Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
Ti baš tepeš po svome jelda a? Ili oćeš reći da frfljavi nije jugoslaven i da nije zagovarao isto? Pa pogledaj njegov intervju i kaži da mi se učinilo.epikur37 wrote:tre911 wrote:Pa sigurno više hrvatski diše nego dosadašnja ekipa koja je stavila frfljavog i sličnu bandu da budu vodeće figure u promicanju jugoslavenstva.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Dobri obojica...najebo frljic i kompanija,..
al Hasanbegović pravi cvijet moraš priznat.
Još kad ujedini Bošnjake i Hrvate pa zajedno grunu na Drinu :D
Guest- Guest
a nije petar brzica ???jastreb wrote:Na jednom natjecanju za najužasniji način ubijanja u Jasenovcu proglašen je pobjkednikom Šaban Mujica,a neki podaci kažu da je najviše logoraša pobio neki Alaga Zulkić.dawson wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Dobri obojica...najebo frljic i kompanija,..
Čitao sam negdje da su ustaše došli na zao glas baš zbog "cvijeća" u vlastiti redovima tj. da su upravo te poturice radili najveće zločine i ubijali po nekim turskim načinima...
Guest- Guest
Pa nisam vidio da se iko liže sa njima no epiju je to ko dobar dan nekome prikrpiti.dawson wrote:epikur37 wrote:
Još kad ujedini Bošnjake i Hrvate pa zajedno grunu na Drinu :D
Hm teško ta ljubav je puka, iako ovdje neki forumski domoljubi iz nekog razloga i dalje simpatiziraju muslimane, ovi ih pak mrze iz dna duše.
Guest- Guest
nadao sam se kriteriju strucnosti , jasen bi bio odlican ministar HDZ tima da gledaju boljitak/buducnost
od ova dva redikula cutura ipak poznaje materiju
hasan je gadna sprdnja s ministarstvom kulture
ovako odokativno , ne poznajem njihov rad
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Petar Brzica je navodno na jednoj utakmici dao najviše koševa,dočim je najbolji strijelac svih vremena Alaga Zulkić.tre911 wrote:a nije petar brzica ???jastreb wrote:Na jednom natjecanju za najužasniji način ubijanja u Jasenovcu proglašen je pobjkednikom Šaban Mujica,a neki podaci kažu da je najviše logoraša pobio neki Alaga Zulkić.dawson wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Dobri obojica...najebo frljic i kompanija,..
Čitao sam negdje da su ustaše došli na zao glas baš zbog "cvijeća" u vlastiti redovima tj. da su upravo te poturice radili najveće zločine i ubijali po nekim turskim načinima...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
debotoijusto wrote:nadao sam se kriteriju strucnosti , jasen bi bio odlican ministar HDZ tima da gledaju boljitak/buducnost
zlatko hasanbegović je neusporedivo stručniji od čuture i mesića zajedno, ako se gleda znanstveni rad, akademski stupanj i tome sl. ...
to što se nekome ne sviđa njegov idološki 'background', druga je priča...
meni se npr. sviđa, čak mi je malo i previše u centru za moj ukus....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Totenkopf wrote:debotoijusto wrote:nadao sam se kriteriju strucnosti , jasen bi bio odlican ministar HDZ tima da gledaju boljitak/buducnost
zlatko hasanbegović je neusporedivo stručniji od čuture i mesića zajedno, ako se gleda znanstveni rad, akademski stupanj i tome sl. ...
meni se npr. sviđa, čak mi je malo i previše u centru za moj ukus....
Tjah, meni se ne sviđa njegov ideološki background ali što se može. Svatko ima svojih 5 minuta.
Ovi pravaški rogovi u novoj vladi (Tepeš, Hasanbegović i drugi) pa i sam Karamarko politiku prema BiH će opteretiti antisrpskom paranojom i forsiranjem saveza s muslimanima.
Hercegbosancima mrka kapa, al jebeš budale za to su i sami glasali, a popušili su i bez njih, pa svejedno.
Last edited by epikur37 on 21/1/2016, 11:58; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eva wrote:A kaj Anja Šovagović popušila?
Čini se, vraća se u kabare.
2015-08-06
Anji se smrko a Turcima svanulo. Tek sad na HRT-u će krenut invazija turskih sapunica.
