Vjeroučiteljica osuđena jer je vrijeđala svekrvu pred djetetom, kažnjena s 4000 kuna
Page 1 of 1
Vjeroučiteljica osuđena jer je vrijeđala svekrvu pred djetetom, kažnjena s 4000 kuna
VJEROUČITELJICA s karlovačkog područja ovih je dana osuđena na Visokom prekršajnom sudu jer je izvrijeđala svekrvu u prisutnosti svojeg malodobnog djeteta.
Prema pravomoćnoj presudi, mora platiti 4000 kuna, od čega 3600 kuna kazne, 150 kuna troškova postupka i 250 kuna troškova žalbe višem sudu koja joj je na kraju odbijena. Sud je presudio da je nakon svađe svekrvi rekla da je "seljačina", da si "obuje opanke i ode na selo" te da joj "je… mrtvu majku", prenosi Danica.
Ključan je bio iskaz njezina supruga, koji je svjedočio opisanim scenama i identično je svjedočio na ispitivanju u policiji i pred sudom. Rekao je da je 32-godišnjakinja njegovu majku psihički uznemirila, a isto je policiji tog dana potvrdila i majka iako je kasnije odbila svjedočiti na sudu.
Okrivljenica se pak žalila na nepravomoćnu presudi tvrdeći kako nije točno da je vrijeđala svekrvu te da je za sve kriv suprug, s kojim nije u dobrim odnosima.
"Pogrdni izrazi koji mi se stavljaju na teret da sam ih govorila svekrvi nisu uopće izrazi koje ikad koristim, i to prije svega zbog profesije koju obavljam jer sam diplomirani teolog i profesorica vjeronauka u školi", branila se vjeroučiteljica.
Na sudu je rekla i da joj je nasilničko i vulgarno ponašanje potpuno nepoznato, neovisno o tome što ima određenih nesuglasica sa svekrvom i suprugom. No Visoki prekršajni sud na kraju je odbacio njezinu žalbu te potvrdio nepravomoćnu presudu karlovačke sutkinje, prenosi Danica.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vjerouciteljica-izvrijedjala-svekrvu-osudjena-je-i-kaznjena-s-4000-kuna/2423233.aspx
Prema pravomoćnoj presudi, mora platiti 4000 kuna, od čega 3600 kuna kazne, 150 kuna troškova postupka i 250 kuna troškova žalbe višem sudu koja joj je na kraju odbijena. Sud je presudio da je nakon svađe svekrvi rekla da je "seljačina", da si "obuje opanke i ode na selo" te da joj "je… mrtvu majku", prenosi Danica.
Ključan je bio iskaz njezina supruga, koji je svjedočio opisanim scenama i identično je svjedočio na ispitivanju u policiji i pred sudom. Rekao je da je 32-godišnjakinja njegovu majku psihički uznemirila, a isto je policiji tog dana potvrdila i majka iako je kasnije odbila svjedočiti na sudu.
Okrivljenica se pak žalila na nepravomoćnu presudi tvrdeći kako nije točno da je vrijeđala svekrvu te da je za sve kriv suprug, s kojim nije u dobrim odnosima.
"Pogrdni izrazi koji mi se stavljaju na teret da sam ih govorila svekrvi nisu uopće izrazi koje ikad koristim, i to prije svega zbog profesije koju obavljam jer sam diplomirani teolog i profesorica vjeronauka u školi", branila se vjeroučiteljica.
Na sudu je rekla i da joj je nasilničko i vulgarno ponašanje potpuno nepoznato, neovisno o tome što ima određenih nesuglasica sa svekrvom i suprugom. No Visoki prekršajni sud na kraju je odbacio njezinu žalbu te potvrdio nepravomoćnu presudu karlovačke sutkinje, prenosi Danica.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vjerouciteljica-izvrijedjala-svekrvu-osudjena-je-i-kaznjena-s-4000-kuna/2423233.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Vjeroučiteljica osuđena jer je vrijeđala svekrvu pred djetetom, kažnjena s 4000 kuna
ova obrana bi u doba karamarkovine hrvatske bila dovoljna da se odbace sve tuzbe , napredujemo
2014-04-12
Re: Vjeroučiteljica osuđena jer je vrijeđala svekrvu pred djetetom, kažnjena s 4000 kuna
Ključan je bio iskaz njezina supruga,
u prijevodu muž stao na strani matere. pitaj Boga tko je ovdje u pravu a tko laže, svakako nije pristran svjedok, nisam pravnik ali ovako logički ako se muž posvađa sa ženom onda je mogao potvrditi da je svašta čuo
Debo i njegove debilne teme.
Lijeciti ga treba, ko crvenkastog.
Animozitet spram odredjenih drustvenih skupina odavno presao u stanje bolesti.
Lijeciti ga treba, ko crvenkastog.
Animozitet spram odredjenih drustvenih skupina odavno presao u stanje bolesti.
dijagram-
2015-08-09
Vrstio sam se jer su teme opet normalne.
Korona,Ukrajina i mundijal,valjda su svima dotužile.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Vrstio sam se jer su teme opet normalne.
2014-04-12
Of topik, bio sam u Du za dan branitelja (Dubrovnika jel, 06.12. Sv. Nikola) i u jedenom trenu smo zabrijali ko je zakovrnio, tko kakve bolesti ima iz naših ekipa i javi se žena našeg domaćina (68 god.) i kaže e ajmo ko je koga pojebo, ko je koga prevario i tako to, puno je zanimljivijejastreb wrote:Vrstio sam se jer su teme opet normalne.
Oću reći zasitimo se nekih tema i razumjem te što te nešto umorilo. Dobro došao natrag :)
Pa snajka izvrijedjala svekrvu...to je prirodno I normalno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
HvalaŠandor Winnetou wrote:Of topik, bio sam u Du za dan branitelja (Dubrovnika jel, 06.12. Sv. Nikola) i u jedenom trenu smo zabrijali ko je zakovrnio, tko kakve bolesti ima iz naših ekipa i javi se žena našeg domaćina (68 god.) i kaže e ajmo ko je koga pojebo, ko je koga prevario i tako to, puno je zanimljivijejastreb wrote:Vrstio sam se jer su teme opet normalne.
Oću reći zasitimo se nekih tema i razumjem te što te nešto umorilo. Dobro došao natrag :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
očekivana situacija, da je sin na strani matere, bez obzira na dobre/loše odnose sa ženom/bivšom ženom ili sl. ...AssadNaPodmornici wrote:Ključan je bio iskaz njezina supruga,
u prijevodu muž stao na strani matere. pitaj Boga tko je ovdje u pravu a tko laže, svakako nije pristran svjedok, nisam pravnik ali ovako logički ako se muž posvađa sa ženom onda je mogao potvrditi da je svašta čuo
ima i neočekivanih situacija, npr. meni je jednom lik prijetio što sam mu punici poslao dopis u ime njegove matere...
da mu uznemiravam punicu, a mater da mu je luđakinja...
Similar topics
» Sirijac u Becu makazama izbo Srbina pred djetetom
» Hoću li roditi zdravu bebu – odgovor za 4000 kuna
» Dnevno.hr pred stečajem zbog 615.000 kuna duga
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
» Hoću li roditi zdravu bebu – odgovor za 4000 kuna
» Dnevno.hr pred stečajem zbog 615.000 kuna duga
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
Page 1 of 1