OSOBA GODINE 2022.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Tko je osoba godine 2022?
Re: OSOBA GODINE 2022.
A šta je najgore od svega, te kurvetine su predložene, a od Hrvatica nijedna.škutor wrote:nemogu virovat da ovako slabo cijenite četničke pičke
Guest- Guest
ČITATELJI Indexa ovih su dana, što je već običaj krajem godine, birali uhljeba koji je obilježio godinu iza nas. Kandidati su skupili stotine tisuća glasova, ali je s nešto više od 135 tisuća uvjerljivo pobijedio Toni Turčinov.
Radi se o načelniku Murtera koji je službenu karticu općine peglao u austrijskom bordelu.
Što se tiče ostalih kandidata, iza Turčinova, na drugom mjestu, je Tomislav Ćorić. Ovaj bivši ministar gospodarstva i Indexov Uhljeb 2020. osvojio je skoro 94 tisuće glasova. Ćorić više nije ministar, ali zarađuje bolje nego kad je bio. Postao je viceguverner HNB-a. Plaća mu sad iznosi 40.636 kuna. Neto.
Radi se o načelniku Murtera koji je službenu karticu općine peglao u austrijskom bordelu.
Što se tiče ostalih kandidata, iza Turčinova, na drugom mjestu, je Tomislav Ćorić. Ovaj bivši ministar gospodarstva i Indexov Uhljeb 2020. osvojio je skoro 94 tisuće glasova. Ćorić više nije ministar, ali zarađuje bolje nego kad je bio. Postao je viceguverner HNB-a. Plaća mu sad iznosi 40.636 kuna. Neto.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:ČITATELJI Indexa ovih su dana, što je već običaj krajem godine, birali uhljeba koji je obilježio godinu iza nas. Kandidati su skupili stotine tisuća glasova, ali je s nešto više od 135 tisuća uvjerljivo pobijedio Toni Turčinov.
Da, a Index danima lobirao da se glasuje za nekoga tko je maznuo ozbiljniju lovu.
Ali ovo je bilo predobro da se propusti :) ministri, megazločinačka...to je već zijev.
niels-
2021-04-26
zoro avenger wrote:A šta je najgore od svega, te kurvetine su predložene, a od Hrvatica nijedna.škutor wrote:nemogu virovat da ovako slabo cijenite četničke pičke
A što se žališ? Predloži, valjda se može nadodati...
Hrvatice su više fine kurvice i sponzorušice, Srpkinje su vatrene kurvetine, nemaju srama i to priznaju, pa su mi svakako zanimljivije.
Koju da predložim? Vlatku Pokos? Ivanu Knoll? Snježanu Mehun i njene “štićenice”? KGK?
Hrvatice nemaju priču, to ti je, ove rasturile i potopile jednu generaciju reprezentativaca.
niels-
2021-04-26
Da mi je došlo da otvaram ovakvu temu, prije bi njih predložio nego ove predložene.niels wrote:zoro avenger wrote:A šta je najgore od svega, te kurvetine su predložene, a od Hrvatica nijedna.škutor wrote:nemogu virovat da ovako slabo cijenite četničke pičke
Hrvatice su više fine kurvice i sponzorušice, Srpkinje su vatrene kurvetine, nemaju srama i to priznaju, pa su mi svakako zanimljivije.
Koju da predložim? Vlatku Pokos? Ivanu Knoll? Snježanu Mehun i njene “štićenice”? KGK?
Hrvatice nemaju priču, to ti je, ove rasturile i potopile jednu generaciju reprezentativaca.
Guest- Guest
zoro avenger wrote:Da mi je došlo da otvaram ovakvu temu, prije bi njih predložio nego ove predložene.niels wrote:zoro avenger wrote:A šta je najgore od svega, te kurvetine su predložene, a od Hrvatica nijedna.škutor wrote:nemogu virovat da ovako slabo cijenite četničke pičke
Dobro, nije ti došlo, došlo je meni.
niels-
2021-04-26
Onda si podložan kritikama više nego ovi što komentiraju. A mislim da si spreman za to.niels wrote:zoro avenger wrote:Da mi je došlo da otvaram ovakvu temu, prije bi njih predložio nego ove predložene.niels wrote:zoro avenger wrote:A šta je najgore od svega, te kurvetine su predložene, a od Hrvatica nijedna.škutor wrote:nemogu virovat da ovako slabo cijenite četničke pičke
Dobro, nije ti došlo, došlo je meni.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Merkelica osoba godine-po Timeu.
» Osoba godine u Izraelu, Vladimir Putin
» Financial Times: Osoba godine Sorosh, negativci Trump i Putin!
» Opasnost u Zadru - pet osoba nabolo se na narkomanske igle, najmlađa ima 3 godine
» Plenkovic podnio i službeni zahtjev u EU za promjenom izbornog zakona prije izbora u BiH 2022 godine
» Osoba godine u Izraelu, Vladimir Putin
» Financial Times: Osoba godine Sorosh, negativci Trump i Putin!
» Opasnost u Zadru - pet osoba nabolo se na narkomanske igle, najmlađa ima 3 godine
» Plenkovic podnio i službeni zahtjev u EU za promjenom izbornog zakona prije izbora u BiH 2022 godine
Page 2 of 2