..Neoliberalni portugalac wrote:iako da se mene pita ja bih zaista sa ukraincima kolonizira djelove slavonije koje se prazne, i like.
Guest- Guest
odakle znaš da ja nisam lolbogomdani wrote:A ti nis..promasaj..Loosing..e ebote Irud...Neoliberalni portugalac wrote:u dalmaciju su i dolazile ukrainke, par stotina ukrainki se udalo ovdjebogomdani wrote:a jok,tebi tamo u Dalmaciji Ukrajinci,a nama u slavoniji Ukrajinke..imate dovoljno vi onih svojih samozivih Maminih Ćeri...ebite i zenite to..Neoliberalni portugalac wrote:iako da se mene pita ja bih zaista sa ukraincima kolonizira djelove slavonije koje se prazne, i like.
Guest- Guest
U Slavoniju da,a u Dalmaciju ne.Neoliberalni portugalac wrote:u dalmaciju su i dolazile ukrainke, par stotina ukrainki se udalo ovdjebogomdani wrote:a jok,tebi tamo u Dalmaciji Ukrajinci,a nama u slavoniji Ukrajinke..imate dovoljno vi onih svojih samozivih Maminih Ćeri...ebite i zenite to..Neoliberalni portugalac wrote:iako da se mene pita ja bih zaista sa ukraincima kolonizira djelove slavonije koje se prazne, i like.
Dalmacija je jedna izrazito konzervativna sredina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa nisi se ozenio..Da jesi,ne bi visak energije trosio na dizanje metala u Teretanama...Neoliberalni portugalac wrote:odakle znaš da ja nisam lolbogomdani wrote:A ti nis..promasaj..Loosing..e ebote Irud...Neoliberalni portugalac wrote:u dalmaciju su i dolazile ukrainke, par stotina ukrainki se udalo ovdjebogomdani wrote:a jok,tebi tamo u Dalmaciji Ukrajinci,a nama u slavoniji Ukrajinke..imate dovoljno vi onih svojih samozivih Maminih Ćeri...ebite i zenite to..Neoliberalni portugalac wrote:iako da se mene pita ja bih zaista sa ukraincima kolonizira djelove slavonije koje se prazne, i like.
Guest- Guest
Prvo ih napuckaju na sukob s Rusijom pa ih onda navuku ovako :D
Ajme, blesavih li da blesavih Ukrajinaca...i opet će im ruku pružiti majka Rusija...
Ajme, blesavih li da blesavih Ukrajinaca...i opet će im ruku pružiti majka Rusija...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:Pa dajte ih nama.
Puno će se lakše uklopiti a i natalitet će porasti.
Barem pustih sela imamo na bacanje.
Žumberak,Banija,ili neki otoci oživjeli bi načisto.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatici nakon 50 godina prijeti deportacija iz Australije: "Šalju me u smrt"
» Crosol: Hrvatska mora primiti izbjeglice iz Afganistana
» Merkel: Neprihvatljivo je da neke zemlje odbijaju primiti izbjeglice jer su muslimani
» U Hrvatsku uskoro stižu prve izbjeglice: Ukupno ih trebamo primiti 1600
» Merkelica priča gluposti: izbjeglice će se nakon rata vratiti na Bliski istok
» Crosol: Hrvatska mora primiti izbjeglice iz Afganistana
» Merkel: Neprihvatljivo je da neke zemlje odbijaju primiti izbjeglice jer su muslimani
» U Hrvatsku uskoro stižu prve izbjeglice: Ukupno ih trebamo primiti 1600
» Merkelica priča gluposti: izbjeglice će se nakon rata vratiti na Bliski istok
Page 3 of 4