ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatski Policajac se prijavio da sluzi Vojsku Srbije

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Hrvatski Policajac se prijavio da sluzi Vojsku Srbije - Page 2 Empty Re: Hrvatski Policajac se prijavio da sluzi Vojsku Srbije

Post by Serbinho-3 6/1/2023, 02:46

RayMabus wrote:Imaju pravo na jezik.

Nemaju pravo na službeno pismo koje oće ( čirilica ) u gradskoj upravi jer su ispod cenzusa od jedne trećine po zadnjem popisu stanovništva.

Pa da ih niste etnicki ocistili a zatim po Pristini podrzavali

Etnicko ciscenje i pozvali na priznavanje cinjenickog

stanja, tako nesto se ne bi desilo.

Onda te ne poznaje vise niko.

Zatvore ti vrata i zivot prodje pored tebe.

Ti se hvalis.

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Hrvatski Policajac se prijavio da sluzi Vojsku Srbije - Page 2 Empty Re: Hrvatski Policajac se prijavio da sluzi Vojsku Srbije

Post by RayMabus 6/1/2023, 02:48

Poanta je da kad ideš za policajaca da onda i polažeš zakletvu da ćeš poštivati i provoditi zakone države u kojoj polažeš zakletvu za policajca.

Jedan od tih zakon je i taj da ne možeš radit za strane službe a vojska druge države je upravo to.

Dakle lik je bezobrazni glupi četnik.

Ko i taj vaš predsjednik koji vabi omladinu a onda će im nudit ugovore po Rusiji i Bjelorusiji jer ovima gore gori pod nogama.

Serbinjo prođi me se. Proučavam svemir. Ne zanima me mlada naivna nacionalistička budaletina koja je preko veze upala u policiju ovdje jer Pupovac tako oće tj srpska manjina u Hrvatskoj pa ubacuju svakakve idiote koji nemaju dva grama mozga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 6/1/2023, 02:48

Ko podrzava HR van iste?

Niko.

Traze sa Srbijom otopljavanje odnosa.

Nemas nikoga, realna situacija, osim one dole

Kurte u Pristini a i on je Srbin, samo ne pokatolicen.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/1/2023, 02:50

Serbinho-3 wrote:

Nemaju pravo na službeno pismo koje oće ( čirilica ) u gradskoj upravi jer su ispod cenzusa od jedne trećine po zadnjem popisu stanovništva.

Ti se hvalis.
Ne hvalim se. To je vijest od prije par tjedana i nisam je nit stavio na forum jer mi nije bitna.

Ti mi dižeš tlak pa sam ti je stavio.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/1/2023, 02:52

Serbinho-3 wrote:

Valjda obrnuto.

Ti si stvarno manit čovjek. Vučic traži otopljavanje odnosa s Hrvatskom. Mi smo oprezni.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 6/1/2023, 02:53

RayMabus wrote:Poanta je da kad ideš za policajaca da onda i polažeš zakletvu da ćeš poštivati i provoditi zakone države u kojoj polažeš zakletvu za policajca.

Jedan od tih zakon je i taj da ne možeš radit za strane službe a vojska druge države je upravo to.

Dakle lik je bezobrazni glupi četnik.

Ko i taj vaš predsjednik koji vabi omladinu a onda će im nudit ugovore po Rusiji i Bjelorusiji jer ovima gore gori pod nogama.

Serbinjo prođi me se. Proučavam svemir. Ne zanima me mlada naivna nacionalistička budaletina koja je preko veze upala u policiju ovdje jer Pupovac tako oće tj srpska manjina u Hrvatskoj pa ubacuju svakakve idiote koji nemaju dva grama mozga.

Policija i po Srbiji je puna onih, koje pohapse za prostituciju, kriminal i slicno.

Poenta je da vi sve gurate ka Anti Srpskom default-u i to je hrana nacije.

Sitni prevarant moze biti, ali vi servitate pricu Naciji i pumpate adrenalin.

Jedino sto vam funkcionise je fudbalska reprezentacija, ABA liga i leti vam

Ryanair i Aca Srbin, koji tvrdi po tom kultu da su vas Srbi izradili.

Seljacka Posla, dok ovaca ne fali.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 6/1/2023, 02:55

RayMabus wrote:
Serbinho-3 wrote:

Valjda obrnuto.

Ti si stvarno manit čovjek. Vučic traži otopljavanje odnosa s Hrvatskom. Mi smo oprezni.

HR nema nekome za sta da treba.

Let’s be real.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/1/2023, 02:55

Vučic traži otopljavanje odnosa a ne mi.

Ja sam toliko oprezan da već pola dana skoro dakle satima proučavam ovu podvalu sa satelitom iz Indije a za Srbiju a onda kao osnivanje neke Jugoslavenske NASE.

Istražujem trenutno jer vidim puno toga šta mi se ne sviđa jer njušim podvalu.

Oće svemirsku ABA ligu ovdje pa da on opet bude glavni.

Ne može. Nije ovo košarka. Il vaterpolo. Ovo je malo ozbiljnije pa da bi mi surađivali po pitanju svemirske tehnologije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/1/2023, 03:00

Generalno šta se tiče oog kretena ja ozbiljno mislim kad kažem da da je ovo napravio Hrvat iz Srbije da bi ga izbacija naglavačke iz policije Srbije.

I još bi mu kaznu napisa jer je prekršija zakon. I to ga je dobro prekršija a policajac je. Veliku kaznu bi mu napisa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 6/1/2023, 03:18

RayMabus wrote:Vučic traži otopljavanje odnosa a ne mi.

