Okolnosti su se promijenile, vrijeme je da svi Srbi žive u jednoj državi rece saveznik bosanskih hrvata i prijatelj milanovica
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Okolnosti su se promijenile, vrijeme je da svi Srbi žive u jednoj državi rece saveznik bosanskih hrvata i prijatelj milanovica
On je moj najdraži ustaša. Tako san ga ja prozva iz zajebancije da je on meni moj najdraži ustaša. Pavelić mu nije ni do koljena.dijagram wrote:Dodo je zakon :)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Okolnosti su se promijenile, vrijeme je da svi Srbi žive u jednoj državi rece saveznik bosanskih hrvata i prijatelj milanovica
Pali traktor i pravac Njemačka.marcellus wrote:Pali traktor i pravac Srbija
---
Njemačke vlasti namjeravaju udvostručiti kvotu za useljavanje nekvalifikovanih radnika sa Zapadnog Balkana, i ubuduće bi trebalo da ih bude do 50.000 godišnje, piše u prijedlogu zakona u koji je novinska agencija dpa imala uvid.
U pitanju je takozvano “zapadnobalkansko pravilo” koje predviđa povlašteni pristup njemačkom tržištu rada za državljane Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova.
Prema važećim zakonima, iz cijelog svijeta može da se doseljava “stručna” radna snaga, jedino sa Balkana ljudi mogu da dobijaju posao i radnu vizu čak i kad rade van struke ili bez stručne spreme.
To pravilo osmišljeno je nakon prvog talasa izbjegličke krize 2015. i 2016. godine, pošto su među tražiocima azila iz Sirije bili i brojni državljani Srbije, BiH i Kosova.
Ideja Berlina bila je da ljudi iz regije, umjesto da bezizgledno traže azil, pokušaju da nađu posao u Njemačkoj.
To nije jedina izmjena zakona koja se sprema, a kako piše dpa, novinama bi se trebalo “suprotstaviti dramatičnom manjku radne snage u brojnim branšama”.
Karta šansi
U promjene spada i takozvana “karta šansi”, to jest mogućnost da se ljudi naprosto dosele u Njemačku te da tek tu, na licu mjesta, traže posao, a za to vrijeme imaju pravo da rade pola radnog vremena van struke kako bi zaradili za život.Karta šansi bi trebalo da po novom sistemu bodovanja bude dodijeljena svakome ko prikupi šest bodova.
Četiri boda nosi određena stručna kvalifikacija, tri boda dobro poznavanje njemačkog ili tri godine radnog iskustva, dva boda ukoliko je osoba mlađa od 35 godina, a jedan bod ukoliko je ranije legalno barem šest mjeseci boravila u Njemačkoj.
Njemačku more demografske promjene i veliki broj upražnjenih radnih mjesta, i po nekim računicama neophodno je doseljavanje oko 400.000 ljudi godišnje kako bi ekonomija, zdravstvo i njega starih funkcionisali.
2014-04-11
Realno si u pravuSerbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:....garasanin nije tako mislio o bacanju udica...ni vasic ni cica...ni kralj..Serbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:....ko im brani..svi u srbiju i eto ih u jednoj drzavi
Vidis, to ne kazes za Albance, vec da su zrtve genocida,
stizala Socijala za 11 dece.
Ovaj izjava je vise Geopoliticke prirode, Srbiji ne treba niko.
Zapada pravi Kashmire okolo i slicno.
Kavlovag, Kavlovac, Vivovitica ista prica.
Udice za somine, koji grizu.
ni seselj..ni sljobo..ni radovan ni mile a ni suljo..jos manje vulin i slicni
Kralj nam ga zavukao, umesto Srbije, napravio Jugoslaviju
a isti radili na legalizaciji svojih garaza.
Zaobidjite nas sa tim Yugo pricama, stvaranje Srbije od
tih tamo pelesija i divljaka.
Mogli smo imati Srbiju a ne nekakve Jugoslavije i divljake.
Mogao je Bec praviti nekakvu Jugoslaviju.
Albanci, Milovci, Muslimani, vi i Slovenci sa Austrijom
Neko svoju drzavu da utopi medju divljake a Cetnici mu se
jos klanjaju.
Budale.
Mogli ste imat tu svoju Veliki Srbiju
Ali niste I ne znam cemu kuknjava neprestana
Inace ujedinjenje RS I Srbije Hrvatsku mnogo ne dotice nije to tako opasno kako neki mantraju
Ako bi to znacilo obnovu Herceg Bosne Neka bude
Ali nista od toga I Dodo mlati praznu slamu
To Bez rata ne moze a RS je vojno neobranjiv...mislim na zapadni dio
A ulazak Srbije u rat...bolje da ne mislite o tome
Rusija nece vodit vase osvajacke ratove
Vi Sa ovim ponasanjem Samo mozete postici propast RSa
Djavo vama mira ne da
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:
Obranjiv je, ali samo uz (vojno) savezništvo s Hrvatskom.
Guest- Guest
ahahahhahaaaaaaa...aupičkumaterinu...hahahhaaa...jel ti to pišeš sa kakve psihijatrije ili što?Serbinho-3 wrote:
Nego, ako krene i po RS da se ekonomski dizu, sta cete vi?
Uvedu jednu liniju za Kinu, moj savet za pocetak.
Nikne vam tu Hong Kong u Bosni a vi?
Uvek isto to vase trabunjanje, Zagrepcanke pobegle od
takvih da se odmore u Beograd, barem niko ne bleblece i
ljudi imaju mir.
Ujkan, otprilike verzija Balkanskog Spijuna.
Ekonomija, 00 Robert Parish.
Nista, duplo golo.
vili40-
2015-08-02
Ako će ga branit kao šta su branili SAO Krajinu neće im ni pet Hrvatski pomoć.Speare Shaker wrote:Ringo10 wrote:
Obranjiv je, ali samo uz (vojno) savezništvo s Hrvatskom.
2014-04-11
Ne znam šta je to vojno savezništvo sa RS.
RS je entitet. Dakle u prevodu oni moraju istupit iz OS BiH i teže stvaranju velike Srbije i sad bi im mi u tome još morali i vojno pomagati.
Taj film nećeš gledat.
RS je entitet. Dakle u prevodu oni moraju istupit iz OS BiH i teže stvaranju velike Srbije i sad bi im mi u tome još morali i vojno pomagati.
Taj film nećeš gledat.
2014-04-11
Mogu im pomoć politički jer meni RS kao entitet ne smeta a znamo šta su namjere Sarajeva i njihovih sponzora koji to niti ne skrivaju. Mogu im pomoć ekonomski tako da im olakšam neke stvari di se može a može se. Uglavnom postoje razni vidovi toga di im ja mogu pomoć al da ću i pomoć vojno da mi rade ispod nosa veliku Srbiju, e taj film nećeš gledat.
2014-04-11
Sad pošto je njemačko ruska suradnja pukla onda se mijenja i njemačka politika prema Balkanu tj ide se đonom na Srbe ( Kosovo, RS, prijetnje izolacijom Srbiji itd ).
U tom slučaju tu treba neka brana ovim prostorima a kako je Orban već u igri onda još samo određeni elementi u Hrvatskoj moraju to blokirat i fizički je Švabama otežano sprovođenje tog plana koji planiraju ( islamska BiH ).
Idemo dalje.
Šta više zelenih autića Njemačka ima = manja ovisnost o Rusima i wehabdijama po pitanju nafte.
Plin je rasprostranjeniji a LNG terminal su napravili i još će ih da ih Putin ne može politički ucijenjivat.
U tom slučaju tu treba neka brana ovim prostorima a kako je Orban već u igri onda još samo određeni elementi u Hrvatskoj moraju to blokirat i fizički je Švabama otežano sprovođenje tog plana koji planiraju ( islamska BiH ).
Idemo dalje.
Šta više zelenih autića Njemačka ima = manja ovisnost o Rusima i wehabdijama po pitanju nafte.
Plin je rasprostranjeniji a LNG terminal su napravili i još će ih da ih Putin ne može politički ucijenjivat.
2014-04-11
Određeni elemtni u Hrvatskoj koji to trebaju blokirat su jako inteligenti i nose pet zvjezdica.
Ovo nije bila šala.
Ovo nije bila šala.
2014-04-11
Ne želim nikakve ratove u Bosni.
Samo budala radi rat u svom dvorištu.
Onaj tko mi to pokuša izvest dobit će batina od mene osobno.
Samo budala radi rat u svom dvorištu.
Onaj tko mi to pokuša izvest dobit će batina od mene osobno.
2014-04-11
Slušam danas izjavu Ursule i Šolca kako osuđuju napad u Brazilu.
Uršula stavi neki video o podršci LGBT-a a onda u toj snimci i neka beba i kao podržava usvajanje djece od istih.
Ne moram niti govorit šta ja mislim o tome.
Sad ta Ursula koja je desni centar podržava ovog ljevičara u Brazilu.
Jako zanimljivo.
Treba im dovest Vox na vlas u njihovo vlastito dvorište ( EU ) pa nek se napuše kurca tamo u Briselu i Berliu.
Uršula stavi neki video o podršci LGBT-a a onda u toj snimci i neka beba i kao podržava usvajanje djece od istih.
Ne moram niti govorit šta ja mislim o tome.
Sad ta Ursula koja je desni centar podržava ovog ljevičara u Brazilu.
Jako zanimljivo.
Treba im dovest Vox na vlas u njihovo vlastito dvorište ( EU ) pa nek se napuše kurca tamo u Briselu i Berliu.
2014-04-11
Socijalisti su izgubili najmanje tri milijuna birača samo u 2022. svojim značajnim zakonima i bombardiranjem španjolskog ustava i nacionalnog jedinstva. Prema prosinačkim istraživanjima, Narodna bi stranka s velikom razlikom dobila izbore da su održani 2022. umjesto 2023. godine. Štoviše, kad bi se udružili s antiimigracijskim Voxom, mogli bi upravljati Španjolskom s više od apsolutne većine.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53541-ljeva-spanjolska-vlada-je-u-dubokom-bijegu
Hrpa regionalnih izbora sredinom godine ( prije ljeta uglavnom ) te na kraju godine državni.
Vox je Orbanov saveznik kao i Bolsanaru.
Sad pročitajte gore rečenicu iz mog gornjeg posta :
--
Jači Orban u EU = jača ta brana protiv germanskih planova u Europi a s posebnim osvrtom sad na ovu situaciju ovamo.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53541-ljeva-spanjolska-vlada-je-u-dubokom-bijegu
Hrpa regionalnih izbora sredinom godine ( prije ljeta uglavnom ) te na kraju godine državni.
--
Jači Orban u EU = jača ta brana protiv germanskih planova u Europi a s posebnim osvrtom sad na ovu situaciju ovamo.
2014-04-11
I Bolsanar i Orban su ti ošli u tri p.m. tako da ih otpiši u svojim budućim planovimaRayMabus wrote:Socijalisti su izgubili najmanje tri milijuna birača samo u 2022. svojim značajnim zakonima i bombardiranjem španjolskog ustava i nacionalnog jedinstva. Prema prosinačkim istraživanjima, Narodna bi stranka s velikom razlikom dobila izbore da su održani 2022. umjesto 2023. godine. Štoviše, kad bi se udružili s antiimigracijskim Voxom, mogli bi upravljati Španjolskom s više od apsolutne većine.
--
Mađarska u velikoj krizi,Orban pod pritiskom:"Zemlja juri prema egzistencijalnalnoj bijedi"
Mađarska trenutno proživljava najgoru ekonomsku krizu od međunarodne financijske krize 2008./2009. kada je skoro bankrotirala
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/madarska-u-velikoj-krizi-orban-pod-pritiskom-zemlja-juri-prema-egzistencijalnoj-bijedi-15293664
vili40-
2015-08-02
To je nebitno šta je Orban u kurcu. Dobio je izbore prošle godine i mogu mu ga popušiti iduće tri i pol godine.
Šta on manje para ima to bolje. Manje će mi srat o nekim stvarima ovamo a šta se meni ne sviđa.
Šta on manje para ima to bolje. Manje će mi srat o nekim stvarima ovamo a šta se meni ne sviđa.
2014-04-11
Ako te zanima na šta točno mislim objasnit ću ti i to :RayMabus wrote:
--
Prave naftovod do Mađarske jer oće još jedan smjer odakle mogu dobit nafu.
Stvar je u tome šta neće dobiti rusku.
Dobro sam proučio twit ovog Zolatana i ima dvije rečenice. Prva je pravimo naftovod a druga je da je moguće tim naftovodom dobiti jefiniju naftu iz Urala dakle rusku.
