ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Potpredsednik Bundestaga:"Ne preti nam socijalizam, već bankrot!"

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Potpredsednik Bundestaga:"Ne preti nam socijalizam, već bankrot!" - Page 4 Empty Re: Potpredsednik Bundestaga:"Ne preti nam socijalizam, već bankrot!"

Post by RayMabus 26/12/2022, 17:38

RayMabus wrote:Evo ti tema a znaš iz koje godine ?

2020 godina

Mjesec srpanj.

Hrvatska je korak bliže uvođenju eura. Evo po kojem će se tečaju mijenjati za kune
Hina, Index Vijesti
19:59, 10. srpnja 2020.

---

Znaš li šta piše ?

Evo :

by RayMabus Fri 10 Jul - 18:55

A referendum ništa ?

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2197287

A kako ćete najebat zbog ovoga

--

TEMA 2020 GODINA

https://www.ex-iskon-pleme.com/t41507-hrvatska-uvodi-euro-najranije-do-2023-objavljeno-i-po-kojem-tecaju

---

by RayMabus Fri 10 Jul - 18:58

Uvedite ovo bez referenduma i imat ćete posla s generalom GF.

Četiri države eurozone koje imaju najveći pad BDP-A su Italija , Španjolska , Francuska i Grčka.

Povući ću vas na dno i uništit tu valutu.

Euro je način na koji države u Europi gube monetarni suverenitet i postaju njemačka kolonija.

---

ETO SAD ME UVEDITE NA SILU 1.01.2023

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Potpredsednik Bundestaga:"Ne preti nam socijalizam, već bankrot!" - Page 4 Empty Re: Potpredsednik Bundestaga:"Ne preti nam socijalizam, već bankrot!"

Post by RayMabus 26/12/2022, 18:06

Potpredsednik Bundestaga:"Ne preti nam socijalizam, već bankrot!" - Page 4 Russian-Reserves-Feb-2022

Potpredsednik Bundestaga:"Ne preti nam socijalizam, već bankrot!" - Page 4 Gold_price_in_USD

Rast cijena zlata izravno je povezan s time šta je Rusija kao jedan od njegovih najvećih proizvođaća zadnjih godina isto spremala u podrume.

Sad će pad.

Godišnja proizvodnja 330 tona a to vam je po trenutnom tečaju jedna tona = 54 miljona dolara

https://www.gold.org/goldhub/data/gold-production-by-country

Treba mu lova. Nema više skupljanja u podrumu. Prodaji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/12/2022, 18:13

Njemu treba lova a meni niža cijena sirovine.

Njemu treba nešto da polomi i ucijeni Zapad a meni su isti digli tlak s nasilnim uvođenjem mene u eurozonu bez pitanja.

Jednostavno je.

Prodaji a ako nećeš ide ti dalje bubanje na bojištu pa ćeš nakon dužeg razmišljanja shvatit šta trebaš učiniti tj koji potez.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics