ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Francuzima na Zračnoj luci Zagreb osigurali 300 mil. eura ekstra profita

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Francuzima na Zračnoj luci Zagreb osigurali 300 mil. eura ekstra profita - Page 2 Empty Re: Francuzima na Zračnoj luci Zagreb osigurali 300 mil. eura ekstra profita

Post by Guest 20/1/2016, 13:18

bogomdani wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:uuuh klasika taj hexen, heretic, nisam doduše nikada igrao, ali kao klinjo sam gledao frenda(on imao pc, ja samo playstation :D).. možda bi mogao nabaviti sebi nešto toga tipa
vidi,imas emulator za Linux,zove se VINE,koji omogucuje da se pokrecu sve moguce i nemoguce igre na Linuxu..Danas je problem sto ovi multicore procesori,nekad znaju ne podrzavati igru pisanu za singler core..Heretic mi je ludnica..sjecam se ,zamracena soba,odvrnuti zvucnici,ja u Heretic svijetu..pikseli kao cigle,640x480,ali uzivljen do bola..sve te starije igre imama na cedejima,koje sam tada papreno placao,i do 80 kuna po cedeju..tad jos nije bilo usranih pravila o autorskim pravima,imas frenda u Zegeju,nazoves ga i za koji dan ti stigne svetinja postom,,ehhh..Traxdata cedeji,zlatni... :clown :clown :clown
igrao sam i ja preko nekog dos emulatora isto neke stare igrica.. jest da sam 90tih bio balavac u pelenama, ali tih godina su mi izašle najbolje igricei..  warcraft 2, red alert, comand counqer, doom 1, 2,  civilization 2.. uh koliko sam vremena izgubio na civ2 :D :D

Guest
Guest

Back to top Go down

Francuzima na Zračnoj luci Zagreb osigurali 300 mil. eura ekstra profita - Page 2 Empty Re: Francuzima na Zračnoj luci Zagreb osigurali 300 mil. eura ekstra profita

Post by Guest 20/1/2016, 13:19

ŠEJKI BEJBE..!!! :20 du ju vona dens..???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 13:26

Neoliberalni portugalac wrote:
bogomdani wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:uuuh klasika taj hexen, heretic, nisam doduše nikada igrao, ali kao klinjo sam gledao frenda(on imao pc, ja samo playstation :D).. možda bi mogao nabaviti sebi nešto toga tipa
vidi,imas emulator za Linux,zove se VINE,koji omogucuje da se pokrecu sve moguce i nemoguce igre na Linuxu..Danas je problem sto ovi multicore procesori,nekad znaju ne podrzavati igru pisanu za singler core..Heretic mi je ludnica..sjecam se ,zamracena soba,odvrnuti zvucnici,ja u Heretic svijetu..pikseli kao cigle,640x480,ali uzivljen do bola..sve te starije igre imama na cedejima,koje sam tada papreno placao,i do 80 kuna po cedeju..tad jos nije bilo usranih pravila o autorskim pravima,imas frenda u Zegeju,nazoves ga i za koji dan ti stigne svetinja postom,,ehhh..Traxdata cedeji,zlatni... :clown :clown :clown
igrao sam i ja preko nekog dos emulatora isto neke stare igrica.. jest da sam 90tih bio balavac u pelenama, ali tih godina su mi izašle najbolje igricei..  warcraft 2, red alert, comand counqer, doom 1, 2,  civilization 2.. uh koliko sam vremena izgubio na civ2 :D :D
pa 90tih su u biti i izlazile najbolje igre,jos ne uvijek savrsene grafike,ali jako dobrih ideja i radnji,covjek se mogao u njih uziviti..Danas usrani klinci kukaju mamicama,ako kap krvi nije hiperrealisticna,ako SCAR ne zvuci identicno onom u reali i slicna preseravanja..
Dobar mi je serial WOLFESTEIN,osim zadnjeg,koji je haj teh preseravanje..onaj 2009 mislim,otkida,

pogledaj u cijelosti,ako ti se da...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 20/1/2016, 13:28

zadnji iz 2015 sad baš gledam izgleda dobro... nisam ni znao iskreno govoreći da postoji wolfenstein nakon 3d... inače ne mogu prežalit što nikad nisu napravili nastavak "full throttle"...

Francuzima na Zračnoj luci Zagreb osigurali 300 mil. eura ekstra profita - Page 2 Vvo

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 20/1/2016, 13:30

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 13:32

Izgleda dobro,ali prvo odigraj( jocolor) onaj iz 2009,gust je sto nema modernog naoruzanja,nego bas iz vremena ww2,a ono sto ima haj teh je vise u domeni hićinog istrazivanja okultnog,pa nikad ne znas hoce li i tebe dignuti u zrak..epic mi je onaj fajt na francuskom selu,gdje te love SS-ovci,a moram priznati opako su dobri,IQ otkida,..e nakon toga Wolf2015 ce ti se ciniti kao razocaranje..ne znam,nema mi pravi stih,vise se ugurava u podrucje primjer space SF shuttera..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 13:34

naj mii je kad te SS-ovci naguraju u neku usku Parisku ulicu,a ti filas pusku,metak po metak..i svaki cijenis kao jedan dan zivota...ono gdje ruknes a deset izgine,nije mi to to...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 13:38

ARBEITSBUCH FUR AUSLANDER.....pa picka im materina... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 20/1/2016, 13:44

Dobro su se izvježbali, nema više mjesta nesigurnosti ni oklijevanju... ;)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 14:24

A po koliko ono Francuzi "PLAĆAJU NAJAM " zgrada na aerodromu ???Netko bi u ovoj državi trebao biti skraćen za glavu - previše je tu amelja i neodgovornosti !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 19:01

Pa..meni da placaju godisnje 10 milijuna,mislim da bi mi bilo dovoljno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics