Francuzima na Zračnoj luci Zagreb osigurali 300 mil. eura ekstra profita
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Francuzima na Zračnoj luci Zagreb osigurali 300 mil. eura ekstra profita
Trošak za putnike
Jutarnji list posjeduje rješenje Agencije iz 2013. godine, čiji tekst pokazuje nevjerojatnu lakoću donošenja značajne financijske odluke koja će francuskom koncesionaru kroz 30 godina koncesije donijeti dodatnih 300 milijuna eura prihoda. Dakle, jednako ulaganju u novi terminal! Trošak tog poskupljenja snosit će putem skupljih aviokarata svi odlazni putnici zagrebačkog aerodroma.
http://direktno.hr/en/2014/domovina/36595/Francuzima-na-Zračnoj-luci-Zagreb-osigurali-300-mil-eura-ekstra-profita.htm
Jutarnji list posjeduje rješenje Agencije iz 2013. godine, čiji tekst pokazuje nevjerojatnu lakoću donošenja značajne financijske odluke koja će francuskom koncesionaru kroz 30 godina koncesije donijeti dodatnih 300 milijuna eura prihoda. Dakle, jednako ulaganju u novi terminal! Trošak tog poskupljenja snosit će putem skupljih aviokarata svi odlazni putnici zagrebačkog aerodroma.
http://direktno.hr/en/2014/domovina/36595/Francuzima-na-Zračnoj-luci-Zagreb-osigurali-300-mil-eura-ekstra-profita.htm
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Francuzima na Zračnoj luci Zagreb osigurali 300 mil. eura ekstra profita
Sanaderu natovarili 15 milja, a ovdje 300 milja. :D
2015-07-23
Prokleti HDZ...
Nisu to uopće Francuzi, nego domaći vulgaris lopovi skriveni iza tvrtke Sarkozyjeva bratića.
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Trošak za putnike
agenciju zapaliti, sve zapooslene uhapsiti i objesiti za muda, a agenciju zapaliti i zabraniti da ikada više radi
Guest- Guest
a političari ih na sav glas brane,tko bi takav odgovoran posao radio bez visoke plaće,bez milijunske otpremnine,bez sumanutih menađerskih ugovora kao da upravljaju mercedesom itd.A kad malo bolje zagrebeš,sve lopov do lopova,ništarija do ništarije...Neoliberalni portugalac wrote:gargamel0101 wrote:Trošak za putnike
agenciju zapaliti, sve zapooslene uhapsiti i objesiti za muda, a agenciju zapaliti i zabraniti da ikada više radi
vili40-
2015-08-02
Ugovor nisu vidjeli
Dakle, iako u Agenciji nisu imali dokument na osnovi kojeg su mogli utvrditi je li predloženo povećanje cijena u skladu s Ugovorom, vodstvo Agencije dalo je zeleno svjetlo za povećanje naknada. Koncesionar je Agenciji u popratnoj dokumentaciji poslao prezentaciju i metodologiju izračuna novih cijena. Na osnovi koje formule i na osnovi kojih parametara su naknade povećane zapravo nije poznato.
Naime, te formule su u aneksima Ugovora koji nisu objavljeni. Zanimljivo je da su samo dva tjedna prije podnošenja zahtjeva za podizanje naknada u Banskim dvorima tvrdili da od toga nema ništa iako su Francuzi inzistirali na povećanju naknada.
Uhljebi me nježno.:D
Dakle, iako u Agenciji nisu imali dokument na osnovi kojeg su mogli utvrditi je li predloženo povećanje cijena u skladu s Ugovorom, vodstvo Agencije dalo je zeleno svjetlo za povećanje naknada. Koncesionar je Agenciji u popratnoj dokumentaciji poslao prezentaciju i metodologiju izračuna novih cijena. Na osnovi koje formule i na osnovi kojih parametara su naknade povećane zapravo nije poznato.
Naime, te formule su u aneksima Ugovora koji nisu objavljeni. Zanimljivo je da su samo dva tjedna prije podnošenja zahtjeva za podizanje naknada u Banskim dvorima tvrdili da od toga nema ništa iako su Francuzi inzistirali na povećanju naknada.
Uhljebi me nježno.:D
2015-07-23
i onda mi netko od političara kaže da "neće rezati javni sektor".. onda još idu priče da "potrošnja tih uhljeba , pridonosi rastu RH ekonomije" - naravno prvo te opljačkaju, a onda sa plaćom za koju se država zaduži kod neoliberalnih bankara, trče po šoping centrima oko ZGa(naravno sve agencije u ZGu) i kupuju hrpu uvozne robe, i tako .. pridonose rastu..
Evo ovako bi ja rezao javni sektor
Guest- Guest
ahhhhh..DOOM...lijepa sjecanja naviru..Neoliberalni portugalac wrote:i onda mi netko od političara kaže da "neće rezati javni sektor".. onda još idu priče da "potrošnja tih uhljeba , pridonosi rastu RH ekonomije" - naravno prvo te opljačkaju, a onda sa plaćom za koju se država zaduži kod neoliberalnih bankara, trče po šoping centrima oko ZGa(naravno sve agencije u ZGu) i kupuju hrpu uvozne robe, i tako .. pridonose rastu..
Guest- Guest
haha da zadnja stvarno zabavna koljačina, to i duke nukem
Ja nisam Krvolocan kao Yoda,ja bi ih njukao..
Guest- Guest
kao narod je mutav pa ne zna od kud potiče ona oročena štednja u milijardamaNeoliberalni portugalac wrote:i onda mi netko od političara kaže da "neće rezati javni sektor".. onda još idu priče da "potrošnja tih uhljeba , pridonosi rastu RH ekonomije" - naravno prvo te opljačkaju, a onda sa plaćom za koju se država zaduži kod neoliberalnih bankara, trče po šoping centrima oko ZGa(naravno sve agencije u ZGu) i kupuju hrpu uvozne robe, i tako .. pridonose rastu..
vili40-
2015-08-02
Ehhhh..Duke Nukem..i u tu cast..
Guest- Guest
ma dobro nebi niti ja doslovno ubijao :D
ali što se tiče dooma.. vrhunska igrica.. gle ovo .. gledam kako ekipa ide na šemu "speed run"
ali što se tiče dooma.. vrhunska igrica.. gle ovo .. gledam kako ekipa ide na šemu "speed run"
Guest- Guest
ne znam,ja vise volim silent kill,sunjanje i tako..ovi samo trce sto brze mogu i to je to...HEXEN isto zakon
Ovo bi tebew moglo Yoda zanimati,puno mracnog carobnjackog stiha..
Ovo bi tebew moglo Yoda zanimati,puno mracnog carobnjackog stiha..
Guest- Guest
uuuh klasika taj hexen, heretic, nisam doduše nikada igrao, ali kao klinjo sam gledao frenda(on imao pc, ja samo playstation :D).. možda bi mogao nabaviti sebi nešto toga tipa
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
vidi,imas emulator za Linux,zove se VINE,koji omogucuje da se pokrecu sve moguce i nemoguce igre na Linuxu..Danas je problem sto ovi multicore procesori,nekad znaju ne podrzavati igru pisanu za singler core..Heretic mi je ludnica..sjecam se ,zamracena soba,odvrnuti zvucnici,ja u Heretic svijetu..pikseli kao cigle,640x480,ali uzivljen do bola..sve te starije igre imama na cedejima,koje sam tada papreno placao,i do 80 kuna po cedeju..tad jos nije bilo usranih pravila o autorskim pravima,imas frenda u Zegeju,nazoves ga i za koji dan ti stigne svetinja postom,,ehhh..Traxdata cedeji,zlatni...Neoliberalni portugalac wrote:uuuh klasika taj hexen, heretic, nisam doduše nikada igrao, ali kao klinjo sam gledao frenda(on imao pc, ja samo playstation :D).. možda bi mogao nabaviti sebi nešto toga tipa
Guest- Guest
ja sam igrao playstation verziju(tu pc sam gledao iz igraone :D ) , playstation verzija , time to kill.. čak i bolja, nije baš klasična pucanjava, nego dosta baca na kombinaciju tomb raidera i pucnjave
ali ima odličan intro i glazbu :D
ali ima odličan intro i glazbu :D
Guest- Guest
igrao sam i ja preko nekog dos emulatora isto neke stare igrica.. jest da sam 90tih bio balavac u pelenama, ali tih godina su mi izašle najbolje igricei.. warcraft 2, red alert, comand counqer, doom 1, 2, civilization 2.. uh koliko sam vremena izgubio na civ2 :D :Dbogomdani wrote:vidi,imas emulator za Linux,zove se VINE,koji omogucuje da se pokrecu sve moguce i nemoguce igre na Linuxu..Danas je problem sto ovi multicore procesori,nekad znaju ne podrzavati igru pisanu za singler core..Heretic mi je ludnica..sjecam se ,zamracena soba,odvrnuti zvucnici,ja u Heretic svijetu..pikseli kao cigle,640x480,ali uzivljen do bola..sve te starije igre imama na cedejima,koje sam tada papreno placao,i do 80 kuna po cedeju..tad jos nije bilo usranih pravila o autorskim pravima,imas frenda u Zegeju,nazoves ga i za koji dan ti stigne svetinja postom,,ehhh..Traxdata cedeji,zlatni...Neoliberalni portugalac wrote:uuuh klasika taj hexen, heretic, nisam doduše nikada igrao, ali kao klinjo sam gledao frenda(on imao pc, ja samo playstation :D).. možda bi mogao nabaviti sebi nešto toga tipa
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Eksplozija u zračnoj luci u Bruxellesu, ima poginulih i ranjenih
» Kaos u zračnoj luci Kabul, Amerika traži pomoć!
» Devet Iračana s neispravnim vizama "zatočeno" u Zračnoj luci u Čilipima - Let iz Beograda
» Potpuni debakl grandioznog Senfovog projekta. Zagreb ostaje bez 320 milijuna eura
» Postoji li ekstra profit
» Kaos u zračnoj luci Kabul, Amerika traži pomoć!
» Devet Iračana s neispravnim vizama "zatočeno" u Zračnoj luci u Čilipima - Let iz Beograda
» Potpuni debakl grandioznog Senfovog projekta. Zagreb ostaje bez 320 milijuna eura
» Postoji li ekstra profit
Page 1 of 2