Zoki brutalno o EU,Plenkiju,Pupovcu:'EU je smrt Hrvatsku i druge male clanice.Plenkovic je briselski i udbaski gojenac.'
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zoki brutalno o EU,Plenkiju,Pupovcu:'EU je smrt Hrvatsku i druge male clanice.Plenkovic je briselski i udbaski gojenac.'
Moram reći kao pradjed: Plenkovića je ovako podigla njegova obitelj, da bude snishodljivi snob.
Zoki je genetski krkan i budaletina, tu obitelj nije ništa mogla. Možeš ga umlatiti od batina, ne vredi.
Zoki je genetski krkan i budaletina, tu obitelj nije ništa mogla. Možeš ga umlatiti od batina, ne vredi.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
Re: Zoki brutalno o EU,Plenkiju,Pupovcu:'EU je smrt Hrvatsku i druge male clanice.Plenkovic je briselski i udbaski gojenac.'
niels wrote:dijagram wrote:Kad se pojavio iafirmirao u komunjarskom esdepeju rekao sam dete kreten.vili40 wrote:kad ga slušam i gledam kako mu na usta izlazi pjena čak mi i plenki postaje prihvatljiva opcija,eto do čega je to došlo.
Onda metodolog ,ne znam temeljem cega kaze nije on kreten, iznimno je inteligentan.
Svi su uglavnom slicno o njemu, mozda je malo onako,...poseban, ali inteligentan, lumen:)
Nikad mi nije bilo jasno sto je to inteligentno, kako kreten moze biti inteligentan.
Ne tvrdim da je glup, ali inteligentan sigurno nije, dete kreten svakako jest.
Dobro, i komunjarski je gojenac kako plenki tvrdi:)
No drugi komunjarski gojenac mozda mi je cak i ljigaviji od ovog narkomana.
Blago nama s njima.
Vilko, to su tvoje komunjare, nabijem te na kurac skupa s njima:)
X
Kreten, koji samo pored onog birokratskog narcisa i sociopata može izgledati normalno.
Nije inteligentan, a ni pametan…načitan je i elokventan, kao uostalom i Kenwood Kenon.
Gade mi se više ti koji znaju 18 svjetskih jezika, a za rov bi mislili da je kanal za natapanje.
dijagram-
2015-08-09
Sad lijepo jos napisi,...sto su oni koji su nam izabrali jednog i drugog:)niels wrote:Moram reći kao pradjed: Plenkovića je ovako podigla njegova obitelj, da bude snishodljivi snob.
dijagram-
2015-08-09
ne bi čovjek rekao koliko je anemični psiho uspješan u pranju naivnih hrvatskih mozgova.
da nema zokija već bi davno anemični psiho bio hrvatski lukašenko, samo bi umjesto putinu lizao guzicu michelu i češljao dlake ursuli.
nije džaba anemičnom psihu ćaća bio profesor koji je na fakultetu predavao prodavanje magle, mama doktorka u vojnoj bolnici, a sam psiho maturirao na edvardu kardelju. od rođenja pa do brisela ista škola.
no, nemojmo samo ružno o anemičnom psihu, ipak su on i njegovi ministri u dvije godine uspjeli sagraditi šest (6) kuća na potresom porušenoj baniji, a ove je godine od mega lopovskih skandala otkrivena samo ina i pišljivih milijardu i kusur kuna i da toga nije bilo ne bi se ni saznalo kako je anemični psiho naredio zatvaranje sisačke rafinerije, a vidimo kako su spržene milijarde oko vjetroelektrana već pale u zaborav, agrokor se tek sporadično spominje jer je već u tijeku nova afera sa fortenovom koja je izrasla na opljačkanom agrokoru.
sreća je što će u najgorem slučaju anemični psiho još nešto manje od dvije godine moći krčimiti hrvatsku, a nesreća je što će isprani mozgovi shvatiti što je anemični psiho radio tek kad pobjegne u ursulino krilo, dok će posljedice njegovog nerada i upropaštavanja hrvatske sanirati netko drugi bogtepitaj koliko godina..
da nema zokija već bi davno anemični psiho bio hrvatski lukašenko, samo bi umjesto putinu lizao guzicu michelu i češljao dlake ursuli.
nije džaba anemičnom psihu ćaća bio profesor koji je na fakultetu predavao prodavanje magle, mama doktorka u vojnoj bolnici, a sam psiho maturirao na edvardu kardelju. od rođenja pa do brisela ista škola.
no, nemojmo samo ružno o anemičnom psihu, ipak su on i njegovi ministri u dvije godine uspjeli sagraditi šest (6) kuća na potresom porušenoj baniji, a ove je godine od mega lopovskih skandala otkrivena samo ina i pišljivih milijardu i kusur kuna i da toga nije bilo ne bi se ni saznalo kako je anemični psiho naredio zatvaranje sisačke rafinerije, a vidimo kako su spržene milijarde oko vjetroelektrana već pale u zaborav, agrokor se tek sporadično spominje jer je već u tijeku nova afera sa fortenovom koja je izrasla na opljačkanom agrokoru.
sreća je što će u najgorem slučaju anemični psiho još nešto manje od dvije godine moći krčimiti hrvatsku, a nesreća je što će isprani mozgovi shvatiti što je anemični psiho radio tek kad pobjegne u ursulino krilo, dok će posljedice njegovog nerada i upropaštavanja hrvatske sanirati netko drugi bogtepitaj koliko godina..
sitting_bull-
2015-09-28
jah, anemični psiho je lijepo odgojen da bude briselski konjušar s patološkom opsesijom da je car.niels wrote:Moram reći kao pradjed: Plenkovića je ovako podigla njegova obitelj, da bude snishodljivi snob.
naravno, svi oni koji kvare sliku ogoljenog anemičnog briselskog konjušara su krkani.
sitting_bull-
2015-09-28
Hadezenjare dudlajte Zokijev milokliz :D
zoky je gadno zagazio u krkanluk , nemamo srece s predsjednicima
ovi je izgubio svaki kredibilitet ona bivsa ide po svijetu i grebe se za snosaj... sanjo jakove izdrzite
ovi je izgubio svaki kredibilitet ona bivsa ide po svijetu i grebe se za snosaj... sanjo jakove izdrzite
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Putinov čovjek
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ne bi isao tako daleko jednostavno je zaglavio u besmislenom nadjebavanju s plenkijem bez ikakvih zakonskih alataHektorović wrote:Putinov čovjek
hrvatska je zrtva tih odnosa
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sitting_bull wrote:jah, anemični psiho je lijepo odgojen da bude briselski konjušar s patološkom opsesijom da je car.niels wrote:Moram reći kao pradjed: Plenkovića je ovako podigla njegova obitelj, da bude snishodljivi snob.
naravno, svi oni koji kvare sliku ogoljenog anemičnog briselskog konjušara su krkani.
A što hoće svaki konjušar na dvoru? Biti car.
Zoki nije krkan jer rasturava Plenkija nego jer...je krkan pobogu sitting. :) Jedno nema veze s drugim. Po toj logici ja sam iberkrkan (ajde dobro) jer šibam po Plenkiju i njegovoj zločinačkoj sljedbi kad god mogu.
niels-
2021-04-26
Da se razumijemo: meni nikad nije bilo jasno zašto bi se normalni samoostvareni ljudi išli baviti politikom.
Pogledajte Sabor ako smognete želuca i snage.
Tamo je sve prepuno neostvarenih, karijerističkih, nezajažljivih njuški, u očima im je glad za vlašću jer su ih valjda mlatili u osnovnoškolskom dvorištu ili zato jer su došli iz Blatuše u grad.
Ali taj dio Sabora je još i okej.
U drugom dijelu sjede hadezeovci...
Pogledajte Sabor ako smognete želuca i snage.
Tamo je sve prepuno neostvarenih, karijerističkih, nezajažljivih njuški, u očima im je glad za vlašću jer su ih valjda mlatili u osnovnoškolskom dvorištu ili zato jer su došli iz Blatuše u grad.