Guest- Guest
Jedan je zanatlija-udarnik, a drugi ima bolji "umjetnicki dojam"...jastreb wrote:Petar Brzica je navodno na jednoj utakmici dao najviše koševa,dočim je najbolji strijelac svih vremena Alaga Zulkić.tre911 wrote:a nije petar brzica ???jastreb wrote:Na jednom natjecanju za najužasniji način ubijanja u Jasenovcu proglašen je pobjkednikom Šaban Mujica,a neki podaci kažu da je najviše logoraša pobio neki Alaga Zulkić.dawson wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Dobri obojica...najebo frljic i kompanija,..
zlatko je hrvat muslimanske vjere...
Kurac od ovce. To je oksimoron. Alaha ne spika hrvatski, neg mu se moli na arapskom. I Muhamed mu veli da sve nevjernike treba poklat.Totenkopf wrote:zlatko je hrvat muslimanske vjere...
Guest- Guest
mozda je on strucan za kosti i 19st. ali je kandidat za ministarstvo kultureTotenkopf wrote:debotoijusto wrote:nadao sam se kriteriju strucnosti , jasen bi bio odlican ministar HDZ tima da gledaju boljitak/buducnost
meni se npr. sviđa, čak mi je malo i previše u centru za moj ukus...
2014-04-12
he he...Eva wrote:A kaj Anja Šovagović popušila?
majka me pristojnog odgojila
2014-04-12
Zlatko se svojih korijena odrekao nije a vjera je tu sporedna stvar.,.osobni izbor
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ajde pisi knjigu s lazima o torcidi...debotoijusto wrote:he he...Eva wrote:A kaj Anja Šovagović popušila?
majka me pristojnog odgojila
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pogrešno, oksimoron je hrvat židovske vjere, dok je srbin židovske vjere nešto sasvim uobičajeno...Eva wrote:Kurac od ovce. To je oksimoron. Alaha ne spika hrvatski, neg mu se moli na arapskom. I Muhamed mu veli da sve nevjernike treba poklat.Totenkopf wrote:zlatko je hrvat muslimanske vjere...
zapitaj se zašto je to tako...
zlatko se deklarira kao hrvat, tu je rođen, živi i radi, ne znam što bi još trebalo da ga se smatra hrvatom ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
vuksadinare wrote:Zlatko se svojih korijena odrekao nije a vjera je tu sporedna stvar.,.osobni izbor
Možda Zlatko objasni Bošnjacima da su u stvari Hrvati islamske vjeroispovijesti, možda cvijeće nije uvenulo...možda Drina nije daleko ;)
2015-08-06
hasan je izabran
sretno junace
sretno junace
2014-04-12
Židov može biti samo Židov i nikaj više. Kod nas su vjera i nacija jedno. Državljanstva mogu biti razna, no to je ionak samo putni dokument.Totenkopf wrote:pogrešno, oksimoron je hrvat židovske vjere, dok je srbin židovske vjere nešto sasvim uobičajeno...Eva wrote:Kurac od ovce. To je oksimoron. Alaha ne spika hrvatski, neg mu se moli na arapskom. I Muhamed mu veli da sve nevjernike treba poklat.Totenkopf wrote:zlatko je hrvat muslimanske vjere...
zapitaj se zašto je to tako...
zlatko se deklarira kao hrvat, tu je rođen, živi i radi, ne znam što bi još trebalo da ga se smatra hrvatom ?
Zlatko da bi bil Hrvatom mora se odreć islama, jer ta religija je nespojiva s europskom kulturom.
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ministar kulture Zlatko Hasanbegović sastao se s episkopom Jovanom
» Glasali ste za Hasanbegovića, ministar kulture će vam bit Jasen Mesić
» SUKOB U HDZ-u:Hasanbegović će tražiti javno od Plenkovića zašto ne može biti ministar kulture?!
» Hodak:Hasanbegovic je jedini ministar kulture koji nema govornu manu kad izgovara slovo h
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Glasali ste za Hasanbegovića, ministar kulture će vam bit Jasen Mesić
» SUKOB U HDZ-u:Hasanbegović će tražiti javno od Plenkovića zašto ne može biti ministar kulture?!
» Hodak:Hasanbegovic je jedini ministar kulture koji nema govornu manu kad izgovara slovo h
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 2 of 7