Mile i Ivana Kekin o svom gitaristi djecokradljivcu:'Tko?Ne poznamo mi takvog.Hladno pivo?Nikad culi'
Page 1 of 1
Mile i Ivana Kekin o svom gitaristi djecokradljivcu:'Tko?Ne poznamo mi takvog.Hladno pivo?Nikad culi'
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/evo-sto-iz-mozemo-kazu-na-uhicenje-svog-clana-u-zambiji/2425205.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mile i Ivana Kekin o svom gitaristi djecokradljivcu:'Tko?Ne poznamo mi takvog.Hladno pivo?Nikad culi'
....odavno sam shvatio da osobne slobode moraju imati granicu..neki nisu i sad ce ih rostiljati u zambijskom zatvoru...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mile i Ivana Kekin o svom gitaristi djecokradljivcu:'Tko?Ne poznamo mi takvog.Hladno pivo?Nikad culi'
ili je ovaj narod stvarno nenormalan ili su svi izbori od 2000. na ovamo namjesteni...
ne vidim 3. opciju...
ne vidim 3. opciju...
u zabludi si tivuksadinare wrote:....odavno sam shvatio da osobne slobode moraju imati granicu..neki nisu i sad ce ih rostiljati u zambijskom zatvoru...
mnogo novaca se na tvoje i moje kosti može potpisat šorošovoj advokaturi koja samo čeka da anemično ministarstvo istine falsifikuje falsifikovano da zambijaše dočekamo na placu
mutanti koji vladaju zagrebom su zasigurno lansirali sve raspoloživo za časni povratak paćenika
to će biti skuplje od maksimira ,,,,garantiran
Gast- Guest
hrvatski puk nosi patogeni socijalistički karcinom razuma ,,,,T. wrote:ili je ovaj narod stvarno nenormalan ili su svi izbori od 2000. na ovamo namjesteni...
ne vidim 3. opciju...
ovo nije ni sprdnja ni zajebancija
ovo je evidentna bolest
strah od gubljenja štokholmske patologije
hrvatskog puka je strah dati vlast hrvatu koji nije dokazani socijalistički rasista
a ako kojim slučajem dođe na vlas biće katapultiran ka sanader il oreskovic
bolest je to
nije mala stvar ,,, još par izbora pa će biti kompletno stoljeće socijalističkog rasizma ,,,
Gast- Guest
Similar topics
» Kekin i Hladno pivo nisu dobrodošli u Sl.Brod:Oni pamte Kekinovu izjavu da'Vukovar bez ćirilice nema smisla'
» Mile Kekin: Vraćamo se u 90-te, zlo mi je od svega!
» Biser: Otok Baljenac. Nikad čuli?
» Njen otac projektirao je Poljud, a ona je najpoznatija Hrvatica za koju nikad niste čuli
» Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
» Mile Kekin: Vraćamo se u 90-te, zlo mi je od svega!
» Biser: Otok Baljenac. Nikad čuli?
» Njen otac projektirao je Poljud, a ona je najpoznatija Hrvatica za koju nikad niste čuli
» Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
Page 1 of 1