greta vs. meni neki nepoznati bezveznjak 1:0
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: greta vs. meni neki nepoznati bezveznjak 1:0
ljudi neshvaćaju da većina djece kada dođe u odraslu dob je oštećena roba i za većinu njih nema pomoći.catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:
sada će ga malo uhapsit, možda odleži pola godine u zatvoru, još više promocije će dobiti..
i onda koliko sam skužio klinci u srednjim 20tima, koji imaju dioptriju , salo oko struka, rade u McDonaldsu, takvima je ovaj uzor misle da će postati poput njega. jesus
Mislim da su ga već jednom bili hapsili, bio par dana u zatvoru i onda ništa. A gle možda tim klincima upravo treba dam im neko kaže u facu šta treba pa jbt danas ih je strah i telefonirati, živa istina.
fizički i mentalno oštećena. ova korona sama po sebi će oštetiti još dodano velik broj djece, jer na i ovako sjebanu statistiku još više će ih ujebati cijepiva i nošenje brnjica i zaključavanje doma zadnje dvije godine.
a već prije toga velik broj njih je bio oštećen. kemikalije , loša ishrana, siromašna hrana, nedostatak fizičke i socijalne aktivnosti, tik tok trendovi gdje odjedanput trećina razreda se izjasni kao LGBT i da su non binary itd.
i onda će u 25godini kada ih plesne život i depresija, okreniti se ovakvima asevima.. e da čitao da današnje klince roditelji vode na za ruke na prvi razgovor za posao, ma debilizam .,.. čak i u RH situacija postaje sve gora, kaže mi frend koji je vodio borilački klub, klinci koji upisuju, da ih pola nema nikakvu razvijenu motoriku što smo svi mi imali, da su depresivni itd.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
debo = ezek
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:, kaže mi frend koji je vodio borilački klub, klinci koji upisuju, da ih pola nema nikakvu razvijenu motoriku što smo svi mi imali, da su depresivni itd.
To je istina. Jedan plače jer ga je strah stajati na jednoj nozi, drugog je strah skočiti sa stepenice na stepenicu, treći ima neke tikove, četvrti ako mu kažeš da krivo udara doslovno doživi psihički slom...
AssadNaPodmornici likes this post
tip udara kontru feminaci narativu
bice da se za to prasina digla i tako prekonoci posto poznat
bice da se za to prasina digla i tako prekonoci posto poznat
2014-04-19
kasnije skuže da od takvih stvari se ne može živjeti u realnom svijetu, da na poslu ako želiš dobiti minimalac ne prolaze takve stvari, da sa takvim stvarima nećeš dobiti pič*e , e onda se okreću ekstremima.. ili pola završe doslovno kao greta, climate change, lgbt , woke ekipa, ili druga polovica sluša andrew tatea ili petersonacatabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:, kaže mi frend koji je vodio borilački klub, klinci koji upisuju, da ih pola nema nikakvu razvijenu motoriku što smo svi mi imali, da su depresivni itd.
To je istina. Jedan plače jer ga je strah stajati na jednoj nozi, drugog je strah skočiti sa stepenice na stepenicu, treći ima neke tikove, četvrti ako mu kažeš da krivo udara doslovno doživi psihički slom...
AssadNaPodmornici wrote:kasnije skuže da od takvih stvari se ne može živjeti u realnom svijetu, da na poslu ako želiš dobiti minimalac ne prolaze takve stvari
E najbolje mi je na poslu, cura došla s faksa, treba nešto na brzinu provjeriti, nekog nazvati, stvar od 2 min ali ne ona hoće pisati mail, telefon je stress... :D
Ne sićun se više tvoga provoga imena, ali nisi li ti un socijalist ki je godinami piso na forumu ljevičarsku apologetiku?catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:kasnije skuže da od takvih stvari se ne može živjeti u realnom svijetu, da na poslu ako želiš dobiti minimalac ne prolaze takve stvari
E najbolje mi je na poslu, cura došla s faksa, treba nešto na brzinu provjeriti, nekog nazvati, stvar od 2 min ali ne ona hoće pisati mail, telefon je stress... :D
Ti si stvori otu kolegicu, my friend.
