Senf bi da mjenja gradjane Zagreba
Page 1 of 1
Senf bi da mjenja gradjane Zagreba
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2329872&index_tid=178151&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Senf bi da mjenja gradjane Zagreba
Zagrebcana za 'dotura' ili kakvog zeleno crvenog livadara
2015-09-08
Grad Zagreb je imao 12 puta veće prihode po kućici nego prije dvije godine, kad je bio zadnji Advent prije pandemije. S tri puta manje kućica u odnosu na 2019. uprihodili smo četiri puta više, tj. više od tri milijuna kuna.
Za sljedeću godinu nam je cilj decentralizirati Advent, da nije ograničen samo na širi centar Zagreba. Ove godine nismo imali vremena za sve to, dočekala su nas uhićenja oko Adventa, morali smo hitno mijenjati model dodjele kućica i raspisati natječaje, a tu je i pandemija. Nakon ovog Adventa kreću odmah evaluacija i pripreme radne skupine koja će se baviti Adventom za 2022. godinu.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa sad koliko ima istine u ovome..valja sumnjati jer je bilo sigurno dva puta manje gostiju a i osobno po viđenju ni bas guzvi osim koji dan pred bozic i novu godinu...ja prvi put ove godine nisam trosio na kucicamadebotoijusto wrote:Grad Zagreb je imao 12 puta veće prihode po kućici nego prije dvije godine, kad je bio zadnji Advent prije pandemije. S tri puta manje kućica u odnosu na 2019. uprihodili smo četiri puta više, tj. više od tri milijuna kuna.
Za sljedeću godinu nam je cilj decentralizirati Advent, da nije ograničen samo na širi centar Zagreba. Ove godine nismo imali vremena za sve to, dočekala su nas uhićenja oko Adventa, morali smo hitno mijenjati model dodjele kućica i raspisati natječaje, a tu je i pandemija. Nakon ovog Adventa kreću odmah evaluacija i pripreme radne skupine koja će se baviti Adventom za 2022. godinu.
2015-09-08
inace zanimljivo kako je opet pojacana medijska propaganda senfa i druzine od kad su u posljednjoj anketi pali na 8%..i sad sve navodno u hipu puca od 'uspjeha'
2015-09-08
a toliko je mogao pasti prihod zatvorenih ug. objekata...ima li kompletne statistike, pa nisu samo kućiće adventvuksadinare wrote:pa sad koliko ima istine u ovome..valja sumnjati jer je bilo sigurno dva puta manje gostiju a i osobno po viđenju ni bas guzvi osim koji dan pred bozic i novu godinu...ja prvi put ove godine nisam trosio na kucicamadebotoijusto wrote:[size=37]Grad Zagreb je imao 12 puta veće prihode po kućici nego prije dvije godine, kad je bio zadnji Advent prije pandemije. S tri puta manje kućica u odnosu na 2019. uprihodili smo četiri puta više, tj. više od tri milijuna kuna.[/size]
[size=37]Za sljedeću godinu nam je cilj decentralizirati Advent, da nije ograničen samo na širi centar Zagreba. Ove godine nismo imali vremena za sve to, dočekala su nas uhićenja oko Adventa, morali smo hitno mijenjati model dodjele kućica i raspisati natječaje, a tu je i pandemija. Nakon ovog Adventa kreću odmah evaluacija i pripreme radne skupine koja će se baviti Adventom za 2022. godinu.[/size]
2014-04-15
tocno..senf iz svoje racunice gleda samo kucice..a drugi ugostiteljski objekti nisu imali bas razloga za veselje...ali jebe se snfu on c'e da menja zagrepcane..mamicu si mjenjajn_razbojnik wrote:a toliko je mogao pasti prihod zatvorenih ug. objekata...ima li kompletne statistike, pa nisu samo kućiće adventvuksadinare wrote:pa sad koliko ima istine u ovome..valja sumnjati jer je bilo sigurno dva puta manje gostiju a i osobno po viđenju ni bas guzvi osim koji dan pred bozic i novu godinu...ja prvi put ove godine nisam trosio na kucicamadebotoijusto wrote:
2015-09-08
Similar topics
» Senf kaze da je Zagreb 'prodisao' dok stanovnici Novog Zagreba tvrde da imaju nesnosni smrad
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Srbija upozorila gradjane da izbegavaju UK
» molim gradjane da stotku potroše u srbiji
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Srbija upozorila gradjane da izbegavaju UK
» molim gradjane da stotku potroše u srbiji
Page 1 of 1