Ali taj dio Sabora je još i okej.
U drugom dijelu sjede hadezeovci...
niels-
2021-04-26
zoki koristi jedine alate kojima može bar malo upozoriti na pokvarenog anemičnog psiha i njegovu dezintegraciju hrvatske kao države kako bi anemičar postao hrvatski slobo, iliti vožd.niels wrote:sitting_bull wrote:jah, anemični psiho je lijepo odgojen da bude briselski konjušar s patološkom opsesijom da je car.niels wrote:Moram reći kao pradjed: Plenkovića je ovako podigla njegova obitelj, da bude snishodljivi snob.
A što hoće svaki konjušar na dvoru? Biti car.
Zoki nije krkan jer rasturava Plenkija nego jer...je krkan pobogu sitting. :) Jedno nema veze s drugim. Po toj logici ja sam iberkrkan (ajde dobro) jer šibam po Plenkiju i njegovoj zločinačkoj sljedbi kad god mogu.
na žalost, medije taj vožd kontrolira gotovo u potpunosti i dok svaki anemičarev istup objavljuju u cijelosti i bez cenzure, zokija kastriraju kad god i gdje god stignu kako bi zokijeve istupe prikazali .
u neravnopravnoj borbi u kojoj je anemični psiho po intelektualnom potencijalu inferiroran, psiho neprestano pujda na zokija svoje vantjelesne hemeroide tipa banožić, jandroković, bačić, zekanović i ostala hdz boranija i neprestano nameće teme koje u drugi plan odnose do sada neviđenu pljačku hrvatske na svim nivoima, počevši sa agrokorom pa do nedavno otkrivene ine. anemičar je omastio brke u svim velikim malverzacijama, ali ga dalićka i odbjegli ministar financija marić pokrivaju pa su za sada njegove transakcije i financijski transferi dobro sakriveni i nedostupni javnosti, što i ne čudi obzirom da su anemičnom psihu logistika i uskok i dorh i tajne službe.
jedino zoki ima nešto od tih informacija, očigledno dovoljno da se usudi ovako istupati i očigledno dovoljno da mu psiho ne smije nauditi i životno ga ugroziti.
tako je zoki, htio ne htio, morao postati neka vrsta don quijotea kako bi se uopće probio u strogo kontrolirani medijski prostor u rh.
jedini način da ga svaki krkan u hrvatskoj razumije jeste da i sam bude na nivou krkana.
nije on ništa zaglavio u nadjebavanju, nego vrlo ciljano plasira ozbiljne optužbe kontra anemičnog psiha i njegove logistike, a da i drugi to vide i slute vidi se i po sve žešćim istupima i iz mosta i iz domovinskog pokreta i iz suverenista pa i iz mlitavoih ostataka sdp-a. tzv. socijaldemokrati su bandićeva sljedba i završiti će kao i bandić pa je za njih očekivano da budu žetoni iz sjene.
uostalom, anemični psiho je vidno nervozan i usplahiren jer negdje u podsvijesti zna kako nema savršenog zločina, a on je bio sponzor i guru u dovoljnom broju slučajeva da je vjerojatnost kako će se bar jedan razotkriti prilično velika.
lako je primijetiti kako je anemični psiho do sada uspio "dedramatizirati" sve pljačke i kriminal od njega izabranih što ministara što suradnika i sve ih pomesti pod tepih, samo i jedino mu ih zoki uredno opet vraća u fokus javnosti.
eto, vidiš da iberkrkana ima još.
sitting_bull-
2015-09-28
ajd sitting ne seri jer je kontra.
milanović je postao sramota za hrvatsku.
ušlagiran je od jutra i debelo priča pizdarije.
nije niti plenki bolji.
onda se svi pitaju zakaj ljudi odlaze van.
naravno ima likova kao đeneral made in bih kojima je super sa zločinačkom.
u njemačkoj se ozbiljni tv programi pitaju na kojim su drogama obojica.
da li su svjesni da čine štetu hrvatskoj i hrvatskom narodu.
da smo uz rumunjsku i bugarsku najzaostalije zemlje eu.
i najbolje mi je kada đeneralovi slavitelji zločinačke vele kako teško rade u njemačkoj i da su slabo plaćeni, a eto u rvacka med i mlijeko. ali minimalac u nemačko je veći od minimalac u rvacko.
ali drago mi je kada iz bosne preko rvacke dođu delat za minimalac u nemačko. uživam.
još kada vele da im je super četvorici u fremdewohnung, odmah mi je lakše.
a, ova dva kretena će ionako živjet na grbači svih hrvatskih poreznih obveznika.
nije niti plenki bolji.
i najbolje mi je kada đeneralovi slavitelji zločinačke vele kako teško rade u njemačkoj i da su slabo plaćeni, a eto u rvacka med i mlijeko. ali minimalac u nemačko je veći od minimalac u rvacko.
ali drago mi je kada iz bosne preko rvacke dođu delat za minimalac u nemačko. uživam.
a, ova dva kretena će ionako živjet na grbači svih hrvatskih poreznih obveznika.
2014-12-30
milanović kao predsjednik vlade je razočarao jer nije iskoristio šansu.veber wrote:ajd sitting ne seri jer je kontra.
nije niti plenki bolji.
milanović kao predsjednik republike je jedini koji koliko-toliko čuva nekakav dignitet hrvatske kao države.
anemični psiho je najveća politička prevara u hrvatskoj ikada.
psihopata je vidio šansu za sebe, obrlatio je dio hdz-ovaca i lakoćom zasjeo na čelo hdz-a i kao čovjek bez dosjea.
no, riječ je pokvarenom prevarantu koji nikada nije imao namjeru voditi hrvatsku, nego mu je jedini cilj iskoristiti funkciju predsjednika vlade rh za svoje interese.
u usporedbi sa anemičnim psihom, milanović je bio dobar predsjednik vlade. sanirao je većinu od sanadera naslijeđenih dubioza, stabilizirao zdravstveni sustav, pripremio teren za pelješki most, dovršio brzu cestu do križevaca i smanjio proračun i to u vremenu poslije recesije i skupog kapitala i preokrenuo trend kod rasta bdp-a.
anemičar je preuzeo hrvatsku u uzletu i u vrijeme najjeftinijeg kapitala i najboljih turističkih sezona u povijesti, a rast bdp-a jedva da je zadržavao status quo, tako da smo nastavili zaostajati za drugim članicama eu i sada smo pri dnu jer nas samo bugarska nije pretekla, a u prvom kriznom vremenu zbog korone pokazao je da niti on niti ljudi koje je izabrao u svoju vladu jednostavno nisu dorasli funkcijama koje su obavljali. potresi su pokazali i svu ljudsku bijedu anemičara i njegove ekipe: "nesposobni zoka" je od proljeća do zime bez europskog novca u gunji organizirao obnovu u kojoj je obnovljeno, ili izgrađeno više od 1500 kuća, a nešto više od 600 kuća je obnovljeno, ili izgrađeno iduće godine i sve je koštalo 620 milijuna kuna.
anemični psiho je za obnovu zagreba i banije dobio cca 600 milijuna eura i u dvije godine je izgrađeno šest (6) kuća na baniji jer anemičnog boli kiki za građane hrvatske.
dakle, njih se dvojica mogu uspoređivati kao predsjednici vlada, a usporedba predsjednika republike milanovića i predsjednika vlade anemičnog psiha je nemoguća obzirom na ovlasti jednog i drugog.
anemični psiho ima na raspolaganju cijeli državni proraču od 142 milijarde kuna, predsjednik republike 49 milijuna kuna.
dalje je besmisleno pričati jer se vidi kako osim pri sukreiranju vanjske politike i funkcije vrhovnog zapovjednika hv-a predsjednik republike nema drugih ovlasti što znači kako je anemični psiho odgovoran za praktično sve, a u dijelu u kojem bi trebao surađivati s milanovićem istjeruje svoju volju i opstruira, da ne kažem sabotira funkciju predsjednika republike čemu je ova farsa u saboru s obukom ukrajinaca najbolji primjer.