2014-04-16
aben wrote:Ne sićun se više tvoga provoga imena, ali nisi li ti un socijalist ki je godinami piso na forumu ljevičarsku apologetiku?
Teško.
aben wrote:Ne sićun se više tvoga provoga imena, ali nisi li ti un socijalist ki je godinami piso na forumu ljevičarsku apologetiku?catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:kasnije skuže da od takvih stvari se ne može živjeti u realnom svijetu, da na poslu ako želiš dobiti minimalac ne prolaze takve stvari
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
stizu ga godineaben wrote:Ne sićun se više tvoga provoga imena, ali nisi li ti un socijalist ki je godinami piso na forumu ljevičarsku apologetiku?catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:kasnije skuže da od takvih stvari se ne može živjeti u realnom svijetu, da na poslu ako želiš dobiti minimalac ne prolaze takve stvari
i sowell je bio komunist kadje bio mlad
evoluiro za razliku recimo od debe koji je zakrzljo
2014-04-19
debilima ne treba medicina. greta je klasični debil, down sindrom.catabbath wrote:debotoijusto wrote: Greta vjerojatno negdje leži urokana psihofarmacima.
jedina dobra stvar koju je trump napravio bio je prekid gretinog govora.
2014-12-30
Sowell i jo razumimo zablude ke smo gajili, a upravo na to sun i ciljo, ne na roast korisnika.prckov wrote:stizu ga godineaben wrote:Ne sićun se više tvoga provoga imena, ali nisi li ti un socijalist ki je godinami piso na forumu ljevičarsku apologetiku?catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:kasnije skuže da od takvih stvari se ne može živjeti u realnom svijetu, da na poslu ako želiš dobiti minimalac ne prolaze takve stvari
i sowell je bio komunist kadje bio mlad
evoluiro za razliku recimo od debe koji je zakrzljo
Jer, inače smo osuđeni na ponavljanje pogrješaka. Svaki put ka ubuduće neko digne glos za besplatne fakultete i da znanje nije roba, moro znati da to vodi ka slanju e maila zbog stresa od telefona...
2014-04-16
Tip je sve, samo ne ljiga. Iskren je i govori ono što misli, to jest da žena mora biti poslušna i podređena muškarcu. To što je nedavno prešao na islam mu u Rumunjskoj sigurno nije plus.marcellus wrote:Iz principa podržavam svakog tko je protiv Grete, iako je lik ljiga
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
To je onaj koji je špranjio Mikhailu. Jel' ti sad jasno?AssadNaPodmornici wrote:tko je taj andrew tate i zašto index non stop piše po njemu.
2021-06-05
Jači je to desničar koji nije čuo za Tateadijagram wrote:Iskreno, nikad cuo za tog tipa.AssadNaPodmornici wrote:tko je taj andrew tate i zašto index non stop piše po njemu.
evo zaustavi prosječnog hrvata , dakle od 18 do 60godina i pitaj ga tko je andrew tate , 99.9% ljudi nikada nije čulo za njega, a ovi poput mene 0.01% su čuli jer pišu mediji?
po čemu je taj lik bitan, da mediji prenose svađu njega i one cure oštećenog zdravlja ?
Nije poznat kao ivana knol, mali blum ili slicni.
2021-06-05
Vidi se kako ih pratiš kad nisi za njega čuo.AssadNaPodmornici wrote:... ja koji pratim strane medije ...catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:tko je taj andrew tate i zašto index non stop piše po njemu.
Pa kao toksični muškaraca koji je kontra sužbenog narativa pa zato. Da je išao u seks turizam u Tajland kao Babić ili kupovati dicu po Africi bio bi progresivni Bog. Ovako je kako silovatelj iako mu se sponze doslovno nude. Evo ove sezone je jebavao domaće influencerice u splitskom akvatoriju :)
2021-06-05
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jadranka Kosor:'Sanader je znao primiriti radikalno krilo HDZ-a,meni to nije uspjelo a neki su mi govorili nakon Sanadera,što ti još radiš u HDZ-u'
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Nepoznati počinitelj
» Greta
» Nepoznati lopov htio opljačkati vilu Zdravka Mamića
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Nepoznati počinitelj
» Greta
» Nepoznati lopov htio opljačkati vilu Zdravka Mamića
Page 2 of 2