Ja sam toliko oprezan da već pola dana skoro dakle satima proučavam ovu podvalu sa satelitom iz Indije a za Srbiju a onda kao osnivanje neke Jugoslavenske NASE.

Istražujem trenutno jer vidim puno toga šta mi se ne sviđa jer njušim podvalu.

Oće svemirsku ABA ligu ovdje pa da on opet bude glavni.

Ne može. Nije ovo košarka. Il vaterpolo. Ovo je malo ozbiljnije pa da bi mi surađivali po pitanju svemirske tehnologije.

Svako ko gura neku saradnju tu izmedju jednih i drugih, jeste konj.

Neka svako gleda svoja posla i saradjuje sa drugima, Mirna Backa.

Svaka saradnja se zavrsila krvavo.

Ljudi se sklanjaju od kriminala, jer nece da imaju probleme.

YU price su kriminal.

Zato izbegavati.

Srbija lepo saradjuje sa drugima, sta joj treba tu da se

okolo sa tim iz EX YU zanima.

Ostali, ista prica.

Cetnici, Velika Srbija, ovo, ono i tako to.

HR nema nista sto Srbiji treba i tu se prica

zavrsava.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/1/2023, 03:19

Znam.

Baš proučavam ugovore s evropskom svemirskom agencijom.

Vjerovatno ove godine il iduće potpisujemo jedan a to je korak bliže ka punom članstvu.

Šta dalje od balkanske kaljuže kojom upravlja Vučic i mafija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/1/2023, 03:33

Hrvatska je već neke ugovore potpisala. Sad se to razađuje.

Samo ovi na Zapadnom Balkanu nisu ništa. Albanija lansirala dva satelita preko Muska ( Amerika ).

Sad Vučic kako je planira s Rusijom nešto to propalo pa sad Indija i Kina pa vata ove satelite u tu neku balkansku asocijaciju samo nije Hrvatska taj igrač da bi popušila tu priču.

Ajd ova Bosna, CG, SM nisu u EU a ni ikakve ugovore potpisivali jer ne razvijaju ama baš ništa pa onda jedva dočekali da ih Vučic pozove.

Mi imamo neke svoje planove.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 6/1/2023, 05:37

TAj frajer se vjerojatno opredijelio po nacionalnoj osnovi
Njegovo pravo da radi sa sobom šta hoće
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/1/2023, 09:52

Serbinho-3 wrote:On se prijavio da sluzi sta, nesto preko vikenda?

Ne mozes biti u vojsci i raditi.

HR Policija, plate kiki verovatno.

Mozda osmatra da vidi vredi li sta, pa uzeti preko

2000 a mozda i on spijunira Srpsku vojsku.

Ako je Srbin, ne mora znaciti da nije Ujkan i ne radi

za Soru.

Bilo je puno i Hrvata i Albanaca, koji su se borili na strani

Srbije.

Oliver Denis Bareta, Albanac, Cetnicki Vojvoda.

Seselj, Hrvat, Cetnicki Vojvoda.
koje 2000 eura, taj tvoj picousti predsjednik bulazni... poznam jednog vašeg vojnika iz Leskovca, čovjek je ugovorni i ima redovnu plaću 400 eura, sa terenom kad čami negdje uz granicu s Kosovom onda dobije i oko 500... hrvatski policajac sa svim dodacima  dobije oko7000 kuna što je oko 920 eura

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/1/2023, 09:53

Ringo10 wrote:TAj frajer se vjerojatno opredijelio po nacionalnoj osnovi
ti si glup u pičku materinu... nije se opredijelio nego je istovremeno bio kod nas u policiji i prijavio se za vojsku u srbiji... jebo te on u usta i glavu murtavu

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Gast 6/1/2023, 10:00

2M€ je jednokratna uplata prije ukrcavanja na  kosovo , il je uplata  na parostosu ,, to mi nije jasno 

banka sperme  se daje besplatno ,,, to samo pravoslavlje ima ,,,

ima tu pogodnosti
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 6/1/2023, 10:03

michaellcmacha wrote:
Ringo10 wrote:TAj frajer se vjerojatno opredijelio po nacionalnoj osnovi
ti si glup u pičku materinu... nije se opredijelio nego je istovremeno bio kod nas u policiji i prijavio se za vojsku u srbiji... jebo te on u usta i glavu murtavu
Istjerate ga iz policije I rijesena stvar
Jebo on tebe u usta trula
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by debotoijusto 6/1/2023, 11:20

koja prica , lik je stvarno specijalac ako mislio da ce proci bolovanje u HR + soc. prava za obitelj i "specijalac" u srbiji za 2 000€ dok im obuku rade instruktori s 600€ place
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by pizzon 6/1/2023, 11:50

Ko garantuje da niije poslat
sa zadatkom ?

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by debotoijusto 6/1/2023, 11:58

pizzon wrote:Ko garantuje da niije poslat
sa zadatkom ?

poslala ga HR i zatim ista ta HR ga razotkrila ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/1/2023, 13:42

Serbinho-3 wrote:

Pa da ih niste etnicki ocistili a zatim po Pristini podrzavali

Etnicko ciscenje i pozvali na priznavanje cinjenickog

stanja, tako nesto se ne bi desilo.

Onda te ne poznaje vise niko.

Zatvore ti vrata i zivot prodje pored tebe.

Ti se hvalis.
alo budalo... nama nitko ne zatvara vrata, svugdje u zapadnom svijetu smo i priznati i imamo svoje mjesto... jedini kome su trenutno sva vrata zatvorena ste vi i vaša srbija... istina i Bog boli tebe kurac jer se ti švercaš na hrvatsku putovnicu...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics