Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
udba wrote:Biće zanimljivo čut šta taj misli o BiH, jel za jedinstvenu i cjelovitu ili za tri dijela.
Za jedinstenu do Drine i pripojenu hrvatskoj zajedno sa Sandžakom :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
totalno...samo se izmjenjuju..srbi,židovi,muslimani (hrvati muslimanske vjeroispovijesti)..Neoliberalni portugalac wrote:imamo reinera židova kao predsjednika sabora, imamo muslimana kao jednog ministra, multikulturalna hrvatska
treba to malo raširit, a ne da misle kako smo netolerantni..
2014-04-12
Ebiga,pa kad su vas stotinama godina Obezglavljivali strani imperiji,trijebili vam plemicke obitelji i sad posto ste svedeni na to sto jedste,ne se cuditi,kad netko iz Susjedstva zeli da vam uzme uzde iz ruku..vi se svako malo pogubite i ne znate kud bi..Neoliberalni portugalac wrote:imamo reinera židova kao predsjednika sabora, imamo muslimana kao jednog ministra, multikulturalna hrvatska
Guest- Guest
Bezbeli, Hrvati će fasovat, nema Boga do Alaha.udba wrote:Biće zanimljivo čut šta taj misli o BiH, jel za jedinstvenu i cjelovitu ili za tri dijela.
Guest- Guest
Ne( ne zbnam ni što je to i ne da mi se tražiti) ali dovoljno je da zlajo bude tamo i da vam vadi mast :DEva wrote:Efendija Tre, oš se upisati u mekteb?tre911 wrote:Ewa hiperventilira od jutros, epi na aparatima jer je iz cvijećarskog dijela hrvata i ne voli srbe a to je kao da biku mašeš crvenom maramom pred očima :DDNeoliberalni portugalac wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/kandidat-hdza-za-ministra-kulture-negira-ustav-i-anifasizam/869620.aspx
novi ministar negira antifašizam. već mi se sviđa. vidim zašto su neki na aparatima.. diši
Guest- Guest
Jel ovako?tre911 wrote:Ne( ne zbnam ni što je to i ne da mi se tražiti) ali dovoljno je da zlajo bude tamo i da vam vadi mast :DEva wrote:Efendija Tre, oš se upisati u mekteb?tre911 wrote:Ewa hiperventilira od jutros, epi na aparatima jer je iz cvijećarskog dijela hrvata i ne voli srbe a to je kao da biku mašeš crvenom maramom pred očima :DDNeoliberalni portugalac wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/kandidat-hdza-za-ministra-kulture-negira-ustav-i-anifasizam/869620.aspx
novi ministar negira antifašizam. već mi se sviđa. vidim zašto su neki na aparatima.. diši
Guest- Guest
Istina, do sada ja patio a sad malo ajte vi :Depikur37 wrote:tre911 wrote:Ewa hiperventilira od jutros, epi na aparatima jer je iz cvijećarskog dijela hrvata i ne voli srbe a to je kao da biku mašeš crvenom maramom pred očima :DDNeoliberalni portugalac wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/kandidat-hdza-za-ministra-kulture-negira-ustav-i-anifasizam/869620.aspx
To dođe kao kad bi tebi uveli ćirilicu :D
Guest- Guest
Koji će nam kiki ta vukojebina sanđak koju ni srbi ne žele :(epikur37 wrote:udba wrote:Biće zanimljivo čut šta taj misli o BiH, jel za jedinstvenu i cjelovitu ili za tri dijela.
Za jedinstenu do Drine i pripojenu hrvatskoj zajedno sa Sandžakom :D
Guest- Guest
Jebote, Tre, koji ste vi HDZ-ovci šupci da morate imati džihadistu i islamskog ministra kulture. Cijel anormalna Europa govori da su to nekompatibilne kulture i da islam nije welcome in EU, a HDZ vlada za ministra kulture islamskog drkadžiju. Prstom pa u govno.
Guest- Guest
Eva wrote:. Cijel anormalna Europa govori
Europa drumom hrvatska desnica šumom, poslovična izgubljenost.
2015-08-06
I sad trebam staviti što su drugi radili kršćanima, napose tvoje ruje koje su pobili 45 k svećenika i kaluđera i kaluđerica na čelu sa patrijarhom tihonovim? Ili možda da odemo bliže u vrijeme tita a? No ja ne smatram turke za svoje tako da si promašila cijeli stadion a ne samo gol (opet) :)Eva wrote:Jel ovako?tre911 wrote:Ne( ne zbnam ni što je to i ne da mi se tražiti) ali dovoljno je da zlajo bude tamo i da vam vadi mast :DEva wrote:Efendija Tre, oš se upisati u mekteb?tre911 wrote:Ewa hiperventilira od jutros, epi na aparatima jer je iz cvijećarskog dijela hrvata i ne voli srbe a to je kao da biku mašeš crvenom maramom pred očima :DDNeoliberalni portugalac wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/kandidat-hdza-za-ministra-kulture-negira-ustav-i-anifasizam/869620.aspx
Guest- Guest
Pa rekoh kada ti plačeš garant je dobar za RH, ti si onako jedan dobar lakmus papir za dobro i zlo u RH.Eva wrote:Jebote, Tre, koji ste vi HDZ-ovci šupci da morate imati džihadistu i islamskog ministra kulture. Cijel anormalna Europa govori da su to nekompatibilne kulture i da islam nije welcome in EU, a HDZ vlada za ministra kulture islamskog drkadžiju. Prstom pa u govno.
Guest- Guest
Bome i ti konzervativac što podržavaš pederluk si onako baš prilično kozinstzentan i gaziš samo utabanim stazama (liberalizma i ljevice) :) jebo me svak ako ima zbrčkaniji lik od tebe na forumu(soru ne računaj).epikur37 wrote:Eva wrote:. Cijel anormalna Europa govori
Guest- Guest
Salko dinamitaš, ministar kulture mitlojropejske Kroacije. Jebote, kao u crtanom filmu.tre911 wrote:Pa rekoh kada ti plačeš garant je dobar za RH, ti si onako jedan dobar lakmus papir za dobro i zlo u RH.Eva wrote:Jebote, Tre, koji ste vi HDZ-ovci šupci da morate imati džihadistu i islamskog ministra kulture. Cijel anormalna Europa govori da su to nekompatibilne kulture i da islam nije welcome in EU, a HDZ vlada za ministra kulture islamskog drkadžiju. Prstom pa u govno.
Guest- Guest
Dovoljno je vidjeti tvoju pjenu i znati da je to baš onaj pravi :)))Eva wrote:Salko dinamitaš, ministar kulture mitlojropejske Kroacije. Jebote, kao u crtanom filmu.tre911 wrote:Pa rekoh kada ti plačeš garant je dobar za RH, ti si onako jedan dobar lakmus papir za dobro i zlo u RH.Eva wrote:Jebote, Tre, koji ste vi HDZ-ovci šupci da morate imati džihadistu i islamskog ministra kulture. Cijel anormalna Europa govori da su to nekompatibilne kulture i da islam nije welcome in EU, a HDZ vlada za ministra kulture islamskog drkadžiju. Prstom pa u govno.
Guest- Guest
tre911 wrote:Bome i ti konzervativac što podržavaš pederluk si onako baš prilično kozinstzentan i gaziš samo utabanim stazama (liberalizma i ljevice) :) jebo me svak ako ima zbrčkaniji lik od tebe na forumu(soru ne računaj).epikur37 wrote:Eva wrote:. Cijel anormalna Europa govori
Gluposti, da pederluk :D baš si šašav.
Konzervativac sam svakako ali s distancom prema hrvatskoj desnici. Atavistična je i ima neke opsesije koje nisu spojive s novom europom a i štetne se, napose za hercegbosnu.
2015-08-06
nisi upucen u kulturnu zajednicu HR ali komentirasEro wrote:Posebno sad kad je odradio master tečaj u klasi Kim Jong-una.debotoijusto wrote:mesic bi bio dobar izbor
jasen pobogu...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa desnica takva kakva je je i zadržala branu ispred ljevice i guranja pederluka a da se ne zaboravi da si ti taj koji je skoro glasovao i za josipovića i za milanovića usprkos tome što su oni gurali do yaya ono što kao ti ne podržavaš. Dakle zbrčkan si do yaya a samim time ti sve pada u vodu kada nekoga prozivaš za atavizam. Što se tiče herceg bosne zna se a to je i povijest pokazala da će desnica uvijek uskočiti i boriti se rame uz rame sa Hrvatima u BiH za razliku od vas lijevih laprdala koji samo laprdate oko njihovih prava a kurcom ne bi mrdnuli da to i ostvarite.epikur37 wrote:tre911 wrote:Bome i ti konzervativac što podržavaš pederluk si onako baš prilično kozinstzentan i gaziš samo utabanim stazama (liberalizma i ljevice) :) jebo me svak ako ima zbrčkaniji lik od tebe na forumu(soru ne računaj).epikur37 wrote:Eva wrote:. Cijel anormalna Europa govori
Gluposti, da pederluk :D baš si šašav.
Konzervativac sam svakako ali s distancom prema hrvatskoj desnici. Atavistična je i ima neke opsesije koje nisu spojive s novom europom a i štetne se, napose za hercegbosnu.
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:neka zavrne pipu bosancu frljiću, socijalističkim portalima lupiga, kontraportal, forum,tm, itd ja zadovljan, ostalo me ne interesira, ministarstvo kulture treba ukinutiBrain32 wrote:Ministar Kulture potencijalni đihadist...krasno, stvarno krasno..o ostalima bolje da i ne krenem...nadam se da će u reali biti DALEKO bolji nego što su na papiru...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Joj što vam je dobar ovaj Karamarko. Intelektualac, elokventan, šarmantan, markantan i domoljub do jaja.tre911 wrote:Pa rekoh kada ti plačeš garant je dobar za RH, ti si onako jedan dobar lakmus papir za dobro i zlo u RH.Eva wrote:Jebote, Tre, koji ste vi HDZ-ovci šupci da morate imati džihadistu i islamskog ministra kulture. Cijel anormalna Europa govori da su to nekompatibilne kulture i da islam nije welcome in EU, a HDZ vlada za ministra kulture islamskog drkadžiju. Prstom pa u govno.
Guest- Guest
A Ero je star čovjek i zgubi se ponekad. Tak je i moj tata reagiral, rekla mi mama, na vijest da su se potukli Mesić i Mamić svojedobno. Ni znal da još ima tog drveća u šumi Mesić.debotoijusto wrote:nisi upucen u kulturnu zajednicu HR ali komentirasEro wrote:Posebno sad kad je odradio master tečaj u klasi Kim Jong-una.debotoijusto wrote:mesic bi bio dobar izbor
jasen pobogu...
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ministar kulture Zlatko Hasanbegović sastao se s episkopom Jovanom
» Glasali ste za Hasanbegovića, ministar kulture će vam bit Jasen Mesić
» SUKOB U HDZ-u:Hasanbegović će tražiti javno od Plenkovića zašto ne može biti ministar kulture?!
» Hodak:Hasanbegovic je jedini ministar kulture koji nema govornu manu kad izgovara slovo h
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Glasali ste za Hasanbegovića, ministar kulture će vam bit Jasen Mesić
» SUKOB U HDZ-u:Hasanbegović će tražiti javno od Plenkovića zašto ne može biti ministar kulture?!
» Hodak:Hasanbegovic je jedini ministar kulture koji nema govornu manu kad izgovara slovo h
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 5 of 7