bez obzira jesu li ova dvojica obojica kreteni, za hrvatsku je pogubno što je anemični psiho nesposobni idiot i pokvarenjak. milanović mu tu dođe ko lampica na božićnom drvcu koja ponekad zasvijetli, ili pregori.
i to izjednačavanje odgovornosti je podvala jer se u medijima neprestano provlači milanovića, a o anemičnom psihu se šuti pa on u zavjetrini gura samo svoje osobne interese. u dvije godine psiho je tri puta bio na baniji, a u zagrebu je još uvijek više od 500 porodica u privremenom smještaju - za tri mjeseca biti će tri godine.
je, baš ima smisla i uspoređivanje i izjednačavanje njih dvojice...
sitting_bull-
2015-09-28
niels wrote:Moram reći kao pradjed: Plenkovića je ovako podigla njegova obitelj, da bude snishodljivi snob.
Meni drzazi ovakvi krkani nego pokvareni germansko anglo saksonska zgadija.Ovaj ti pljune u lice shto misli i nemash nikakvih problema da razmishljash ,da li te zajebava ili ozbiljno misli.Dodushe ,ja mislim da hrvati igraju dvostruku igru kao zidovi u USA,a tu su igru igrali i u WWII pa onomad Mesic u Australiji reche da su dva puta pobijedili.Prate ovo rusi ,i biljeze a bogami prate i oni iz Brisela:::))Nije diplomatski i po tvome ukusu ali vecina hrvata voli krkane:::))))
Ok, seljok je, komunjara, drogirun je, ali je li reko čakoli krivo?
2014-04-16
prckov, newuser and niels like this post
Meni je baš simpaaben wrote:Ok, seljok je, komunjara, drogirun je, ali je li reko čakoli krivo?
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Valjda zato što mi više odgovaraju iskreni ljudi. Ne volim umotano, uvijeno, glumu...newuser wrote:Meni je baš simpaaben wrote:Ok, seljok je, komunjara, drogirun je, ali je li reko čakoli krivo?
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
niels wrote:
Zoki je genetski krkan i budaletina, tu obitelj nije ništa mogla.
Obitelj inače ne može skoro pa ništa.
!0%. Preciznije rečeno.
Genetika 40%, a kulturološke odnosno društvene odrednice u kojima se pojedinac osjeća prihvaćenim i koje mu pomažu u nekoj vrsti osobne afirmacije u društvu 50%.
Riječ je o prosječnim vrijednostima u koje se uklapaju razlike između pojedinaca.
Guest- Guest
newuser wrote:Valjda zato što mi više odgovaraju iskreni ljudi. Ne volim umotano, uvijeno, glumu...newuser wrote:Meni je baš simpaaben wrote:Ok, seljok je, komunjara, drogirun je, ali je li reko čakoli krivo?
Ukratko, Hitler ti više odgovara od nekih 99% političara.
Guest- Guest
istina je da bi on kao predsjednik to trebo malo primjerenije rec
na primjer ovdje ce prije prihvatit laz ako je fino ("kulturno") iznesena nego cistu istinu i fakte ako je nacin izlaganja sirov
na primjer ovdje ce prije prihvatit laz ako je fino ("kulturno") iznesena nego cistu istinu i fakte ako je nacin izlaganja sirov
2014-04-19
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zoki opet brutalno po Plenkiju
» Raspudić : Plenkovic je obični briselski šupak
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Plenkovic prijeti raskidom Pupovcu zbog odlaska u Banja luku..
» Zoki:Ne znam što uopće Plenković radi u HDZ-u
» Raspudić : Plenkovic je obični briselski šupak
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Plenkovic prijeti raskidom Pupovcu zbog odlaska u Banja luku..
» Zoki:Ne znam što uopće Plenković radi u HDZ-u
Page 2 of 6