ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

greta vs. meni neki nepoznati bezveznjak 1:0

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

greta vs. meni neki nepoznati bezveznjak 1:0 Empty greta vs. meni neki nepoznati bezveznjak 1:0

Post by debotoijusto 30/12/2022, 10:09

KONTROVERZNI influencer Andrew Tate,uhićen je u četvrtak u Rumunjskoj, i to nakon što je slučajno otkrio svima gdje se nalazi u videu u kojem je vrijeđao švedsku aktivisticu, Gretu Thunberg, a odala ga je kutija pizze.
Tate je prije nekoliko dana napao Thunberg preko Twittera, a nakon što mu se Greta narugala, objavio je video u kojem ju je dodatno vrijeđao i pritom napravio kardinalnu pogrešku. Tate, kojeg policija traži zbog optužbi da je sudjelovao u udruživanju u zločinačku skupinu radi trgovine ljudima i seksualnog iskorištavanja žena, u jednom trenutku na snimci govori da mu se donese pizza, a ispalo je da je riječ o Jerry's pizzeriji, koja djeluje na području Bukurešta.

Policija je znala da Tate ima rezidenciju u glavnom gradu Rumunjske, ali se on vješto skrivao i nikada ga nisu uspjeli pronaći tamo, a nisu imali pojma ni da je Tate u tom trenutku bio u Rumunjskoj. No odala ga je pizza i policija mu je vrlo brzo izvršila raciju u rezidenciji. Tamo su proveli pet sati i na koncu odveli Tatea i njegova brata Tristana u pritvor.
Braća će tamo ostati 24 sata, a javio se i njihov glasnogovornik. "Ne možemo govoriti o detaljima i zašto su braća uhićena, ali možemo reći da Andrew i Tristan Tate imaju golemo poštovanje prema rumunjskim vlastima i pomoći će u istrazi koliko god mogu", rekao je glasnogovornik, prenosi Daily Mail.

https://www.index.hr/magazin/clanak/policija-pronasla-tatea-zahvaljujuci-greti-thunberg-i-kutiji-pizze/2425052.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

greta vs. meni neki nepoznati bezveznjak 1:0 Empty Re: greta vs. meni neki nepoznati bezveznjak 1:0

Post by debotoijusto 30/12/2022, 10:10

ZLOGLASNI influencer Andrew Tate okomio se prije nekoliko dana na švedsku aktivisticu Gretu Thunberg na svom Twitteru, ali vjerojatno nije očekivao da će mu ona uzvratiti.
Tate je u prvom tweetu objavio dio popisa svojih automobila i tražio od Grete da mu da svoju adresu e-pošte kako bi joj poslao cijeli popis. "Zdravo, Greta. Ja imam 33 automobila. Imam Bugattija, dva Ferrarija i to je tek početak. Daj mi svoju adresu e-pošte da ti pošaljem ostatak, kao i specifikacije koliko zagađuju okoliš", napisao je Tate.
Međutim, vjerojatno nije očekivao da će mu Greta odgovoriti i još mu se k tome narugati. "Da, molim te, prosvijetli me. Pošalji na smalldickenergy@getalife.com", napisala je Greta.

greta vs. meni neki nepoznati bezveznjak 1:0 C209da88-8fa5-4217-b675-0a06a6621468
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

greta vs. meni neki nepoznati bezveznjak 1:0 Empty Re: greta vs. meni neki nepoznati bezveznjak 1:0

Post by debotoijusto 30/12/2022, 10:17

ŠVEDSKA aktivistica Greta Thunberg dodatno je ismijala kontroverznog influencera optuženog za silovanje i trgovinu ljudima Andrewa Tatea nakon što je pomoću kutije od pizze lociran i uhićen u Rumunjskoj.
"Eto, to se dogodi kad ne recikliraš kutije od pizze", napisala je Greta na Twitteru. 

:tu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by catabbath 30/12/2022, 10:21

debotoijusto wrote:ŠVEDSKA aktivistica Greta Thunberg dodatno je ismijala kontroverznog influencera optuženog za silovanje i trgovinu ljudima Andrewa Tatea nakon što je pomoću kutije od pizze lociran i uhićen u Rumunjskoj.
"Eto, to se dogodi kad ne recikliraš kutije od pizze", napisala je Greta na Twitteru. 

