Pad kreditnog rejting Poljske isključivo vezan za njihovo odbijanje emigranata
Page 1 of 1
Pad kreditnog rejting Poljske isključivo vezan za njihovo odbijanje emigranata
http://www.zerohedge.com/news/2016-01-10/they-want-occupy-poland-again-merkel-european-union-compared-nazis-latest-diplomatic
Kermit-
2014-04-17
Re: Pad kreditnog rejting Poljske isključivo vezan za njihovo odbijanje emigranata
https://www.knightstemplarinternational.com/video-massive-polish-resistance-to-refugee-flood-sparks-credit-downgrade-so-much-for-democracy/
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: Pad kreditnog rejting Poljske isključivo vezan za njihovo odbijanje emigranata
Toliko o bilancama i ekonomiji, a i demokraciji...Marcel i Đoda spremaju grafove hahaha
Kermit-
2014-04-17
majko mila šta si naporan prozivaš me na svako temi, tebe baš treba malo te prste fizički obraditi, da piše dfšadfafda
Guest- Guest
Prokleti Poljaci i njihova regulacija....sloboda bankama :D
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
cccc fizički obraditi? ajde Đoda krpe i sanjaj mi Nenu Bakića heheheNeoliberalni portugalac wrote:majko mila šta si naporan prozivaš me na svako temi, tebe baš treba malo te prste fizički obraditi, da piše dfšadfafda
Kermit-
2014-04-17
Đubrad ko i vizantijski štakori, ali saće njima mutti pokazati gdje im je mjesto, zamisli oni neće primiti masovnu emigraciju i neoliberalnu deregulaciju strašno, baš strašnoepikur37 wrote:Prokleti Poljaci i njihova regulacija....sloboda bankama :D
Kermit-
2014-04-17
Na ovo dođe samo:
Dobar film. Čak i poučan na njegovom samom završetku. Preporučujem da se pogleda tko nije.
Dobar film. Čak i poučan na njegovom samom završetku. Preporučujem da se pogleda tko nije.
Guest- Guest
Ja gledao sinoc! :)
Blowjob?Neoliberalni portugalac wrote:majko mila šta si naporan prozivaš me na svako temi, tebe baš treba malo te prste fizički obraditi, da piše dfšadfafda
Guest- Guest
Majku im jebem i njima i kredidnom rejtingu i njihovim grafovima. Koboga im dica izjila sve te grafove.
dakle,reci NE liberalnim lobijima i odmah ti dignu postotak za kredite i dugove..Podrska Polakima..
Guest- Guest
Similar topics
» Biden - oni koji imaju dobar kreditni rejting trebaju placati vecu ratu za otplatu kuce, a dodat love onima ciji je kreditni rejting nizak
» Bujanec u "Bujici" morao objaviti demanti vezan uz Stanimirovića
» Karamarko: Nisam vezan za fotelju, davao sam i ostavku kad je trebalo
» Novi francuzi i njihovo obrazovanje
» ..na radost svih i njihovo odusevljenje...
» Bujanec u "Bujici" morao objaviti demanti vezan uz Stanimirovića
» Karamarko: Nisam vezan za fotelju, davao sam i ostavku kad je trebalo
» Novi francuzi i njihovo obrazovanje
» ..na radost svih i njihovo odusevljenje...
Page 1 of 1