Kršćani i nekršćani,ujedinimo se!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kršćani i nekršćani,ujedinimo se!
Ljudi su ostali bez ičega.Nemaju hrane,nemaju odjeće,nemaju novca,,osim što zovete (vjerujem da da) 060 90 11 složite u pakete posebno hranu(osnovne namirnice) robu (ma svi imamo po ormarima robe koju nikad nismo nosili ili smo nosili rijetko),,dakle nije nam nužana,,odnesimo to u najbliže centre,,bilo da su državne humanitarne organizacije,crkve ili džamije,i šeljimo tim jadnim ljudima!Pišem vam to kao apel jer sam i sam odlučio osim poziva učiniti i nešto više!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Re: Kršćani i nekršćani,ujedinimo se!
Ajmo,,think obout this!Patriot_1 wrote:Ljudi su ostali bez ičega.Nemaju hrane,nemaju odjeće,nemaju novca,,osim što zovete (vjerujem da da) 060 90 11 složite u pakete posebno hranu(osnovne namirnice) robu (ma svi imamo po ormarima robe koju nikad nismo nosili ili smo nosili rijetko),,dakle nije nam nužana,,odnesimo to u najbliže centre,,bilo da su državne humanitarne organizacije,crkve ili džamije,i šeljimo tim jadnim ljudima!Pišem vam to kao apel jer sam i sam odlučio osim poziva učiniti i nešto više!
2014-04-30
Treba pomoći, donirao sam novca i odjeće koliko sam mogao.
Guest- Guest
u ovom konkretnom slučaju sam pomogao premalo, točnije ništa...mrljav sam....to ćemo popravit.
Lijepo pat što se trudiš potaknut...vjerojatno i uspjevaš...
Lijepo pat što se trudiš potaknut...vjerojatno i uspjevaš...
genitalni_herpes-
2014-04-11
Patriot_1 wrote:Ljudi su ostali bez ičega.Nemaju hrane,nemaju odjeće,nemaju novca,,osim što zovete (vjerujem da da) 060 90 11 složite u pakete posebno hranu(osnovne namirnice) robu (ma svi imamo po ormarima robe koju nikad nismo nosili ili smo nosili rijetko),,dakle nije nam nužana,,odnesimo to u najbliže centre,,bilo da su državne humanitarne organizacije,crkve ili džamije,i šeljimo tim jadnim ljudima!Pišem vam to kao apel jer sam i sam odlučio osim poziva učiniti i nešto više!
Slažem se osim sa naslovom jer je, oprosti patriote, glup. Zašto? zato što je realnije napisati "Ljudi, ujedinimo se i pomozimo" nego opet raditi razlike navodeći "Kršćani i nekršćani,ujedinimo se!" pošto su i kršćani i nekršćani prvenstveno ljudi...
mislim da su svi, koliko su mogli, pomogli.
2014-04-29
Nije glup,jer uglavnom nismo složni inače,pa sad u ovoj prigodi,budimo!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Ljudi su ostali bez ičega.Nemaju hrane,nemaju odjeće,nemaju novca,,osim što zovete (vjerujem da da) 060 90 11 složite u pakete posebno hranu(osnovne namirnice) robu (ma svi imamo po ormarima robe koju nikad nismo nosili ili smo nosili rijetko),,dakle nije nam nužana,,odnesimo to u najbliže centre,,bilo da su državne humanitarne organizacije,crkve ili džamije,i šeljimo tim jadnim ljudima!Pišem vam to kao apel jer sam i sam odlučio osim poziva učiniti i nešto više!
Slažem se osim sa naslovom jer je, oprosti patriote, glup. Zašto? zato što je realnije napisati "Ljudi, ujedinimo se i pomozimo" nego opet raditi razlike navodeći "Kršćani i nekršćani,ujedinimo se!" pošto su i kršćani i nekršćani prvenstveno ljudi...
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Nije glup,jer uglavnom nismo složni inače,pa sad u ovoj prigodi,budimo!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Ljudi su ostali bez ičega.Nemaju hrane,nemaju odjeće,nemaju novca,,osim što zovete (vjerujem da da) 060 90 11 složite u pakete posebno hranu(osnovne namirnice) robu (ma svi imamo po ormarima robe koju nikad nismo nosili ili smo nosili rijetko),,dakle nije nam nužana,,odnesimo to u najbliže centre,,bilo da su državne humanitarne organizacije,crkve ili džamije,i šeljimo tim jadnim ljudima!Pišem vam to kao apel jer sam i sam odlučio osim poziva učiniti i nešto više!
mislim da činjenice u pomoći govore da se nije radilo tko je srbin, hrvat ili bosanac niti je bilo pitanje tko je musliman, kršćanin-rimokatolik ili pravoslavac, gnostik, ateist ili pagan... pomoć je činjenično bila iznad tih stvari i to mi je posebno drago jer to cijelo vrijeme i promićem...samo zato sam rekao da je naslov bzvz. Shvati, svi smo ljudi i pomažemo ljudima kao ljudi, individue, a ne kao ovi ili oni sa nekim razlikama jer bi u tom slućaju bilo .... ti su na čamcu a ja u vodi i ti mene pitaš "jesi li kršćanin ili nešto drugo". Iskreno, patriote, mislim, zapravo siguran sam da to ne bi pitao. Razmisli sam... da li bi mene kao okultista, mistika, gnostika u tom slućaju pitao što sam ili bi pomogao čovjeku bratu kao takvom. Ili bi me možda pustio da se utopim? Mislim da znam odgovor, a mislim da znaš i sam.
To nas Patriote, čini ljudima...
2014-04-29
Pa ovo je bio dobar poziv,,,ajmo mi razjedinjeni ,inače,ujediniti se u pomaganju ljudima ma koji bili!Što ti sad laprdaš?Tražiš dlaku u jajetu?Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Nije glup,jer uglavnom nismo složni inače,pa sad u ovoj prigodi,budimo!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Ljudi su ostali bez ičega.Nemaju hrane,nemaju odjeće,nemaju novca,,osim što zovete (vjerujem da da) 060 90 11 složite u pakete posebno hranu(osnovne namirnice) robu (ma svi imamo po ormarima robe koju nikad nismo nosili ili smo nosili rijetko),,dakle nije nam nužana,,odnesimo to u najbliže centre,,bilo da su državne humanitarne organizacije,crkve ili džamije,i šeljimo tim jadnim ljudima!Pišem vam to kao apel jer sam i sam odlučio osim poziva učiniti i nešto više!
mislim da činjenice u pomoći govore da se nije radilo tko je srbin, hrvat ili bosanac niti je bilo pitanje tko je musliman, kršćanin-rimokatolik ili pravoslavac, gnostik, ateist ili pagan... pomoć je činjenično bila iznad tih stvari i to mi je posebno drago jer to cijelo vrijeme i promićem...samo zato sam rekao da je naslov bzvz. Shvati, svi smo ljudi i pomažemo ljudima kao ljudi, individue, a ne kao ovi ili oni sa nekim razlikama jer bi u tom slućaju bilo .... ti su na čamcu a ja u vodi i ti mene pitaš "jesi li kršćanin ili nešto drugo". Iskreno, patriote, mislim, zapravo siguran sam da to ne bi pitao. Razmisli sam... da li bi mene kao okultista, mistika, gnostika u tom slućaju pitao što sam ili bi pomogao čovjeku bratu kao takvom. Ili bi me možda pustio da se utopim? Mislim da znam odgovor, a mislim da znaš i sam.
Pozivam kršćane da pomognu nekršćanima,nekršćane da pomognu kršćanima,,bar je tu sve jasno!I sad,umjesto pohvale,,ti sereš!
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Pa ovo je bio dobar poziv,,,ajmo mi razjedinjeni ,inače,ujediniti se u pomaganju ljudima ma koji bili!Što ti sad laprdaš?Tražiš dlaku u jajetu?Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Nije glup,jer uglavnom nismo složni inače,pa sad u ovoj prigodi,budimo!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Ljudi su ostali bez ičega.Nemaju hrane,nemaju odjeće,nemaju novca,,osim što zovete (vjerujem da da) 060 90 11 složite u pakete posebno hranu(osnovne namirnice) robu (ma svi imamo po ormarima robe koju nikad nismo nosili ili smo nosili rijetko),,dakle nije nam nužana,,odnesimo to u najbliže centre,,bilo da su državne humanitarne organizacije,crkve ili džamije,i šeljimo tim jadnim ljudima!Pišem vam to kao apel jer sam i sam odlučio osim poziva učiniti i nešto više!
Pozivam kršćane da pomognu nekršćanima,nekršćane da pomognu kršćanima,,bar je tu sve jasno!I sad,umjesto pohvale,,ti sereš!
Ne serem patriote. Ti si počeo prvi razdvajati ljude i to samim naslovom teme.... a onda mene optužuješ upravo za to što sam priotiv razjedinjavanja koje si prvi naveo.... WTF?
2014-04-29
Kritizirati se može sve,i ono najbolje,najtočnije!Ovdje nisi trebao na taj način nastupiti,jer ovo je dobar poziv na dobro!Ajmo svi pomoći svima,to je moja ideja bila,da sam napisao "ajmo mi svojima,a vi svojima",onda bi ti bio u pravu!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Pa ovo je bio dobar poziv,,,ajmo mi razjedinjeni ,inače,ujediniti se u pomaganju ljudima ma koji bili!Što ti sad laprdaš?Tražiš dlaku u jajetu?Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Nije glup,jer uglavnom nismo složni inače,pa sad u ovoj prigodi,budimo!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Ljudi su ostali bez ičega.Nemaju hrane,nemaju odjeće,nemaju novca,,osim što zovete (vjerujem da da) 060 90 11 složite u pakete posebno hranu(osnovne namirnice) robu (ma svi imamo po ormarima robe koju nikad nismo nosili ili smo nosili rijetko),,dakle nije nam nužana,,odnesimo to u najbliže centre,,bilo da su državne humanitarne organizacije,crkve ili džamije,i šeljimo tim jadnim ljudima!Pišem vam to kao apel jer sam i sam odlučio osim poziva učiniti i nešto više!
Ne serem patriote. Ti si počeo prvi razdvajati ljude i to samim naslovom teme.... a onda mene optužuješ upravo za to što sam priotiv razjedinjavanja koje si prvi naveo.... WTF?
2014-04-30
U redu, no u tom slučaj koji je naslov korektniji
1. "Kršćani i nekršćani,ujedinimo se! "
ili
2. "Ljudi, ujedinimo se!"
ili
2014-04-29
Nije li to isto?Sefirot wrote:U redu, no u tom slučaj koji je naslov korektniji
ili
Nisu li kršćani i nekršćani,,ljudi?
Kao prvo...živimo u zemlji gdje kršćani čine ,,oko 80-90 % populacije!Moja namjera je,,ajmo pomoći svi ,,,svima!U zlu se ne pita,koje si vjere,,ili jesi li vjernik!No,,"pametni" sef mora biti svakom loncu poklopac.Ja Ja ,,,i samo ja!
2014-04-30
U vremenu koje ste nepotrebno utrošili na razglabanje o naslovu, mogao je svaki od vas nazvati 060 90 11 barem desetak puta.
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
Tako je!Bran_Do wrote:U vremenu koje ste nepotrebno utrošili na razglabanje o naslovu, mogao je svaki od vas nazvati 060 90 11 barem desetak puta.
No što god,i kako god,i čak ako sa najboljom namjerom kršćanin napiše,sluga antikrista se mora javiti!
2014-04-30
očito nije shvaćena poanta od Bran-doa :)))Patriot_1 wrote:Tako je!Bran_Do wrote:U vremenu koje ste nepotrebno utrošili na razglabanje o naslovu, mogao je svaki od vas nazvati 060 90 11 barem desetak puta.
No što god,i kako god,i čak ako sa najboljom namjerom kršćanin napiše,sluga antikrista se mora javiti!
OlgaZg-
2014-04-28
Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Trinity-
2014-04-17
Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
2014-04-30
I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Trinity-
2014-04-17
Iako se koljemo godinama,,7,8 .9. neznam već koliko,mislim da je u duši dobar čovjek!No,po meni,slijedi zlo naučavanje,pitanje je što će to od njega napraviti!Trinity wrote:I svim se silama trudi u to uvjeriti ostale.Patriot_1 wrote:Jer misli da je najpametniji!Trinity wrote:Sad nastupa Sefi...Voli kad je njegova zadnja...
Ali da je samouvjeren,samodopadan,je.I ne kuži da to u duhovnosti smeta,,bar u našoj,kršćanskoj!Neznam kod njih okultista,,možda je to poželjno!
2014-04-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kršćani su i vjernici i"praznovjernici!"
» ujedinimo se, da ne zavrsimo kao srbi, hrvati i muslimani
» Hrvati,veliki kršćani!
» Zašto kršćani svjedoče o Kristu?
» Koliko kršćani imaju bogova??
» ujedinimo se, da ne zavrsimo kao srbi, hrvati i muslimani
» Hrvati,veliki kršćani!
» Zašto kršćani svjedoče o Kristu?