ne žele raditi za 700 eura
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ne žele raditi za 700 eura
ne radi se na baušteli od davno više od 8h , 40h tjedno za domaće jer fali radne snage.. naravno za one koji idu vanka radi se i subotom itd
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
uglavnom je tako, i uglavnom imaju crkavicu od placeAssadNaPodmornici wrote:ne radi se na baušteli od davno više od 8h , 40h tjedno za domaće jer fali radne snage.. naravno za one koji idu vanka radi se i subotom itd
ja delam od zore do sumraka
najgori su ovi zimski dani, cim svane vec se smrkava
dijagram-
2015-08-09
znašli kran vozitdijagram wrote:uglavnom je tako, i uglavnom imaju crkavicu od placeAssadNaPodmornici wrote:ne radi se na baušteli od davno više od 8h , 40h tjedno za domaće jer fali radne snage.. naravno za one koji idu vanka radi se i subotom itd
Gast- Guest
dijagram wrote:tako je, samo upiranje se dodatno nagradi.debotoijusto wrote:aben wrote:Je to za 8 uri?dijagram wrote:Mogu tegliti beton i oplate po gradilistu za 1100 eura.
Vise novaca i besplatna teretana s vjezbama kakve nijedna teretana nema:)
10 + subota , nadiljon tko oce ali se kasni pa bi bilo dobro uprit , rekao bi na prvu
bez upiranja nema razlike, budemo svi isti, sljam i bitange ko adeze i esdepe
inace 700 eura na bausteli daju samo nesposobni ili nezajazljivi likovi.
ka da slusam moga staroga
istina odnos se promijenio prema sljakerima , nedavno kad bila sezona posla u zanatu koji sam trebao "nasljediti" zaskocio me jedan poznati sto mi radio razne usluge da pripomognem ako boga znadem ... uglavnom lova dobra a sljakeri koriste prigodu bitnosti sto nije bio slucaj prije 5-6g.
posla ima cijene rada odlicne naplata redovna jos da gazde porade na uvjetima rada bolji zivot nego u njemackoj
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:nije neka lova no ima svojih prednosti
a kvadrat stana min 1400€
no dobro ovo posao za one sto imaju rijeseno stambeno pitanje , pola HRcatabbath wrote:debotoijusto wrote:nije neka lova no ima svojih prednosti
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
u splitu kvadrat stana najjeftiniji i to na najgoroj periferiji grada 2400€ , čim prođeš lovrinac penje sa 2600 na dalje
debotoijusto wrote:no dobro ovo posao za one sto imaju rijeseno stambeno pitanje , pola HRcatabbath wrote:debotoijusto wrote:nije neka lova no ima svojih prednosti
Lijepo je rekao Skoko, to je posao za kuhare koji su lovu već zaradili i sad im je pun k. stresa. Znam jednog takvog, zaposlio se u državnoj službi čisto radi mirovinskog i socijalnog.
kranom upravljaju kranisti, ja sam gradjevinarškutor wrote:znašli kran vozitdijagram wrote:uglavnom je tako, i uglavnom imaju crkavicu od placeAssadNaPodmornici wrote:ne radi se na baušteli od davno više od 8h , 40h tjedno za domaće jer fali radne snage.. naravno za one koji idu vanka radi se i subotom itd
dijagram-
2015-08-09
Mijenjat ce se i vise, raditi nema tko, sve teze je naci ljude koji prvo zele raditi gradjevinu a onda tek i da znaju jos i teze.debotoijusto wrote:dijagram wrote:tako je, samo upiranje se dodatno nagradi.debotoijusto wrote:aben wrote:Je to za 8 uri?dijagram wrote:Mogu tegliti beton i oplate po gradilistu za 1100 eura.
Vise novaca i besplatna teretana s vjezbama kakve nijedna teretana nema:)
10 + subota , nadiljon tko oce ali se kasni pa bi bilo dobro uprit , rekao bi na prvu
bez upiranja nema razlike, budemo svi isti, sljam i bitange ko adeze i esdepe
inace 700 eura na bausteli daju samo nesposobni ili nezajazljivi likovi.
ka da slusam moga staroga
istina odnos se promijenio prema sljakerima , nedavno kad bila sezona posla u zanatu koji sam trebao "nasljediti" zaskocio me jedan poznati sto mi radio razne usluge da pripomognem ako boga znadem ... uglavnom lova dobra a sljakeri koriste prigodu bitnosti sto nije bio slucaj prije 5-6g.
posla ima cijene rada odlicne naplata redovna jos da gazde porade na uvjetima rada bolji zivot nego u njemackoj
Oni koji zadovoljavaju oba uvjeta sasvim dobro mogu zaraditi ako znaju vrednovati svoj rad i ne dopustiti da ih gazde iskoristavaju.
dijagram-
2015-08-09
tribami jedan pametan građevinardijagram wrote:kranom upravljaju kranisti, ja sam gradjevinarškutor wrote:znašli kran vozitdijagram wrote:uglavnom je tako, i uglavnom imaju crkavicu od placeAssadNaPodmornici wrote:ne radi se na baušteli od davno više od 8h , 40h tjedno za domaće jer fali radne snage.. naravno za one koji idu vanka radi se i subotom itd
Gast- Guest
Evo vec od prvog poskupljuju neki materijali cca 15% .AssadNaPodmornici wrote:u splitu kvadrat stana najjeftiniji i to na najgoroj periferiji grada 2400€ , čim prođeš lovrinac penje sa 2600 na dalje
Poskupljenjima nikad kraja.
U odnosu na vrijeme prije jebenog covida gradjevinski materijal je poskupio cca 100%
Ponesto i preko 100% primjerice drvo i proizvodi na bazi drveta. celik preko , ali se malo spustio pa je oko 100.
Crveni program, opekarski proizvodi, blokovi, stropni blokovi, gredice, crijep itd sve cca 100% poneki nesto manje.
Cement je poskupio 100% i da ne nabrajam dalje.
Svi proizvodi od metala cca 100%, cavli ,vijci, okov, profili itd
E sad, nekretnine su poskupjele i prije ovih proizvoda, ali ce tesko znatno pasti kada su materijali na ovim priblizno 100% visim cijenama.
Investitorima je sve preskupo, trebat ce vremena da se ljudi priviknu na ovo stanje.
Puno ljudi kanilo je nesto raditi ali su odustali jer jednostavno ne mogu.
Investiraju oni koji imaju i oni koji moraju.
dijagram-
2015-08-09
Jo sun rađe vinardijagram wrote:kranom upravljaju kranisti, ja sam gradjevinarškutor wrote:znašli kran vozitdijagram wrote:uglavnom je tako, i uglavnom imaju crkavicu od placeAssadNaPodmornici wrote:ne radi se na baušteli od davno više od 8h , 40h tjedno za domaće jer fali radne snage.. naravno za one koji idu vanka radi se i subotom itd
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mlade ne žele raditi već igrati igrice
» Vuči...pardon Pljenki: ljudi žele raditi do 70te
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Vuči...pardon Pljenki: ljudi žele raditi do 70te
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
Page 2 of 2