Meni je fascinantno kako vi mislite da to Greta piše.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by marcellus 30/12/2022, 10:24

Iz principa podržavam svakog tko je protiv Grete, iako je lik ljiga

2014-04-16

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 30/12/2022, 10:26

tko je taj andrew tate i zašto index non stop piše po njemu.

evo zaustavi prosječnog hrvata , dakle od 18 do 60godina i pitaj ga tko je andrew tate , 99.9% ljudi nikada nije čulo za njega, a ovi poput mene 0.01% su čuli jer pišu mediji?

po čemu je taj lik bitan, da mediji prenose svađu njega i one cure oštećenog zdravlja ?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 30/12/2022, 10:28

AssadNaPodmornici wrote:tko je taj andrew tate i zašto index non stop piše po njemu.

evo zaustavi prosječnog hrvata , dakle od 18 do 60godina i pitaj ga tko je andrew tate , 99.9% ljudi nikada nije čulo za njega, a ovi poput mene 0.01% su čuli jer pišu mediji?

po čemu je taj lik bitan, da mediji prenose svađu njega i one cure oštećenog zdravlja ?
Iskreno, nikad cuo za tog tipa.

Nije poznat kao ivana knol, mali blum ili slicni.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by catabbath 30/12/2022, 10:28

AssadNaPodmornici wrote:tko je taj andrew tate i zašto index non stop piše po njemu.

Pa kao toksični muškaraca koji je kontra sužbenog narativa pa zato. Da je išao u seks turizam u  Tajland kao Babić ili kupovati dicu po Africi bio bi progresivni Bog. Ovako je kako silovatelj iako mu se sponze doslovno nude. Evo ove sezone je jebavao domaće influencerice u splitskom akvatoriju :)

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 30/12/2022, 10:31

catabbath wrote:

Pa kao toksični muškaraca koji je kontra sužbenog narativa pa zato. Da je išao u seks turizam u  Tajland kao Babić ili kupovati dicu po Africi bio bi progresivni Bog. Ovako je kako silovatelj iako mu se sponze doslovno nude. Evo ove sezone je jebavao domaće influencerice u splitskom akvatoriju :)
baš u jednoj grupi gdje su skiperi sada pišu o tome hahaha. mislim evo dok ga index nije počeo gurati, nitko pojma nije imao za njega. ja koji pratim strane medije , nisam imao pojma, jer nitko za njega pojma nije imao niti u americi. zadnjih par mjeseci počeli u USA o njemu evo sada i index.

asu su stvorili publiku i lik će jebavati još više na račun indexa i drugih.

debil on, debili sa indexa i debilna greta. baš su lipi trio

2018-06-14

Back to top Go down

Post by catabbath 30/12/2022, 10:33

AssadNaPodmornici wrote:
catabbath wrote:

baš u jednoj grupi gdje su skiperi sada pišu o tome hahaha.  mislim evo dok ga index nije počeo gurati, nitko pojma nije imao za njega.  ja koji pratim strane medije , nisam imao pojma, jer nitko za njega pojma nije imao niti u americi. zadnjih par mjeseci počeli u USA o njemu evo sada i index.

asu su stvorili publiku i lik će jebavati još više na račun indexa i drugih.

debil on, debili sa indexa i debilna greta. baš su lipi trio

A u principu kancelali su ga svuda zbog toksične muškosti. A u biti govori klincima da ne budu pičkice, da manje drkaju i više jebavaju i da  se obogate. Onda se index ekipa kao Debo zgražaju :)

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 30/12/2022, 10:34

da ispada da lik kao "daje savjete" onim luzerima.

as iz nekoga rzaloga ima para, kao dan bilzerian i jebava na račun toga. dan bilzerian jebava na račun para svoga oca, i sada takvi daju savjet nekom seksualno frustriranu liku od 20godina, dioptrijom -5, salom oko struka koji radi u MC kako da sredi život i da živi poput njih.
lol. i uzmaju pare.

e da koliko sam skužio za njega nitko nije imao pojma dok ga nisu reklamirali po medijima

2018-06-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 30/12/2022, 10:36

catabbath wrote:
debotoijusto wrote:ŠVEDSKA aktivistica Greta Thunberg dodatno je ismijala kontroverznog influencera optuženog za silovanje i trgovinu ljudima Andrewa Tatea nakon što je pomoću kutije od pizze lociran i uhićen u Rumunjskoj.

Meni je fascinantno kako vi mislite da to Greta piše.
da je grlic radman napisao dao bi + no dobro to sam ja 
sad 3x puj puj i na ispovid popodne za uporabu ovog bezveznjaka iz HDZ kao primjer
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by catabbath 30/12/2022, 10:37

AssadNaPodmornici wrote:da ispada da lik kao "daje savjete" onim luzerima.

as iz nekoga rzaloga ima para, kao dan bilzerian i jebava na račun toga. dan bilzerian jebava na račun para svoga oca, i sada takvi daju savjet nekom seksualno frustriranu liku od 20godina, dioptrijom -5, salom oko struka koji radi u MC kako da sredi život i da živi poput njih.
lol. i uzmaju pare.  

e da koliko sam skužio za njega nitko nije imao pojma dok ga nisu reklamirali po medijima

Bio je prije kancelanja  video u kojem  objašnjava  kako se obogatio. Ugl nakon kickboksanja se bacio u neke mutne vode. Kaže da mu je živiti u Rumunjskoj bolje nego u Britaniji jer je u Ruminjskoj korupcija dostupna pa i malom čoviku dok je u Britaniji rezervirana za elitu :D

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by catabbath 30/12/2022, 10:39

debotoijusto wrote:da je grlic radman napisao dao bi + no dobro to sam ja 
sad 3x puj puj i na ispovid popodne za uporabu ovog bezveznjaka iz HDZ kao primjer

Debo, prilično je poznata stvar da tim profilima upravljaju timovi iz PR agencija. Greta vjerojatno negdje leži urokana psihofarmacima.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 30/12/2022, 10:41

catabbath wrote:
AssadNaPodmornici wrote:da ispada da lik kao "daje savjete" onim luzerima.

lol. i uzmaju pare.  

Bio je prije kancelanja  video u kojem  objašnjava  kako se obogatio. Ugl nakon kickboksanja se bacio u neke mutne vode. Kaže da mu je živiti u Rumunjskoj bolje nego u Britaniji jer je u Ruminjskoj korupcija dostupna pa i malom čoviku dok je u Britaniji rezervirana za elitu :D

budala se hvali korupcijom, a rumunji posebno napaljeni na korupciju zadnjih par godina, hapse sve redom i nema izvlačenja kao kod naših HDZovaca da im se sudi 10godina pa uđe u zastaru.

ukratko lik je bio neki boksač, bacio se kao većina boksača u neki kriminal, i na račun toga kao i svi drugi krimosi dobro jebava, i samo drugi drže jezik za zubima, ovaj ide prodavati priče, i onda index i zapadni "indexi" od njega stvore neku figuru koja dobije milijune i milijune followera i na račun toga počinje i zarađivati još i više.

i onda se as svađa sa gretom, di ćeš bolje za još više promcije.
sada će ga malo uhapsit, možda odleži pola godine u zatvoru, još više promocije će dobiti..
i onda koliko sam skužio klinci u srednjim 20tima, koji imaju dioptriju , salo oko struka, rade u McDonaldsu, takvima je ovaj uzor misle da će postati poput njega. jesus

2018-06-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 30/12/2022, 10:43

catabbath wrote:

Debo, prilično je poznata stvar da tim profilima upravljaju timovi iz PR agencija. Greta vjerojatno negdje leži urokana psihofarmacima.

a unda dobro , pr agecija greta Vs. pr agencija bezveznjak 1:0  ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by catabbath 30/12/2022, 10:45

AssadNaPodmornici wrote:
sada će ga malo uhapsit, možda odleži pola godine u zatvoru, još više promocije će dobiti..
i onda koliko sam skužio klinci u srednjim 20tima, koji imaju dioptriju , salo oko struka, rade u McDonaldsu, takvima je ovaj uzor misle da će postati poput njega. jesus

Mislim da su ga već jednom bili hapsili, bio par dana u zatvoru i onda ništa. A gle možda tim klincima upravo treba dam im neko kaže u facu šta treba pa jbt danas  ih je strah i telefonirati, živa istina.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by catabbath 30/12/2022, 10:46

debotoijusto wrote:a unda dobro , pr agecija greta Vs. pr agencija bezveznjak 1:0  ;)

Gerila marketing. Lik će to dobro unovčiti, vjerojatno je upravo stekao još više followera.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by dijagram 30/12/2022, 10:49

catabbath wrote:

Greta koristi samo lijekove sa ekoloski uzgojenim tvarima.

Cisto da se ne zaboravi vaznost ocuvanja zdravlja i naseg planeta.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 30/12/2022, 10:49

catabbath wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

Mislim da su ga već jednom bili hapsili, bio par dana u zatvoru i onda ništa. A gle možda tim klincima upravo treba dam im neko kaže u facu šta treba pa jbt danas  ih je strah i telefonirati, živa istina.
ljudi neshvaćaju da većina djece kada dođe u odraslu dob je oštećena roba i za većinu njih nema pomoći.

fizički i mentalno oštećena. ova korona sama po sebi će oštetiti još dodano velik broj djece, jer na i ovako sjebanu statistiku još više će ih ujebati cijepiva i nošenje brnjica i zaključavanje doma zadnje dvije godine.
a već prije toga velik broj njih je bio oštećen. kemikalije , loša ishrana, siromašna hrana, nedostatak fizičke i socijalne aktivnosti, tik tok trendovi gdje odjedanput trećina razreda se izjasni kao LGBT i da su non binary itd.

i onda će u 25godini kada ih plesne život i depresija, okreniti se ovakvima asevima.. e da čitao da današnje klince roditelji vode na za ruke na prvi razgovor za posao, ma debilizam .,.. čak i u RH situacija postaje sve gora, kaže mi frend koji je vodio borilački klub, klinci koji upisuju, da ih pola nema nikakvu razvijenu motoriku što smo svi mi imali, da su depresivni itd.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics