Kršćani i nekršćani,ujedinimo se!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kršćani i nekršćani,ujedinimo se!
Iako se koljemo godinama,,7,8 .9. neznam već koliko,mislim da je u duši dobar čovjek!No,po meni,slijedi zlo naučavanje,pitanje je što će to od njega napraviti!Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Ali da je samouvjeren,samodopadan,je.I ne kuži da to u duhovnosti smeta,,bar u našoj,kršćanskoj!Neznam kod njih okultista,,možda je to poželjno!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Malo skromnosti mu ne bi falilo. I kućnog odgoja. Kao i još nekima ovdje.Patriot_1 wrote:Iako se koljemo godinama,,7,8 .9. neznam već koliko,mislim da je u duši dobar čovjek!No,po meni,slijedi zlo naučavanje,pitanje je što će to od njega napraviti!Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Ali da je samouvjeren,samodopadan,je.I ne kuži da to u duhovnosti smeta,,bar u našoj,kršćanskoj!Neznam kod njih okultista,,možda je to poželjno!
Trinity-
2014-04-17
Svi mi to radimo tu, bez iznimke. Što bi inače bila svrha forumašenja?Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Guest- Guest
Možda rasprava bez vrijeđanja, omalovažavanja, diranja tuđih svetinja, poštivanje tuđih vjerovanja i uvjerenja...von_Starhemberg wrote:Svi mi to radimo tu, bez iznimke. Što bi inače bila svrha forumašenja?Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Ima još, slobodno nastavi niz...
Trinity-
2014-04-17
Sve to sublimiraj u pojam ljudska narav i odgovor je tu...Trinity wrote:Možda rasprava bez vrijeđanja, omalovažavanja, diranja tuđih svetinja, poštivanje tuđih vjerovanja i uvjerenja...von_Starhemberg wrote:Svi mi to radimo tu, bez iznimke. Što bi inače bila svrha forumašenja?Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Guest- Guest
Znam ja odgovor. Znaš ga i ti. I mislim da se ne razlikuju puno.von_Starhemberg wrote:Sve to sublimiraj u pojam ljudska narav i odgovor je tu...Trinity wrote:Možda rasprava bez vrijeđanja, omalovažavanja, diranja tuđih svetinja, poštivanje tuđih vjerovanja i uvjerenja...von_Starhemberg wrote:Svi mi to radimo tu, bez iznimke. Što bi inače bila svrha forumašenja?Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Trinity-
2014-04-17
Valjda.Trinity wrote:Znam ja odgovor. Znaš ga i ti. I mislim da se ne razlikuju puno.von_Starhemberg wrote:Sve to sublimiraj u pojam ljudska narav i odgovor je tu...Trinity wrote:Možda rasprava bez vrijeđanja, omalovažavanja, diranja tuđih svetinja, poštivanje tuđih vjerovanja i uvjerenja...von_Starhemberg wrote:Svi mi to radimo tu, bez iznimke. Što bi inače bila svrha forumašenja?Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Guest- Guest
Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Uvjeriti kao kršćani ili samo ispraviti iznešene laži?
Reci mi, od kada jedna grupacija ima većeg prava nego bilo koja druga ili to možda malo licemjerje izlazi iz tebe?
2014-04-29
Trinity wrote:Možda rasprava bez vrijeđanja, omalovažavanja, diranja tuđih svetinja, poštivanje tuđih vjerovanja i uvjerenja...von_Starhemberg wrote:Svi mi to radimo tu, bez iznimke. Što bi inače bila svrha forumašenja?Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Aha, znači samo jedna strana ima pravo na vlastito mišljenje ali isto tako od kada jedna strana kad vrijeđa, ne poštuje druge i njihova uvjerenja je ok, ali kad se vrati istom mjerom onda je to krivo?
Trebam li možda malo o tebi? Mislim da bi se posramila vlastitih rječi i djela...
2014-04-29
Reci ti meni,,,jesu li se tvoji organizirali?Pomažu li?Sefirot wrote:Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Reci mi, od kada jedna grupacija ima većeg prava nego bilo koja druga ili to možda malo licemjerje izlazi iz tebe?
2014-04-30
Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Pitanje za oboje... gdje sam naveo da mislim da sam najpametniji? I gdje i kakvim to "svim silama" se trudim uvjeriti i što ostale?
Ako nemate argumente da to potvrdite, to se onda može okarakterizirati samo kao gnjusna laž, profiliranje (zabranjeno pravilima ako se ne varam) i da ne nastavljam..
2014-04-29
Trinity wrote:Malo skromnosti mu ne bi falilo. I kućnog odgoja. Kao i još nekima ovdje.Patriot_1 wrote:Iako se koljemo godinama,,7,8 .9. neznam već koliko,mislim da je u duši dobar čovjek!No,po meni,slijedi zlo naučavanje,pitanje je što će to od njega napraviti!Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Meni ili vama?
2014-04-29
Patriot_1 wrote:Reci ti meni,,,jesu li se tvoji organizirali?Pomažu li?Sefirot wrote:Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
da, kao ljudi jer ne gledaju razlike kao ti..... imaš li još koje pitanje?
2014-04-29
Ne moraš ti to naglasiti,ali to je vidljivo!Kad se oslobodiš sebe,svoje samouvjerenostisamodopadnosti,bu neš od tebe!Malo skromnosti nebi škodilo!Sefirot wrote:Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Pitanje za oboje... gdje sam naveo da mislim da sam najpametniji? I gdje i kakvim to "svim silama" se trudim uvjeriti i što ostale?
Ako nemate argumente da to potvrdite, to se onda može okarakterizirati samo kao gnjusna laž, profiliranje (zabranjeno pravilima ako se ne varam) i da ne nastavljam..
2014-04-30
Kao udruge,organizacije,kao društvo?Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Reci ti meni,,,jesu li se tvoji organizirali?Pomažu li?Sefirot wrote:Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
2014-04-30
Ne vidim što je krivo rečeno. Zašto se ovdje osjećaš prozvanim?Sefirot wrote:Trinity wrote:Možda rasprava bez vrijeđanja, omalovažavanja, diranja tuđih svetinja, poštivanje tuđih vjerovanja i uvjerenja...von_Starhemberg wrote:Svi mi to radimo tu, bez iznimke. Što bi inače bila svrha forumašenja?Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Aha, znači samo jedna strana ima pravo na vlastito mišljenje ali isto tako od kada jedna strana kad vrijeđa, ne poštuje druge i njihova uvjerenja je ok, ali kad se vrati istom mjerom onda je to krivo?
Trebam li možda malo o tebi? Mislim da bi se posramila vlastitih rječi i djela...
Trinity-
2014-04-17
Skočiš na svaku riječ koju napiše kršćanin. Pa si tako pilio i oko naslova ove teme.Sefirot wrote:Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
A za ovo drugo, ponašaš se kao uvrijeđena frajla i prijetiš i to tako opako da sam mislila da će mi policija lupati na vrata u gluho doba noći.
Uf, neš ti velike stvari od škrabanja po forumu... Previše to ozbiljno shvaćaš...
Meni to dođe kao odmak od posla, protratim malo vrijeme (što mi baš nije pametno)...
Trinity-
2014-04-17
Patriot_1 wrote:Ne moraš ti to naglasiti,ali to je vidljivo!Kad se oslobodiš sebe,svoje samouvjerenostisamodopadnosti,bu neš od tebe!Malo skromnosti nebi škodilo!Sefirot wrote:Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
jesi li se pat pogledao u ogledalo možda jer si samo sebe ovdje opisao. to što pripisuješ meni je samo tvoj bijes i jad što nemaš niti jedan razuman odgovor na bilo koje pitanje koje ti je postavljeno te zbog očitog, na žalost slabijeg obrazovanja i punine predrasuda.
znaš koja je razlika između mene i tebe? ti se namećeš i ne poštuješ individualnost što se pokazalo mnogo puta kako tekstovima tako i tvojim riječima "za mene je...", "ja tako kažem" itd itd itd, kao da si neki autoritet, a zapravo autoriteta nemaš nad nikim i to te frustrira.
i, s oproštenjem, bez uvrede, o čitanju bez razumjevanja. raciju, razumu i logici te sjećanju da i ne govorim....
2014-04-29
Patriot_1 wrote:Kao udruge,organizacije,kao društvo?Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Reci ti meni,,,jesu li se tvoji organizirali?Pomažu li?Sefirot wrote:Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
odgovorio sam ti. kao ljudi, kako sami tako i kroz već formirane organizacije. Čemu stvarati organizaciju i trošiti vrijeme kad se može individualno ili kroz već postojeće.
Samo kao izravan primjer, jedna moja Sstra je sama otišla u slavoniju pomoći koliko može...
2014-04-29
Trinity wrote:Ne vidim što je krivo rečeno. Zašto se ovdje osjećaš prozvanim?Sefirot wrote:Trinity wrote:Možda rasprava bez vrijeđanja, omalovažavanja, diranja tuđih svetinja, poštivanje tuđih vjerovanja i uvjerenja...von_Starhemberg wrote:Svi mi to radimo tu, bez iznimke. Što bi inače bila svrha forumašenja?Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
tko je ovdje lud?
Ti sama me osobno prozivaš, vas dvoje širite laži i klevetu (koja je zakonski kažnjiva, toliko da samo znaš) i onda na kraju pitaš što je krivo rečeno i zašto se osjećam prozvanim???
crvenim slovima je izravno prozivanje
pa ti sad sama malo razmisli...
Interesantno kako se osjećaš ti i slični prozvani kada se KRITIZIRA (uzmi rječnik stranih riječi i potraži razliku između pojma kritika i pojma vrijeđane) religijska zajednica, a ne vi izravno. Interesantno je i da se jednako ne postaviš, ako te smetaju takve stvari, kad se to radi nekršćanima. To se zove licemjerje. I ne trebaš ovo uzeti preosobno. Hoćemo pogledati statistički tko zaista koga terorizira i tko ima kakve otvorene teme i tko više trola? Nema problema, ali se pitam kakav će tada biti tvoj odgovor...
2014-04-29
Al' si se zapjenio po običaju.Sefirot wrote:Trinity wrote:Ne vidim što je krivo rečeno. Zašto se ovdje osjećaš prozvanim?Sefirot wrote:Trinity wrote:Možda rasprava bez vrijeđanja, omalovažavanja, diranja tuđih svetinja, poštivanje tuđih vjerovanja i uvjerenja...von_Starhemberg wrote:Svi mi to radimo tu, bez iznimke. Što bi inače bila svrha forumašenja?Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
tko je ovdje lud?
Ti sama me osobno prozivaš, vas dvoje širite laži i klevetu (koja je zakonski kažnjiva, toliko da samo znaš) i onda na kraju pitaš što je krivo rečeno i zašto se osjećam prozvanim???
crvenim slovima je izravno prozivanje
pa ti sad sama malo razmisli...
Interesantno kako se osjećaš ti i slični prozvani kada se KRITIZIRA (uzmi rječnik stranih riječi i potraži razliku između pojma kritika i pojma vrijeđane) religijska zajednica, a ne vi izravno. Interesantno je i da se jednako ne postaviš, ako te smetaju takve stvari, kad se to radi nekršćanima. To se zove licemjerje. I ne trebaš ovo uzeti preosobno. Hoćemo pogledati statistički tko zaista koga terorizira i tko ima kakve otvorene teme i tko više trola? Nema problema, ali se pitam kakav će tada biti tvoj odgovor...
Inače, možeš mi staviti soli na rep. Spajam se preko proxyja. Svog vlastitog.
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kršćani su i vjernici i"praznovjernici!"
» ujedinimo se, da ne zavrsimo kao srbi, hrvati i muslimani
» Hrvati,veliki kršćani!
» Zašto kršćani svjedoče o Kristu?
» Koliko kršćani imaju bogova??
» ujedinimo se, da ne zavrsimo kao srbi, hrvati i muslimani
» Hrvati,veliki kršćani!
» Zašto kršćani svjedoče o Kristu?