OSOBA GODINE 2022.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tko je osoba godine 2022?
OSOBA GODINE 2022.
Možda i nije običaj, možda malo i kasnim, ali hajmo vidjeti. :)
Ima i (polu)šaljivih kandidata (Musk, reprezentacija), ali blagdansko je doba, pa hajmo se malo i nasmijati.
Mislim da možete glasovati za više kandidata.
Ima i (polu)šaljivih kandidata (Musk, reprezentacija), ali blagdansko je doba, pa hajmo se malo i nasmijati.
Mislim da možete glasovati za više kandidata.
niels-
2021-04-26
Re: OSOBA GODINE 2022.
Niko ne more nadmašiti onoga kome zajednica ploćo gušte, svi ostali is liste rodu za kruh
2014-04-16
Ne razumijem zašto su kandidati i 2 mrtvaca (a možda i više), koji nisu ni živjeli u 2022.-oj godini. Možda je ovo neka zajebancija.
No, svejedno ću glasat.
No, svejedno ću glasat.
Guest- Guest
Supruge srpskih reprezentativaca i taj što krade željezo.
Ne znam ni jedne ni druge, dovoljno da glasam za njih
Ne znam ni jedne ni druge, dovoljno da glasam za njih
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
niels likes this post
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ukro vojnik od stranih bordel od nasih a licemjer godine mi nakon dugo nije crkva vec ovi nasi iz stuttgarta sto placu za odlaskom kune
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne bih cijepao dlaku na pola ali izbor osobe 2022. god. bez najpoznatije osobe u smb obleki na planeti, mi je kao nekada, kaltenberg bez pelinkovca...
Ja sam za njih 28.niels wrote:Pazite, možete glasovati za više njih.
I to s jednim klikom.
BTW, svaka ti čast šta nisi stavio Zelenskog. Znači da nisi liptard kad ti on nije pao na pamet.
Guest- Guest
zoro avenger wrote:Ja sam za njih 28.niels wrote:Pazite, možete glasovati za više njih.
I to s jednim klikom.
BTW, svaka ti čast šta nisi stavio Zelenskog. Znači da nisi liptard kad ti on nije pao na pamet.
Stavio sam generičkog ukrajinskog vojnika. Zelenski je dovoljno promoviran, ne treba mu još i moja anketa.
niels-
2021-04-26
Je li i taj generički ukrajinski vojnik svirao kurcem po klaviru i nosio štikle?niels wrote:zoro avenger wrote:Ja sam za njih 28.niels wrote:Pazite, možete glasovati za više njih.
I to s jednim klikom.
Stavio sam generičkog ukrajinskog vojnika. Zelenski je dovoljno promoviran, ne treba mu još i moja anketa.
Guest- Guest
zoro avenger wrote:Je li i taj generički ukrajinski vojnik svirao kurcem po klaviru i nosio štikle?niels wrote:zoro avenger wrote:Ja sam za njih 28.niels wrote:Pazite, možete glasovati za više njih.
I to s jednim klikom.
Teško vjerovatno.
niels-
2021-04-26
Onda je i teško vjerojatno da si ti liptard.niels wrote:zoro avenger wrote:Je li i taj generički ukrajinski vojnik svirao kurcem po klaviru i nosio štikle?niels wrote:zoro avenger wrote:Ja sam za njih 28.niels wrote:Pazite, možete glasovati za više njih.
I to s jednim klikom.
Teško vjerovatno.
Guest- Guest
niels likes this post
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Merkelica osoba godine-po Timeu.
» Osoba godine u Izraelu, Vladimir Putin
» Financial Times: Osoba godine Sorosh, negativci Trump i Putin!
» Opasnost u Zadru - pet osoba nabolo se na narkomanske igle, najmlađa ima 3 godine
» Plenkovic podnio i službeni zahtjev u EU za promjenom izbornog zakona prije izbora u BiH 2022 godine
» Osoba godine u Izraelu, Vladimir Putin
» Financial Times: Osoba godine Sorosh, negativci Trump i Putin!
» Opasnost u Zadru - pet osoba nabolo se na narkomanske igle, najmlađa ima 3 godine
» Plenkovic podnio i službeni zahtjev u EU za promjenom izbornog zakona prije izbora u BiH 2022 godine
Page 1 of 2