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1161888/Suljo-orban-dogovorili-novim-naftovodom-srbija-dobiti-jeftiniju-naftu-aleksandar-viktor-madjarska-nafta-najnovije-vesti-2022
Da tehnički ju je moguće dobiti al neće i Mađar to zna a Vučic je očito platio ovome tj Orbanu da to tako napiše kako bi to mogao plasirati svojim glupim ovcama.
Ili meni.
Ide se nadmudrivati s anđelom Znanja.
ODLIČNO.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t52813p40-janaf-odsvirao-svoje-druzba-nova-prica
2014-04-11
VISOKI predstavnik za BiH Christian Schmidt upozorio je danas dužnosnike bosanskih Srba da će njihovo sudjelovanje u obilježavanju 9. siječnja kao dana Republike Srpske prouzročiti posljedice jer je takvo ponašanje jasno kršenje Ustava BiH i odluka Ustavnog suda.
"Sudjelovanje dužnosnika u takvim proslavama predstavlja očevidno nepoštivanje Ustava BiH i odluka Ustavnog suda BiH koje su konačne i obvezujuće te ih svi moraju poštovati", stoji u Schmidtovoj izjavi.
Obilježavanje datuma poput 9. siječnja nespojivo je s europskim vrijednostima koje uz ostalo znače obvezu izbjegavanja svake vrste diskriminacije, poručio je.
"Sudjelovanje dužnosnika u takvim proslavama predstavlja očevidno nepoštivanje Ustava BiH i odluka Ustavnog suda BiH koje su konačne i obvezujuće te ih svi moraju poštovati", stoji u Schmidtovoj izjavi.
Obilježavanje datuma poput 9. siječnja nespojivo je s europskim vrijednostima koje uz ostalo znače obvezu izbjegavanja svake vrste diskriminacije, poručio je.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:VISOKI predstavnik za BiH Christian Schmidt upozorio je danas dužnosnike bosanskih Srba da će njihovo sudjelovanje u obilježavanju 9. siječnja kao dana Republike Srpske prouzročiti posljedice jer je takvo ponašanje jasno kršenje Ustava BiH i odluka Ustavnog suda.
2014-04-11
Kako ti možeš kaznit nešto šta si sam proglasio da ne postoji kao praznik ?
Dakle iz tvoje točke gledišta ovo je samo običan dernek i ako ti to kazniš ti u osnovi priznaješ da za tebe to postoji kao praznik.
Aj Šmit otprdi.
Dakle iz tvoje točke gledišta ovo je samo običan dernek i ako ti to kazniš ti u osnovi priznaješ da za tebe to postoji kao praznik.
Aj Šmit otprdi.
2014-04-11
Ne možeš kaznit nešto šta ne postoji.
Ako si ti reka da to ne postoji a onda ćeš ih kaznit zbog toga, onda ti priznaješ da to postoji.
Dogovorite se tamo sami sa sobom u toj kancelariji Zapada jel to postoji il ne postoji.
Ako si ti reka da to ne postoji a onda ćeš ih kaznit zbog toga, onda ti priznaješ da to postoji.
Dogovorite se tamo sami sa sobom u toj kancelariji Zapada jel to postoji il ne postoji.
2014-04-11
bosanska posla, i klasično dođe longi i ubije temu
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» DA LI JE PROPAO PROJEKAT DA SVI SRBI ZIVE ZAJEDNO U JEDNOJ DRZAVI?
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
» Kad Chich Vu suti umjesto njega govore njegovi 'trbuhozborci'!Vulin i Seselj o 'non paperu':'Zasto svi Srbi ne bi zivjeli u jednoj drzavi i hocemo izlaz na more'
» Splitsko slavlje bosanskih Hrvata
» Bivši Ruski saveznik , Putinov prijatelj i Assadov bišvi muslimanski brat..hvali Hitlera :D
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
» Kad Chich Vu suti umjesto njega govore njegovi 'trbuhozborci'!Vulin i Seselj o 'non paperu':'Zasto svi Srbi ne bi zivjeli u jednoj drzavi i hocemo izlaz na more'
» Splitsko slavlje bosanskih Hrvata
» Bivši Ruski saveznik , Putinov prijatelj i Assadov bišvi muslimanski brat..hvali Hitlera :D
Page 2 of 4