Je li izgradnja najimpresivnijeg dalmatinskog mosta doslovno otišla u krivo? UŽAS:D
Page 1 of 1
Je li izgradnja najimpresivnijeg dalmatinskog mosta doslovno otišla u krivo? UŽAS:D
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/je-li-izgradnja-najimpresivnijeg-dalmatinskog-mosta-doslovno-otisla-u-krivo-pogledajte-visinsku-razliku-dvaju-dijelova-vidljiva-je-golim-ne-strucnim-okom-provjerili-smo-sve-1252086
Re: Je li izgradnja najimpresivnijeg dalmatinskog mosta doslovno otišla u krivo? UŽAS:D
Kolega Dijagram, pomagaj, zaboga.
Re: Je li izgradnja najimpresivnijeg dalmatinskog mosta doslovno otišla u krivo? UŽAS:D
Je li ovo neki vic ili ozbiljno?Eroo wrote:Kolega Dijagram, pomagaj, zaboga.
dijagram-
2015-08-09
a to ti je kad novinari opće prakse pišu o stvarima koje baš ne razumiju
važi za većinu stvari
važi za većinu stvari
A da, isturanjem se mijenja visina.
Vec sampomislio da se nesto zajebalo.
Davno je bio takav slucaj na velikom mostu, mislim u USA gdje su stvarno promasili.
Vec sampomislio da se nesto zajebalo.
Davno je bio takav slucaj na velikom mostu, mislim u USA gdje su stvarno promasili.
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:a to ti je kad novinari opće prakse pišu o stvarima koje baš ne razumiju
važi za većinu stvari
Moraju nešto pisati, inače ne bi imali od čega živjeti.
A većina ljudi koji čitaju to što ovi pišu su ionako toliko glupi da im je svejedno.
crvenkasti-
2014-04-17
nemoj nikom kazatcrvenkasti wrote:marcellus wrote:a to ti je kad novinari opće prakse pišu o stvarima koje baš ne razumiju
važi za većinu stvari
Moraju nešto pisati, inače ne bi imali od čega živjeti.
A većina ljudi koji čitaju to što ovi pišu su ionako toliko glupi da im je svejedno.
ti si najveća budala na forumu
moga bi živit od gluposti koe ovde prosipaš zabadava , pa bi i mi imali četičkog ustašu u eteru koji govna na malo drugačiji način
Gast- Guest
škutor wrote:
Ja sam najveća budala na svijetu.
crvenkasti-
2014-04-17
jedigovnacrvenkasti wrote:škutor wrote:
Ja sam najveća budala na svijetu.
Gast- Guest
za most je po mojoj procjeni balansiranje krivina u pitanju , jer je putanja izlaska zakrivljena kao i tunel
Gast- Guest
Inace je grozna dionica od Makarske do Splita, pogotovo ovo oko Omisa.
Cudi me da yoda i toten vec ranije nisu izgradili kakvu cestu.
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:a to ti je kad novinari opće prakse pišu o stvarima koje baš ne razumiju
važi za većinu stvari
Ili to arhitektonski polupismeni hrvati grade ? U svemu kao i polupismeni novinari koji su novinarsku shkolu uchili na shalteru banke?Pa poznato je da je sva hrvatska pamet davno otishla iz vukojebine a ostali su mediokriteti i stoka sitnog zuba koja mazohistichki uziva kad ih netko jebe u mozak:::))Kako se to "primitivnim" kinezima nije deshavalo?
grozna je u sezoni, izvan sezone nema problema...dijagram wrote:Inace je grozna dionica od Makarske do Splita, pogotovo ovo oko Omisa.
nisam u sezoni išao magistralom do splita ima i godina...
ak ne utrefe ,,,,, biće dva mosta ,,
još bolje
još bolje
Gast- Guest
mentalitet wrote:Kako se to "primitivnim" kinezima nije deshavalo?
Klasa optimist.
Bridge in China collapses seconds after visitor walks over it
Guest- Guest
Prosao sam nedavno, nije bila sezona i ispred i iza Omisa bas je dosadilo.T. wrote:grozna je u sezoni, izvan sezone nema problema...dijagram wrote:Inace je grozna dionica od Makarske do Splita, pogotovo ovo oko Omisa.
nisam u sezoni išao magistralom do splita ima i godina...
Sve ocekujes nesto bolje, brze, a niceg do pred samim splitom.
Nema prikljucka za autocestu, kad krenes moras proci sve.
Prije 15-tak godina prosao sam u sezoni, ajme.
dijagram-
2015-08-09
Mene pitaš ili Večernji?dijagram wrote:Je li ovo neki vic ili ozbiljno?Eroo wrote:Kolega Dijagram, pomagaj, zaboga.
Ima jedna fora na koju bih ovdje ipak upozorio. Govorim iz iskustva- izgradnja mosta L=110 m,
koji se gradio po sistem proste konzolne gradnje - s lijeve i desne obale rijeke.
Ujutro idem kontrolirati visine i...jebote, razlika 9 cm. Panika. Prva služba mlad i zelen...
Veli mi iskusni glavni poslovođa da će sve biti ok oko podne.
Nalazili smo se u jednoj doslovce klisuri, gdje su jutarnje zrake sunca najprija padale na desnu
polovicu, a oko podne je sunce obje strane ravnomjerno ugrijavalo...tako da su se visine izjednačile.
Ovo sam ispričao ugrubo, ima tu još nekih detalja, koji su nevažni za ovu priču.
Bi oni, ali ih omela korona.dijagram wrote:Inace je grozna dionica od Makarske do Splita, pogotovo ovo oko Omisa.
Similar topics
» Raspada se izgradnja pelješkog mosta
» Kome smeta izgradnja Pelješkoga mosta?
» Uživo: Izgradnja Pelješkog mosta napreduje, nema odmora...
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Meanwhile: Izgradnja mosta na Savi koji spaja Hrvatsku i BiH u završnoj fazi: Evo kako izgleda
» Kome smeta izgradnja Pelješkoga mosta?
» Uživo: Izgradnja Pelješkog mosta napreduje, nema odmora...
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Meanwhile: Izgradnja mosta na Savi koji spaja Hrvatsku i BiH u završnoj fazi: Evo kako izgleda
Page 1 of 1