Mile Kekin: Vraćamo se u 90-te, zlo mi je od svega!
Page 1 of 1
Mile Kekin: Vraćamo se u 90-te, zlo mi je od svega!
MILE KEKIN: 'Imam osjećaj kao da smo se vratili u najmračnije razdoblje devedesetih i, iskreno rečeno, zlo mi je više od toga'
'Imam osjećaj kao da smo se vratili u najmračnije razdoblje devedesetih i, iskreno rečeno, zlo mi je više od toga'
Bozidar Vukicevic / CROPIX
SAŽETO
Uz sav posao i obaveze, glazbenik prati i društvene događaje, ali, kako ističe, svoju djecu se trudi zaštiti od svega
Mirjana Filipović
facebook
07.12.2017.10:20
Poslije osam studijskih i tri koncertna albuma, dečki iz Hladnog piva nedavno su objavili i kompilaciju najvećih hitova koja je za njih posebna zbog suradnje s Josipom Lisac na pjesmi 'Soundtrack za život'. Bend postoji već 30 godina, a intervjuu za Dnevni avaz Mile Kekin je istaknuo da ga najviše plaši brzina kojom vrijeme ide.
- Čini mi se kao da smo se nedavno našli i krenuli svirati - kaže.
Uz sav posao i obaveze, prati i društvene događaje, ali, kako ističe, svoju djecu se trudi zaštiti od svega.
- Trudim se objasniti im da je trenutno 2017. i da za godinu slijede samovozeći automobili, da će se industrija koju poznajemo promijeniti, da će mnoga radna mjesta nestati, da živimo u svijetu koji se tehnološki razvija velikom brzinom i da se tome okrenemo, da što manje budu zaraženi tim virusom netrpeljivosti, mržnje, zločina i svega toga što nas prati od devedesetih pa do danas. Imam osjećaj kao da je 1992., kao da smo se vremeplovom vratili u najmračnije razdoblje devedesetih i, iskreno rečeno, zlo mi je više od toga. Nisam čovjek koji se voli puno vraćati unazad - zaključio je.
http://100posto.hr/scena/imam-osjecaj-kao-da-smo-se-vratili-u-najmracnije-razdoblje-devedesetih-i-iskreno-receno-zlo-mi-je-vise-od-toga
....................
Ovaj stalno kmeči...
'Imam osjećaj kao da smo se vratili u najmračnije razdoblje devedesetih i, iskreno rečeno, zlo mi je više od toga'
Bozidar Vukicevic / CROPIX
SAŽETO
Uz sav posao i obaveze, glazbenik prati i društvene događaje, ali, kako ističe, svoju djecu se trudi zaštiti od svega
Mirjana Filipović
07.12.2017.10:20
Poslije osam studijskih i tri koncertna albuma, dečki iz Hladnog piva nedavno su objavili i kompilaciju najvećih hitova koja je za njih posebna zbog suradnje s Josipom Lisac na pjesmi 'Soundtrack za život'. Bend postoji već 30 godina, a intervjuu za Dnevni avaz Mile Kekin je istaknuo da ga najviše plaši brzina kojom vrijeme ide.
- Čini mi se kao da smo se nedavno našli i krenuli svirati - kaže.
Uz sav posao i obaveze, prati i društvene događaje, ali, kako ističe, svoju djecu se trudi zaštiti od svega.
- Trudim se objasniti im da je trenutno 2017. i da za godinu slijede samovozeći automobili, da će se industrija koju poznajemo promijeniti, da će mnoga radna mjesta nestati, da živimo u svijetu koji se tehnološki razvija velikom brzinom i da se tome okrenemo, da što manje budu zaraženi tim virusom netrpeljivosti, mržnje, zločina i svega toga što nas prati od devedesetih pa do danas. Imam osjećaj kao da je 1992., kao da smo se vremeplovom vratili u najmračnije razdoblje devedesetih i, iskreno rečeno, zlo mi je više od toga. Nisam čovjek koji se voli puno vraćati unazad - zaključio je.
http://100posto.hr/scena/imam-osjecaj-kao-da-smo-se-vratili-u-najmracnije-razdoblje-devedesetih-i-iskreno-receno-zlo-mi-je-vise-od-toga
....................
Ovaj stalno kmeči...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Mile Kekin: Vraćamo se u 90-te, zlo mi je od svega!
a jebiga on i ekipa stalno se žele vratit u osamdesete, kažu osamdesete su bile super...
ovo je blizu, close enaugh, što se bune?
ovo je blizu, close enaugh, što se bune?
Pa čuj sad kad smo u EU vrata zapada tebi i sličnima su širom otvorena tako da doviđema
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A možeš također pridružit se balijama
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t23115-republika-hrvatska-je-neo-ustaska-banana-republika-i-sramota-eu
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t23115-republika-hrvatska-je-neo-ustaska-banana-republika-i-sramota-eu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ali ne prati nas mrak mržnja i zločin od devedesetih, nego od malo ranije.
2014-04-16
devedesete su meni bile najbolje...
ko zna šta milu 'žulja' glede devedesetih?
šala...
šala...
Totenkopf wrote:devedesete su meni bile najbolje...
šala...
meni 40'
Najprecijenjeniji bend balkana...nek se baci sa zgrade ako mu je toliko zlo...
Last edited by jasambrend on Thu 7 Dec - 15:58; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Totenkopf wrote:devedesete su meni bile najbolje...
šala...
Najbolja muzika, mada to se uvijek generacijski gleda...
darth_vader-
2014-04-17
Rezimski glazbenik cvili, valjda i njemu ukinulo neku lovu iz fonda za kulturu, pa se zbilja vratio u devedesete kad je morao zivjeti od svojeg rada, a ne od politickog aktivizma na pedermarsu.
Inace, tko slusa taj isprani kvazipunk band koji ne moze prodati ni 200 nosaca zvuka? Jbt pa onaj Bare, polumrtav i sjeban od droge radi stvari koje su nepojmljivo dobre i brutalne za ove parazite...
Inace, tko slusa taj isprani kvazipunk band koji ne moze prodati ni 200 nosaca zvuka? Jbt pa onaj Bare, polumrtav i sjeban od droge radi stvari koje su nepojmljivo dobre i brutalne za ove parazite...
Guest- Guest
epikur37 wrote:Ovaj stalno kmeči...
Degutantno, krivi su kamenjari i ercegovci jer ga nitko ne slusa. :)
Guest- Guest
pa nek se tivra u bretten ili tuzlu .... jebo joj on mater i ona njemu.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
aaabokte kaj ste čoporativno zlobni ...... Mile je skroz OK, dvedesete - ratne - strašne. Koliko uništenih mladosti, djetinjstava, života ....nikada, a ni tada neću im oprostiti ni zaboraviti....
Pogled prema naprijed daje nadu ljudima koji su proživjeli i preživjeli i čini život podnošljivim.
Pogled prema naprijed daje nadu ljudima koji su proživjeli i preživjeli i čini život podnošljivim.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Similar topics
» Mile i Ivana Kekin o svom gitaristi djecokradljivcu:'Tko?Ne poznamo mi takvog.Hladno pivo?Nikad culi'
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Zbogom Hrvatska, mi se ne vraćamo
» Predsjednik FBiH Čavara: Vraćamo se na prethodne postavke - HRHB
» Dodik iz Budimpešte: Vraćamo BiH na fabričke postavke, poništitavamo sve što je izvan Ustava i Dejtona
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Zbogom Hrvatska, mi se ne vraćamo
» Predsjednik FBiH Čavara: Vraćamo se na prethodne postavke - HRHB
» Dodik iz Budimpešte: Vraćamo BiH na fabričke postavke, poništitavamo sve što je izvan Ustava i Dejtona
Page 1 of 1